Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
van 22-es bleach. 😊

plusz info:
a chihiro sub verzió annyiban más, mint a lunar, h nincs karaoke, és a shinigami itt nem death god, hanem tényleg shinigami... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
akkor töltöd a subber csapat oldaláról...

Igen, a Gundam Seed Destinyrõl van szó, csak most licenszelte a Bandai. A gond ott van, hogy így már az animesukiról nem lehet tölteni 😞(

Bucser
Mármint a Seed destinyt??? Az összes Gundam Bandai Licencbe van ám😊 szal ez nem újdonság a síma Seed is bandai Licenc😊 Ugyanis nyomják kifelé a fröccsöntött játékokat belõle mint a Transformersek voltak sõt a Wing gundamjaiból Makettek is készültek😊 (DeathScyte rulez😄)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A Bandai licenszelte a Destiny-t!! Végem van....mikor fogom tudni akkor megnézni?! Mikorra lesz a teljes sorozatból feliratos?!?! <#rinya><#rinya>

<#taps>

Sadun Tryst
ja. igazad van, már rég subolva van az egész...
na mind1. jó nagy vak vagyok. animehq ftp-rõl tölöttem, és eddig eszembe se jutott USTEAM-et megnézni... <#idiota>

Végignéztem a hétvégén a teljes sorozatot, úgy hogy elõtte jóval már letöltöttem az egészet.....<#fejvakaras>

Sadun Tryst
ha valaki nézi a Samurai 7-t, akkor most örülhet, kint van a 21. rész is.
(jó nagy vicc, mert a sorozat már 1 éve befejezõdött)
samurai 7 - 21 (IY4ever)

Az is jó! Bár nem anime.

magus
ja Aliz csodaorszagbant

Az nagyon nagy!

Alice feeling alatt Aliz CsodaországBANt<#eplus2> értettél?

magus
es akkor az animevilag.hu felirataival mi lett vegul?

rakd fel mindet feliratok.hu ra, az egyszerübb

Sadun Tryst
na. az oldalam pont ezen dolgozik. akinek van valami felirata, ami az oldalamon nincs, az küldheti nyugodtan...
meg valahogy azt kéne szorgalmazni, h van valamú felirat, akkor azt küldjék nekem.

magus
amugy most h animevilag nincs feliratot honnan?

magus
Megnéztem a Cihirio szellemországbant

tetszett, szép, kicsit magával is ragado...

barkicsit alice feeling

Sadun Tryst
ahol tudok segítek... 😄

Ottto
Most hogy nézegettem ezeket a képeket, úgy rémlik mintha láttam volna pár részt ebbõl a sorozatból, csak asszem németül.....
Amúgy kösz az 5letet, találtam pár jó képet, de a legtöbb vagy ömlesztve volt (több szereplõvel), vagy már nagyon komolytalan volt.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
😄DD
abból már van fordítás. 😊
de már gondoltam rá, h mikor a Ragnaroknak vége, akkor azt a félbemaradt projectet folytatom.

Bucser
Sadun Bleachet nem akartok fordítani?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
keress rá a Vision of Escaflowne-ra. abban van 3 macskalány. sajna a nevük most nem ugrik be.

Ottto
Nah. Egy kis segítséget szeretnék tõletek kérni.
Ti talán nagyobban vágjátok az anime képekkel teli honlapokat (én csak párat ismerek). Nahszal, nekem macskalányokról kellenének képek. Mutatom mire gondolok:
ilyen
vagy ilyen
(18+) ha hentai az se baj
Szal ilyenekre gondoltam. Ha találtok párat dobhatnátok egy linket a topikba. köszi 😊

Sadun Tryst
pontosan. 😊
bár halkan megjegyzem a Berserkben itt-ott még egész jó hangok vannak, de cowboy teljesen szar.
a vampire hunter d bloodlust viszont elég jó lett. (sajna azt csak angol szinronnal sikerült megszereznem) egyedül a szõke csaj hangja nem tetszett. az összes többi nagyon jó volt.

Bucser
Ez olyan lehet minthogy én nem tudom megnézni az angol szinkronos Berserket vagy Cowboy Bebopot😊

Sadun Tryst
1 részt én is láttam. és szvsz a világ elég jól ki van találva meg minden. ami nekem visszatetszett az a szinkron volt (ezen lehet segíteni), és a fõhõs. nekem kicsit fura volt, de lehet ez is csak a hülye szinkron miatt, már nagyon japán hangokat kötök minden anime archoz. így lehet minden magyarul beszélõ anime fej fura... XD
majd ha nem lesz mit néznem, több, mint valószínû, h nekiállok.
(azaz már csak a heti sorozatok lesznek)

Soha nem bírtam megnézni akár csak egy részt is belõle!
A BuziKlub értékrendje vhogy soha nem egyezet az enyémmel, így sajnálatos módon minden ott vetített filmet fenntartással kezelek!

Bucser
Miért Dragonball mai napig az egyik kedvencem😊

Ez hiányzik végérõl : <#wow3>

Beteg lehetek: megnéztem 20 Inuyasha részt egyhuamban, és tetszik 😄
Pedig ált távolt tartom magam az olyan animektól, amiket a magyar ker tévék méltónak tartanak

az általánosan idegesít kitétel az animekre vonatkozott, és az europaihoz képest eltorzult volta miatt van
másrészt, én animere azért IS kiváncsi vagyok, mert egy más kultura, más világ, más gondolkodásmód, és ha erre vagyok beállva, csalódást okoz a kereszténység (fura) feldolgozása

<#smile>

Sadun Tryst
köszönöm szépen mindenkinek! 😊

sejtettem, h az akar lenni, de a HBD-bõl nem vágtam le... csak most esett le, h Happy BirthDay akar lenni... ^_^

via_mala
Van némi igazság abban amit mondasz, de szerintem semmi durva történelmi hiba nincs a sorozatban.
A fürdõkultúra oké, csak az ilyen fejezetek mindig elmennek az ecchi felé, a Kenshin meg nem errõl szól, de a késõbbiekben lesz majd egy _ilyen_ rész is.

Lovas jelenet is lesz egy, amikor Kenshin megmutatja, hogy a lóháton is profi, de íjjászatra én sem emléxem.

A kereszténység Japánban: a keresztényeket igen brutálisan üldözték Japánban, gyakorlatilag lemészárolták, kiirtották õket, a vallást pedig betiltották. Csak a Meiji restauráció idején a nyugati hatalmak nyomására hagytak fel ezzel az igen durva bánásmóddal. Ez tény. Mint ahogy az is, hogy a keresztények vallási fanatizmusa olyan szinten mozgott, hogy inkább az túlvilági boldogságot választották, mint a földi élet örömeit, sõt a szenvedéseket örömmel vették, hiszen az egyenes az üdvözüléshez vezetett. Mivel alapvetõ problémád van a katolikus keresztény vallással ("általánosan idegesít, amikor a kereszténység szóba kerül", hogy miért az csak terád tartozik), így a hozzáállásod miatt kicsi az esélyed, hogy elég objektíven tudd megítélni, és elfogadni ezt, de akkor is tény.
És hogy válaszoljak is: engem nem irritált.
De lehet, hogy ez egy kissé már OFFTOPIC.

ON:
Látta már valaki a Hajime no Ippo-t?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

azt 😊

Ottto
Azaz Boldog szülinapot

😉)

Sadun Tryst
hülye vagyok, de nem értem... <#idiota>

HBD!!!

Bucser
Kenshint nem láttam így nem tudok érdemben nyilatkozni ezen kérdésekben😊 Bár már a Clavell féle sógunban is eléggé furcsán jelent meg a kereszténység a Japán kultúrában...

ismét kenshin, no meg csak ugy általánosságban az animerõl:

1. Miért nincs egy darab ij sem a sorozatban? Akkoriban majd' minden szamuráj ugy tudott lõni, mint amilyen magas szinten kardozni, ráadásul külön speciális ilyen szakaszok is voltak. A sorozatban általános a lõfegyver használata, de ij még említésszinten se volt soha!

2. A lovak hiánya. Ha használnak jármûvet, akkor csakis hintót, 75 rész alatt egykezemen meg tudnám számolni hány lovas volt a sorozatban. Ez szintén faszság

3. A fürdõkultura bemutatásának hiánya. A japánok naponta fürdenek, akkoriban SOKKAL tisztábbak voltak mint az európaiak (olvasta valaki james clavell sógunját? vagy a tajpant?) Szintén említés sincs

---------------------

1. miért nem váltja senki a ruháját? ez nem lenne fura, ha nem telne el több rész azzal, hogy kenshin össztevékenysége a piszkos ruhák mosásában és teregetésében kimerül 😊

2. általánosan idegesít, amikor a kereszténység szóba kerül. Ugyan ateista vagyok, de vagy az animekben van fura módon feldolgozva, vagy Japánba ilyen torz modon jutott el. Gondolok itt arra hogy a szereplõk megacélozzák magukat hogy "én csak akkor jutok be a mennybe ha segítek annak ellenére, hogy az elõbb belémrugtál" és igy mondogatja magában. Szóval egyáltalán nem azért mert õ ugy érzi, hogy igy kell cselekednie, hanem neki ezt "az Úr mondta". És még jopár ilyen van, engem ezek irritálnak, titeket nem?

várom a véleményeket

Bucser
Nekem is a történettel volt bajom.. Bár szerintem a Grafika sem olyan hûde.... Olyan labori CGI volt😊

Én azért fikáztam, mert egy kommersz, már-már amerikai filmet kaptunk, amit én rühellek egyre jobban.

Sadun Tryst
van 1 olyan érzésem My-hime megint duplán jön... 😞

Sadun Tryst
csak 1szerûen nem jött be az a stílus :/

akkor viszont nemértem hogy az appleseedet miért fikáztad

Sadun Tryst
ja. 😊
a vision of escaflownében is néha a hajamat téptem a baznagy orrok miatt, amit néha rajzoltak.
DE! de nem igénylek mindenhová csodálatos grafot. ami már megüti az átlag 1996-tól feletti rajzot, azzal már meg vagyok elégdve. ami nekem nem tetszik az az, mikor 1 sorozatban ingadozik a minõség. erre a legjobb példa a Naurto. most pedig a Bleach. az elsõ részekben Rukianak nagyon buta feje volt. most meg tök jó lett.
aztán ott van az említett Kenshin. 3 olyan rész van, ahol nem a megszokott a megrajzolás.
de, h 1 kicsit megvédjem magam, ha a történet jó és az eksün, akkor csak a 2. helyen van a garf. és igen, és elvárom, h szép legyen azt amit nézek. ilyenben elég kritikus vagyok, és minden kis szart észreveszek. (normális filmet velem nem túl j ó5let nézni, mindenbe belekötök, ami nem tetszik 😄 - bár a haverok 90%-a is olyan mint én, ezt 1mástól tanultuk XD )

azt kell mondjam hogy neked átlagnál jobban számit a rajzok minõsége - ezt ugyan eddig is észrevettem, de csak most tûnt fel igazán
szerintem neked a topicban lévõknél messze többet számit ez a dolog

egyéb vélemények másoktól? Mennyire fontos a grafika minõsége? És itt most nem a Gits2 félperces karneváljelenete és mondjuk a robotech közötti ordító különbségre gondolok, hanem szerintem egy átlagos szinvonal felett ez a téma egyszerüen érdektelen, ha számítana nem is néznék animet...

Sadun Tryst
akkor 63as rész. nemtom. lényeg, h sojiro ellen harcol kenshin, és ebben a részben tudjuk + h sojironak mi a múltja...
viszont van 1 nagyon szép rész is, ami kiemelkedik a többi közül (a vonatos rész, Sano fél a vonattól + a fényképezõgéptõl 😄 )

Az Inuyasha még megy, vagy már befejezték?

Nagy a pofája, az biztos! 😄