Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az 53mas részben a sorozat legnagyobb arca, seijuro hiko van, kenshin mestere
na az a csávó nem szenved önbizalomhiányban <#mf2>

Sadun Tryst
szvsz nekem a Kyo eddig jobban tetszik, mint a Samurai 7 (pedig a 7-bõl már láttam az össze lefordított részt).
GUNDAM Wing-et is csak akkor nézem meg, ha az elsõ 5 rész tetszik. minden animénél ezt csinálom. ha eddig nem fog meg, akkor megy a sülyesztõbe...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
gundam seed, új rekord. 15 rész 1 nap alatt. ^_^
sõt ha 1szer azt vesszük, h olyan másnapos voltam 1szer, h mozdulni nem bírtam 1 napig, akkor mást sem csináltam, csak Tenchi Universe-t néztem. 1 nap alatt kb 22 részt néztem végig 😄 (bár ezt nem veszem rekordnak, mert ez normál körülmény volt)
mellesleg Sojiro és Kenshin harca volt nagyon gyenge az elején (asszem 53-as rész).
ami viszont végképp szar lett, az az utolsó rész. ott mind a grafika, mind a háttér nagyon ratyi lett... 😞

A kyo nem rossz, de nem is túl kiemelkedõ.
Most a samuari7 van a listán (igazából már vagy egy hónapja nézem apránként). A rajzolás nagyon szélsõséges tud lenni a gyönyörûtõl, a távolban durván elnagyzolt karakterekig.
Az inuyasha egyébként végig ment már, vagy még vetítik?
Butcher lehet meg fog kövezni, de a Wing szvsz nagyon gyenge. Viszont a Seed és Seed Destiny üt mindent kategórián belül!

Kenshin
Az 50valahányas rész animációja katasztrófa volt
tul vagyok az elsõ 60on, nem vettem észre ilyet, igaz, itt az anji-sojiro-sishio vonal van, szoval ha álló rajzokat vágnak be azt se veszem észre
aztirtad 8 rész egybe a rekordod, nálam ez 12 lett 😊

Sadun Tryst
Narutonak leginkább az eleje jött be. Akkor még nagyon király volt az akció megrajzolása. a karakterek nem voltak olyan szépek (inkább Sakura), de késõbb viszont azok lesznek jók.
majd lesz 1 olyan idõszak, amikor néha olyan hülye feje van a kariknak, h na. és most ott vagyunk, h minden pöpec. 😊
Narutoban szvsz az anime a jobb (manga annyiban jobb, h mindig hozza a grafikai szintet).

amit most nézek a Samurai Deeper Kyo. jónak tûnik eddig. nagyon szép a megrajzolása, és a szinkronok is jók. 😊
ezután meg jön a GUNDAM Wing. ^_^

<#wave>

Ugye, hogy nagyon jó anime?! 😊 Én mondtam 😊
Narutot még nem láttam. Mindjárt utána nézek az nfo-n.
Amúgy nekem nagyon tetszett az onegai teacher, most fejeztem be! Sajnálom, hogy ilyen rövid volt 😞
Megyek keresek még hasonló animekat.

Sadun Tryst
GUNDAM Seed:
Na, most végeztem vele 2 perce. Még nagyon friss az élmény, de azt már most tudom, h a kedvenceim közé tartozik. Nem gondotam volna, az NGE óta, h ilyen mechas sorozat ennyire jó lehet. Már alig várom, h a Destiny is elmenjen olyan 35. részig, és akkor én is nekiállok.
Így csak azt tudom mondani, h aki eddig nem látta, nagyon sürgõsem pótolja be!

Így az új TOP10:
1. Rurouni Kenshin: Reminiscence
2. Fullmetal Alchemist
3. Gantz (manga)
4. NGE (minden)
5. Rurouni Kenshin (minden más)
6. Cowboy Bebop
7. Naruto
8. GUNDAM Seed
9. Love Hina
10. Bersek

Sadun Tryst
ha jól tudom akkor április vagy május.

+van új Bleach is.

Nem tudjátok mikor jön az Advent Children? Nem találom a megjelenést sehol...:/

Jagi
😄 Akkor az megvan!<#eljen>

Sadun Tryst
hm. elnézést, a 25. rész bónusz

Jagi
ja, egyre gondoltunk, csak én nem így még nem hallottam, bár gondolhattam volna!

Kame=teknõs
Kame-chan= turtle girl-re lett fordítva, úh igen, az okinawai csajról van szó 😊

Jagi
Ha arról beszélsz akivel a "kirándulásukon találkoztak és Naru iszonyat féltékeny volt rá, akkor néha feltünik, de még nem állandó szereplõ.

nekem eddig a mecha Tamá-s rész meg az RPG-s rész jött be (Sadun, Motoko ezekben is nagy volt 😄)

A gáz az egészben az, hogya movie-kat hamarabb láttam 😞, de így is fasza a sorozat.
Nekem eddig a kedvencem Shinobu-chan (bocs, ha szarul írtam le, az o és u betükkel gondban vagyok)

JA??!!! Milyen 26. rész? US-en fenn van?

CSOCSO
majd csinalok holnap rola ertelmes kepet.. szerintem eleg jol nez ki.. es nem papir hanem.. ilyen... erdekes anyagu textil...
Sadun Tryst
aoyama motoko rulzik szvsz a sorozatban. 😊
fõleg a 26-os részben. (az bonusz rész) ^_^

Ottto
Élõben tényleg sokkal jobb mint a képen <#eljen>

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

hát igen, az a csaj... <#buck>

Nekem nagyon bejött az egész sorozat! Kame-chan már megjelent? (Teknõsös lány)

Jagi
Tegnap néztem meg a Love Hina 1-12-részét, aszondom jó kis anime, bejön.
Azt, meg hogy mér' csak most...
...nem tudom talán féltem tõle. Vannak olyan "iskolás " témájú anime-k amiben alig történik valami, de ez nem kifejezetten...szal kolosszálisan jó!!!
Csóri Keitarot néha már iszonyatosan sajnálom, bamba kis balfasz!!! 😄DD Jó karakter!

CSOCSO
ja.. azt tudom hogy nem igazan gyogyaszati gyogyszer a cuccos.. nem iszok mindig csak neha neha... jo lenne valami ilyen pia ami csak izre ilyen...
CSOCSO
😊
ingyen kapom oket.. hetente olyan ... 6-8 db-t de ne menjunk bele hogy honnan es miert...
most kb olyan 25 db redbullom van....
te intravénásan nyomatod a redbullt? tele van egészségtelen anyagokkal

CSOCSO
nah megjott az egyik wall scrollom😊

nekem rohadtul tetszik... nembaj hogy a melle kintvan meg ilyenek igy eloben uberul tetszik. meg az edesanyam es a haverok is aszontak hogy WOW!!!!
pedig egyikse animes!😊
szal kircsi!!!
Seth
A+ 20:00-23:00-ig van (néha +10 perc)
Utánna meg a musicmax
a retekklubb gondozásában, akárcsak a cool meg a film+

PSN ID.: Beegabor

Mike at home
utanneztem retekklubbos

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
😞

es akkor mi megy a minimaxon ejjel?

hirtelen nem ugrik be

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

és csak napi 2 orát 😞

Mike at home
gondolom estenkent

Mike at home
wow

most szurtam ki, hogy a UPC-nel a Minimaxon Anime+ van 😊))))

Megnéztem az onegai senseibõl az elsõ öt részt: tetszik! Kicsit érdekesen fut neki a bonyodalomnak, de aranyos ettõl függetlenül!

Szvsz elég gyenge darab volt, persze a látványra nincs panaszom! Úgy éreztem, mintha vmi dolph lundgren vagy mi a tököm nevû schwarzi utánzat filmjét néztem volna....

CSOCSO
en is igy gondolom..szerintem is nagyon jo volt!!!
Lacc
Hát én annyira nem estem hasra az Appleseedtõl, de nem volt rossz tényleg 😊 A történet bizony elég gyengécske szerintem.
HÁT EZ KURVAJÓ VOLT!

A zene, a látvány és még történet is van... <#worship> És ami a legfontosabb, hogy egyik sem nyomja el a másikat, nincsenek öncélú körök, és parádés fordulatok vannak benne.

KÖTELEZÕ DARAB!

Sadun Tryst
ott meg a történet az alibi 😄

na most egy kis appleseed 😊

31ik kenshin után lazitásképp megnéztem GitS2t
nem jött be annyira, átlagos film
tulfilozofálták, elveszett a történet a sok idézet és utalás között, a cselekményt annyira másodlagosra vették, hogy az már csak alibi volt

Sadun Tryst
oh! my goddess. nagyon romantikus, és néhol vicces.
az embereknek általában tetszik, nekem full közép szint.
+ ha minden igaz, az AIR (most megy) és az Onegai Teacher (Please Teacher) is ilyen.

Ottto
Nézte valaki reggel 6:46kor a Mononoki Himet? Én néztem volna, ha lett volna. ott virrasztottam 7-ig, VHSt beállítva, de nemadták le grrrrrrr

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Mikor jön az advent children?
És tudtok love hinahoz vagy a gtohoz hasonló, humoros, enyhén romantikus történetet? Vagy chobitsosan nagyon romantikusat? 😊

<#wave>

CSOCSO
ennek a kepnek az eredetijet szivesen latnam a falaom valami 80*110esben....
Sadun Tryst
a meztelenség engem is zavar, de a kép amúgy naon tetszik. a piros enegem viszont abszolute nem zavar, mivel a kedvenc színem 😉

CSOCSO
a felso egesz pofas csak barna😞(((
az alsot en is lattam mar de az nem tetszett egyaltalan
tul piros tul meztelen tul vekony a csaj es a "szarny" se tetszik
Most fejeztem be a love hinat. Nagyon tetszett! Kezdek elrontódni: egyre jobban tetszenek a hasonló sorozatok, mint pl a chobits 😊
Tudtok még a hinahoz hasonlót?

Vak vagyok? Nem is tudtam. Mi a fenének kapod fel a vizet? Leprimitívezted, mi meg nem értünk veled egyet. Egyszerû véleménykülönbség.
Igényes posztert akarsz kirakni, megértem. Szíved joga, hogy mit hívsz annak.