Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
paze ez az adultswim meredek!!!! 30 an adjak le az animatrixot!!!:)
ilyen csati kene hungaryba is.. es neten lehessen nezni! felvetelrol lehessen lesni a kovetkezo reszt... ahh ilyen tuti nem lesz soha
CSOCSO
baaaaaaaaaaazeeeeeee:) most ment a hatam mogott az inuyasha.. es most figyeltem fel hogy a vegcim dal ayumi hamasakitol van (dearest)
hat most azert ez odabaszott:) be is tettem azonnal a zenet:)
ehh
amugy az elobb neztem lesz GITS SAC az adult swimen.. sot valami uj anime is jon a read or die
23.az este lesz az elso resz.. a bemutatoja nagyon tetszett! nah bye:)
ez a inuyasha vegcimdal megcsinalta a napomat:) (egy kicsit)
Sadun Tryst
úgy tûnik most pihenõ van :)
de jó nekem ilyenkor, h nézem a Narutot. minden héten van mit nézem így ^_^
egyébként most Boogiepop Phantom-mal és LAIN-nel "szenevedek". nagyon nehéz nézni õket...
de nagyon jók! elborult embereknek kötelezõ darab! ;)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Up

Bucser
thnx:) majd megnézem most elhúzok vissza tanulni:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

AnyDvd. www.slysoft.com

Vannak ilyen programok, csak azt nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak. Ilyen pl. a dvd genie, de az még nem elég szvsz ha a software-t átállítod, ha maga a hardware csak 2 régióra van belõve, ugyanugy megkérdezi majd, hogy átállítsa-e azt. Ott meg ugye max. 5x lehet állítani és utána a legutolsó marad érvényben, de azért 1 próbát megér!
Bucser
mivel firmware-t nem akarok cserélni valami olyat ami megérteti a progival, hogy az 1-es régiókód és úgy is játsza vissza...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Magát a lemezt régiomentesíteni?
Bucser
szoftveres régiomentesítési módszert nem tudsz véletlenül?

Szvsz azért manapság símán meg lehet oldani, hogy 1 lejátszó régiomentes legyen, vagy ha máshol nem is, hát pc-n bármiféle gond nélkül!
Japán dvd-ken nem szokott nagyon angol felirat lenni, de hát minek is lenne hiszen nekik aztán nincs szükségük rá! :D A másik meg, hogy ha onnan rendelsz sokkal többe van mintha R1-et rendelnél amerikából!
Bucser
az R1 dvd-vel egy gond van a lejátszás... Az R2-es DVD-n meg csak japán feliratok vannak gondolom mert japán az R2-es regio...

Szerintem erre ne igazán számíts, igaz 1-2 anime azért nállunk is megjelent már (GitS, Metropolis, legutóbb meg Tokyo Godfathers) és majd még jön is, pl. Memories. De azért manapság már nem lehetetlen dolog R1 dvd-t rendelni külföldrõl és "annyira" nem is drága, kb. mint itthon egy újonnan megjelent dvd.
Látom még mindig megy a topicom! :D
Ennek igazán örülök és remélem, hogy a kezdeti elleséges érzelmek mára már eltüntek és csak anime kedvelõk járkálnak ide! :D
Sadun Tryst
hülyeség

Jagi
Nem tudom, de már szeretném látni.

www.ebay.de Jó árak. EUtól ne várj semmit, a kereskedõinket nem kötelezhetik arra, h ne 200%os haszonnal dolgozzanak.

Gnome
hát az éjféli DragonBall vetítés mi volt?

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Az RTL Klub kereskedelmi tv, logikus hogy a jól eladható, máshol sikeres sorozatokat hozza be. Még így is rizikós a dolog, mert nálunk nem igazán van még tömegbázisa az animénak. Késõbb ha bejön a számításuk talán hoznak be komolyabbat is. Amúgy szerintem este 11-kor már nem a 14 éves korosztály a megcélzott réteg.
Sadun Tryst
én azzal is megelégednék ha DVD-n kiadnák ezeket, magyar felirattal és japán szinkronnal.
ami kicsi reménysugár lehet, az EU. talán majd ezzel könnyebben és olcsóbban lehet majd beszerezni az anime DVD-ket angliából. vagy akárhonnan...
egyébként jah. RTL csak a nagyon populáris, tipikusan "tömegterméknek" szánt animéket vásárolja meg. ami felettébb elszomorító.

Gnome
semmikor...ezek már komoly filmek(drága licensszel) és sztem az RTLnél úgy gondolják, hogy animét csak 14- korosztály néz...max az MTVben bízok hogy lead azért néhanapján moviekat is..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Sadun Tryst
én arra leszek kiváncsi, h 1 Rurouni Kenshin, vagy egy Cowboy Bebop mikor fog ide eljutni. vagy még egy Tenchi Muyonak is nagyon örülnék...

Adam5
Inuyasha pont ma volt

Ottto
Mostanábban egyre többb ilyen típusú sorozatok mennek a tv-ben. Pl: A Duel masters, vagy a Yu-Gi-Oh, meg az rtl-en is megy egy csak annak nemtom a címét...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Bucser
ja az az anime slayers.. (én mást nem is ismerek...)

Eye-scream
Amúgy az a Slayers ami a cool tv-n megy az az anime slayers? Csak mert eddig még sosem volt érkezésem megnézni, potyára meg nem akarok fentmaradni 11ig hétköznap...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Ottto
Igen? Ezer kössz.

A manga a képregény, az anime a rajzfilm tömören. Bármelyik lehet fantasy, mecha, sci-fi, krimi vagy akármi.
Ottto
Hali.
Megmondanátok nekem, hogy mi(k) a külömbség(ek) az anime és a manga kövött, azon kívül hogy az anime fantasy?
Csakmert nem tudom és már régóta töröm rajta a fejem....

Nem sikerült megjavítanom sajnos :(

Ezt az ogmdemuxert nézegetem, nem egyszerû.

via_mala
Valamilyen video demuxer-rel. Valahogy az mplayer-rel is lehet.
De az OGM-re spec megy a GSpot is.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Azt hogyan lehet megállapítani,hogy mi van benne?

Sajna nincs ráadás káryám :(

via_mala
OFFTOPIC:
Nincs valakinek elfekvõben egy 2 hétre kölcsönadható akármilyen AGP-s videokártyája, amíg a sajátomat szervízben fogják pátyolgatni. Van ugyan egy PCI buszos S3Trio-m, de tartok tõle, hogy mozizni kevés lesz. Játszani nem akarok, de hogy 2 hétig ne is mozizzak, az elég kellemetlen lenne.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Háát, nálam is usteam OGM-es verzió van. Azt lehet esetleg kipróbálni, hogy ha az OGM-be DivX-es képsáv van belekódolva, akkor OGM Demuxer-rel kiszedni az avi-t, és ráereszteni a DivXFix-et. Ha XviD-es az gond, mert arra meg még nem találtam javítóprogit.

Nagyon remélem,hogy neked jó verzió van meg!

via_mala
Majd megnézem, otthon pihen az X a gépemen csak még nem jutottam hozzá. ;)

CSOCSO
igen a feliratok.hu-n ugyan azon a neven toltottem fel ahogy masok is... de szerintem lenyegtelen..
CSOCSO
hjaaa... lehet nemtom en man
en csak az angolt szedtem ketfele.. igy full jo helyen van a felirat tehat hangra jon elo es hangra megy el.. csakhat a szoveget kene leforditani.. de azt hogy az angol forditas az jo-e azt nemtom..
*hawksos

A hawksoshoz innocencehez hegesztetted a feliratot, így gondolom a címet is meghagytad.

CSOCSO
??????????????????????????????????????????
Szellem a kagylóban 2??!! Csocso eszem faszom megáll! Hogy vehetted át ezt a barom címet??

CSOCSO
bsplayer
#2823-ra van ötleted? Az X kilencedik epizódja olyan kockás,hogy sakkozni tudnék rajta :(

Most már rájöttem, hogyan mûködk! Köszönöm!

via_mala
A frontend nem tartalmazza magát a lejátszót!!!

Megint én nyafogok: mit lehet tenni, ha a film állati kockás, szétfolyik a kép, stb?

Miért nincs nékem input.conf fájlom vajon?