Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Sima Lodoss warral kezd (ez az OVA tulajdonképpen) aztán TV. A legend of Chrystania egy szar én bele sem kezdenék...(na jó mondjuk azt hogy egyáltalán nem méltó az eredeti sorozathoz!)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Factor_007
Hi!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Record of Lodoss War sorozatokat, milyen sorrendben nézzem? Mert van itt TV, sima lodoss wa, legend of Crystania, meg Legend of Crystania OAV.
Elõre is köszi

Megoldottam.

Nem tudtok a baka-updates-en kívül egy másik oldalt, ahol kigyûjtik a napi termést? Ugyanis az GSD ep42 linkje szar, nem tom letölteni a honlapjukról sem! 😞

Adam5
Nem tudja vki hogy neten van-e már angol feliratos Full Metal Alchemist mozi :S ? Vagy az ilyesmi általában csak azután kerül a netre hogy kiadták dvd-n pl kölcsönzõkbe?

Ottto
höööööööö??

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

CSOCSO

nani yatten daaaaaa??
Sadun Tryst
szvsz simán megtehetnéd. mert amilyen hülye ügyekkel basztatják az animéket, bármelyik fõmûsoridõs filmet is be lehetne tiltani.
erre a legjobb példa az elsõ jugiós probléma.
valami olyasmi volt, h túlságosan lenézõ volt az egyik szereplõ a másikkal vagy valami hasonló. ha azt mondom, h megkínoznak vagy megölnek valakit egy filmben hidegvérrel, az oké. és az még valósághû is, mivel élõ szereplõk játszák el. a jugióban még nem is élõ szereplõk harcolnak...
szal ez az egész egy nagy vicc. komolyan mondom én már fontolgatom egy levél írását az ORTT-nek.
(nem jugió miatt, hanem úgy az animék miatt)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Akkor azt hiszem hetente teszek feljelentést fõmûsoridõs adások ellen, hátha felébred az ORTT!

Sadun Tryst
szerintem az RTL már gondolkodik azon, h felhagy mindenféle animék vetítésén mert mindig csak megbüntetik õket érte 😄

Rasszisták az ORTT-sek? Ma reggel láttam, hogy megint büntiben van az RTL, most a Yu Gi Oh -ért! Mintha mindent, ami japán üldöznének!

Bucser
Kint van Lunar 43 és a Bleach 7 -tõl a 190-es chapter... (szerintem mindkettõ kicsit összecsapott lett(bár lehet csak inkább a manga)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ottto

Sadun Tryst
van új bleach rész @ animesuki.com

Sadun Tryst
mindenki amit nekem írt, ok vettem 😊
mikor visszaérek nyaralásról, megírok mindent. 😉
(ez 2 hét múlva lesz)

Ottto
Bazz ennyire látszik hogy este írtam? Sry mindenki
Betûstílusról tudok, de az a baj hogy egyes betûkészletek nem tartalmazzák ezeket a karaktereket. Bár néha annyira beleolvadnak hogy elsõ nézésre észre sem veszem.

Kössz hogy kijavítottál!

Ezt a X-re értettem egyébként 😊

Istenien hangulatos nyitó dala van szvsz!

Én szokásommal ellentétben feladtam az elsõ epizód után.

Bucser
tudom el vagyok maradva de jövõhét végre meglesz csak a gond, hogy kecsóra készültem megszervezkedtem magam is meg szigorlatozoma hónap végén😞 Csinálom ahogy tudom meg affinitásom van hozzá, csak néha nehéz kiférni az adott helyre😊

via_mala
Én anno a 3. részig jutottam el benne, valóban érezni rajta némi Hellsing-es beütést, valamint részemrõl némi Texhnolyze-os világképet véltem benne felfedezni. Sajnos tovább nem láttam, az ismert ASVA ténykedés miatt. Ha a végére jutsz, akkor kérek majd egy kis értékelést, hogy érdemes lenne-e folytatni.

Tegnap este belelendültem az X-be, a 10-14. részeket néztem meg, nagyon intenzív volt. Végre egy jó, szomorú, drámai anime, kellemes ellenpont a párhuzamosan nézett Excel Saga-hoz, ami meg egy jó idióta humorral átitatott anime.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Ez a mondat nincs befejezve, ill. értelmetlen így:
"Egy nap, miután Claus, és Ravey átvette egy sérült pilóta küldetését, hogy eljuttassanak egy különös lányt, nevezett Arvis Hamiltont egy légi csatahajóra, a Silvanara."

Szvsz így helyesebb lenne:
"Egy nap Claus és Ravey átvették egy haldokló pilóta küldetését, hogy eljuttassanak egy különös lányt - név szerint Arvis Hamiltont - egy légi csatahajóra: a Silvanara."
Vagy így:
"Egy nap Claust és Raveyt egy haldokló pilóta megbízta azzal a küldetéssel, hogy juttassanak el egy különös lányt - név szerint Arvis Hamiltont - egy légi csatahajóra: a Silvanara."

Tényleg nem kötözködök, csak építõ jellegû a kritika: az "õ" és "û" betûk valami más font-készletbõl keveredtek oda, nagyon elütnek a többitõl, pl. a "jószívû" szóban az utolsó sorban.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
szabják a szabályokat!!!

Ottto
Namég mára egy Last Exile DVD Borító és kész. Jóéjt :o

Ottto
Gungravebe én is belekezdtem, de nem jutottam el a második részig....
Annyira nem fogott meg

Sadun Tryst
Bucser:
köv. Bleach fejezet mikorra várható?

Sadun Tryst
belekezdtem így nyaralás elõtt a GunGrave animébe.
eddig 2 részt láttam, és eddig tetszik.
eddig kevés derült ki a történetbõl ami így elsõre kicsit sablonosnak tûnik, de az akció elsõrandú. 😊
így lehet 1 Hellsing-típusú animét üdvözölhetünk új versenyzõnk személyében.
(még a fegyver és az öltözködés is hasonlít ^_^)
kicsit lassan jön a kép, de jön 😊

Ottto
Cowboy Bebop DVDborító a honlapomon

00
01
02

Jagi
Nem vitattam, csak lepõdtem a méreten asztem úgy Giga körüli tömöritetten "oszt nem" 😄

Sadun Tryst
én animében ugyan ez a történet mennyiség hány DVD lenne? hm?
10-12?
szal a manga sokkal kisebb helyet foglal... 😊

Jagi
Akkor még nem írom ki...

Bucser
igen nemrég jött ki az újabb 259-es chapter.

Jagi
Háááá! A Berserk manga egy fél DVD!
írják még amúgy?

Sadun Tryst
én is már inkább mangákat olvasok, minthogysem animét nézzek.
2 okból is.
1, sokkal hosszabbak a történetek így tovább élvezhetem kedvenc sorozatom
2, kisebb helyen tárolom az egészet 😊

Jagi
Úgy teszek. Az 5. fejezetet kezdem ma. 😊

A Manga sztem ezerszer jobb mint az anime.

Egy jótanács. Az elejérõl kezd olvasni mert dugig van olyan részekkel, ami a animeben nincs benne.
Jagi
valamit tudnak ezek... 😊

Jagi
Mióta megnéztem a Berserket, azóta golyózom rajta, hogy miért ilyen a befejezése...<#falbav>
Folytatása ugye nincs "marad" a manga, de basszus ém még annyi mindenre kíváncsi vagyok

Jagi
nálam elég csiga, de kivárom, ha a télapó is hozza 😛

Sadun Tryst
vááá!
pont most akartam beírni, h nem tud e valaki IZO letöltést! 😄
thx! ^_^

Jagi
Na... akinek esetleg kell az IZO...

Bucser
Nem tudom számomra a 7 szamuráj is nézhetõ volt)

Jagi
Pedig igen brutális... ajánlom,hogy hajtsál utána, sztem megéri.

Jagi
Már akinek... 😊

via_mala
negatív

Jagi
Az Izo nincs meg neked?

Vagy bárkinek?

"The Magnificent Seven-t a Shichinin no samurai alapján csinálták"
tudom, attól még sokkal jobbnak tartom az amerikai verziót, az még több évtized után is nézhetõ, mig a hét szamuráj nem

via_mala
Anyám! Ne szórakozz már: a The Magnificent Seven-t a Shichinin no samurai alapján csinálták, tehát az eredeti a japánoké! Ez persze nem jelenti automatikusan azt, hogy jobb is lenne, de Kurosawa azért nem csinált rossz filmeket. 😉 Azt, hogy FF és régi persze el kell fogadni, meg aztán a japán színjáték merõben eltér az amerikai/európai móditól. Ja igen, tényleg hosszú, és lassú, de ez is Kurosawa jellegzetesség, meg kell szokni, Toshiro Mifune pedig fenomenális.
Nálam 10/10-es a film.
Mellesleg megvan nekem (2 CD + magyar sub), de feltölteni nem tudok, esetleg BP-i szerencséseknek másolhatok belõle. Priviben lehet érdeklõdni/"zaklatni". Vannak más Kurosawa filmjeim is: Yojimbo, Rashomon, Ikiru, ...

Bucser
Hát bazze.. hogy te csak a rajzok miatt nem tudsz belefogni egy igan jó sorozatba😞.... Kb olyan jó (ha nem jobb), mint a VanDread volt....

Sadun Tryst
néztem róla képeket, de eddig a megrajzolás kicsit elriasztott 😊
ez nekem már túl "animés" lett 😄
majd a GunGrave után lehet letöltöm.