Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na az a csávó nem szenved önbizalomhiányban <#mf2>#mf2>
GUNDAM Wing-et is csak akkor nézem meg, ha az elsõ 5 rész tetszik. minden animénél ezt csinálom. ha eddig nem fog meg, akkor megy a sülyesztõbe...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
sõt ha 1szer azt vesszük, h olyan másnapos voltam 1szer, h mozdulni nem bírtam 1 napig, akkor mást sem csináltam, csak Tenchi Universe-t néztem. 1 nap alatt kb 22 részt néztem végig 😄 (bár ezt nem veszem rekordnak, mert ez normál körülmény volt)
mellesleg Sojiro és Kenshin harca volt nagyon gyenge az elején (asszem 53-as rész).
ami viszont végképp szar lett, az az utolsó rész. ott mind a grafika, mind a háttér nagyon ratyi lett... 😞
Most a samuari7 van a listán (igazából már vagy egy hónapja nézem apránként). A rajzolás nagyon szélsõséges tud lenni a gyönyörûtõl, a távolban durván elnagyzolt karakterekig.
Az inuyasha egyébként végig ment már, vagy még vetítik?
Butcher lehet meg fog kövezni, de a Wing szvsz nagyon gyenge. Viszont a Seed és Seed Destiny üt mindent kategórián belül!
Az 50valahányas rész animációja katasztrófa volt
tul vagyok az elsõ 60on, nem vettem észre ilyet, igaz, itt az anji-sojiro-sishio vonal van, szoval ha álló rajzokat vágnak be azt se veszem észre
aztirtad 8 rész egybe a rekordod, nálam ez 12 lett 😊
majd lesz 1 olyan idõszak, amikor néha olyan hülye feje van a kariknak, h na. és most ott vagyunk, h minden pöpec. 😊
Narutoban szvsz az anime a jobb (manga annyiban jobb, h mindig hozza a grafikai szintet).
amit most nézek a Samurai Deeper Kyo. jónak tûnik eddig. nagyon szép a megrajzolása, és a szinkronok is jók. 😊
ezután meg jön a GUNDAM Wing. ^_^
Narutot még nem láttam. Mindjárt utána nézek az nfo-n.
Amúgy nekem nagyon tetszett az onegai teacher, most fejeztem be! Sajnálom, hogy ilyen rövid volt 😞
Megyek keresek még hasonló animekat.
Na, most végeztem vele 2 perce. Még nagyon friss az élmény, de azt már most tudom, h a kedvenceim közé tartozik. Nem gondotam volna, az NGE óta, h ilyen mechas sorozat ennyire jó lehet. Már alig várom, h a Destiny is elmenjen olyan 35. részig, és akkor én is nekiállok.
Így csak azt tudom mondani, h aki eddig nem látta, nagyon sürgõsem pótolja be!
Így az új TOP10:
1. Rurouni Kenshin: Reminiscence
2. Fullmetal Alchemist
3. Gantz (manga)
4. NGE (minden)
5. Rurouni Kenshin (minden más)
6. Cowboy Bebop
7. Naruto
8. GUNDAM Seed
9. Love Hina
10. Bersek
+van új Bleach is.
Kame-chan= turtle girl-re lett fordítva, úh igen, az okinawai csajról van szó 😊
nekem eddig a mecha Tamá-s rész meg az RPG-s rész jött be (Sadun, Motoko ezekben is nagy volt 😄)
A gáz az egészben az, hogya movie-kat hamarabb láttam 😞, de így is fasza a sorozat.
Nekem eddig a kedvencem Shinobu-chan (bocs, ha szarul írtam le, az o és u betükkel gondban vagyok)
JA??!!! Milyen 26. rész? US-en fenn van?
fõleg a 26-os részben. (az bonusz rész) ^_^
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Azt, meg hogy mér' csak most...
...nem tudom talán féltem tõle. Vannak olyan "iskolás " témájú anime-k amiben alig történik valami, de ez nem kifejezetten...szal kolosszálisan jó!!!
Csóri Keitarot néha már iszonyatosan sajnálom, bamba kis balfasz!!! 😄DD Jó karakter!
ingyen kapom oket.. hetente olyan ... 6-8 db-t de ne menjunk bele hogy honnan es miert...
most kb olyan 25 db redbullom van....
nekem rohadtul tetszik... nembaj hogy a melle kintvan meg ilyenek igy eloben uberul tetszik. meg az edesanyam es a haverok is aszontak hogy WOW!!!!
pedig egyikse animes!😊
szal kircsi!!!
Utánna meg a musicmax
a retekklubb gondozásában, akárcsak a cool meg a film+
PSN ID.: Beegabor
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
es akkor mi megy a minimaxon ejjel?
hirtelen nem ugrik be
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
most szurtam ki, hogy a UPC-nel a Minimaxon Anime+ van 😊))))
A zene, a látvány és még történet is van... <#worship>#worship> És ami a legfontosabb, hogy egyik sem nyomja el a másikat, nincsenek öncélú körök, és parádés fordulatok vannak benne.
KÖTELEZÕ DARAB!
nem jött be annyira, átlagos film
tulfilozofálták, elveszett a történet a sok idézet és utalás között, a cselekményt annyira másodlagosra vették, hogy az már csak alibi volt
az embereknek általában tetszik, nekem full közép szint.
+ ha minden igaz, az AIR (most megy) és az Onegai Teacher (Please Teacher) is ilyen.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
És tudtok love hinahoz vagy a gtohoz hasonló, humoros, enyhén romantikus történetet? Vagy chobitsosan nagyon romantikusat? 😊
az alsot en is lattam mar de az nem tetszett egyaltalan
tul piros tul meztelen tul vekony a csaj es a "szarny" se tetszik
Tudtok még a hinahoz hasonlót?
Igényes posztert akarsz kirakni, megértem. Szíved joga, hogy mit hívsz annak.