Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az anime-társadalom visszavág! The empire strikes back!
Csakazért van kiszedve, hogy aki nem bírja kivárni, az azonnal elolvashassa.
Na jóéjt.
de persze azon kívül ott van az összes fejezet is. szal elõszõr az lesz, h elolvasom addig amíg csak lehet, aztán megnézem mi ez az after eclipse.
de akkor úgy néz ki, h ez 1 fejezet lehet csak, nincs odaírva, h melyik...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
De azért olvasd el mangát is az After E-ig mert addig is nagyon jó!
amúgy én is elkezdtem olvasni ma a mangát, és észrebettem, h black swordsmanként Gattsnak nagyobb a kardja (szélesebb), de õ maga nem olyan nagy izomkolosszus, mint az animében 😊
meg már az is nagyon tetszik, h ilyen hosszú a bevezetés az after eclipse-be. 😊
(meg a találtam egy olyan fájlt, h after eclipse, és 21 megás... az mi akar lenni?)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az eleje nagy vonalakban hasonló az anime történetével, csak részletesebb, a harcok meg "részletesebbek" 😊 Nekem mangában tetszik jobban, de ez hozzáálás kérdése.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ARRÓL az oldalról nekem az összes kell cagy csak egy része. Az elnevezésekkel vegyok bajban, tehát elkeztem leszedni szépen sorban, jó ez így nekem?
És a Memories-hoz feliratot..
Konicsiwá, tu evríbádi!
nagyon gyorsan nézd végig az egészet! ^^
Tegnap néztem meg az elsõ 4 részt, állat!
Érdekes várom a folytatást! 😊
Gats-nál nehezen lehetne antisziciálisabb szereplõt találni. 😊
Amúgy meg ha inu nem is lessz egy bizonyos oldal mindig lessz. 😊
felül ott a FAQ
Kérem szépen. Ez a 21. század! Az antihõsõk most élik fénykorukat. Már nem a szöke herceg a divat. TESSÉK HALADNI A KÓRRAL!!!
Szerintem.
Hát ot van a Batman-is. Egy szerencsétlen lelileg sérül alak, aki abban éli ki magát hogy denevégúnyát ölt és válogatás nélkül ver péppé bûnözõket, ahelyett hogy a rendörségre hagyná. De õ neeem nem antiszociális, hanem HÕS!
Inu + mást se csinál,mint hogy jogosan védi az életét a rátörõ izéktõl és néha megmenti szerelmét. Na ez már hõsebb.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
A f@szt. Amagyar kisgyerekek nem azért késelik meg a társaikat egy kibaszott mobiltelefonért mert animet néznek. Röviden: NEM AZ ANIME MIATT ERÕSZAKOSAK A GYEREKEK! Ennek is megvan az oka, amire mind tudjuk a választ.....
"Vetró Ágnes gyermekpszichiáter a sorozat kilenc epizódját elemezte"
Komoly, azon is csodálkozom hogy egyáltalán belenéztek. Dehát kéremszépen, hogy MERNEK úgy "kategorizálni" hogy nincsennek tisztában az mûsor részleteivel, és tartalmával?
"Vetró Ágnes szakvéleményében kiemeli: az Inuyasha rajzfilmsorozat olyan hõssel való azonosulásra csábít, akit antiszociális, destruktív és erõszakos viselkedés jellemez."
A legtöbb nyugati rajzfilmsorozat ilyen (csak egy pár példa: X-men, Batman, Tom & Jerry, stb. stb.) Emellett temérdek rajzfilm is tartalmaz ilyet (pl.😄isney, stb.)
"Az epizódok számos olyan elemet tartalmaznak, amelyek még szülõi felügyelet mellett is ártalmasak a 12 év alatti gyermekek számára."
Tegyenek rá 16os karikát, a többivel meg ne foglalkozzanak. Onnantól eldönti a szülõ hogy engedi, vagy nem engedi hogy megnézze.
"az ilyen jellegû mûsorok megfelelõ jelzéssel ellátva 21 és hajnali 5 óra között tehetõk közzé"
Ez maga a megoldás! Persze hoooool tennének be ilyet fõmûsoridõbe, ilyenkor a gyõzikét kell nyomatni. Hogy el ne hánnyam magam....
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
`Az Inuyasha mûfaját tekintve anime, ami a japán rajzfilmek egy sajátos típusát jelöli.`
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Nem hiszem, hogy szükséges lenne a mûsorokat megnevezni, úgy gondolom mindannyian itt tudnánk példákat hozni 😞
Bárcsak több esze lenne és réjönne, h ezzel többet ártott mint használt. Számomra az a legszomorúbb, h nem egy konzervativ öreg nyanya, hanem egy 22 éves csávó tette<#szomoru1>#szomoru1>
Szerintem.
Tehát az, hogy politika folyik éjjel-nappal a tévébõl, az frankó, hogy szappanoperákban buzdítanak a megcsalásra elfogadható, de az nem, hogy egy fantázia szülte , nem is ebben a világban létezõ élõlény levág egy-két rosszat!!
A világnézet itt Európának ezen szegletében iszonyatosan egysíkú, és nagyon képmutató is egyben!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de már kezdem azt hinni, h szervezet van Mo.-n, akik figyelik az ilyen mûsorokat, h mit tiltsanak be...
no de én is csak azt tudom mondani, a sok "kultúrális mûsör", mint gyõzike, vagy mónika és balázs só menjen a tévében ahol másról sem megy a duma, h mekkora fasz a másik, illetve, h melyik cigánynak mi a baja.
és akkor még a valóságsokkról még nem is beszéltünk...
(remélem nem is fogunk)
Ha nem tetszik neki ne nézze és fõleg ne verje a nyálát mások kárán az inu elmegy, de nem a kedvencem, de ami egy kicsit is ismert lett azért mindíg pofáztak.
ráadásul ez mind mágott volt 😛
Annyukat! <#violent>#violent>
Nem akarná vki bekopizni esetleg?
ennyire nem érdekel
Jay Chow ujonc letere sztem nem volt rossz, nem ertem mert huzzak le sokan.
Egyszer nezheto, de nem vmi nagy szam.
I love this game!