Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
Media Player Classic
vagy van 1 1szerûbb mód is, ha felrakod az ACE Mega Codecs Packot, amiben alapban benne van, és akkor még kodekekkel sem kell szaroznod.
ACE Mega Codecs Pack 6.01

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
az szutyok, és lassú. onnan csak játékokat érdemes leszedni, meg pár filmet, amit máshol nem találsz meg. igaz amit mondani fogok, az is torrent, de ott legalább minden nagyon hamar fent van.
Download Anime
Lunar
Anime-Keep
ANBU
Dattebayo (itt csak Naruto van)
Torrentreactor.net

Ottto
Én meg WinDVD-t, PowerDVD-t, Win Media Player-t, Winamp 5.0-t, mikor melyik játsza le rendesen, ill. melyik az amelyik használható egyes esetekben...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Bucser
Én meg lassan 1 éve Winamp 3.0-át:) csak be kellett állítzaani rendesen azóta semmi baja és mindent lejátszik...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Supernován a torrentek közt van kifejezetten anime szekció..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ottto
Az Mplayert kerestem de csak valamilyen kodekket találtam ilyen néven, nem tudtok egy linket ahonnan a programot lehet letölteni?

Ottto
Igen, nekem is onnan van, hát én máshová nemigen járok letölteni mert nem ismerek helyeket.

Sadun Tryst
2 hónapja még én is azt használtam, de zavart a VoBsub-os funkciója, így véglegesen áttértem Mplayer Classicra :)

Sadun Tryst
a házimozi sem az anyém, a nappaliban van, de hát soxor nincs itthon senki és a lakás az enyém. akkor meg lehet nyugodtan rajta animét nézni :)
már csak a számítógépem kéne rákötni a TV-re, és akkor már az OGM, és MKV filmeket is megtudnám nézni! :)

nem is tudtam, h van 2. része a Whispers of the Hearth-nak...
USTEAM-en fent van?

Bucser
Én azt sem tudtam, hogy BSPlayer-t még használnak emberek:)

Sadun Tryst
használj VoBSub-ot. azzal a film lejátszása alatt be tudod álítani, h melyik feliratot, és melyik hangot használja a videó. (tudni illik OGM és MKV fájloknál általában dupla audio sáv van, és a feliratot mindig ki -be lehet kapcsolni)

Factor_007
az gáz kicsit. Nagyjából megértem így is, de jobb lenne magyarral.

Ottto
A sorozatokba álltalában bele van építve az angol felirat, sztem azt nem tudod kiszedni.

Factor_007
egy kérdéssel fordulok hozzátok:
8 részt töltöttem le eddig a Hellsingbõl. Bsplayerrel játszottam le, és csak angol felirat van. Töltöttem le magyar feliratot, azt viszont nem hajlandó berakni. Szal mit kell csinálni hogy legyen magyar felirat(ha van egyáltalán)?

Ottto
Nekem nincs házimozim, de gépen 17 collos képernyõn egész jó nézni. Meg ha nagyon zavarna, 75cm2-s tv-re ki tudom vinni a képet, de még az sem kell.
Photoshop, meg ilyen grafikai dolgok, zene, játék, film, egy szóval majdnem minden nálam gépen megy.
Más:
Most néztem meg a Whispers of the Heart 2-ik részét, a The cat returns-t. Aranyos, szép, kicsit Alíz csodaországban fílingje van, de egész jó, bár sztem a macskatestõröket kicsit túlzásba vitték...

Adam5
most hogy a nagy kardokról van szó eszembe jutott az Inuyasha
abban is van

a Tessaiga (a kép kicsi de azért jól kivehetõ)

Sadun Tryst
én meg a pc tartom már szinte feleslegesnek. egyedül "dolgozok" (Photoshop, DigiTERRA, ArcMAP - térinformatikusnak tanulok), netezek, meg CD/DVD-t írok vele. meg néha játszom CoD-ot neten haverokkal.
bár a film nézés is már TV-n megy, mert a házimozi kicsit mgekönnyítette az életem. csak egy újraírhatóra kiírom az adott filmet, oszt már mehet is a mozi, és nem a kis 15 colos monitorom elõtt kell gúnyadnom... :/
szal leginkább játszani már PSen szoktam, míg "animézni" TV-n.

amúgy meg meg Bleach manga letöltése kötelezõ mindenkinek! én már fanatikus vagyok! Speard the Bleach - by Tazmo

Ottto
Jah, anyagi gondok mindig vannak, és általában ez szab határt a fanatizmusnak :(
Mondjuk nekem nincs ps-em sztem nem is lesz mert feleslegesnek tartom, PC-n megvagyok

Sadun Tryst
így van, õ a 8. rész férfi fõhõse.
mondjuk én is csak a 7. résszel játszottam, mert az 5 cédés változatot sehol nem lehetett beszerezni, ripp meg nem volt. a 7. résznek meg volt ripp változata, de cosmo canyon-ban kifagy... :/
most meg már túl késõ, mert nem tudom 1iket sem megvenni eredetiben, vagy bárhonnan letölteni fullban... :(
mondjuk ettõl függetlenül a kedvenc játékom még mindig az FF7 :)
(PS2-t is csak azé vettem, h tudjak FF-ezni sokat, de sajna még nincs 30e-m, h megvegyem az összes FF-et :D)

Ottto
Ha már a kardoknál tartunk a My HiME nem maradhat ki, itt egy pár screen Mikoto cicusról és a már említett Miroku-ról (ez a kardja, megjegyzem igencsak hûséges, csak szólj és jön :D)

Attacking!!! Jól látszik Mikoto nem nagyon bírja Mirokut, az éle mindig a földet súrolja, dehát mit várhat az ember egy kislánytól és egy kardtól ami jóval nagyobb tõle :)))

Durah a robotkutyus kicsit meglepte...

Mikoto robotkutyust nevel. Egy ekkora pofon után én is engedelmeskednék olyan parancsoknak mind "ül, fexik, nyugszik"

Mikoto és Miroku a kamerának pózol :D
Megjegyzem Mikoto nem túl fotogén, de annál aranyosabb

Bocsi a képek minõségéért, de a filmbõl van kikéve ez a pár screen, talán kedvcsinálónak elmegy ;)

Bucser
Nézd meg az anime-t:D Én úgy értettem:) Király az egész sorozat na meg van hozzá ha jól tudom magyar felirat:)

Adam5
okok nem is úgy értettem.

Bucser
Gatts az Anime-ben is így néz ki... Szal nincs tuningolva semmi a képen...

Adam5
király kép <#wow2>

Bucser
Akkor próbáld meg ezt.

Gattsu San akkor is Rulezé minden téren ("The Black Swordsman who killed a Hundred soldier with a single sword"

Ottto
De õ a 8-ba van ;)
Egyébként nem játszottam komolyabban egyik FFel sem, pedig a demok egész jók voltak, csak nem tudtam egyiket sem beszerezni...

Adam5
írra=igen

Adam5
írra a pisztoly/kardra emléxem. az eggyik FF játéknak az volt a loadingjában.

Sadun Tryst
ha má FF, akkor Squall :)

Ottto
Gondoltam hogy erre gondolsz. Ez bezony tényleg FF7

Adam5
nemtok felmenni a weblapra amin Gatts lenne

Bucser
Ez Cloud a final Fantasy 7-bõl (az elsõ PC-re megjelenõ FF játék)

De szerintem GAtts a Berserkbõl messze sokkal brutálisabban néz ki...

Na ja meg karakterében is brutkóbb:D

Ottto
Ehh...nagyon rég volt, még kissrác voltam mikor azokat néztem, de emlékszem hogy voltak, ilyet nem felejt el az ember :)

Ottto
My HiME, FF

via_mala
Berserk

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Waterhorse
Sztem sok ilyen van:)))

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

Adam5
átéag=átlag

Adam5
lenne egy kérdésem

melyik az az anime amikor az eggyik csávónak (talán a fõszereplõ nemtom) van egy kardja de jóval nagyobb mint egy átéag kard. vagy csak álmottam hogy van ilyen? nemtom. de mintha arra emlékeznék hogy a kard nyele normális méretü de a penge jóval nagyobb, még talán az embernél is nagyobb.

Adam5
igen az

már emléxem :D

Bucser
A Mila Superstar:D Az is mekkora LOl volt persze azok még a dratonball elõtti idõkben készültek, ha jól emlékszem...

És Szerintem ezen az A+-on meg régi anime sorozatokat fognak nyomni.. (ugyanis azok az ócsóak és ha bejön akkor veszik a drágákat mint berserk vagy cowboy bebop vagy esetleg BLACk BIBLE:D persze csak 18-as karikával:D

Adam5
amúgy nemtom emlékeztek-e de régen volt 2 anime ami ment a magyaron még a Grand Prix és a Pálya ördögei. ha jól emléxem akkor zeek animek voltak. sõt vol még vmi kézilabdás is.

Waterhorse
Ahogy az idézetben írtad december 1-étõl, legalábbis gondolom én.

Ottto
thnx

Ottto
<#wow1><#vigyor3><#eljen>

Adam5
király fent vannak a slayers részek

Adam5
most ez egyszer örülök hogy van itt minimax :))))
nem lehet tudni hogy decemberen belül mikortól?

Waterhorse
Megnézheted az eddigi részeket:
Itt megtalálod

Waterhorse
A+ magyar lesz, Minimax után, vagy annak a helyén nem tom.

Adam5
ááááááááááááááááááááááá huáhuhuáhuáhuáhuá

EZ KIRÁLY!