Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
se sehova. mellesleg én most egy NGE poszter beszerzésén munkálkodok. nem lenne rossz 1 Asukás ill. csoportképes poszter. ^_^
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
csak a 4220-as kép nekem már sok. 😊
mint mondtam, a light echii-t én is bírom.
(love hina, tenchi muyo, ai yori aoshi ill. vandread)
fogalmazzunk ugy hogy az atlag lovehina kepek ahol kilatszik bugyi meg csocsok meg a fele csapatnak voros foltok annak az arcan hat az nekem is sok...
ez grafikailag, latvanyilag is "kielegit"
bar nagyon el van dugva a csaj mogott a fegyver de mindegy... meg ver sincs de ne menjunk bele😊)))
szal az ilyenkbõl én mindig kihagyom magam. általában az erotikusabb háttérképeket sem szeretem. nem azt mondom, h nem bírom az echii-s animéket, de ilyen háttérképek, poszterek engem kimondottan zavarnak. :/
bár ez 1 kicsit ellentétben áll azzal, hogy Gantz megszállott vagyok. ahol minden boríton pucér csaj van, és minden csajnak nagy melle van. és minden második csajt megakarnak erõszakolni, vagy valahogy megmutatják a történet folyamán a bájait. és még sorolhatnám... 😄
bár ez a sok erotika, teljesen hozzártartozik a Gantz beteg és elvont világához. szvsz a legjobb manga amit eddig olvastam.
autó
Gundam SEED forever! 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
30 hét, azaz 7 és fél hónap míg befejezõdik. azt hiszem akkor ezt még pihentetem.
addig meg ott van a többi GUNDAM, a Bleach, Naruto, My-HiME és Gantz manga. plusz a sok elmaradt anime, amit eddig még láttam. (FF-Unlimited, Witch Hunter Robin, Ranma1/2, One Piece, Slayers esetleg, és Ragnarok + amit most kifelejtettem)
amúgy szvsz a történet nagyon jó, mert faszán ki van találva ez az egész szellem világ. meg szerintem a manga jobb is, mint az anime.
Inou pl. sokkal szebb és komolyabb feje van, és nem pedig valami nagymellû kislány... :/
Rukia pedig ott is, mint az animében, a késõbbiekben kezdett csak szebb lenni. az elején ott is elég fura feje volt XD
mellesleg észrevettétek, h az anime új closig songjában mennyivel kidolgozottabb mindenki? pl. Rukia kimondott szépség lett (rögtön az elsõ kép), Ichigo pedig a karddal a kezében, mint valami vadállat 😄
Tegnap láttam, hogy van Bleach 163-166 😊 Nem semmi manga az biztos, történet szempontjából nem esik hasra tõle az ember, de mégis nagyon feelinges.
a nevek a 20. résztõl. az animeone szerintem eláshatja magát. nem mondanék példákat, aki látta az tudja mirõl beszélek. siralmas.
(na jó, mégis mondok példát, itt a kedvencem: Sai helyett Ssigh. ).
akárcsak az Last Exile. a sorozat elején normális nevek, a 2. részében, másik fordítonál iszonyat szar az egész.
na mind1.
szvsz ezzel már csinálhatnának valamit a fordítók.
<#nevetes1>#nevetes1>
csak ilyen vagy tok sci fi punk.. vagy csak bugyis a tengeparton cuccos.. jo lett volna valami leszaggatott ruhas, veres csajszi kezeben egy karddal vagy valami😊
egyik nemtom mi a masik meg GITS
de lefotozom oket ha megerkeztek...
(80*110cm per kopf)
nagyon tetszik. szvsz már a történet is tetszik, a koordinátorok miatt. 😊
na mind1. a Destiny-t is megnézem ezután, az biztos.
bár tudom, hogy még megy, így kérdezem én, valaki nem tudja, h hány részes lesz? mert ha 26, akkor még nem állok neki megnézni.
2 hónapot tudok még várni rá. addig megnéznék 1 másik GUNDAM-ot. ^_^
+ elmondná nekem vki, h melyik GUNDAM-ot érdemes még megnézni?
PSN ID.: Beegabor
Momentán azért vagyok kibaszottul dühös a Mai HiME miatt, mert már a vége fele járunk (uccsó 9-10 rész,valahogy így) és idõközbenbelenézegettem más animekbe is (Wolfs rain, Chobbits) és ezeknek is kéne a hely. De elõször a Mai HiMEt kell befelyeznem, szal ez ígymost macerás 😞
Továbbá a Bleachen kívülez az egyetlen anime amit nézek kész kín hogy nemjön...
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
vagy úgy 100db új Gantz-nak. mivel nálam a Gantz 1 olyan manga, amit egész nap bírnék olvasni.
187 részt 2 nap alatt olvastam ki. 😊
Ilyenkor úgy tudnék ordítani!
Nah, mind1. Örüljünk a Bleachnek....
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
gonoltam, te jó ég milyen hülye feje van az OVA után!
aztán néztem, néztem, és rájöttem, ez így jó ahogy van. elvégre Kenshin az OVA végén abbahagyta a gyilkolást.
nekem csak össz-vissz az volt furcsa az OVA után késõbb, h mikor megölnek 1 embert, akkor azt többnyire nem mutatták.
pedig az ovaban pont a "japánsága" tetszett, ahogy a csajjal egy szobában él, és 4-5 percig egy szó nem hangzik el, csak néznek kifelé nagy szemekkel 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF