Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/szin
persze ezeket kapcsos zárójelbe. és az = jel után angolul a szín nevét.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Utánaolvastam Sorának:
(SPOILER)állítólag a .hack játékban belõle lesz az elsõ Fõellenség, Skeith néven.(/SPOILER)
és sora?
akkor elvileg 26nál lett vége a sorozatnak, és 27nek beraktak egy ismétlõrészt, a 28 meg egy dvdextra?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
hát...
az utolso elõtti rész totál ismétlés, nemértem minek, az utolsóban meg csomo olyan szereplõ van, akit egyáltalán nem lehetett látni 26 rész alatt...
a zenéje miatt mindenképp érdemes megnézni, rettenetesen jó, és szinte végig szól, amit eddig máshol még nem tapasztaltam
ha 5-6 résszel rövidebbre veszik, és nem ennyire vontatott rétestészta simán jobb lenne
ja, és NAGYON szemét helyeken vannak elvágva a részek, erre készüljön fel aki nézi
ráadásul vannak teljesen megmagyarázatlanul maradt dolgok
aki látta, jelölje ki -> pl elkapták sorát, és õ is komába esett, vele mi lett? a következõ részben együtt táncikált a többiekkel, és folytatodott minden ahol addig volt<-
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
valaki tud nekem abban segíteni hogy leszedtem a chihirot japánul, de a bsplayer buzul a hanggal, olyan recsegõsen adja vissza
media player meg tudja rendesen a hangot, de nem jeleníti meg a feliratot
mi lehet a baj?
1.:Rahxephon
2.:Gundam Seed
3.:Vampire Hunter D
4.:Saber Marionette J
5.:Bleach (mivel nincs végig
ÉS még sok van itten amit végig sem néztem mert nem tetszett
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Story: A Mesophotámia nevû kolonizáló ûrhajó katasztrófáját 6 férfi éli túl. 300 év alatt a klónozás technológiájának segítségével nagyjából benépesítik a bolygót a 6 túlélõ génjeinek keveredése segítségével (6 várost hoznak létre). De sajnos nõt nem tudnak létrehozni ezért csak férfiak élnek a bolygón. Ennek áthidalására hozzák létre a marionetteket a nõ formájú robotokat. Otaru Mamiya a Fiatal Japoness-i férfi a fõszereplõ õ talál rá egy érdekes Marionettre Lime-ra aki mosolyog és nevet valamint szereti Otarut. Aki szerette a Vandreadben Dita-t az imádni fogja Lime-ot is...
itt nem azert, de ti hol talaltok feliratokat? ha a feliratokra kattintok, csak az angol feliratok jonnek ki
nézd japán hanggal, istenkáromlás angolul nézni
én sokszor megállítom ha nem értek egy egy szót, itt a szótár jobb felül (vagy sztaki is jó), beütöm, és ujra space, megy a film
bar megvan az angol nyelvvizsgam, azert sokszor nem ertem meg az angol beszedet. (habar cowboy bebopnal mar nem felirattal neztem a vegen, ott eleg konnyen ertheto volta kiejtese) (kovezzetek meg hoy angol szinkronnal neztem😊)
hat iden vegig csak a cowboy bebopot lattam, de ez eddig a legjobb, meg a neon genesis evangeliont, az egy eleg komoly sorozat, de a cowboy bebop jobban bejott...
beleneztem a slayersbe, de tul gyerekes, szal az nincs rajta a listan, az elfen lied, feleslegesn veres, az sincs😊
1. Rurouni Kenshin (minden)
2. Neon Genesis Evangelion (minden)
3. Naruto
4. Bleach (inkább a manga)
5. Fullmetal Alchemist
6. Trigun
7. Cowboy Bebop (minden)
8. Love Hina (minden)
9. Ghost in the Shell (minden)
10. RahXephon
és amik ezek után vannak, úgy 16.-ig helyig, azok sem rossz animék, csak túl sok nagyon jót láttam.! ^_^
a másik az, h nagyon nehéz volt 5. hely után már dönteni, h melyik tetszett jobban...
pedig egyesek szerint kurvajó (#522, #523)
nem akartok ti is igy évvége táján TOP10 listát csinálni?
Most vmi jo animet keresek, de ez a hack sign elso rese ranezesre nem fogott meg. Hajj, nehez olyat tallani mint a bebop
mostanában megnéztem azokat amiket mindenki látott (love hina, tenhsi, goldenboy), most a hack signel szenvedek - szerintem kicsit vontatott, de a zenéje kiváló. A goldenboy felüdülés volt a sok szenvedõ, tehetetlen, depressziós fõhõs után, végre egy aktív szereplõ!
Így hát csak annyit mondok, hogy a végtelenül hosszú kedvenceim listán (na jó, annyira nem hosszú) mindenképpen elõkelõ helyet foglal el a Chrno Crusade mostantól. Egyszerûen zseniális.
Akinek van ideje, és sávszélesssége, annak azt mondom töltse le, és nézze meg egy nap alatt. Én három alatt néztem, mert két vizsgám is volt közben.
borzasztó, két éve lement japánban és még mindig nem fordították le angolra :/
2004-12-24 Sunabozu (4)
2004-12-21 Kakyuusei 2 (10)
2004-12-17 Kakyuusei 2 (9)
2004-12-17 Grenadier (8)
Ennyire másokon dolgoznának? Nemértem én ezt a bandát, ha egyszer elkezdte, fejezze is be, de ha félbehagyták a bleachet, az nem lesz túl kellemes...