Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerinted?????
Amekkora pechem van úgyse jön be nálunk :C
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Amúgy thnx
Egyébként vhol még hasonlít is rá, talán pont azt a különbséget tudnám felhozni a Yugi és a Shaman között, amit már említettem a Pokemon és Digimonnál. Szóval a Shaman király lényege az, hogy fõhõsünk minnél erõsebb és nagyobb sámán legyen, amúgy egy hétköznapi iskolás tinédzser fiúcska az illetõ. Ehhez pedig rendeznek asszem 500 évente egy sámán versenyt ahol kiderül ki a legjobb, barátunk éppen beleszületett az aktuális versenybe.
A harcot mindenki a saját harcos szellemével vívja(szamurály meg ilyesmi szellemek), ez úgy néz ki, hogy a sámánok látják a szellemeket és valamilyen úton-módon a sámán mellé szegõdhetnek mint õrzõjük. A csata nagyon érdekes a sámánok egyesülnek a szellemükkel, tehát voltaképpen a szellem beleszáll gazdája testébe, ahogy egy testben küzdenek a képi megvalósítása nagyon látványos, de vannak kötvetítõk akik szellemeket is megidézhetnek, vagy esetleg olyan sámánok akiknek zombi örzõik vannak.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
<#taps>#taps><#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
Faja nagyon, nehogy elbassza!!! Sok sikert hozzá!!!
Cartoonon meg a transformers megy, azt tom hogy valammikor este, 19:00 után valamikor...
Tehát ezzel annyit akartam csak mondani, hogy Digimon jobb mint a Pokemon, egy kicsit élesebben meghúzva a határvonalat a két történet között.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Esetleg a #3200-ra van ötleted?
Last Exile-hoz hasonló animeot ismersz? Kategóriája:action, fantasy, sci-fi azt hiszem. Ill jó mechas sorozat? Vandread megvolt, most fejezem be a full metal panicot, töltöm a nadesicot.
én régebben végig néztem 3sorozatot a németen+leszedtem japánul mozikat (magyarok is adták de két rész után abba hagytam a nézését mert a szinkron...)
most így vissza gondolva nem rossz de elég gyerekes vhogy.
rossz betûnél kerested valószíûleg.
ugyebár ez nem Rurouni Kenshin, hanem Samurai X ^_^
pl. a hack-et még közel sem biztos, h végignézem.
meg most próba alapán belenéztem egy új sorozatba, összesen 3 része van eddig: SunaBouzu
aki szereti a hülye poénokat, illetve a rengeteg nagy mellett, akkor az nézze meg (ugyanis fõhõsünk egy másik fejvadászon akar bosszút állni -nem tudni pontosan hogyan ^_^ - akinek írtózatosan nagy mellei vannak).
eddig excel saga és FLCL vitt mindent ebben a témában, így ez eddig csak 3 csillag a kategóriájában...
Sadun Tryst: jó a betárazás, én a WHR-t viszont kihagynám belõle, vagy legalább is a legvégére tenném.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
amelyik stílushoz éppen kedvem lesz, azt fogom hamarabb nézni. és nagy valószínûséggel az Azumanga Daioh lesz a következõ, amit a Rurouni Kenshin TV végleges befejezése fog követni (letöltöm újra az összes részét).
aztán meg jön aminek jönnie kell.
remélem minnél több és jobb Bleach manga ^_^
A Scrapped Princess nagyon jó, érdemes elõre venned. A Vision of Escaflowne is jó karakterekkel megáldott fantasy. A Witch Hunter Robin meg egy kissé sötétebb sci-fi, amolyan X-Akták japán módra. Nekem nagyon bejött,habár nem volt benne mecha😉
de azt hiszem a bemutató alapján ez is felkerült a várólistára 😊
(akkor már csak a hac//SIGN, Azumanga, Vampire Princess Miyu, Macross Zero, Scrapped Princess, Vision of Escaflowne és a Witch Hunter Robin van vissza. de van egy olyan érzésem nõni fog ez lista még...<#idiota>#idiota>)
Szép, kedves, aranyos, semmi rosszakarás, és még sorolhatnám napestig a jó tulajdonságait. 😊 AZ biztos, h az 1ik legjobb nõi kari az egész anime világban! ^_^
Dita forvever 😊
DITA RULEZ😄
KB ennyi derül az 1. 3 részbõl, talán kissé hosszú lett.
Köszi a linket rettentõen sajnálom hogy torrentes, de ezért a sorozatért megéri kivárni a hosszú-hosszú teletöltési idõt.
amúgy mirõl szól röviden az anime?
Most néztem meg a fent lévõ 3-at, és csak annyit mondhatok fantasztikus! Hihetetlenül fordulatos, jól kitalált, szép, akciódús. Nagyonszép grafikával készült, és a zene....hát az mindent ver.
Szal nagyon tetszik, ha valaki nem látta nézze meg mindenképp!!!
Nem utdjátok honnan lehetne letölteni még több részt?
amúgy megy az USTEAM? már nálam nem...
Nekem csak az szúrja a szemem 1 picit, h gagyi lett a CG... <#szomoru1>#szomoru1>