Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inuyashat és Chobitsot nem leszólni! 😊

Bassza meg, ezt nem kellett volna elolvassam! 😉

Egyébként visszatértem a számûzetésbõl, üdv mindenkinek! 😄

Sadun Tryst
micsoda pech! 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

az emailnek meg van a jelszava, csak eddig outlook-ra volt beállítva most hogy reinstall volt nem tudom beállítani ( a kiszolgálókat), v-netes a cím. Jelszónak meg szinte már mindenhol ugyanazt használom csak ez volt a kivétel 😊
Sadun Tryst
az elég kellemetlen 😊
miért nem használsz csak 2 jelszavat?
1 minden ilyen oldalhoz
1 az e-mailnek

No 😊
csak elfelejtettem a jelszómat és nem tudom megnézni azt az emailcímet amire küldték <#falbav><#lama><#taps>
magus
spoiler

samurai champloo ep 20-ban, a vak csajszi, mikor megprobalja megolni jint, akkor azt mondja, h Jin megolte Mariya Enshirou-t. az ki? Ja es igen, egyaltalan a vegen oke, hogy rajott h csak kihasznaljak, es ezert nem olte meg Mugent, de miert pont akkor allt le a keze, s hogy jott ra? Aki latta pls valaszoljon😊

Sadun Tryst
bannolták a régi nicked? <#wow2>
(ugye ffx vagy, nem?)

nájsz szörprájzok tömkelege 😊
Sadun Tryst
Bleach Spoiler---
gondolom visszafogta minden erejét (spirtual pressure), és csak úgy tett, mintha nem emlékezne semmire. 😊
Isshin-bõl kinézem <#idiota>

Bucser
jaja az a mangában is nagyon ütõs volt😄 viszont hiányzik a Shiba gyilkosság története.... én sehol nem láttam a filmben pedig elvileg most kellett volna lennie mikor a kapitánynak mondja Byakuya, hogy "csak a kinézete hasonlít arra akire gondolsz".

Beach 187 Spoiler: gy dolgot nem értek., ha Ishin olyan baromi erõs akkor az elsõ észben hogyhogy majdnem kicsinálta a hollow és legfõképpen Rukia hogyan nem vette észre mikor kimosta az agyát, hogy õ egy Captain Class shinigami?? o.O

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nem NEm ecchi mivel itt nincsennek hús vér nõk egy olyanvilágot képzelj el ahol klónozott férfiak élnek egy kolonizált bolygón ugyanis egy programhiba folytán felrobbant a kolonizáló ûrhajó csak az 6 üzemeltetõ férfi maradt életben mert õket kilõtték a mentõkabinnal. Az õ klónjaik uralkodnak és élnek a 6 államban amibõl a bolygó áll. az emlékek generációról generációra öröklõdnek. A lényeg hogy robotokkal próblják helyettesíteni a nõket. Õ a Marionette-k. a Saber Marionette-k pedig harci robotok mert ugye ahol ember van ott háború is van😊 És egy halászfiú véletlenül aktívál egy marionette-t akinek a neve Lime és van egy nagyon különleges képessége... Érezni tud.. és innentõl indul a sztori😊 Szerintem borzalmasan aranyos és az ecchi szinte teljesen hiányzik belõle (nincs olyan mértékû poénkodás ezzel kapcsolatban mint a Mai himeben volt) Itt aki igazan Zavaró lehet az Hanatarou aki szerelmes fõhõsünkbe és történetesen homokos(ugyebár egy 300 éve pasikkal benépesült világban ez tök normális dolog)😊 viszont fõhõsünk nem igazan hajlik egynemû kapcsolatra😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
vettem, h poénkodsz, de gondoltam azért jobban kifejtem a véleményem 😊

Sadun Tryst
én icigo és rukia találkozásán röhögtem 😊

shut up! you being rescued, so stop babbling! you should crouch in the corner, shiver in fear and scream: "help! help!"

ezen akkorát röhögtem! <#hehe>

via_mala
Azt hittem egyértelmû volt, hogy csak poénkodtam. Egyébként nagyjából igazad van, viszont a Movie-hoz meg mindenképp ajánlott az OVA megnézése. Önmagában az OVA tényleg nem annyira jó, de a Movie-val ill. a Movie fényében már javul az értékelése. Tehát egyben kell megnézni: 5 rész OVA (~150 perc) + Movie (105 perc ), kb. két este alatt megvan.

Bucser:
Azt a Saber Marionett-et kicsit kifejtenéd? A "más jelleg" ecchi-t jelent?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Jagi
Bucser
Megnéztem Bleach41-et😊 Miért miét miért???? MIért kellet Youronichi chan-nak lila hajat festeni??? olyan dögös lett volna fekete vagy barna hajjal... amolyan spanyolos karakterisztikával.... De jó volt a beszólása😊 Long time no see Byakuya Boy!😊

Bucser
nem tudom nekem pont megfelelt egy esti kikapcsolódásnak😊 bár belldandy a pirulva táolbanézõ szemeknél csinálhatott volna többet is😊 Én éppen ezért szeretem a Saber MArionette-t. Nézzétek meg és megtudjátok miért😊 más jelleg de a téma azonos😊 fõleg a második sorozat igen komoly és az OVA.

Sadun Tryst
nem pont erre gondoltam.
nem voltak benne nagy poénok, erõltetett volt a "szeretlek!" rész is.
összeségében lapos volt és unalmas. 1 love hina, midori no hibi vagy tenchi muyo! mérföldkövekkel jobb, mint a goddess ova.
sõt még a Rizelmine, I"s (manga) és az Ai Yori Aoshi is jobban tetszett.

via_mala
Hát igen, nincsenek benne bazi nagy karddal rohangászó manusok...
<#eplus2><#hehe>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
nekem az OVA nagyon nem tetszett... 😞
a filmet nem láttam, a másik 2 sorozat pedig a rossz ova miatt nem nagyon vonz.
bár lehet ínséges idõkben azér megnézem majd õket. 😄

via_mala
Az Oh My Goddess! OAV aranyos volt, a rákövetkezõ Ah! My Goddess: The Movie pedig izgalmas, kerek történet lett, rátett méág egy lapáttal az OAV-ra. A TV sorozatot még nem láttam, de jókat mondanak róla.

Jagi
ZE volt a megoldás. Nincs szarvasember nincs MontemBályk! 😊

Bucser
Oh my Goddes egy tundéri kis sorozat😊 A Csöpögõsebb érzelmesebb fajtából kacagtató sorozat😊 ha megtetszik akkor javaslom majd a Saber Marionette sorozatokat is😊

Ok.

Csak megéríntett a téma.

Ferike-Hime prodzsekt lezárva.

Most nézem az AH! my Godesst. Nem tudom milyen volt az eredeti de ez a 2005-ös sorozat tetszik.
Bucser
Szép csendben lelopakodott a Bleach 41-ik része itten ni torrentben

Bucser
Ezt szerintem abba kéne hagyni...

Hmmm.... Szóval a szavasembernek lehet vulkántámadása.

Sztem Szarvasmber halálával Ördögûzõ Marikanéni válik semmivé. Esetleg a Montenbájk.
Ottto
Sosem a rajzolást nézem elsõsorban 😊 De tény hogy nekem is van egy ízlésem, szal szép grafikával minden hangulatosabb...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Bucser
hát a grave of the fireflies eseté egy idõ után nem fog érdekelni a rajzolás mert leköt a sztori és az érzelmek.. mert azokból tele van ám rendesen a film.. szerintem szívszorító...

Ottto
Köszi a címeket, neked is Tryst. Talán ezzekkel megmentitek a hetem. Grave of the Firefliest nemtaláltam ftpn. Pedig ez a Miyazaki stílus bejön nekem. Torrent meg iszonyatlassú :C

via_mala

via_mala

Bucser
Grave of The fireflies😄

Sadun Tryst
akkor kérlek mondj 1 címet amiben tényleg 2.vh-s történet van, és nincs benne semmi "alternatív animés" dolog 😊

Bucser
de akkor sincs sok köze a 2.VH-hoz😊

Sadun Tryst
az animék 99%-a alternatív 😊

Jagi
a vulkánt! Az is tud "jönni" 😄DD

Volt mobil is. Azok mindig eltûntek a környéken.

De ha szarvasember meghal, akkor vajh kit visz magával a halálba?
Jagi
Mobiltelefon??? Ez nekem kimaradt. Nem inkám Móóntenbályk?

Kaileena
...

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

CSOCSO
tankos romantikus, szerintem😊))
Bucser
A jin Roh nem második világháborús, hanem alternatív univerzumos!!!

Sadun Tryst
Jin Roh - The wolf brigade

Ottto
II. világháborús animek? <#wow2>
Címeket, plz. Mind jöhet!!!

CSOCSO
kedves baratom.. olvasd ujra a hsz emet.. leirtam hogy vannak ott komolyabb nevek de az altalam felsorolt mesektol a hanyinger kerulget.. mondjuk ez is tulzas. .egyszeruen csak nem erdekel es nem is nezem azokat a sorozatokat
CSOCSO
he?😊 ugy ertem hogy ahonnan tudm tolteni ott csak 16-26 ig van fent😞
Ez mind szép de nem csak childje van hanem fegyvere is ugyebár...

Név: Ferike
Child: SZARVASEMBER
Fegyver: Mobiltelefon.
magus
hm? az egesz fenn van nem? marmint ha csak 26 resz van belole...

musha
hát engem eléggé letaglózott a GotF is <#wow1> bár én kevés ilyen stílusú animét nézek. az elsõ Kenshin OVA toplista vezetõ nálam, de a sorozatnak csak az elsõ kb. tizenöt részét láttam, azt is régen, úgyhogy ha majd befejeztem a GTO-t, akkor végignézem.