Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
kezdek kitérni a béketûrésembõl. a lunar nem tom mit csinál.
már a bleach 12 raw is kint van, de a subbed 11 sehol. és ennek tetejében pedig itt van 1 rég elfelejtett project is. a sunabozu folytatása (4. rész, a raw már úgy 13-nál járhat)...
eszem vesztem ezeken...
túl sokat vállaltak de keveset bírnak... úgy tûnik meg kell várni, ami 1 másik csapat elér ehhez a részhez (bleach)...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
sztem még fut a sorozat.
mai hime-re is 26 részt írnak, de még csak 12-nél van. valószínûleg itt is az lehet.

vki segítsen
tenshi na konamaikit leszedtem ami usteamen volt 41, nincs vége
ok, torrent, leszedtem 42est, nincs vége
most látom, 50 rész van, de torrent sehol nincs
ötlet vki?

Sadun Tryst
én is azt hittem anime. anime film. 😛

Nem figyeltem 😊
Nem néztem sokáig, de majd csak kibírom vhogy.

Bucser
"Úgy álltam neki mint egy filmnek, de olyan nyomkat hagyott bennem mint egy Anime... " Ez mit jelent szerinted?😊 szerintem Egy film ami anime nyomokat hagyott bennem és erõsen emlékeztetett animekre😊 Egyébként hogy tetszett???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Anime topikban? 😉
Viszont kívánom!

Bucser
Ki mondta, hogy anime????

Egyébként Boldog Karácsonyt

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem is anime :/

Neked is.

Sadun Tryst
Boldog karácsonyt mindenkinek! ^_^

Bucser
jajaja 😊 Elkezdtem nézni a Saber MArionette J-t aki jót akar nevetni az nézze meg... én már a 3 részen nevetem magam könnyesre😊 Eszméletlenek a szituk😊

Sadun Tryst
nem alakítunk 1 subber csapatot vazze! 😄
még mi is gyorsabbak lennénk!
team name: SG-Szubz. Anime Rulz! <#idiota>

természetesen tudom, h japán tudás hinyában és egyéb rengeteg felesleges idõ hiányában ez lehetetlen. de azért nem lenne rossz... <#whatever>

Bucser
Bleachnel kijött a spanyol 12. rész.. mit tökölnek ott alunarnal mán... Bakker...

Ottto
Nahát, máris?
Basszus, Mai HiME 2x kijön mire a Bleach 1x. Lunarnál pöröghetnének!
Na szedem!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
my hime 12 relased.
Static-Subs

Bucser
NA elkezdtem leszedni a SAber Marionette J-t😊 eddig 12 rész jött le az elsõ nagyon édes volt szal megyek rá a többire is😊

Sadun Tryst
DirectManga
Aki szserti mangákat, az nagyon gyorsan tegy be ezt a lapot a kedvemcek közé! Iszonyatosan sok manga található itt meg, és az újak is nagyon gyorsan felkerülnek.
Csak ajánaélni tudom. Nálam most ez a sláger. ^_^

Bucser
Usteamen nincs fennt viszont torrentben vagy DC-n meg lehet találni...

Erre keress rá: Casshern.2004.DVDRip.DivX-UNKNOWN_CD1.avi
Casshern.2004.DVDRip.DivX-UNKNOWN_CD2.avi

Fenn van az usteamen? Mert így, hogy casshern nem találom.

Sadun Tryst
ha van olyan jó mint a Rah, akkor fent van a listán 😊

Bucser
A baj az, hogyha sokmindent csinálnak akkor sokminden lelassul...😞
Egyébkénr megnéztem ma a Casshern-t!!! ÜberBrutális az egész... Úgy álltam neki mint egy filmnek, de olyan nyomkat hagyott bennem mint egy Anime... És nem a látványvilág mega CG fogott meg (mert az szerintem erõsen középszerû) Hanem a történet ahogy szépen örbe megy és le van zárva.... KB olyanvége van mint a RahXephonnak meglepetésben csak másról szól....

Sadun Tryst
jah. 😊
bár a legdurvább gyorsaság a Narutonál van. szerda este vetítik, így már aznap este lehet a RAW verziót tölteni, csütörtök délelõtt pedig már subbosat 😊

Ottto
Tudom. Bleach holnap jön (ha minden igaz), persze ha ezen a héten is rátesznek 1 nap késést akkor majd holnapután. Még jó hogy a Mai HiMEnál nincs ilyen probléma 😊

Sadun Tryst
pl. bleachet is õk csinálják (lunar). és mégse látom a 11. subbolt rész még... 😊

Ottto
Hát ha másra nagyobb a "kereslet" valszeg arra nagyobb erõvel állnak majd rá, vagy lehet saját ízlések szerint subbolnak. Akárhogyis, egyszer, valamikor, még elkezdhetik...

Sadun Tryst
bazze! nem hiszem el ezt a sok fansub csapatot!
van a sunabozu anime, ami eddig 3 részig van subbolva. én személy szerint tök jókat röhögtem az echis poénjain, meg minden hülyeségén.
azt hittem feladták a reményt a sorozattal, mert senki sem nézi. félig igaz. senki sem subbolja, csak a RAW verziók jönnek folyamatosan. jelenleg a 12. résznél vannk... 😞

Sadun Tryst
nekem is nagyon bejött, de az a sok 3d az elején nekem nagyon gagyi volt. viszont a hagyományos megrajzolás része mesteri volt. dita rulz! <#smile>

Bucser
Szerintem a 3d ami a vandreadban volt nem olyan gáz egyrészt (sorozatokhoz viszonyítva) másrészt meg hogy alapból olyan humorosra szánták az gészet😊 Nekem nagyon bejött a vandread lelkivilága és szerepõformálásai😄

Sadun Tryst
nekem vandread óta nem bántja a szemem a 3d 😊

magus
jaja, koszi, mar le is szedtem.

hat, eleg erdekes ez a 3d. a sima rajzoltnak van egy varazsa,, ennek nem tudom lesz e...

Rigley
minden igaz 😊

dddstudio.tk

Sadun Tryst
usteam-en fent van ha minden igaz 😊

magus
ez erdekelne. honnan szerezted meg? (gondolom magyar felirat nincs csak angol)

Sadun Tryst
subbal jobb lett volna... 😄

Rigley
Appleseed (2004) nagyon tetszett. Végre egy anime, amit / véleményem szerint / nem ront el a 3D. Persze nem tökéletes, de ha még nem láttátok mindenképpen csak ajánlani tudom !

dddstudio.tk

Bucser
Báááááááááázzzzzzzzzz a Bleach 11 részébõl hamarabb megvan a rip spanyolul mint angolul.. behalok... Már le is szedtem 2 napja csak nem volt erõm megnézni.. Erre most megnézem és spanyolul vakerálnak benne... Gááááááááázzzzzzzzz

Sadun Tryst
mondjuk az biztos, h 1 kicsit kiforratlan volt, de az biztos, h az alap5let és világ kiválóan megvolt komponálva.

Egyetértek.

Bucser
Nekem abszolút nem jöttbe ugyanis pont a vámpír Slayerrõl nem derül ki semmi😞

Sadun Tryst
szvsz 1 szar sztori hazavágja a fasza zenét és grafot...
pl. Vampire Hunter D (a legelsõ) a hihetetlen rondasága ellenére is nagyon bejött a fasza világ miatt.

CSOCSO
Vamipre Hunter D
aahh.. jo reg lattam😊 coolos volt a film..
nekem meg mindig almom megcsinalni egy zsir cyber punk anime a jovobeli budapesten😊 heheheh
nah mindegy.. ne almodozzunk...
3 dologra gyurnek ra..
elso a latvany
masodik a zene
ezekbol tokeleteset szeretnek... es ezt a kettot osszehozni...
pl meg mindig a metal gear solid jatek nalam a topp ebbol akettobol. nagyon jol osszehoztak a dolgokat a zenevel es ettol lett 10 pont es verhetetlen az egesz.. es ezekutan a jo sztori es a tobbi
Adam5
Nagyon tetszik benne hogy tisztára a játékból csináltak sorozatot, oylan dolgokta is figyeltek hogy pl a játékban a whisper nevü szörnyet nem lehet fizikálisan sebezni csak a mágia hat és a rajzfilmben is így volt, meg a skillek is benne vannak meg minden!

Adam5
Most nézem a Ragnarok animatedet a 18. résznél vok. Szvsz nagyon jó, fõleg hogy már 1hónapja kb tolom a Ragnarok játékot és erre most akadtam rá , így még kircsibb 😊

Sadun Tryst
ezzel az iskolával nem a mi rétegünk célozták meg szerintem. ha már az épületet 70 millióért újítják fel. mondjuk nem mondom, h nem mennék el szívesen tanulni oda, de hát sokra azzal a végzetséggel nem nagyon mennék a világban. inkább 1 jó szakma, és mellé a japán nyelv...

azok a japán vállalatvezetõk, akiket ide helyeznek simán kifizetik
csak a legmagasabb szinteken lévõket mozgatják, ja, és vannak még a diplomaták, azok szintén
ne felejtsétek el, hogy õk a japán fizetést kapják, és ezt forintban költik el (japán a világ legdrágább országainak egyike)

CSOCSO
nem nromalisak ezek.. szerintem a legzsirabb sulikba sincs ennyi a tanitas... nemhogy csak azert mer ez japan... IBS suliba majdnem ennyi volt.. aszem 700 ezer.. nade ott azer olyanokat nevelnek akik ennyit is fognak havonta keresni...
Ottto
1 millió évente? Normálisak ezek? Sose bírtam elképzelni, mi a francért kérnek ennyi pénzt az oktatásért???
Amúgy sztem nem hiszem hogy nagyon népszerû lesz, senkinek nincs ennyi pénze, ráadásul most emelik az árakat is...

Seth
inkább kimegyek Japánba a negyedéért

PSN ID.: Beegabor

CSOCSO
pppfff... 1 millio.. ezek allatok...