Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
Makrókat kukkold meg (mehet gomb alatt)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
szin=
/szin

persze ezeket kapcsos zárójelbe. és az = jel után angolul a szín nevét.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Egyébként hogy lehet fehéren írni? Nem sikerült rájönnöm, nem mûködött.

Olyasmi...
Utánaolvastam Sorának:
(SPOILER)állítólag a .hack játékban belõle lesz az elsõ Fõellenség, Skeith néven.(/SPOILER)

aha, kocsma, + utána tûzijáték
és sora?

akkor elvileg 26nál lett vége a sorozatnak, és 27nek beraktak egy ismétlõrészt, a 28 meg egy dvdextra?

Ottto
Na már épp ideje volt...Már azon filóztam leetörlöm és elkezdek egy másik sorozatot...

Ha az utolsó rész alatt a kocsmás jelenetre gondolsz, akkor azt késõbb rakták hozzá, és az új szereplõk a .hack PS2 játékból vannak. Elvileg csak a DVD változaton van rajta, aranyos kis bonus, én játszottam a játékkal így örûltem neki, hogy összehozták õket.

Sadun Tryst
el sem hiszem!
van bleach 11-12 😊
check it out!

Sadun Tryst
az FLCL alatt is nagyon sokat szól a Pillows. és az is premier classe. <#eljen>

végignéztem hacksign
hát...
az utolso elõtti rész totál ismétlés, nemértem minek, az utolsóban meg csomo olyan szereplõ van, akit egyáltalán nem lehetett látni 26 rész alatt...

a zenéje miatt mindenképp érdemes megnézni, rettenetesen jó, és szinte végig szól, amit eddig máshol még nem tapasztaltam
ha 5-6 résszel rövidebbre veszik, és nem ennyire vontatott rétestészta simán jobb lenne
ja, és NAGYON szemét helyeken vannak elvágva a részek, erre készüljön fel aki nézi

ráadásul vannak teljesen megmagyarázatlanul maradt dolgok

aki látta, jelölje ki -> pl elkapták sorát, és õ is komába esett, vele mi lett? a következõ részben együtt táncikált a többiekkel, és folytatodott minden ahol addig volt<-

magus
pont a bleachet akarnam elkezdeni, nnem lennek happy, ha nem lenne tovabba felenel

Sadun Tryst
juhééé! bár kiváncsi vagyok mikor lesz complet verzió... :/

játsz le mediaplayerrel, és a feliratot rakd hozzá vobsubbal

Anime-kraze oldalán a releasek közt ott van az Advent Children In-Progress státusszal!!!

CSOCSO
rahxephonhoz meg mindig csak 3 felirat van??
marmint 1-3 ig..
Bucser
Nem perverz😊 Legalább is nem perverzebb mint a Vandread-é volt. Ugyanis szexualitás szóba sem kerül. Érzelmek viszont nagyon jól meg vannak csinálva. SzÓval szerintem a Goldenboy sztoruijának a mélysége közelébe sem ér A Sabernek.. Ajánlom mindenkinek.. engem magába szívott

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hi!
valaki tud nekem abban segíteni hogy leszedtem a chihirot japánul, de a bsplayer buzul a hanggal, olyan recsegõsen adja vissza
media player meg tudja rendesen a hangot, de nem jeleníti meg a feliratot
mi lehet a baj?

nagyon perverz sztori 😊 (a goldenboyban tanultam meg hogy a perverz = hentai :>😉

Bucser
Nekem évvégi Listám (szigorúan csak amit idén néztem)

1.:Rahxephon
2.:Gundam Seed
3.:Vampire Hunter D
4.:Saber Marionette J
5.:Bleach (mivel nincs végig
ÉS még sok van itten amit végig sem néztem mert nem tetszett

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Hmmm NA hát Megnéztem a Saber Marionette J -t😄 Istenem ez valami fenomenális volt😄

A Story: A Mesophotámia nevû kolonizáló ûrhajó katasztrófáját 6 férfi éli túl. 300 év alatt a klónozás technológiájának segítségével nagyjából benépesítik a bolygót a 6 túlélõ génjeinek keveredése segítségével (6 várost hoznak létre). De sajnos nõt nem tudnak létrehozni ezért csak férfiak élnek a bolygón. Ennek áthidalására hozzák létre a marionetteket a nõ formájú robotokat. Otaru Mamiya a Fiatal Japoness-i férfi a fõszereplõ õ talál rá egy érdekes Marionettre Lime-ra aki mosolyog és nevet valamint szereti Otarut. Aki szerette a Vandreadben Dita-t az imádni fogja Lime-ot is...

Vakarimaszu.

Ah, my goddess. Az eredeti japán cím szerint AA, és nem OH.

AMG?

magus
ja semmi

magus
nekem bejött az angol szinkron, azzal kezdtem el nézni, és már megszoktam, es amugyis jol sikerult sztem

itt nem azert, de ti hol talaltok feliratokat? ha a feliratokra kattintok, csak az angol feliratok jonnek ki

nézd japán hanggal, istenkáromlás angolul nézni
én sokszor megállítom ha nem értek egy egy szót, itt a szótár jobb felül (vagy sztaki is jó), beütöm, és ujra space, megy a film

magus
ezekhez van angol felirat? (esetleg magyar?)

bar megvan az angol nyelvvizsgam, azert sokszor nem ertem meg az angol beszedet. (habar cowboy bebopnal mar nem felirattal neztem a vegen, ott eleg konnyen ertheto volta kiejtese) (kovezzetek meg hoy angol szinkronnal neztem😊)

magus
hát, top10, oke nem is lattam meg 10et😄

hat iden vegig csak a cowboy bebopot lattam, de ez eddig a legjobb, meg a neon genesis evangeliont, az egy eleg komoly sorozat, de a cowboy bebop jobban bejott...

beleneztem a slayersbe, de tul gyerekes, szal az nincs rajta a listan, az elfen lied, feleslegesn veres, az sincs😊

Na belepofázok én is picit 😊 A top10 túl kötött szerintem, nem mindig lehet választani, hogy inkább melyiket raknád elõre, és ha erõltetetten választasz az meg nem lesz igaz. Szóval nem sorrendben azok, amik nagyon megfogtak: Kimi ga nozomu eien, AMG, NGE, Berserk, Slayers 😄, Chobits, Fullmoon wo sagashite, GTO, Haibane Renmei, LH(manga>anime)

Chrno Crusade. Nem fogod megbánni.

Sadun Tryst
TOP10:

1. Rurouni Kenshin (minden)
2. Neon Genesis Evangelion (minden)
3. Naruto
4. Bleach (inkább a manga)
5. Fullmetal Alchemist
6. Trigun
7. Cowboy Bebop (minden)
8. Love Hina (minden)
9. Ghost in the Shell (minden)
10. RahXephon

és amik ezek után vannak, úgy 16.-ig helyig, azok sem rossz animék, csak túl sok nagyon jót láttam.! ^_^
a másik az, h nagyon nehéz volt 5. hely után már dönteni, h melyik tetszett jobban...

elsõ hathoz van usteamon

😄DDDDDDDD

pedig egyesek szerint kurvajó (#522, #523)

nem akartok ti is igy évvége táján TOP10 listát csinálni?

magus
mellesleg, hol volt az az oldal, ahol magyar fan csoport csinalt feliratokat? ott volt hack signhoz is ha jol emlexem

magus
en az elfen liedet kezdtem el nezni, de 2. resznel befejeztem. a foszereplo vagy csak azt nyuszogte hogy nyuu, vagy mindenkinek kitepte a karjat labat.

Most vmi jo animet keresek, de ez a hack sign elso rese ranezesre nem fogott meg. Hajj, nehez olyat tallani mint a bebop

felirva
mostanában megnéztem azokat amiket mindenki látott (love hina, tenhsi, goldenboy), most a hack signel szenvedek - szerintem kicsit vontatott, de a zenéje kiváló. A goldenboy felüdülés volt a sok szenvedõ, tehetetlen, depressziós fõhõs után, végre egy aktív szereplõ!

A casshernt én is feladtam, olyan Dune: Emperors szaga volt az animációnak.

Bajban vagyok. Azért,mert meglehetõsen sok animeot magasztaltam itt az egekig, és ajánlottam nektek, így, ha most ódákat zengek egy újabb sorozatról, akkor az csak egy lesz a sok közül.
Így hát csak annyit mondok, hogy a végtelenül hosszú kedvenceim listán (na jó, annyira nem hosszú) mindenképpen elõkelõ helyet foglal el a Chrno Crusade mostantól. Egyszerûen zseniális.
Akinek van ideje, és sávszélesssége, annak azt mondom töltse le, és nézze meg egy nap alatt. Én három alatt néztem, mert két vizsgám is volt közben.

Sadun Tryst
Casshen vagy mi helyett akkor listán van... <#kacsint>

Nagyon jó sorozat, már a felénél járok. Az eddig látottak alapján ajánlom mindenkinek <#eljen>

Chrno Crusade meglehetõsen jónak tûnik, eddig láttam három részt. Stay tuned.

Sadun Tryst
én a tanfolyamot egy nyelvkönyv vásárlásával tervezem 1enlõre. kanizsán nincs tanár. <#rinya>

Tavasszal tervezem, hogy japán tanfolyamra beiratkozzam. Amúgy most töltöm a Chrno Crusade elsõ öt epizódját. Kíváncsi vagyok.

Sadun Tryst
ilyenkor lenne pöpec ha tudnék õerfekt japánul, akkor nem kéne szaros subbokkal foglalkoznom. 😊

jaja, ezt néztem én is
borzasztó, két éve lement japánban és még mindig nem fordították le angolra :/

Ottto
Nekem, Lunarból már nagyon elegem van!!! Nagyon elhanyagolják a dolgokat, a bleach 10. rész óta (2004-12-14) a következõ subbolt animeket adták ki
2004-12-24 Sunabozu (4)
2004-12-21 Kakyuusei 2 (10)
2004-12-17 Kakyuusei 2 (9)
2004-12-17 Grenadier (8)

Ennyire másokon dolgoznának? Nemértem én ezt a bandát, ha egyszer elkezdte, fejezze is be, de ha félbehagyták a bleachet, az nem lesz túl kellemes...

Ottto
ITT szemmel kísérheted az új részek kijövetelét. Ahogy láthatod, havonta jön ki új subbolt rész, de néha még tovább...

Ottto
Boldog karácsonyt mindenkinek!

Sadun Tryst
elég alacsony erre az esély... sajnos... 😞

Bucser
szerinted mennyi rá az esély?? a többiek a 6-nál járnak még...

Egyébként milyen volt a film??