Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
kicsit rétestészta, uncsi, meg az se tetszett hogy fekete-fehér
40 éve biztos remek film volt!
találjunk már ki vmit légyszi
szóval nekem is megvan az 1-10. kötet, és a 19. xD
de azóta is nagy erõvel dolgozik a hiányzó fejezeteken.
+ valaki esetleg nem tud Blade of the Immortal 14. kötettõl letöltést?
vagy itt tart jelenleg a manga? ehh. ez szörnyû. legalább 6-7 mangát olvasok most hetente/hónaponta... 😞
(meg amin megint nagyot néztem IMDB-n, hogy a Seven Samurai filmben szerplõ hõsök vannak a Samurai 7 animében is. nekem legalábbis meglepetés volt, mert az elõbbit még nem láttam, csak az 1es CD-je van meg <#idiota>#idiota>)
Azonkívül az elõbbiben a perverziós faktor is sokkal meredekebben tör az ég felé.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Az a filmsorozat, amit te kiemeltél, 49 részes, epizódonként egy órás, és szinte kizárt, hogy valaha is vetítse valamelyik magyar TV, de ha mégis, akkor sürgõsen értesítsetek, mert már 6 éve nem nézek TV-t, de ezért lehet, hogy hajlandó lennék leülni elé.
BTW: a Vagabond manga 11-... köteteit nem tudnád elérhetõvé tenni valahogyan?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A 2 film címe pedig:
OLDBOY és A szamuráj - Zatoichi.
ezek már voltak:
blade of the immortal
kenshin
samuari 7
samurai champloo
samurai deeper kyo
vagabond
1 kevésbé ismert Tryst (bár voltam Black Dragonsos vele xD), aztán ott van most Yuffie, az elsõ nõi rouge! jehhe! ezzel voltam Brotherhood of Night-os, de aztán mivel én nem szeretek minden nap woe-zni, ezért kiszállatam. és most is ezzel a karival nyomom. (jelenleg 61-es szintû, s azért ilyen gyenge, mert nem tápolom, csak cuccokat gyûjtök)
meg ma elkezdtem 1 merchantot Cibo néven. belõle blacksmith lesz, ha minden igaz az elsõ nõi a szerveren 😊
amúgy én is az 1/1/1 rate-et kedvelem, a másik szerveren 1 nagy szar, ott már minden 2. kari assa cross + ilyenek.
a ragna.hu-n meg még csak most készül az elsõ. 😊
akkor te még az elsõk között voltál aki elketdett játszani a gémmel.
(szeptember nem?)
mind1. az anime még mindig bornyalom. 😊
na majd a 4. rész! xD
Én ragna.hu-n csinaltam Assat (Zangor névre hallgat) és 78-as. Énnem bánom hogy kicsit a ratek mert nekem meg pont az volt furcsa amiko nagyobb ratesre mentem.
Ragnarok - The animation:
Nekem tetszett az egész 😊
Komment.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
De jó értelemben!
Bucser:
A Ragnarok Online max 1000 fõre van tervezve, mivel nagyon kicsi a világ.
És a szerver üressége annak köszönhetõ, hogy ez a szerver magyar only. 😊
Ottto:
2 szerver van. Az egyik ahol te is játszottál (és én is játszok), az a jobbik. Mert a rate arány az eredeti, így tényleg küzdeni kell a jó cuccokért és magas szinttért. A másik (ne kérdezd a címét) a szarabbik. A rare az 5x-öse az eredetinek. 2 hónap alatt már 1 advenced 2nd jobos karit lehet csinálni, míg a ragnarok.hu-s szerveren az háromnegyed év minimum.
És hidd el, ahol kell lennie embernek, ott mindig van. 😊
Ragnarok - The animation:
Ha nem lenne ENNYIRE másolva, akkor még elég élvezetes és jó lenne. Egyenlõre csak szenvedek vele...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
jaj, remélem egyszer még befejezik a sorozatot (az animét) tisztességesen.
Én spec 2X láttam a 4. moviet. Egyszer azután rögtön hogy felkerült a netre még minden fajta felirta nélkül aztán késöbb meg felirattal. Nagyon jó lett kidolgozásra effektekre is de történetben 3. movie nekem jobban tetszett.
karid neve?
enyém yuffie (rouge) 😊
(de nem mindig én nyomom vele, átlalában éjfél után haver van vele)
Manapság már volt hogy 150-en is voltak.
Lassan nõ a szám.
Csak reklámozni kéne hogy mindenki jöjjön oda.
míg a ragnarok.hu szerevren átlagban fent vannak mindig 100-120-an.
még késõ este is szoktak 60-an lenni.
és ez a szám pont jó. már így is iszonyat sok guild van (túl sok), és 1-2 helyen már sorba kell állni a szörnyekért...
anime:
az elsõ rész szar volt, de azért nem adom fel, nemsokára jön a 2. xD
Anime: Ugyan nemis. Annyi hogy nagyon látszik hogy egy rpgbõl lett az ötlet, az anime ezt vissza is adja. Képzeld azt mintha néznéd ahogy valaki játszik.
Amúgy majd figyeld meg az sorozatban, ahogy a karakterek egyre erõsebbek lesznek, és nagyobb hatalommal bírnak, úgy mennyire változnak meg õk maguk is!
ott átlagban 100-an vannak fent a szerveren, és 1/1/1 a rate.
szóval ha igazán élvezni akarod a játékot, akkor gyere oda.
az animét meg most kezdtem el. hááát. láttam már sokkal jobbat, de egyszeri megnézésre jó lesz 😊
De az anime nagyon jó <#eljen>#eljen>
Se cím a listámon. Ajálnjatok valami jót! Last Exile stílusút pl, vagy valami tipikus fantasyt (Scrapped princess, vagy Ragnarok stílusú) Ja és ne legyen hosszú, szal max 30 rész mert tényleg nincs sok idõm :C
most pedig jön a Ragnarok Animation.
ha már a játékkal ennyit játszok... ^_^
és ami fontosabb az az, h most olvastam el az I''s mangát.
hát, nem pont ezt vártam tõle, azt hittem valami aranyos, nagyon poénos, helyzet manga lesz. de aztán nem. egy kimondottan érzelmes néhol elég vicces hárem manga lett belõle. de azért 1x mindenképpen érdemes elolvasni. 😊
a másik manga amit most viszont elkezdtem az a Blade of the Immortal.
elég fura volt nekem elõszõr, mert hirtelen nem tudtam eldönteni, h melyik irányból kell olvasni az egészet. kivételesen ezt balról jobbra kell. (akárcsak a Blame! -et az elején)
na mind1. nagyon fasza, akciódús, és érdekes történetvezetésû. igaz maga a történet nem túl eredeti (halhatatlan ember, aki a megváltásáért harcol, jobban mondva azért, h újra halandó lehessen).
a harcokra visszatérve, azt mindenképpen meg kell említeni, hogy egy kicsit Ninja Scroll-szerûek, mert a fegyverek és harcstílusok közel sem a megszokottam. ahogy a karakaterek sem.
természetesen a történet a szamurájok korában játszódik.