Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt az anime utolsó részével nem zárul a történet. A mangában még a mai napig is megy. Sõt úgy tudom hogy az animet is folytatják majd nemsokára (1-2 év 😛).
Bármily meglepõ is ez tõlem, de ma nekiálltam az InuYashának, és csoda, de tetszik. 😊
Úgy tûnik helyesen tettem, h nem az ocsmány magyar szinkron alapján ítéltem. A japán szinkron és beszéd sokban feljavítja az animét. Poénok, helyzetek, a karakterek sokkal jobbak lesznek. Szal magyar szinkron sux, jap rulz! 😄
Na mind1. 6. részig láttam eddig, de már most tudom, h végignézem. Igaz a sorozat nagyon Dragon Ball stílussal kezd, gondolok a gomb szétszóródására, no de sebaj, szeretjük az efféle kliséket, leaglább hosszú lett a sorozat. xD
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
tokioi egyetemen sokat filóztam, hogy most iképzõs vagy az az egyetem magyar neve, szaél fogalmam sincs. Bazz angolul kéne ezeket írnom, sokkal egyszerûbb lenne
Keitaroval meg haggyál békén! Nem került az elõlapra mert nincs róla egy norma kép, és ha lenne is, akkorsemigazán tudnám hova beszúrni.
3r? nevem meg 3t. Amúgy ez megesett már máshol is, mert hiába olvasom át, nem veszem észre.....
thnx majd javítom
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
s most fõlge király lett a gém az új szerverrel, mert 1 csomó újítás van benne. pl. crad combok meg ilyenek. mindenkinek csak ajánlani tudom az animével ellentétben. xD
amúgy szerintem is igen gyengus a játék, régebben próbáltam. 12 éven felülieknek legalábbis nem ajánlanám.
ha ingyen mmo-t akar valaki, akkor Lineage2, MuOnline, Kal Online esetleg Ragnarok (bár nekem ez sem jött be annyira).
Fakk upici!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként nem rossz 😊
Én komolyan mondom nem tudom, h mi a baja az embereknek a Steamboy történetével. A Steamboy egy õsi típusú kaland anime, mint anno a Laputa. A történetnek nem kell olyannak lennie amin az embernek órákon át kell gondolkodnia. Itt a lényeg az érdekességen és a folyamatosan izgalon van a hangsúly, amit szerintem ez az anime teljesen hozott a film egésze alatt.
Az animáció szemet gyönyörködtetõ, a hangok ugyancsak, és a történet is érdekes. Ugyanis ez a mechanikus, gõz alapú dolgokat eddig még senki nem vette elõ, így még egyedinek is mondhatóak.
Nálam a film 10/10-es.
Shin Angyou Onshi:
Az Aoi Anime animeismertetõje alapján nagyon jónak tûnt, és még az ismertetõ írója is 10 pontra értékéte. Így hát gondoltam biztosan egy elsõosztályú animével van dolgom. Hát animáció és hangok szempontjából biztosan. A történet is viszonylag újnak és egyedinek mondható, de a kivitelezése és elmesélése közel sem olyan jó. SanDo karaktere teljesen felszínes és szinte már felesleges. Így mondhati a film elsõ 40 perce arról szól, hogy SanDo, hogyan csatlakozik a fõhõshöz. És aztán az itt-ott feltûni látványos harcibelépõkön kívûl nem hagytak neki semmi szerepet. Legalábbis nekem SanDo karaktere abszolúte nem fogott meg, és teljesen feleslegesnek éreztem.
És ezt a sekélységet még az is fokozza, hogy a fõhõsrõl még ennyit sem tudunk...
Viszont itt is pozitívum, hogy az animáció meseszép és a hangok is fantasztikusak. ÉS! Most elõszõr hallottam a FMA-ból jól ismert Edward Elric hangját eredeti, nõi szerepben. xD
(Itt meg kell említenem, hogy ugyan ez a nõ személy játsza Hitsugayat a Bleach-ben, és egy kisfiút a Steamboy-ban, még a film elején).
Még azt is megemlíteném, hogy az animének nagy valószínûséggel lesz folytatása is, az utolsó jelenetek miatt, így lehet, hogy a második rész már teljes lesz és elmagyaráz mindent, minden karakterrel kapcsolatban.
Nálam ez az anime 10/7-es (az akicók miatt).
----GUNDAM SEED DESTINY----
SPOILER----SPOILER----SPOILER
Jók ezek az mobil suitok:
Cagalli suitja tetszik (Golden Truth v. micsoda)
Shinn, meg egy nagyon destruktív elem (Kb. utolsó 6-7 rész, szal olyan 40-tõl. meg elõtte is, de itt már nagyon.) 😊 és még ezközt is kapott hozzá.
Kira az Kira és ue. Athrun-ra is.
DE, az tetszett mikor a Minerva meg az Arcangel találkozott 😄DDD
namost vagy Tokió Egyetem vagy tokiói egyetem - i van a végén akkor kisbetü a városnév, de itt az elsõ variáció, szal az egyetem nagybetû
"az Egyetemen" ez se jó, vagy kiirod hogy Tokió Egyetem, vagy kisbetüvel kell irni
Apropó, kijött az új rész, lehet tölteni!
SPOILER
Azért az Ultimate Coordinator is igazán beszállhatna a harcba Athrun mellé...halvérû...
azt hiszem akkor listára is vettem a Fullmetal Alchemist, Gantz, RahXephon és Blame (manga) borítókat. ^^
Photoshop CS2-t (9.0) használok
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
meg kérdés. ezekt a borítókat milyen progival csinálod? mert 1-2 animéhez én is csinálnék szívesen borítót... <#whatever>#whatever>
Úgy néz ki, hogy a Maskos harcosok között is van 2 frakció??? Az egyik Aizen által preferált oldal a másik pedig a srác aki megkereste Ichigot??? NEm igazán értem én most a helyzetet😊
De ha a Seedet veszed alapul az utolsó részen nem unatkoztál ugye? 😊 elég sok minden belefér 24 percbe.
de, h a BECK-et nem ismerni?!
zene rajongóknak (ill. zenészeknek) kötelezõ anime. 😊
és mondanom sem kell kurva jó zenék vannak benne. sõt! még 1 nagy meglepetés is van az anime végén. feltûnik a Pillows is 1 jó ismer számával. ha jól emléxem a Last Dinosaurral. 😊
szal rock zene rajongóknak nagyon ajánlott az anime, még ha nem is a legjobbak között van.
Narutot nemtom, Gantzot nemtom, BECKet nemtom (vagy ez melyik?)
Többi jó!
1. Naruto - No boy, no cry
2. Naruto - A Far far away
3. FLCL (minden)
4. Wolf's Rain - Ending song
5. Bleach - Asterisk (1. opening)
6. Gantz - Super Shooter
7. Naruto - Speed (a jelenlegi ending)
8. Last Exile - mind a 2 😊
9. BECK - I was made to hit in America
10. Berserk - Tell me why
szerintem... 😊
Sajna nem mideggyik olyan jó szvsz
A zenéhez pedig kitalálok valamit. Amint van tárhely, értesítelek privátban. Csak most nemsokára megyek el, tehát valószínûleg csak este tudok intézkedni.... bocs hogy váratlak 😞
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
"nuclear war on the dancefloor" 😄
Nameg a FF7AC trailet végén, az a kórus-zene az akciójelenetek közben, na még az nagyot ütött!
az akkoriban nagyon ütõsre sikeredett! sõt! még mostanában is elég sokat visszahallgatom. 😊
Szal.
Far Far Away, Speed és No boy, no cry rulz! <#worship>#worship>
fõleg a mostani opening. isten! és még az ending song is kira. jrock rulz! 😄
A GG-t mindig eltekertem.. (ugye 1 perc 10Mp az Opening annyit meg már bele tudok nyálazni az egérrel😊