Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
NAGYON GYORS TORRENTES LETÖLTÕOLDAL
Nekem az általános letöltési sebességemnek kb az 70%át eléri (+-) és tényleg szinte minden fent van. Innen Töltöm a MY HiME-t, és a Bleach-et is. My HiME minden Pénteken!!! 😉

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ottto
echii, hát egykét helyen megtalálható, de sztem ez majdnem minden animeben benne van.

Egyetértek 😄

Jah, a nyelvtan tanár nagyon ütös pofa, és késõbb olyan dolgok derülnek ki róla.....na de nem mondok semmit 😉

Sadun Tryst
echii=bugyimutogatás, erotikus részek, lebegõ mellek, etc...

nem azt mondtam, h Lumiere ronda, hanem azt, h ha úgy vesszük akkor az anime lányok 95% gyönyörû. szal ennyi erõvel bármelyik anime csajszira rá lehetne mozdunli gondolatban 😊

u.i.:Azumanga Daioh-ban a férfi tanár Rulz! ekkora arcot nem mindenhol látni! 😄
de a legnagyobb az egészben az, h a szája mindig nyitva, és úgy jár, mint akit segberaktak! 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Ottto
Mi az az echii?????
Hát az anime mûfaja akció, de mikor épp nincs harc, Mikoto rendszerint oldja a hangulatot, eseteleg Mai-ra pályáznak, tehát van benne néhány poénosabb rész, de nem annyira mint pl a Bleach-ben, annál valamivel komolyabb.

#3316: Ki mondta hogy ronda, errõl ABSZOLÚT de szó nincs, csak annyit hogy igen fiatal. Kicsit pedo érzést kelt, nem?

Sadun Tryst
Ottto:
Néztem bemutatókat a Mai-Hime-rõl, és azt kell mondjam NAGYON echii-s az egész. legalábbis a leírás alapján. ez jellemzõ az egész sorozatra, vagy csak a poénok helyén van? mert az akciósorozato nem szeretem nagyon keverni az echii-s mókával... 😊

Sadun Tryst
Már az egy kicsit beteg ha felcsillan a szemed 1 anime karakterre. 😊
Tudni illik akit nem szándékosan rondának rajzolnak, az mind nagyon jól néz ki... <#kacsint>

Ottto
Igen erre én is felfigyeltem, 10 az még igen fiatal...

Waterhorse
És az a lila hajú Lumiere csak 10 éves. Szerintetek beteg vagyok ha felcsillan a szemem egy 10 éves anime karakterre? Ez a legelsõ és remélem egyszeri alkalom, soha ezelõtt nem gyakorolt még rám ilyen hatást nõi karakter.<#idiota>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Sadun Tryst
Kiddy Grade-et úgy nyár közepén nézhettem még meg. Nekem kellemes csalódás volt, mert a langyos és gyenge kezdés után egy remekbeszabott örténetet kaptam, jó fõhõssel.
Az akciójelenetek jók voltak. Teccett, de nem volt egy maradanó. Attól függetlenül 1 nézésre mindenképpen ajánlom mindenkinek.

Ottto
Jaja, igen látványos, és sokatmondó 😉
Nézzétek meg a karakterlapokat, nagyon érdekes!
Egyik fõszereplõrõl:

Name: Eclair (nevét már tudjuk)
Class: C (valszeg ez valamiféle rang)
Age: 16 (észrevettétek hogy majdnem minden anime fõszereplõje tinédzser?)
Sex: Female (naná 😊)
Teammate: Lumiere (a másik fõszereplõ)
Ship: La Muse (itt már érdekes kezd lenni)
Guard Robot: Donnersclag (no comment)
Ability: Power (különleges képesség, persze nem maradhat el 😊)

Waterhorse
Nagggyon jó ez az oldal😊))

Ottto
Hivatalos Kiddy Grade oldal
Leírás a történetrõl, a szereplõkrõl, háttérrõl, a helyszínekrõl, hírek, extrák, angol nyelven. Olvasgassátok, érdekes.
Ezek szerint egyfajta sci-fi témájú animevel lesz dolgunk, amit én nagyon szeretek 😊 Kíváncsi leszek a sorozatra...

Waterhorse
Az majd akkor kiderül, gondolom egyenlõre ezeket vetítik, de ha csak napi 1 részt számolok akkor összesen 2 és fél óra a mûsoridõ. Talán több epizód is lesz egymás után, vagy ha lemennek a részek lehet, hogy megismtlik még aznap.
Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy mindent elõlrõl kezdenek majd vetíteni. Ez amúgy nem jó poén így karácsony elõtt, mert ugye, hogy fogom így az érdekeebb szériákat rögzíteni, kell vennem egy tucat kazettát<#szomoru1>

Ottto
20:00-tól megis meddig fog menni? Amíg le nem vetítik a napi anime-t, vagy esetleg egy animebõl több részt is leadnak az idõ keretén belül?
A Kiddy Grade-re rákerestem, így hirtelen pár képet találtam, ezek alapján egész jónak tûnik, majd még keresek infot is.
Bevallom Megament annyira nem szeretem
Inu Yashát nagyon remélem elõlrõl kezdik, így mostmár én is nézhetem, mert lusta voltam felkelni olyan korán hogy megnézzem az rtl-en.

Waterhorse
Animevilágról:
"A tegapi AnimePartyn bejelentették, hogy December 4-én a Minimax után 20:00-tól indul Magyarország elsõ anime csatornája, az A+! Átvezetésként Pokémont fognak vetíteni, majd Inu Yashát, Slayerst, Kiddy Grade-et és Megaman NT-t (Rockman.exe Execute) nézhetünk szinkronizáltan. Ezek közül ugyan csak a Kiddy Grade és a Megaman NT az új anime, de a késõbbiekben számíthatunk új animékre is, és az sem kizárt, hogy a régi RTL Klubosokat is levetítik!"

Nézten Kiddy Grade képeket és elég érdekesnek tûnik, annyit tudtam kiszûrni, hogy errõl a két csajsziról szólhat, és az öltözködési stílusuk sztem nem elhanyagolható, a lila nagyon helyeske.
Ha vki ismeri fölhomályosíthatna a tartalomról is, de lehet, hogy most gyorsan nekifekszem és kiderítek még vmit róla.

Ottto
Sztem is 😉
Bleach de lassan jön torrentrõl 😞 My HiME 70el jött, de Bleach csak alig éri el a 25öt 😞

Sadun Tryst
nekem meg 1 bátyám van, 1 anyám, meg 1 apám aki megint akar gépezni 😄
bár itt csak a bátyám a nagyobb gond, akit néha beesz a fene a szbámba 4 órára... :/
akkor még PSezni sem tudok nyugodtan... 😞
na de hagyjuk abba az offolást.. 😊

Ottto
De sajna nekem van 2 hugom, akik 1 óra múlva jönnek és rinyálnak hogy õk jönnek, 1 óra pedig kevés idõ <#gonosz3>
Persze ilyenkor este már nyugodtan vagyok 11ig, mert akkor meg apám küld aludni 😛

Sadun Tryst
nekem sincs több idõm. én is hétvégen gépezek a legtöbbet (akkor barátnõ sincs). és én is este csinálok mindent, de akkor éjjfélig itt ülök 😊
bár mondjuk és tanulás helyett írom a könyvem, és zenét hallgatok, vagy szarozok a digitális térképészet, ill. térinfo házimmal... <#zavart2>

Ottto
Sajna nekem ilyenre nincs idõm, megint egy nagyobb projectbe fogtam (hátterek, majd a honlapomon fent lesz), meg nem jutok olyan gyakran géphez, meg suli, áhhhh le vok kötve rendesen. Hétvégén van idõm mindenre, akkor is csak este, de sajna holnap hétfõ, mmgint kezdõdik a rémálom 😞

Sadun Tryst
hisz adtam a Mai-Hime töltéséhez linket. nem kell azt vadásznod... 😊

jah, a bleach még mindig fut. feltehetõen 100 rész felett lesz az anime részek száma. 😊
jelneleg én pl. 4 olyan animét nézek ami most fut.
Naruto (jelnleg 111. résznél van - manga 240 fordítva angolra, 162 magyarra)
Bleach (jelnleg 8. - manga 144 fordítva angolra)
SunaBouzu (jelenleg 3. rész)
Ghost in the Shell - 2nd GIG (jelenleg 16 a 26-ból)

ebbõl 2nek a mangáját is olvasom. így az a jó, h mindig van valami amit nézhetek. soha nem unatkozom, ha éppen gép elõtt vagyok 😊

Ottto
A bleach is most fut? Húúúúha, elég nekem a My HiME-re vadásznom, de azért majd töltögetem lefele, ccsak majd késõbb nézem meg...

Sadun Tryst
ok 😉
mellesleg Bleach-hez minden pénteken jönnek az új részek animében.
a manga meg kiszámíthatatlan. sajna ezen a héten nem jött meg a lefordított 145ös rész... pedid japánban már 159. résznél vannak... 😞

Ottto
Bleach: Thnx, valamelyik torrentesnél láttam az 5.részt is salz gondoltam 😉

Sadun Tryst
Bleach:
A 8. résszel arra akartam utalni, hogy az USTEAM-en megtalálható 3 részen kívûl már van több is... ^_^

Azumanga:
Már töltöm! 😊

Ottto
Azumanga: Ha jól tudom a 4.-ik az a tesiórás rész, mikor uszodában úsznak a lányok. Elfelejthetetlen 😄D

Bleach: Ha nagyon fog érdekelni a történet, valszeg leszedem 1-tõl akármeddig az össszeset, nem szeretek úgy animetnézni hogy a 3. rész után a 8.-at látom, mert lehet egy szót nem értek belõle.

Sadun Tryst
Bleach:
Én megmondtam, hogy nagyon jó! 😊 A Lunar linken, amit adtam, azon már a 8. rész is fent van. Meg nem olyan rég (#3255) megadtam a manga letöltési helyét, is amit NAGYON erõsen ajánlok!

Azumanga Daioh:
Na, megnéztem a 3. részt is. Kezd megtecceni a sorozat. Elég aranyos, meg vicces. Aboszolúte kedvenc lett Yukari sensei. ^_^ Nagyon emlékeztet a volt osztály fõnökömre...
A köv. részre már nagyon kiváncsi vagyok, mert az elõzetes alapján egy faszi is lesz benne, és fürdõzés, szal kiváncsi vagyok az eredményre! 😄

Ottto
Osaka nem hülye csak különc 😄 Teljesen máshogy gondolkodik mint a többiek, és ez végigkíséri az egész sorozatban. Majd figyeld meg milyen reakciókat váltanak ki a beszólásai például Tomo-chan ben 😄DD

Összefüggés a részek között, szinte egyáltalán nincs. Annyi hogy egy középiskola 4 évén végigkísérünk 7 lányt (fõhõs) amíg leéretségiznek, de tulajdonképpen mindig tiszta lesz a kép a részeknél, vagyis elmondják hogy mit-mikor...

Ottto
Bleach 1. részét megnéztem, tényleg igen jó, a másik 2 részt még nem láttam, de majd megnézem mihelyt lesz idõm

Sadun Tryst
már vagy 1 hónapja pofázok a Bleach-rõl... 😛

CSOCSO
valaki dobjon mar fel egy uj anime bemutatoval. nemigaz hogy semmi uber anime nincs terbe veve😞
Sadun Tryst
Azumanga Daioh:
Vége nekiálltam. Már láttam kemény 2 epizódott. Eddig még erõs átlaon felülinek nevezném, de semmi extra. Legfõb bajom ezzel az, h az eddigi fõhõs túl hülye (Osaka). <#idiota>
A másik kisebb hiba,h semmi összefüggés nem volt eddig a részek között. Ez egy kicsit zavart...
Meg Tomo-chan engem 1 picit Excel-re emlékeztet, Sakiki pedig Aoyama Motokora... 😊
De még várom a köv. részeket, mert már nagyon kiváncsi vagyok, h tényleg olyan jó-e ez a sorozat, mint ahogy már sok helyen olvastam!

Sadun Tryst
nekem már mind a 3 verzió megvan! nem kis munka volt összevadászni a neten szépminõségben! ha kell valakinek kellenek, akkor szóljon, és akkor FTP-n letöltheti rólam õket.
(jah, mellesleg FF7-AC tarilerekrõl van szó...)

Sadun Tryst
no problemo! 😉

aki nagy kardokat akar látni, töltse le ezt 😊

Nem akarok hülyeséget mondani,de ezt próbáltad már? :
ogm plugin

Waterhorse
Hát én még mindíg nem tudok OGM formátumot lejátzsani semmivel, Ace mega van fönnt abban pedig nincs ilyen konkrétan, hogy OGM codec, szal nem tudom melyik codec képes nézhetõvé tenni, a lejátszóm ennek ellenére fölismeri mint media fájlt, mert hozzá rendeli, de nem tud vele mit kezdeni.

Átkódolnám én avi-ba is, akkor legalább azokat is tudnám dvd-n nézni, de még nem találkoztam olyan szerkesztõvel ami képes az ogm-et kezelni, nagyon szutyok makacs egy formátum😞

Bucser
már volt kb 300 hozzászolással ezelõtt😊

De azért köszi😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Cameron, aki A bolygó neve: Halál és az elsõ két Terminátor rendezõje is volt, elárulta, hogy a sci-fi elõkészületein dolgozik éppen és a forgatás 2005 májusában vagy júniusában indul. A tervek szerint két évig tartanak majd a Battle Angel munkálatai és ezerötszáz különleges effektet építenek bele.

http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/cameron1126

Ottto
Thnx már találtam 😊))))))
Torrentes letöltõ oldal igensokminden van...

Ottto
My HiME epizódok, 4-tõl 6-ig érdekelne, meg a 8-ik epizódtól felfelé mindegyik, ha valahol látjátok, akár torrenten is, légyszi adjatok egy linket. Köszi!

Bucser
Mangákhoz torrent oldalt nem tudtok??? Berserk érdekelne 28. köttet utáni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Factor_007
THX<#worship><#worship><#worship>Örök hálám!!
Mûködik!

Ottto
Az überfasza! Ma mehet a letöltés ezerrel, remélem nem lesz semmi gond, Mai HiME Rulez ezerrel 😊))))
(megjegyzés: a My HiME eredeti neve Mai-HiME ugyanis egy Mai nevû HiME a fõszereplõ, csak ha érdekel valakit)

Sadun Tryst
jaaa. akkor az nem rossz sebesség... neked olyan 1 óra lehet 1 rész ha minden OK.

Ottto
Azt mondtam. Átlagosan olyan 125kbyt/s-el szoktak menni a letöltések de tudom torrentrõl lassabb...

Sadun Tryst
azt mond hány k-val szedsz? mert nekem 768-assal kb. másfél óra ha minden normálisan megy...
(úgy 70k-val töltök, meg 20k-val rólam)

np 😉

Ottto
thnx!!!

Ottto
My HiME 8!!!!! <#wow1>
Francba, miért torrent <#sir><#szomoru1>
KB mennyi idõ ilyen 200 megás torrentes filmet leszedni (ADSL-125kb/s)

Sadun Tryst
ja + most néztem a download animén, h már nyomatják az új GITS 2nd GiG részeket!!!!!