Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak 1 Berserk sorozat van. csak a DVD borítók vannak így megkülönböztetve.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
köszi
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
igaz én csak a 2004-es változatot láttam, de azt tudom, h az alaphelyzet ugyan az mind a 2 filmben.
Viszont ez az idézetek gyûjteménye most jól jött, könnyebb az átgondolásuk így összeszedve.
Ja, és nem vagyok vallásos, sõt meg sem vagyok keresztelve 😊
tegnap néztem meg a GTO elsõ részét, NAGYON tetszik, kíváncsian várom a folytatást 😊
Remélem van új op, mert a mostani már halálosan unalmas, és a régi színvonalát el sem éri...
szerintem az nem jelvény volt, mert egy bazi nagy halálfej volt a közepén. Ishida is rácsodálkozott.
sõt, elvileg az csak egy engedély, h szabadon járhat soul society és valós világ között.
bár szerintem igazából az a jelvény egy Hollow-ot ábrázolt. ugyebár Ichigoban van valami "hollowos", amit már 2x is láthattunk (Byakuya elleni harc, és mikor "Ichi-chan" Shinigami lett sajnát erõbõl). szóval szerintem ennek a jelvénynek még nagy jelentõsége lesz.
de amilyen szerencsétlenek vagyunk, most pihenõ lesz a mangában egy hónapig, és aztán jön csak a 183. fejezet... 😞
a fõhõsökön, és 1-2 karakteren kívûl MINDENKI meghal mindig.
Van SGn transformerse topic ott nézd meg mert tutira beírtam a címet de Guggli is feldobja a találatok között a TF hubot valahol.
Bleach: Kíváncsi vagyok, hogy Ichigo hány menos-t tesz majd hidegre ebben a sagában😄 Meg úgy láttam, hogy egy Luitenant-i jelvényt kapott pedig õ legalább captain szintû ugye....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
amúgy már csak itt vagyok Tryst. itt is csak azért mert nem lehet nicket változtatni...
Bleach:
amire most igazán kiváncsi vagyok, az a köv. manga epizód. végre elkezdõdik az új saga!
pls segítsetek....
Harmagedon
Gundam Force
Transformer Superlink
Transformer Galaxy Force
Transformers Legend of Micron
Turn A Gundam
Dancougar
X
Luv Wave
ezeket az animéket keresném...valaki hallott már róluk?
és tudja valaki honnan lehet letölteni?
esetleg valami jó dc-s hub-ot tudtok mondani, ahol animéket lehet letölteni?
köszi
aztán úgy negyed óra után eszembe jutott hogy még megy. <#falbav>#falbav><#szomoru2>#szomoru2>
Hogy adnák már ki az opening albumot, amikor... na mindegy.
De, az OST már megvan 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
meg mielõtt kérdezel valamit, nem véletlen csináltuk a FAQ-ot. használd. sok hasznos link van benne.
Igaz az oldal úgy szeptember felé fog beindulni, mert kb arra fogok megfelelõ mennyiséget összeszedni, de addig is csak gyûjtögetek majd mindent.
A hátterek leginkább gyûjtõmunka eredményei leszenek. Szóval leginkább az oldalon foglalkozott mangákhoz lesznek.
De ha bárki gondolja saját hátterek is küldhet nekem (majd írok ha beüzemel az oldal), és akkor azokat is közzéteszem.
Konicsiwá, tu evríbádi!
Letöltésekbe, saját hátterek, vagy összeszedettek lesznek?
Konicsiwá, tu evríbádi!
Amellet meg érdekelnek a háttértörténetek, meg minden más a mi az aktuális anime-hoz v mangához kapcsolódik. Jó ötlet, úgyhogy ELÕRE! 😊 http://www.sg.hu/galeria/10820102041119509189tn.jpg
Ja tippet szeretnék, hogy a Kensin manga részeit a 4 kötetétõl honnan tudnám megszerezni? (az elsõ 3 a manga.hu-s verzió jó lenne, a a többi is magyar lenne.)
Ez egy lexikon lesz. Azaz minden ami pl. Bleach, Berserk, Naruto és egyéb sorozatokhoz kapcsolódik. Olyan, mint az Aoi Anime EVA aloldala.
Naszóval. Mivel az újdonsült nickem Dhomochevsky (logom is), abból adódóan ne zararjon meg senkit az oldal címe. Egyenlõre átmeneti. 😊
No. Egy alap oldal már van, így arról kérném a véleményeket.
Thx elõre is.
Ðhomochevsky's Page
Fantsztikus sorozat! Egy tanár és annak nem mindennapi megpróbáltatásait mutatja be rettentõ viccesen, de ha kell nagyon komolyan!
A fõhõs egyszerûen egy kuriózum, ilyen karakter nincs még 1!
Szerintem ezt a sorozatot nyugodtan lehet az alapmûvek közé sorolni...
Lustaság fél egészség
1x próbát azért megér 😊
meg, h 1 az 1ben a játék másolása.
és már nem vetítik. 26 részes.