Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kért my-hime manga link: my-hime
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
és már értjük mind a 2en egymást, és ez a lényeg. meg többet vitázni ezen teljesen felesleges.
"And this coversation, is over." 😊
amit te linkeltél kép, szebb mint az NGE grafikája. ennyi. azaz az NGE grafikájáját nem kell lehurrogni, mert valami jobb nála. ennyi erõvel minden ami nem GITS2 szar. én is tudok ilyennel jönni. (doom2 - doom3 példára reagálva)
ne állíts be úgy dolgokat, amik nincsenek is úgy. az NGE-nek a grafja nem szar, csak van nála jobb.
az hogy kurvara elfogult vagy az egy dolog.. de azert ne eroltessuk mar ram a hulyeseged....nem erdekel, hogy az NGE grafikaja milyen volt vagy neked milyen...az altalam belinkelt kep grafikajahoz kepest edeskeves....
de ultess le barkit a gepedhez es mutogass egy akarmilyen kepet az NGE bol. majd mutasd meg a kepet amit en linkeltem.. melyik baratod.. csaladtagod fogja aszondani hogy nem az altalam belinkelt kep a szebb???hmm???
csak azt nem fogom fel esszel hogy mija szarert kell neked kotekedni??? hm????
az NGE még mai szemmel is jól néz ki. aki ezt nem ismeri el, az a vak... <_<
ez most kb olyan mint a doom 2 es doom 3 osszehasonlitasa...
nem erdekel hogy akkoriban a doom 2 volt az asz.. most a doom 3 nak jobb a grafikaja.. ennyi a lenyeg...
tehat en a falra nem egy palcikarajzot akarok tenni.. hanem egy fasza kepet.. remelem ertesz..
magyarul olyat akarok a falra tenni ami ki is nez valahogy a mai szemmel....
olvassa itt valaki a my-hime mangát?
(jelenleg 25. résznél van)
mert ha nem, akkor csak ajánlani tudom. nem mintha jobb lenne mint az anime, de 1 kari kivételével mindenki jobban van megrajzolva benne (Mai az animében jobban néz ki).
és a másik nagy elõnye az, h az animétõl a története teljesen eltér. csak az alapkoncepció 1ezik.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
PSN ID.: Beegabor
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
csak nekem az NGE megrajzolasa tul primitiv....
szal olyat falra nem tennek ki...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
rei nekem túl csenedes. 😊
amúgy az oldal linkje tárolva, azt köszönöm szépen, remélem majd találok rajta valami nekem valót is. 😊
viszont a szep szines kepek nagyon bejonnek.. ahogy meg vannak rajzolva es maguk a karakterek is nagyon szimpik.. ilyenbe kellett volna az appleseed et csinalni..arghh
remelem bejon mert a masiknal most egy nagy X van.. ha arra kivancsiak vagytok probaljatok meg kimasolni a linkjet..
szerk:
kepet linkelve se jo.. megadtam a linket.. remelem igy jo a kep
ezt a kepet raktam ki tegnap A4 esbe a falra... csaj sajna baromira meg van vagva.. ezt meg most talaltam...(ekkoraban)
itt elgondolkoztam magamban hogy 12 dodoert faszabb csajos rajzos kepet kaphatnek😊
igy jott ez az egesz...
nekem kifejezetten olyan kep kell ahol csaj van .. bar szerettem volna ha fegyverrel van ( valejo) de olyat nemigazan talaltam....
amiket talaltam azok meg elmennek.. de ilyen NGE-s csajos meg mogottuk robotocska kepeket en se akartam.. nah mindegy...
ezek olyan 80*110 cm esek kb...
a posterek azok kisebbekk joval...
ha nem tudsz olyat aki hazakuldi akkor segitek..
se sehova. mellesleg én most egy NGE poszter beszerzésén munkálkodok. nem lenne rossz 1 Asukás ill. csoportképes poszter. ^_^
csak a 4220-as kép nekem már sok. 😊
mint mondtam, a light echii-t én is bírom.
(love hina, tenchi muyo, ai yori aoshi ill. vandread)
fogalmazzunk ugy hogy az atlag lovehina kepek ahol kilatszik bugyi meg csocsok meg a fele csapatnak voros foltok annak az arcan hat az nekem is sok...
ez grafikailag, latvanyilag is "kielegit"
bar nagyon el van dugva a csaj mogott a fegyver de mindegy... meg ver sincs de ne menjunk bele😊)))
szal az ilyenkbõl én mindig kihagyom magam. általában az erotikusabb háttérképeket sem szeretem. nem azt mondom, h nem bírom az echii-s animéket, de ilyen háttérképek, poszterek engem kimondottan zavarnak. :/
bár ez 1 kicsit ellentétben áll azzal, hogy Gantz megszállott vagyok. ahol minden boríton pucér csaj van, és minden csajnak nagy melle van. és minden második csajt megakarnak erõszakolni, vagy valahogy megmutatják a történet folyamán a bájait. és még sorolhatnám... 😄
bár ez a sok erotika, teljesen hozzártartozik a Gantz beteg és elvont világához. szvsz a legjobb manga amit eddig olvastam.