Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
NGE: Most tartok a 10ik résznél, hát vazz, rohattjó. Asuka nagyon ott van 😄DDD
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Idõközben elkezdtem az originalt, valamennyire sikerült megjavítani a codecceket, most legalább a bs player rendesen megy, de nem is kel több. Eddig 5 részt láttam az NGEból, és tényleg nagyon ütõs.
Play a 6-channel AAC file with only two speakers:
mplayer -af pan=6:1:1:0:1:0:1:1:0:1:0:1:1
Ezzel bekevered a 6 hangcsatornát a 2 oldalra "egyenletesen". <#vigyor2>#vigyor2>
Egyébként a remastered sorozatnak asszem sokkal nagyobb az aspect ratio-ja, azért is látszik élesebbnek. A magyar soft-sub-ot nem használtam, de nem azért mert el van csúszva, hanem mert az angol hard-sub bõven elég, a magyarokban általában sok a félrefordítás (tisztelet a kivételnek), és persze a hard-subra rátéve még egy feliratot már igen nehezen lehetett volna elolvasni, igaz pozícionálhattam volna a lap tetejére is, de akkor meg már túl sokat elvesz a feliratból.
A felirat elcsúszásokra van sok jó program, én egy magyar kis progit használok: EasySubtitler. (privátban küldöm a linket hozzá)
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amúgy nagyon király, annyi a hibája, hogy kicsit levágja a kép alját, (leglaábbis azumangánál vettem észre hogy a felirat fele hiányzik) de szerencsére tudom rajta változtatni a képméretet, szóval ez sem nagy gond
Amúgy mostmár kibaszottul nemtom hogy mi van a kodekkeimmel, az NGE originalon is most megjelent valami sárga tökökm se tuggya milyen nyelvû felirat, fejjel lefele fordítva pont mint a kép. Az angol felirat megmegy rendesen. Hát már a plafonon vagyok.
Most a Vampire Princess Miyu 1-3 részét töltöm, belenézek milyen is...
vagy menjetek egy manga topikba
Manga13 Fórum
(jujj de érzem, h le leszek hurrogva, na mind1, csak megpróbáltam... 😄 )
nem. rukia is észrevette, csak õ nem mutatta ki. a többiek pedig még nem adtak neki hangot. gondolom késõbb lesz ennek fontossága.
Azt én is észrevettem ,hogy megszólalásig hasonlít a 13-ik division halott vice Captainjére, de akkor a Byakuya és Urahara kivételével, hogyhogy nem vette ezt észre senki???? Még Rukia sem és Ganyiu meg a nõvére?? én ezt nem értettem így azt hittem, hogy csak véletlen egybeesés és a fantáziátlan rajzolók érdeme😊
Nem. Arra gondoltam, h ha figyelmes voltál az anime alatt, akkor ott is láthattad, mikor Rukia testvére majdnem megölte Ichigot (még az emberek világában), akkor lenézett rá, és azt mondta, tényleg nagyon hasonlít rá.
Azaz a Shiba család legidõsebb tagjára. Ganyju testvére, akit megölt 1 Shinigami. A Shninigami Rukia volt, Ganyju testvére pedig Ichigo kiköpött mása (inkább fordítva), csak neki fekete haja volt. Amúgy minden egyezik. 😊
Mármint mire gondolsz?? arra, hogy mennyire megosztotta a Soul Society-t vagy hogy számára milyen ellenérzéseket váltott ki???
Hát lehet az NGE várólistára kerül és a chobitsba kezdek, mert ez így nem megy...
sõt, dvd-n újranéztem az egész sorozatot tv-n, és ott még jobb volt. a hangok valami fenomenálisak lettek az NGE-ben. 😊
Na. Ichigo kapcsolata Soul Society-hez, h tetszett? Én teljesen meglepõdtem mikor olvastam. 😊
Spoiler vége
Mellesleg én a Gantzal voltam így, h nem tudtam letenni.
1 nap alatt elolvastam kb 160chaptert 😄
Media player classicot is néztem, de az is vacakszik, mint a windvd. Hibaüzenettel kidobja és ott sincs kép. Lehet a wolf's rain vágta tönkre?
Képmegfordítás meg csak win media player 10ben van, az mplayerben jól megy, a többinél nemtom, mert mind hibaüzivel kilép
szvsz próbáld akkor sima media player classical. és a képmegfordítást pedig a viewben át tudod állítani.
Alternatív sci-fi. A lehetõ legjobb téma nekem. ^_^
Elég hosszú manga, és szinte csak a cselekvésrõl szól. Beszéd tényleg csak a legszükségesebb van benne! 😄
Tehát itt nem húzzák az akciót azzal, h: "Én már sokkal erõsebb vagyok, mint Te, mert már 1000 éve edzek!" Szal akik szeretik a sci-fit és az akciót, meg a nagyon lassan és titokzatosan kibontakozó történetet, az szerintem kezdjen bele. Megére.
Másik érdekessége pedig az, h nem tipikus a stílúsa. Teljesen egyedi. Kicsit olyan skicc feeling az egész.
A másik manga amirõl kérdezni akartam, az a Death Note.
Kicsit Gantz feeling, kicsit fura. Aki szereti az elvont és morbid dolgoka, annak mindenképpen ajánlom. 😊
Még csak 3 részt olvstam belõle, de eddig nagyon tetszik. ^_^
Démonok, emberek, gonosztevõk és nagyravágyás. Nagyjából ez jellemzi a sorozatot. Rulz! XD
Na pont ezt mondom én is. Ezért tökugyanaz az original meg a remastered!
"nincs felirat a remasteredben?"
Nincs. Mplayeren játszottam le (ez is, meg a series is usteamrõl van) de nem volt. original mellett .srt-ként ott a felirat, ott ment is.
Amúgy nem nagyonteccik ez az mplayer (idõközben kiderült hogy én egy másik mplayert használtam, ami közbe nem is az) tönkrevágta a kodekkeimet, most minden más lejátszó faszául megfordítja a képet, ezen meg nemtok rendesen scrollozni :/
pl. a wolfs rain elsõ fele sokkal szebb, mint a második. feltételezem az elsõ csapat jobb RAW anyagot használt. sokkal szebbek a színek.
nincs felirat a remasteredben? az fura lenne. nekem az van, és hardsubos az egész... :/
(usteam verzió)
húúú! az a fazon nagyon nagy arc! fõleg amikor elkezdni, h Nanao-chaaaaaan! 😄DDDD
a csaj meg teljesen ki van akadva, h becézgetik 😄
na mind1.
kedvenc karim viszont nekem Zaraki Kenpachi. a mangában sokkal nagyon arc szerintem, mint az animében. valahogy én más hangot képzeltem neki.
Szal, sztem original jobb, és tényleg annyival más hogy valmelyest homályosabb a kép
Igen Chapter 155-nél tartok😊 Shunsui a csajozós kapitány valami eszméletlen figura😊 Amikor Sado-val való küzdelemhez készülõdik és Vice Captainje ráborítja a rózsakosarat az valami kegyetlen😄 Meg mikor indulnak Ruk9iához és mondja, hogy nem tud felállni mert valmai olyan növényt vett a szájába ami ezsibbasztotta az izmait😊 isteni fazon😊 Asszem megvan a kedvencem a sorozatban😊
nem-nem-nem. uraharának semmi köze ichigohoz. de urahara és yoruichi között tényleg lehetett valami (ezt még most sem tudni).
és ichigonak teljesen más története van...
Bleach Manga Spoiler
Kérdés: Urahara-nak Ichigo valamilyen leszármazottja? vagy esetleg reinkarnációja? És gondolom Urahara meg Yourichi együtt voltak valamikor és nem csak barátok...
Én tökre meglepõdtem, h néger. 😊
És igen, sokkal szebb, mint Rukia. Bár az én favoritom továbbra is a mangás Inoue (a mangás sokkal szebb), és Sofion. (õt nemtom láttad-e már).
SPOILER vége.
Gantz mangának mikor akarsz nekiállni? 😊
Bõvebben: nézd meg mert jó. Teljesen egyedi a hangulata, megható a története, bár elég "japános" a befejezése, szép a rajz, és profi az animáció.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Most tartok ott Yoruichi elõször átváltozik😊 Hát hallod a picsába Rukiával ezerszer jobb muff😄 Persze csak feltételesen😊 meg találtam egy fasza kis Wallpapert most az van a gépemen😊 Áhh nagyon bejött ez a sorozat😊 Berserk manga volt ilyen, hogy nem tudtam otthagyni😊
amugy szerintem a mononoke hime angol szinkronja teljesen rendben van
a buta amcsiknak. a legtöbbnek, aki csak TV-ben nézi az animét tök kir. mert nem tudja, h milyen az igazi anime. mert az igazi anime japán szinkronnal van szvsz.
bár, meg kell mondjam, tényleg vannak minõségi angol szinkronok is. abban pedig a Vampire Hunter D - Bloodlust viszi a pálmát.
+ ebben vannak érzelmek.
pl. ahol most a történet tart. hát igen. úgy hiszem ezt hívják váratlan fordulatnak... ^_^
(+ kell még a link?)
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Engem kicsit emlékeztet a Dragonballbóla Red Ribon Army Sagá-ra... Egyre erõsebb ellenfelek ellen egyre keményebb harcokban kell elõre jutni egy toronyba...