Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A destiny nagyon jó lesz, nézem minden héten!
szal csak tölteni kell 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Destiny milyen egyébként??? Jahh és Bleach hol tart jelenleg?? A héten jön ki a Bleach 18-ik része?? 3 hete nincs netem és már elvonási tüneteim vannak😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hidd el, megéri, csak legfeljebb keveset fogsz aludni mostanában 😊
brühühü
http://index.hu/politika/bulvar/fatima2771/
Maga a pápa sem vádolta meg soha nyíltan a KGB-t, azt viszont tudni, mirõl beszélt egymással II. János Pál és merénylõje, amikor a pápa meglátogatta Akcát a börtönben. A szentszéki szóvivõ, Joachim Navarro Walls fedte fel a részleteket: "Ali Akca nem bocsánatkéréssel kezdte, rögtön letegezte a Szentatyát, és azt mondta neki: áruld el nekem a harmadik fatimai titkot. Ali Akca ugyanis miután rálõtt a Szentatyára, futva menekült el a Szent Péter térrõl, s egy ott tartózkodó apáca, aki hallotta a lövéseket, és látott egy futó férfit, rávetette magát, Akca elesett, így sikerült a rendõröknek elfogni Akcát, aki másnap az újságokban látta, hogy a merénylet napja, május 13-a a Fatimai Szûz ünnepe volt, sõt Fatimának hívták az õt megállító apácát is. Akca nem értette, hiszen neki a Fatima név arabnak tûnt, ezért kérdezte rögtön a pápától, hogy mi is Fatima titka? - mesélte el Navarro Walls.
http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=60323
ja, ha vki nem tudná ezek a chrono crusadehoz kapcsolodnak 😊
Tetszik. Eddig tök jó a cselekmény, nem nagyon lehet unalmasnak mondani a sorozatot.
A történet kicsit lineáris, kicsit kiszámítható, de ez ennél a sorozatnál nem gond.
Mikor végzek vele, akkor valószínûleg nekiállok a Destiny-nek is. 😊
A Samurai 7 meg 1x nézhetõ, elég felejtõs. Nem mintha rossz lenne, de valahony nem hagyott bennem eddig mély nyomokat.
És ezért is fogja "visszaadni a szárnyait", mert õ sem ért egyet.
Szvsz ez egy zseniális sorozat volt.
több ok miatt voltam szkeptikus az elején: nem tetszik a kor (1920as évek nem tul izgi) és nem tetszik a téma (szkeptikus vagyok az egyházzal szemben). Viszont a karakterek nagyon jók, szerethetõek, van stílusuk.
A befejezés nem tetszik, azt vártam volna hogy 2-3 részen át felépitik és vmi nagy dolog történik, erre semmi, a puskaport ellõtték a 17-tõl kb. 20-ig, ott kellett volna befejezni. Nem magyaráztak meg kurvasok mindent (pontosabban alig derült ki valami) az inditékokról, csomo karakter háttere ismeretlen (pl. remington), kiváncsi lettem volna több részletrõl chrono multjábol, no meg ilyen hülyén befejezni õket... Szal nem vagyok elégedett, katarzisra vágytam, ami nem volt meg.
Szal vannak jó pillanatai, de csak masszív animeõrülteknek ajánlanám megnézésre.
az eleje nagyon nehezen indult be, elsõ 2-3 résznél NAGYON szkeptikus voltam, de utána felpörögtek az események, és több rész végénél képtelen voltam abbahagyni
geci helyeken hagyják abba, fõleg a 17-18-19re igaz ez 😊
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Szeretem a nyelvet(jp), de a magyar szinkronokat ritkán basszák el a feliratokat, meg mégritkábban.
Így sincs semmi bajom vele, csak a többiek nem bírják(az eng subot), de ez az õ bajuk.
Mike:
sõt, Alphonse hangja is nõ. ^_^
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ui.: ma volt m2-n kulturhazban animerol szo
egyetlen dolog amiért sajnálom, az a sok felirat volt. 😞
elég jó lett. csak kár, h még csak a 20. részig van sub. (26 részes az egész)
Grave of Fireflies? Feltétlenül megnézem. US-en fenn van?
Samurai 7
Samurai Champaloo
Peace Maker Kurogane
Egyiket se láttam, de nekem is ezeket ajánlották történelmi témában.
Amit viszont láttam:
Grave of Fireflies - ez nagyon komoly!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]