Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
mi az az OVA?

ez milyen sorozatbol van?

via_mala
Így is elszomorított
Még az Evangelion-nál is jobban? 😉

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Nézze az,akinek hat anyja van! Így is elszomorított, nem kell még jobban.

Annyira jól ki van találva, hogy a keresztény hitet szmbeállítja a Gaia elmélettel és hívõivel! Mindkettõnek teljességgel igaza van. És a karakterek mindkét oldalon nagyszerûek tudnak lenni, néhány kivétellel. És a fõcimzene is isteni! Miért kellett ennyinek meghalnia.... 😞

Gnome
jóvan csakazért is beszerzem, hogy megfejtsem a 2911-es hozzászólást..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Bucser
Igen mert én is látam az X-et. Van az X-TV és az X-The Movie 2 frakció harcáról szól Dragons of heaven és Dragons of earth. Jó kis sorozat de beteg kicsikét. ÉS durván megdöbbentõ... a vége... Tipikus Jing és Jang ellentétpélda... Szerezzétek be és nézzétek meg. Így végre animeról i szó lesz igy fölös 150 hozzászólás után.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gnome
wow...te értetted mit írt?

Bucser
Akkor most nézd meg az X moviet..... Azon méginkább befogsz😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSOCSO
?
Az X tvt tegnap késõ este fejeztem be. Komolyan mondom, a sztori írója beteg! Két oldal van, mindkettõnél nagyon is elfogadható és támogatható érvek, és szeretni való szimpatikus karakterek! Erre SPOILER sokan bekrepálnak mindkét oldalról! Sajnáltam õket, és magamat is 😞

Waterhorse
Bocs, nem Kings hanem King, csak egyedül van😊

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
november 1-jétõl Shaman Kings a Fox Kids-en!
Képek alapján nekem egész jónak tûnik. Amúgy nem tudom milyen, de remélem nem egy Yugioh szintû vmi.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

CSOCSO
nah gondolom akkor az OVA 2001 es a tv meg 2003 as...
es melyik van az usteamon?
ide kattintva megleshettek egy kis reszt az OVA bol..
CSOCSO
irom?? nezem..
CSOCSO
mar a 8. oldalt irom es mindenhol mas datumot irnak..valahol 2003 at.. valahol 2001 et.. es az OVA rol beszelunk...
Van belõle tv sorozat is, meg OVA is, persze az OVA elõbb jött ki!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Ottto
Úgy is van. Bár én még nem láttam túl sok anime sorozatot () de ez nagyon tetszik.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Bucser
A Slayers nagyon magávalragadó.. nemhiába lett ilyen hosszú...

Adam5
Nem gondoltam volna hogy a Slayers ennyire megfog tetszeni. Mostmár egy részt sem tudok kihagyni és már várom a következöt. Amúgy ez az Inuyasha is egész jó.

CSOCSO
nah.. ez a read or die ez nem a tv sorozat hanem a 2003 as OVA... 3*30 perc... bar nem tudtam vegiglesni mer haver atjott.. de eddig elegge tetszett!
CSOCSO
nincs rola sorozat?
Seth
nem a lába helyzetére gondoltam-hogy bele van piszkálva- hanem hogy photoshop-al vagy valamivel. (túl sima és egyenletes)

PSN ID.: Beegabor

Gnome
uhh talán ez az eslõ cosplayes Rikku akinek még az alakja is olyan😊 teccik nagyon😊)

PS: FF-ben is mindig ilyen hülyén tartja a lábát sõtt még ennél lehetetlenebb helyzetekben is látható😊

CSOCSO
arrol a csajrol nincs tobb kep?
Seth
a 2. szerintem is nagyon jó, bár mintha belepiszkáltak volna-nézd meg a lábát

CSOCSO
3. ubermeredek😊
4. meg cseles😊

a masodik nagyon tetszik
Seth

CSOCSO
nahja..
mindegy.. amugy lattam par jo cosplayos csakot is. .uberzsir cuccai voltak a csavonak..ertelmesen nezett ki.. jol megcsinalva animesra a jah.. bazinagy fegyver nahde mindegy
Seth
hát nemcsak csajos cosplay van...
és vannak rövidebb életû topic-ok is

CSOCSO
inkabb nem nyitok topicot.. ugyis csak keves csaj van aki jo cosplayes..
no mindegy.. amugy meg nem szennyeztuk teli a topicot szal ne nyavalyogjatok.. de azert a kevesert is bocs...

ui: azert olyan messze nem all a cosplay az animetol..de mindegy..
Seth
Ez megér egy topicot Csocso ,úgyhogy inkább nyissál neki egyet,nehogy balhé legyen belõle 😊)

Sadun Tryst
szerintem ezzel cos-player-es izével nem kéne teleszórni a fórumot...
(ok még nincs teleszórva, de nem is kell szvsz)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Nem tudok hozzászólni.

Bucser
na kanyarodjunk vissza az anime témához. Látta már valaki a Saber Marionette J-t???? Ismerõs unszolgatott régen. hogy nyugodtan nézzem meg... Ki milyennek látta?

CSOCSO
sok kep van meg rola igaz van egy ket kis hiba a csajon de igy nez ki kb...
Bucser
erõsen fotoshoppolt ... Ez a csaj akár olyan pattanásos is lehet a valóságban mint egy leprás....

CSOCSO
szerelmes sziiivek.. a parnan diszek... ez a gadzsi el ne merjen jonni mert mege****lom!

bocs a kep nagysagaert
CSOCSO
tegyuk hozza hogy azert ez a cucc egy kicsit nekem mar metalos.. /hot topicos, stb/
CSOCSO
gondoltam hogy azokra gondolsz.. csak ez topikusan az a : anime rajongo vagyok.... az a dragon ball?? fujj!!!!!

van par csinosabb ( ez se a legcsinosabb csaj a vilagon)
akiknek van jo kosztumuk.. ezeket szeressem.. ezek a jo kosztumosok😊
Gnome
hátõ ezzel semmi bajom😛...csak azokkal akik súlyban kb hatszor ennyiek és beölttöznek Sailor Moonnak...szép dolog a rajongás de ha lehet én inkább kihagynám😄....de ha neked ez bejön mondom menyj el az Idei Otakonra ott láthatsz tucattjávak ilyen csajokat mint a képen....igaz egy pár tonnával többet nyomnak de legalább szép kosztümjük va..😛

lsd:"szeressem a JO kosztumosoket"

CSOCSO
mit pfff ozol??

hm????

ezzel mi a baj?:

Gnome
Pff..öltözz be te is és irány az Otakon..

CSOCSO
tok rakattantam a cosplayosokra...
marmint azokra akik jol neznek ki es kurvajo kosztumjuk van.. nagyon jo oket nezegetni
CSOCSO
sok film van aminek a sztorija nem jon be annyira.. de ettol meg lehet elvezni.. a read or dienak sem kell lennie olyannak hogy 1 hetig ulok meg nyaladvza, szemremegessel...
a bemutatoja tetszett, ma este tuti meglesem az elso reszt😊

(nahja.. usteamrol konnyu lenen leszedni.. csak nincs hozza felirat)
Sadun Tryst
John Woo-san azaz... 😄DDD
majd letöltöm akkor 😊
oszt ha az OVA teccik, akkor jöhet a sorozat is

via_mala
Nézd meg az OVA-t! Az csak 3 rész és nagyon jó. A sorozat már egy kicsit gyengébb, de ott viszont az intro és outro dalok csodálatosak.
A sorozatról:
Az animáció végig magas szintû, és a bujtatott utalások is érdekesek, pl. a fehér galambot Woo-san -nak hívják. A papírhasználó fõhõs csajok nevei is híres kínai harcmûvészek neveibõl vannak kikavarva.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
USTEAM-en már asszem elég régóra fent van a Read or Die.
de nekem a leírása nem nagyon tetszett... 😞