Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(animesuki-n van link is)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Még egy újabb, jó hír: Állítólag az A+ vasárnap, új sorozatot indít, a Yu Yu Hakusho-t, azt hiszem Szellemfiú címmel. eredetileg 112 vagy 144 részes. Kérdés mennyit vettek meg a magyarok. Még nem néztem utána, a képek alapján olyan 80-as évek vége, és olyan Ranma stílusú mókás kis dologról lehet szó. Ha vki ismeri az megoszthatná a tapasztalatait.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Memories
Örömmel venném és megköszönném ha valaki jobban is utánanézne akinek több az ideje, hol lehet kapni mennyiért és egyáltalán. Annyit tudok, hogy magyar szinkronos, de olyan pletykát hallottam, hogy csak tékákban lehet kölcsönözni, remélem nem így van.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Na majd megsasolom😊 (Bebopot sem storyért néztem hanem a 4 fõszereplõ miatt)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Értékelés:10 pont (a tízbõl)
Hogy miért?
1, Teljesen egyedi ez a stílus.
2, A karakterek egytõl egyig eredetiek és könnyen megszerethetõek.
3, Nagyon sok vicces rész van, és mégis a sorozat tud nagyon komoly is lenni.
Fõleg a vége.
4, A sorozatnak nem a fõtörténet a lényege, hanem a 3 fõhõs kapcsolata és kalandjai.
5, Egyszerûen isteniek a zenék. Az összes! Nem vagyok hip-hop rajongó, de a Gantz és ez nagyon megszeretették velem a japán képviselõit! (talán azért is mert ez dallamos és kellemes hangzású)
6, Ha a rajzoláson túl teszed magad, akkor mindenképpen egy élvezetes sorozatot látsz majd. Szal ne habozzon senki, üljön neki és nézze végig.
Én durván 6 nap alatt kivégeztem. Megérte. 😊
nem is csoda, ugyan azok a rajzolók.
továbbá nekik köszönhetjük a last exile-t és a cowboy bebopot is.
mellesleg én is azon gondolkodom, h miután elfogynak a normális animék, amik már befejezõdtek, akkor nekiállok az inuyashának. 😊
bár addi még min 1 év van, ha nem több
(címeket nem mondanék, mert nagyon sok van)
Láttátok már a Destiny ep 23-mat? Nagyon jó!
Inuyashaval most tartok a 72.-ik résznél, 110-ig van letöltve, reggel nem tudtam, h miért van olyan kevés hely a vinyómon, aztán rájöttem <#idiota>#idiota>
167 ep durván 9 dvd-n fér el....el sem merem képzelni, h mennyibe kerülne ez original 😞
Én a SS-s verziókat gyûjtöm, ezeknek olyan mérete van hogy talán felmegy majd egy dvd-re a sorozat. A Yesy fájlok qrvanagyok :/
(egyébként vicious hogy nem halt meg a templomban a kézigránátoktól, amikor egy méterre mellette robbantak fel. Nagyon meglepõdtem amikor pár rész mulva megjelent ugy hogy semmi baja)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Anime-Keep most állt neki komolyan fordítani a My-HiME-t. 😊
Kicsit vicces. Static-Subs pedig mindjárt végez vele.
(mellesleg az AK volt ami elkezdte a sorozatot ha minden igaz.)
viccet félretéve, abszolúte nem tudlak megérteni. a szerelmes animéken kívûl mindenki mindig ugyan abban a cuccban van
a flegmásogról: fejvadázoktól mit vársz? egyiknek nehezebb sorsa volt, mint a másiknak. szal nem csoda, ha egyik sem túl életvidám.
vérdíjak: folyton károkat okoztak, amiket meg kellett fizetni, a hajó javítása, etc... kajájuk pedig volt, csak mindig ugyan az. 😊
a karakterekrõl pedig amit kell, azt mindent megtudunk. a sorozat pedig alapjába véve nem a legvidámabb sorozat.
szerint a cowboy bebope 10/10-es sorozat. minden dícséretet megérdemel amit megkap.
nemértem miért sztárolják ennyire, szerintem nem olyan nagy szám, többet vártam tõle (mindenki ajánlgatja)
a világ maga érdekes volt, a karakterek is jók, de szinte semmit nem lehet megtudni róluk, csak a viselkedésükbõl lehet következtetni dolgokra. Hibának tartom a flegmaság és a lazaság, egymás leszarásának ennyire eltúlzását, ez már nem volt reális. A depressziós hangulatot csak Ed dobta fel valamennyire (õ szimpi volt), de az zavart, hogy egyik karakter sem használta ki a benne rejlõ lehetõségeket, csak bambultak, és nekem enerváltnak tûntek.
A milliós vérdíjak mellett nem reális hogy sose volt semmi kajájuk, a szuperokos kutya valójában nem is volt szuperokos (legalábbis nem csinált semmit), és az is zavart hogy mindenki mindig ugyanabban volt (tudom, ezt máskor is irtam, de ez is kiugróan feltünõ volt nekem)
szerintem menj ide, és az itt található progival keress rá.
hátha nagyobb szerencséd lesz.
Most éppen torrent-rõl csurog kb. 3k-val, de attól félek, hogy ez valami kamu, mert az info.-file ban (ami már lejött) Neon Genesis Evangelion 2 -t írnak... Majd kiderül...
dddstudio.tk
ezen jót röhögtem 😊
meglátszik, h GONZO mû. nekik eddig csak szép animéjüket láttam.
Bõvebben itt tudsz olvasni róla: Blue Submarine no. 6 az anmenfo-n.
1. fele = fehérnemûbemutató 😄
de a 2. fele tetszett 😄
nagyon....õõõõ....érdekes 😊)))
Kenshin
X Tv
de ha megelégedsz remek animék címel, akkor azokat szívesen mondunk.
személyes ajánlásom:
cowboy bebop
fullmetal alchemist
last exile
berserk
Most fejeztem be Wolf's Raint. Nagyon király volt szvsz. Valaki tudna ajánlani ehhez hasonló animét?
európainak kimondottan neveletlennek tûnnek. 😊
és bevallom, én 1 filmet jobban szeretek csöndben megnézni, így valszeg nem nagyon járnék kint moziba.
na de mind1.
reméljük a film minnél hamarabb fent lesz a neten angol v. magyar subbal, és akkor mindenki eldöntheti, h jó vagy rossz.
mit vartok egy olyan nepsegtol akik tapsolnak rohognek ujjonganak film kozben????
EGY OLYAN kocsog tarsasagtol akik rohognek egy rohadt szomoru resznel??????
Hihetetlenül jó, megrázó, sokkoló, váratlan események, látványos, pörgõ akciójelenetek. A karakterek fantasztikusak. Misato és Rei a kedvenceim. Asuka nem nácis egy kicsit? Fõleg az End of Eva-ban mikor a fehér Evak ellen küzd. Tiszta hitler feje volt nem? Egyébként õt is bírom, de amikor már nem képes irányítani az Unit 02-t, onnantól nemvalami aktív csaj (megérthetõ)
Az End of Evangelion, sokkal jobb befejezése a történetnek, mint ami alapból van (a végéra majdnem elaludtam). Nem csak azért mert látványosabb (bár ez is egy ok) de sokkal jobban kikerekíti a történetet, sokkal megrázóbbá, sokkal egyértelmûbbé téve azt. Lényegében itt is lezajlott Shinjiben az, amit az alapbefejezésben elért (többé kevésbé), de itt legalább jobban megérthettük mi is a "harmadik pusztulás" (+ sokkal látványosabb mint hogy folyton csak visszaemlékezés, meg kérdezõsködés)
D&R: Ez arra volt jó hogy felidézhettem, jobban megérthettem az alaptörténetet, magyarul nem fölösleges megnézni. De a Rebirth rész az nem az End of Evangelion egy része? (nekem annak tûnt szal átugráltam)
Revival_of_Evangelion_Extras: Ez mia tököm akar lenni? Belenézegettem, de révén semmi felirat nincs, nem értettem egy szót sem. Az 1. résznél láttam részeket a filmbõl, interjúkat meg ilyesmit feltételezem a dvd extrái akarnak lenni. A 2. részénél még a rajzolt események nem is voltak rosszak, de ahhoz már nem volt türelmem hogy megnézzem.