Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
Hmm, asszem félre értettük egymást, nem azt mondtam hogy nem ismerem a történetét csak azt hogy mára találtam olyanokat amik jobban bejönnek mint a DBZ, régen én is nagyon oda voltam érte és amint meglett a net leszedtem a maradék Dbz részeket+utánna a GT-t (akkor még nem is tudtam hogy mi azaz anime), nem sokkal késöbb amikor már jobban megismerkettem az internet világával rátaláltam erre a topicra (akkor tudtam meg azt is hogy dbz is anime) és itt indult minden 😊, láttam a neveket, letöltõ helyeket stb és elkeztem töltögetni.

Tehát visszakanyadorva a Dbz-re, tiszteletben tartom hogy neked ez a kedvenced mert még ma is még rengeteg olyan internetezõ van akinek volt alkalma nézni más animeket de mégis Dbz maradt a kedvence, csak én egyszerüen nem tartozom közéjük 😊

Bucser
JA és alap filmek közül kifelejtettem az Akira-t😊 (fúú bazz egy csomót fel kéne sorolnom de már annyit láttam, hogy fel sem tudom rendesen sorolni csak néhány napi gondokozás után.... csessze meg hülye amortizáció😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
LOL😄

bocs maximum Dragonball a legelterjedtebb a 0-as években ragadt világokon😊 a leghíresebb az vitán felül szerintem a Ghost in the Shell vagy a Neon Genesis Evangelion

Az pedig, hogy nézed az A+-t nem jelent semmit... Sok jóról lemaradsz😊
HA tudsz letölteni és ésszel keresni letöltési források között szedd le ezt a pár sorozatot amit mondtam.. nem bánod meg.. és hidd el sutba fogod vágni a DB-t😊

Ja és vedd hozzá a Ninja Scroll movie-t is.. az kimaradt a felsorolásból😊

Jubei KiBagami ROXXXXX

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SpecTator
eléggé sokat hidd el.......de a legtöbb anime már már sajnos hentai ami szerintem undorító! és elhiszem h láttad!.....de ha így volt akkor enm értem miért vélekedsz így róla amikor tudod h nem errõl szól!
bucser!
ezt azért mondom mert a Dragonball a leghíresebb és ezt mindenkt tudja! (és nem véletlenül) jah és szoktam nézni az anime+-ot!

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

Bucser
Hát majd ha lesz idõm végigsírom a DB-t😄 De szerintem vannak ezerszer megrázóbb animek😊 HA majd megnézted a Grave of The fireflies-t vagy a Berserk-et vagy a Noir-t vagy a BoogiePop Phantomot vagy még sok másikat akkor mond, hogy a DB a legjobb anime a világon😊 Nem beszélve a Cowboy Bebopról a Gundam Seedrõl vagy a Trigunról (WolfWood halála akkor is az animeuniverzum egyik legmegrendítõbb jelenete...)

Adam5
De képzeld láttam az összeset, kb 3X 😊. A GT-t is beleértve. Figy ezen most ne vesszünk össze, amúgy a Dragonballon kívül eddig hány animet láttál?

SpecTator
ez nem mindig így van és a Dragonball az animek közül a legjobb! inu yasa meg ilyen lófaszok elbújhatnak meleltte! de a sík történetre visszatérve nem mindig a jó gyõz én láttam az össes részt! és nem mindig így van!...mivel te nem láttad mindet!...pl a GT vége a leg megrázobb amikor Goku örökre elmegy!..... 😞(((

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

Nem. En a direkt a sorozathoz kiadott mangáról beszélek.

Sajna nem tûnik olyan rodegnek a kép alapján. Gondolni kell azokra is akik a jó nõk miatt nézik az ilyet. 😊

De a rajzstílus tetszik, szóval érdeklõdve várom a folytatást.
Ottto
Ja, bocs. Észre se vettem, kössz.
Mangából nem sokat láttam, csak egykét képet, de ott Saya ott sem volt ennyire "barátságos képû". Ez szörnyû! Remélem legalább megmarad az a rideg vámpír aki volt. Ja és a véres, nem egyenlõ a sötét hangulatúval és egyik sem váltja ki a másikat!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Azert a a manga verzió néhány promó képe elég véres, ha nem is sötét hanguatú.

A honapot meg már megadtam. www.blood.tv
Adam5
Sík történet alatt értem hogy megmentik a világot-->megmentik a világot-->megmentik a világot-->megmentik a világot stb.

Adam5
De igen, csak szerintem sokan nem szeretik a hosszan elhúzódó harcok miatt meg a sík történet miatt :S, én anno nagy Dbz rajongó voltam, most is szeretem de amióta van net és megismerkedtem több másik animevel rákelett jönnöm hogy vannak sokkal jobbak <#papakacsint>

SpecTator
A Dragonball nem is számít animenak?

Ottto
Aranyos? Ha a sorozat elveszti az eredeti film sötét hangulatát, meg se fogom nézni ):
Képeket linkelnél ha szépen megkérlek?

Tudtátok hogy a Blood: the Last Vampire is készül TV-animesorozat folmályában?

Aki látta az eredetit anak furcsa lehet hogy a fõhõsnõ kissé megváltozott. Coffos kemény arcú karikás szemû és enyhén belõtt fejû, hiróból egy elég aranyos kis csaj lett. Sajna a fõoldal japánul van így 1-2 képen illetve néhány concepten kívülnem sokat láttam.

www.blood.tv
Adam5
Mármint majd ha a sorozatot néztem végig <#idiota>

De mostmár télleg befejezem a szpemmelést.

Adam5
Így az elsõ rész után jónak tünik, ha végig néztem jövök ^^

Adam5
Illetve nem gondolkodom hanem már jön is az elsõ rész 😄, de attól még szívesen meghallgatnám vkinek a véleményét róla 😉

Adam5
Samurai deeper kyo milyen? Gondolkodom rajta hogy belekezdek de elötte mondana pár mondatot a stílusáról úgy kb?

Ottto
Úgyúgy.
Õ az én szépségem Ogmet simán viszi. Sajna mkvt már nem, és kicsit bugos a felirat hogyha külön .srv fájlban van, de update lehet javítana rajta. Én is majd updatelem amint lejár a gari szal most még nemtom...

magus
marmint kabel nelkul... most vettunk divx es asztalit, eleg jo, de ugye ogmet nem szeresse

Ottto
én igen, thnx 😄

magus
vegulis, de ogm-et akarhogy eroszakolom meg se tudom lejatszani tv-n😊

Ottto

Ottto
Torrenten találtam egy-kettõt, de nemtok róla hogy lenne ilyen oldal. Tulajdonképpen túl sok értelme nincs hogy ilyennel kockáztasson bárki is mert ott vannak a fansubboltak.....

magus
azon elmelkedtem h van e vmi olyan hely ahol anime dvd-r ek vannak fenn? keresgeltem mindenfele de nem nagyon talaltam. legalabbis csak ntsc-t egy asian dvd clubban, de azt nem tudom lejatszik e az itthoni. vagy ne is remenykedjek h palos dvdr-eket talalok...

Ottto

Adam5
Jajj, és itt meg a közvetlen link a torrentekhez.

Adam5
Én itt szoktma lesni minden szerdán és általában az elsõ feliratos verziót leszedem 😛, amúgy szerintem is a Lunar a legjobb de általában nem szoktam kivárni 😊

Bucser
ne haragudj de melyik?? Lunaros még nincs sajna😞

Adam5
Ez a mai Bleach elég nehez akart felkerülni torrentre O_o, de végre fent van 😊

apocalypse0
hozzuk vissza a Digimon-t a viasat3-ra!
http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=2066

apocalypse

BEAST
done...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ottto
Tudod te hány ilyet aláírtam már? És még mindig nincs A+om! Mind1 azért megnézzük ezt is.....aláírva

apocalypse0
Legyen A+ a t-kábelen!
kérlek írjátok alá:
http://www.peticio.hu/index.php3?module=6&pdid=H39849359176&

apocalypse

Ottto
Csocso, ez nem a Füri-Küris csaj??? 😄DD (Jézus az de egy idétlen anime 😄)

Ottto
Tudod, talán pont ez a baj. Mivel ez végülis "rajzfilm" úgy kezelik mint egy gyerekfilmet. Ebbõl következõen a bolond szülõ is úgy nézi mint gyerekfilm. Viszont azt hiszem mindenki tudja hogy sem a yugioh, sem az inuyasha nem az, ebbõl kifolyólag az átlagnál kicsit durvább, és a szülõ felháborodik, és feljelentést tesz. És mivel "gyerekfilm" a felháborodása jogos! Na most ott a baj, hogy senki nem mondta senkinek, hogy ez nem az! Welcome in Hungary 😞

Jagi
Hiába írsz... a haver csak annyit ért el hogy 7 émél címét is letíltották, ebbõl 3-ról ment komolyabb(trágár)hangvételû. Anyukájukat!

Factor_007
köszi

Bucser
Sima Lodoss warral kezd (ez az OVA tulajdonképpen) aztán TV. A legend of Chrystania egy szar én bele sem kezdenék...(na jó mondjuk azt hogy egyáltalán nem méltó az eredeti sorozathoz!)

Factor_007
Hi!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Record of Lodoss War sorozatokat, milyen sorrendben nézzem? Mert van itt TV, sima lodoss wa, legend of Crystania, meg Legend of Crystania OAV.
Elõre is köszi

Megoldottam.

Nem tudtok a baka-updates-en kívül egy másik oldalt, ahol kigyûjtik a napi termést? Ugyanis az GSD ep42 linkje szar, nem tom letölteni a honlapjukról sem! 😞

Adam5
Nem tudja vki hogy neten van-e már angol feliratos Full Metal Alchemist mozi :S ? Vagy az ilyesmi általában csak azután kerül a netre hogy kiadták dvd-n pl kölcsönzõkbe?

Ottto
höööööööö??

CSOCSO

nani yatten daaaaaa??
Sadun Tryst
szvsz simán megtehetnéd. mert amilyen hülye ügyekkel basztatják az animéket, bármelyik fõmûsoridõs filmet is be lehetne tiltani.
erre a legjobb példa az elsõ jugiós probléma.
valami olyasmi volt, h túlságosan lenézõ volt az egyik szereplõ a másikkal vagy valami hasonló. ha azt mondom, h megkínoznak vagy megölnek valakit egy filmben hidegvérrel, az oké. és az még valósághû is, mivel élõ szereplõk játszák el. a jugióban még nem is élõ szereplõk harcolnak...
szal ez az egész egy nagy vicc. komolyan mondom én már fontolgatom egy levél írását az ORTT-nek.
(nem jugió miatt, hanem úgy az animék miatt)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Akkor azt hiszem hetente teszek feljelentést fõmûsoridõs adások ellen, hátha felébred az ORTT!

Sadun Tryst
szerintem az RTL már gondolkodik azon, h felhagy mindenféle animék vetítésén mert mindig csak megbüntetik õket érte 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Rasszisták az ORTT-sek? Ma reggel láttam, hogy megint büntiben van az RTL, most a Yu Gi Oh -ért! Mintha mindent, ami japán üldöznének!