Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Fogadjunk rá sem néztél még a SAbe Marionette-re?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
Most nézem újra a Full Metal Panic?! - Fumoffut és most is halálra röhögöm magam rajta! Szóval aki eddig nem látta, azonnal pótolja be! Igaz az elsõ sorozat ismerete nem lenne rossz hozzá, de ha nem látta valaki az se baj. A poénok miatt mindenképpen érdemes megnézni.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Jagi
THX! 😊<#worship>

Sadun Tryst
ez fasza élõ torrent - le fogom törölni az én 1 cdmet és innen szedem le az egészet én is, úgy döntötte ma. 😊

nekem nem jött be, tul lassu, tul régi, és a 7 mesterlövésszel össze sem hasonlítható
kicsit rétestészta, uncsi, meg az se tetszett hogy fekete-fehér
40 éve biztos remek film volt!

Jagi
Meg van a 7 samurai? Kellene nekem is! Az én torrentem meg sem mozdult(a fene vinné L)
találjunk már ki vmit légyszi

Sadun Tryst
hát. találtam torrenteket, de azok halottak. már 1 hete mennek minden nap, de eddig meg se moccantak.
szóval nekem is megvan az 1-10. kötet, és a 19. xD
de azóta is nagy erõvel dolgozik a hiányzó fejezeteken.
+ valaki esetleg nem tud Blade of the Immortal 14. kötettõl letöltést?
vagy itt tart jelenleg a manga? ehh. ez szörnyû. legalább 6-7 mangát olvasok most hetente/hónaponta... 😞

(meg amin megint nagyot néztem IMDB-n, hogy a Seven Samurai filmben szerplõ hõsök vannak a Samurai 7 animében is. nekem legalábbis meglepetés volt, mert az elõbbit még nem láttam, csak az 1es CD-je van meg <#idiota>)

Jagi
A Zatoichit meg is vettem, 1k a netpiacon.

via_mala
Az Oldboy koreai, sokkal "zûrösebb" a Zatoichi-nél, nekem az utóbbi sokkal jobban tetszett. Már csak azért is, mert az Oldboy-ban a fõszereplõ egy antihõs, a Zatoichi-ben viszont egyértelmûen pozitív szereplõ.
Azonkívül az elõbbiben a perverziós faktor is sokkal meredekebben tör az ég felé.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Jagi
Az Oldboy-t nem láttam, de a Zatoichi-t igen. Az Oldboy is Kitano film?

via_mala
Na igen, de ha beírod az imdb keresõbe: "Musashi", akkor még 1929-es fekete-fehér némafilmet is találhatsz. Nem meglepõ módon népszerû figura a japánok között, 26 találatot kaptam az imdb-tõl.
Az a filmsorozat, amit te kiemeltél, 49 részes, epizódonként egy órás, és szinte kizárt, hogy valaha is vetítse valamelyik magyar TV, de ha mégis, akkor sürgõsen értesítsetek, mert már 6 éve nem nézek TV-t, de ezért lehet, hogy hajlandó lennék leülni elé.
BTW: a Vagabond manga 11-... köteteit nem tudnád elérhetõvé tenni valahogyan?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
Meg mit találtam...
Beszarás!
(Aki ismeri a Vagabond mangát, tudja, hogy miért mondom. 😊)

Sadun Tryst
Igaz nem anime egyik se, de mindenképpen említést érdemelnek animés körökben. Így aki eddig nem látta ezt a két filmet, azonnal pótolja be, mert egyszerûen fantasztikusak!
A 2 film címe pedig:
OLDBOY és A szamuráj - Zatoichi.

Sadun Tryst
valaki lécci ajánljon nekem szamurájos animét/mangát.
ezek már voltak:

blade of the immortal
kenshin
samuari 7
samurai champloo
samurai deeper kyo
vagabond

sziasztok! a Slayerst le lehet valahonnan tötleni? ha igen akkor honnan? (magyar szinkronnal vagy csak magyar felirattal lehet megoldani? )

Sadun Tryst
hát. eddig 3 karim volt
1 kevésbé ismert Tryst (bár voltam Black Dragonsos vele xD), aztán ott van most Yuffie, az elsõ nõi rouge! jehhe! ezzel voltam Brotherhood of Night-os, de aztán mivel én nem szeretek minden nap woe-zni, ezért kiszállatam. és most is ezzel a karival nyomom. (jelenleg 61-es szintû, s azért ilyen gyenge, mert nem tápolom, csak cuccokat gyûjtök)
meg ma elkezdtem 1 merchantot Cibo néven. belõle blacksmith lesz, ha minden igaz az elsõ nõi a szerveren 😊

amúgy én is az 1/1/1 rate-et kedvelem, a másik szerveren 1 nagy szar, ott már minden 2. kari assa cross + ilyenek.
a ragna.hu-n meg még csak most készül az elsõ. 😊

Adam5
Igen szeptemberben keztem. Te milyen néven voltál?

Adam5
Jah én voltam/vagyok 😊 ami azt illeti a második assa mert Madav barátom pár nappa korábban lett 😛. Jah azok az Adeptusos szép idõk.

Sadun Tryst
te voltál zangor? elsõ assa, adeptus legione, meg minden. gratz! 😊
akkor te még az elsõk között voltál aki elketdett játszani a gémmel.
(szeptember nem?)

mind1. az anime még mindig bornyalom. 😊
na majd a 4. rész! xD

Sadun Tryst
excel saga után már nagyon kötelezõ 😊

Adam5
Ragnarok játék:

Én ragna.hu-n csinaltam Assat (Zangor névre hallgat) és 78-as. Énnem bánom hogy kicsit a ratek mert nekem meg pont az volt furcsa amiko nagyobb ratesre mentem.

Ragnarok - The animation:
Nekem tetszett az egész 😊

Emberek megnéztem a Puni Puni Poemit!

Komment.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

De jó értelemben!
Sadun Tryst
Ragnarok játék:
Bucser:
A Ragnarok Online max 1000 fõre van tervezve, mivel nagyon kicsi a világ.
És a szerver üressége annak köszönhetõ, hogy ez a szerver magyar only. 😊

Ottto:
2 szerver van. Az egyik ahol te is játszottál (és én is játszok), az a jobbik. Mert a rate arány az eredeti, így tényleg küzdeni kell a jó cuccokért és magas szinttért. A másik (ne kérdezd a címét) a szarabbik. A rare az 5x-öse az eredetinek. 2 hónap alatt már 1 advenced 2nd jobos karit lehet csinálni, míg a ragnarok.hu-s szerveren az háromnegyed év minimum.
És hidd el, ahol kell lennie embernek, ott mindig van. 😊

Ragnarok - The animation:
Ha nem lenne ENNYIRE másolva, akkor még elég élvezetes és jó lenne. Egyenlõre csak szenvedek vele...

Bucser
hát egy MMORPH kb 50-60-100 ezer emberre van tervezve😊 Ne várjatok csodát egy 110- fõs servertõl😊 én ezért nem is próbálom ki😊 maradok az ingyenes Kaal Onlinenál..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ottto
Ja, ez az animere ment

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ottto
Azért szép lassan beindul az, csak végig az rpg játékot adja vissza....

Ottto
Egyetlen szerver van az egész játékban! Igen, azon a szerveren vagyok/voltam ahol kb 100an szoktak lenni, de igen üresek voltak a városok....

musha
azt sejtettem, hogy te szereted a sorozatot, én is nagy tisztelõje vagyok Sesshoumaru Samának <#worship> és azzal is egyetértek, hogy a hármas múví volt a legjobb, de látványban nagyon odatették magukat a négyesben.
jaj, remélem egyszer még befejezik a sorozatot (az animét) tisztességesen.

Adam5
Opsz, szóismétlés, sry.

Adam5
Én spec nagy Inu fan vagyok 😊
Én spec 2X láttam a 4. moviet. Egyszer azután rögtön hogy felkerült a netre még minden fajta felirta nélkül aztán késöbb meg felirattal. Nagyon jó lett kidolgozásra effektekre is de történetben 3. movie nekem jobban tetszett.

musha
a jelek szerint itt nincs sok Yasha fan <#szomoru1>

Sadun Tryst
te is jáccasz a ragna.hu-n?
karid neve?
enyém yuffie (rouge) 😊
(de nem mindig én nyomom vele, átlalában éjfél után haver van vele)

Majd leszünk egyre többen.
Manapság már volt hogy 150-en is voltak.
Lassan nõ a szám.

Csak reklámozni kéne hogy mindenki jöjjön oda.
Sadun Tryst
na. rosszul mondtam. ahol te játszhatsz, ott vannak kevesen max 40-50-en.
míg a ragnarok.hu szerevren átlagban fent vannak mindig 100-120-an.
még késõ este is szoktak 60-an lenni.
és ez a szám pont jó. már így is iszonyat sok guild van (túl sok), és 1-2 helyen már sorba kell állni a szörnyekért...

anime:
az elsõ rész szar volt, de azért nem adom fel, nemsokára jön a 2. xD

Ottto
Oda megyek. 100 ember tudod milyen kevés? Mek a városba, sehol senki. Egyedül a fõvárosban van egy 10es tömeg kb. Nemkössz, ez nekem kevés 😞

Anime: Ugyan nemis. Annyi hogy nagyon látszik hogy egy rpgbõl lett az ötlet, az anime ezt vissza is adja. Képzeld azt mintha néznéd ahogy valaki játszik.
Amúgy majd figyeld meg az sorozatban, ahogy a karakterek egyre erõsebbek lesznek, és nagyobb hatalommal bírnak, úgy mennyire változnak meg õk maguk is!

Sadun Tryst
nem a szarabbik szerveren kéne játszani, ahol 1 hónap és maxolt karid van, hanem a ragnarok.hu-s szerveren. 😊
ott átlagban 100-an vannak fent a szerveren, és 1/1/1 a rate.
szóval ha igazán élvezni akarod a játékot, akkor gyere oda.

az animét meg most kezdtem el. hááát. láttam már sokkal jobbat, de egyszeri megnézésre jó lesz 😊

Ottto
Én nemsokat, mert se idõm, meg alig van ember a serveren :C
De az anime nagyon jó <#eljen>

Ottto
Darab idõm nincs mostanság.
Se cím a listámon. Ajálnjatok valami jót! Last Exile stílusút pl, vagy valami tipikus fantasyt (Scrapped princess, vagy Ragnarok stílusú) Ja és ne legyen hosszú, szal max 30 rész mert tényleg nincs sok idõm :C

musha
akit érdekel, megjelent a 4-es InuYasha movie (a szokásos helyen fellelhetõ). vagy ez nem új infó? ^^ (tudom, Japánban már tavaly megjelent, de a fordítás csak mostanság). este betolom az arcomba.

Sadun Tryst
én egész eddig mangákat olvastam (Berserk, I''s, Blade of the Immortal), szal elvok.
most pedig jön a Ragnarok Animation.
ha már a játékkal ennyit játszok... ^_^

Csak döglik mindenki a melegtõl.

Jagi
Nem, csak nem tok animot nézni 😞, mert besz*rt a DVD meghajtogatóm. (elsején fizu szted mit fogok elõször venni? 😊)) ) Addig Berserk manga!

via_mala
Mindenki nyaral?

Welcome back 😉

i am back 😄

Sadun Tryst
30-at kb de sebaj 😊

és ami fontosabb az az, h most olvastam el az I''s mangát.
hát, nem pont ezt vártam tõle, azt hittem valami aranyos, nagyon poénos, helyzet manga lesz. de aztán nem. egy kimondottan érzelmes néhol elég vicces hárem manga lett belõle. de azért 1x mindenképpen érdemes elolvasni. 😊

a másik manga amit most viszont elkezdtem az a Blade of the Immortal.
elég fura volt nekem elõszõr, mert hirtelen nem tudtam eldönteni, h melyik irányból kell olvasni az egészet. kivételesen ezt balról jobbra kell. (akárcsak a Blame! -et az elején)
na mind1. nagyon fasza, akciódús, és érdekes történetvezetésû. igaz maga a történet nem túl eredeti (halhatatlan ember, aki a megváltásáért harcol, jobban mondva azért, h újra halandó lehessen).
a harcokra visszatérve, azt mindenképpen meg kell említeni, hogy egy kicsit Ninja Scroll-szerûek, mert a fegyverek és harcstílusok közel sem a megszokottam. ahogy a karakaterek sem.
természetesen a történet a szamurájok korában játszódik.

Bucser
na csak 20 chaptert tévedtem

Sadun Tryst
118. chapternél jár az anime 😊

Bucser
elvileg olyan 100 - 200 anime részt mondanak😊

Adam5
na várj, akko nem értem egészen, úgy értetted hogy 200 anime részes lesz vagy 200 manga chapternek fog megfelelni az anime?