Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
CSOCSO
ez a masik amit rendeltem:
CSOCSO
misato
Eva-ban a kantcho-chan-nak volt ilyenje, csak csúnyán megsínylette az elsõ angyal elleni atomtámadást. Szvzs. Mi a lány neve....<#fejvakaras>

Sadun Tryst
lemerném fogadni, h senkinek nem fog beugrani, h melyik animében szerepel ez az autó egy nagyon fontos szereplõ tulajdonaként. ^_^
autó

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
ok. akkor Z kilõve.
thx a tippeket. 😉

Anno a wing nekem nagyon nem jött be, de lehet ez egyéni szocprob 😉
Gundam SEED forever! 😄

Bucser
Belenéztem többi Gundambe.. Javaslom minden részt kivéve a Z-t az teljesen más hangulatú Z-t akkor nézz ha tetszik a popcornmozimûvészet😊 IMO tipikus amcsiba való sorozat lett belõle...(sokkal heroikusabb és sokkal emberfelettibbek benne a fõhõsök és nem amolyan kis balhéba cseppent tehetséges pilótatípusúak)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
és most tart 20. résznél...
30 hét, azaz 7 és fél hónap míg befejezõdik. azt hiszem akkor ezt még pihentetem.
addig meg ott van a többi GUNDAM, a Bleach, Naruto, My-HiME és Gantz manga. plusz a sok elmaradt anime, amit eddig még láttam. (FF-Unlimited, Witch Hunter Robin, Ranma1/2, One Piece, Slayers esetleg, és Ragnarok + amit most kifelejtettem)

Ugyanígy 5x lesz. Alig bírom kivárni a hétfõt vagy keddet, amikor jön az új rész 😊

Sadun Tryst
huh... kéne szólnom, h van új Bleach manga? már vagy 1 hete van 166 is... hopsz. sry all.
amúgy szvsz a történet nagyon jó, mert faszán ki van találva ez az egész szellem világ. meg szerintem a manga jobb is, mint az anime.
Inou pl. sokkal szebb és komolyabb feje van, és nem pedig valami nagymellû kislány... :/
Rukia pedig ott is, mint az animében, a késõbbiekben kezdett csak szebb lenni. az elején ott is elég fura feje volt XD

mellesleg észrevettétek, h az anime új closig songjában mennyivel kidolgozottabb mindenki? pl. Rukia kimondott szépség lett (rögtön az elsõ kép), Ichigo pedig a karddal a kezében, mint valami vadállat 😄

Lacc
Ilyen kép nekem is jó lenne bizony...

Tegnap láttam, hogy van Bleach 163-166 😊 Nem semmi manga az biztos, történet szempontjából nem esik hasra tõle az ember, de mégis nagyon feelinges.
Sadun Tryst
+ had rinyáljak 1 kicsit GUNDAM-al kapcsolatban.

a nevek a 20. résztõl. az animeone szerintem eláshatja magát. nem mondanék példákat, aki látta az tudja mirõl beszélek. siralmas.
(na jó, mégis mondok példát, itt a kedvencem: Sai helyett Ssigh. ).
akárcsak az Last Exile. a sorozat elején normális nevek, a 2. részében, másik fordítonál iszonyat szar az egész.
na mind1.
szvsz ezzel már csinálhatnának valamit a fordítók.

"jo lett volna valami leszaggatott ruhas, veres csajszi kezeben egy karddal"

<#nevetes1>

CSOCSO
sajna nem talaltam eleg erotikus de megis durva mecha-s vagy valami fasza szamurajos posztert...
csak ilyen vagy tok sci fi punk.. vagy csak bugyis a tengeparton cuccos.. jo lett volna valami leszaggatott ruhas, veres csajszi kezeben egy karddal vagy valami😊
CSOCSO
vettem ket posztert
egyik nemtom mi a masik meg GITS
de lefotozom oket ha megerkeztek...
(80*110cm per kopf)
Sadun Tryst
már a GUNDAM Seed 20. részénél vok.
nagyon tetszik. szvsz már a történet is tetszik, a koordinátorok miatt. 😊
na mind1. a Destiny-t is megnézem ezután, az biztos.
bár tudom, hogy még megy, így kérdezem én, valaki nem tudja, h hány részes lesz? mert ha 26, akkor még nem állok neki megnézni.
2 hónapot tudok még várni rá. addig megnéznék 1 másik GUNDAM-ot. ^_^

+ elmondná nekem vki, h melyik GUNDAM-ot érdemes még megnézni?

<#eljen>

Ottto
na vééééééégreeeeeee
thnx!!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
my hime 17-18 kint van

Seth
Na az 1. rész nagyon tetszett,jó kis sorozat lesz ez( 26 részes asszem)

PSN ID.: Beegabor

Seth
Az A+-on most indult egy új sorozat,Blue Gender,én nem ismerem,de jónak tûnik..végre egy komolyabb cucc.

PSN ID.: Beegabor

<#wave>

CSOCSO
love hina valoban roxxx..
Ottto
Az szép. Nekem sajna nincs sok idõm van olvagatni, szal inkább nem is teszem. Talán lusta is vagyok.
Momentán azért vagyok kibaszottul dühös a Mai HiME miatt, mert már a vége fele járunk (uccsó 9-10 rész,valahogy így) és idõközbenbelenézegettem más animekbe is (Wolfs rain, Chobbits) és ezeknek is kéne a hely. De elõször a Mai HiMEt kell befelyeznem, szal ez ígymost macerás 😞
Továbbá a Bleachen kívülez az egyetlen anime amit nézek kész kín hogy nemjön...

Sadun Tryst
én inkább új naruto és bleach mangána körülnék.
vagy úgy 100db új Gantz-nak. mivel nálam a Gantz 1 olyan manga, amit egész nap bírnék olvasni.
187 részt 2 nap alatt olvastam ki. 😊

Ottto
Bleach 19, Mai HiME semmi D:
Ilyenkor úgy tudnék ordítani!
Nah, mind1. Örüljünk a Bleachnek....

<#szeret>

Sadun Tryst
love hina rulz! 😊

Én a samurai7-t és love hinat nézem most párhuzamosan.

via_mala
Vergõdj át az elején, utána már jobb lesz. A 62. részig mindenképp meg fogod nézni.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Jagi
Engesztelés😮VA2!!! Kötelezõ!!!

Sadun Tryst
jah-jah. elõszõr én is ledöbbentem. fõleg mikor megláttam az opening songot. 😄
gonoltam, te jó ég milyen hülye feje van az OVA után!
aztán néztem, néztem, és rájöttem, ez így jó ahogy van. elvégre Kenshin az OVA végén abbahagyta a gyilkolást.
nekem csak össz-vissz az volt furcsa az OVA után késõbb, h mikor megölnek 1 embert, akkor azt többnyire nem mutatták.

hát, megnéztem az elsõ hat részt a tvsorozatbol, és az OVAhoz képest csalódás 😞 arra a szótlan gyilkosra vágytam, erre egy gyerekekkel játszadozo, hülye fejeket vágó fiu van benne :/
pedig az ovaban pont a "japánsága" tetszett, ahogy a csajjal egy szobában él, és 4-5 percig egy szó nem hangzik el, csak néznek kifelé nagy szemekkel 😊

Sadun Tryst
nemcsak, h késik, de már a 18. résznek kéne mostanában jönnie subolva, és nem a 17-nek... 😞

Ottto
Az. Mai HiME meg megint késik D:

Mike
Hello everybody!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Bucser
NA most magyarul is😊 vagy egy linket kérnék fordításhoz😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mike
こんにちは、皆!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ja, hogy Kenshinrõl van szó....nem szóltam 😉

Már ne haragudj, de az a wing volt, ami nekem nagyon nem akart menni, a seedet majd' egy hét alatt néztem végig 😊
A destiny nagyon jó lesz, nézem minden héten!

Sadun Tryst
amit pont most nézrem, ki is jött már.
szal csak tölteni kell 😊

Sadun Tryst
a 18 már kint van. a héten a 19-re várunk. 😊

Bucser
Hát jahh😊 meddig is kellett gyõzködni, hogy megnézd te is?

Destiny milyen egyébként??? Jahh és Bleach hol tart jelenleg?? A héten jön ki a Bleach 18-ik része?? 3 hete nincs netem és már elvonási tüneteim vannak😄

De gáááz! <#bee1>
Hidd el, megéri, csak legfeljebb keveset fogsz aludni mostanában 😊

asszem elástam a sirom, megnéztem a kenshin OVA1et, szal most muszáj lesz végigszenvednem 95 részt
brühühü

Érdekes.

Jó választás, egyik kedvencem! <#eljen>

most kajáltam konyhában, rádio bekapcsolva, és közölték hogy meghalt a fatimai jelenés utolsó szemtanuja, 97 éves volt
http://index.hu/politika/bulvar/fatima2771/

Maga a pápa sem vádolta meg soha nyíltan a KGB-t, azt viszont tudni, mirõl beszélt egymással II. János Pál és merénylõje, amikor a pápa meglátogatta Akcát a börtönben. A szentszéki szóvivõ, Joachim Navarro Walls fedte fel a részleteket: "Ali Akca nem bocsánatkéréssel kezdte, rögtön letegezte a Szentatyát, és azt mondta neki: áruld el nekem a harmadik fatimai titkot. Ali Akca ugyanis miután rálõtt a Szentatyára, futva menekült el a Szent Péter térrõl, s egy ott tartózkodó apáca, aki hallotta a lövéseket, és látott egy futó férfit, rávetette magát, Akca elesett, így sikerült a rendõröknek elfogni Akcát, aki másnap az újságokban látta, hogy a merénylet napja, május 13-a a Fatimai Szûz ünnepe volt, sõt Fatimának hívták az õt megállító apácát is. Akca nem értette, hiszen neki a Fatima név arabnak tûnt, ezért kérdezte rögtön a pápától, hogy mi is Fatima titka? - mesélte el Navarro Walls.
http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=60323

ja, ha vki nem tudná ezek a chrono crusadehoz kapcsolodnak 😊

Sadun Tryst
Nah. Én nekiálltam a GUNDAM Seed-nek, és már a 10. résznél vagyok.
Tetszik. Eddig tök jó a cselekmény, nem nagyon lehet unalmasnak mondani a sorozatot.
A történet kicsit lineáris, kicsit kiszámítható, de ez ennél a sorozatnál nem gond.
Mikor végzek vele, akkor valószínûleg nekiállok a Destiny-nek is. 😊

A Samurai 7 meg 1x nézhetõ, elég felejtõs. Nem mintha rossz lenne, de valahony nem hagyott bennem eddig mély nyomokat.