Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
<#eljen>

Sõt az anime utolsó részével nem zárul a történet. A mangában még a mai napig is megy. Sõt úgy tudom hogy az animet is folytatják majd nemsokára (1-2 év 😛).

Sadun Tryst
InuYasha:
Bármily meglepõ is ez tõlem, de ma nekiálltam az InuYashának, és csoda, de tetszik. 😊
Úgy tûnik helyesen tettem, h nem az ocsmány magyar szinkron alapján ítéltem. A japán szinkron és beszéd sokban feljavítja az animét. Poénok, helyzetek, a karakterek sokkal jobbak lesznek. Szal magyar szinkron sux, jap rulz! 😄
Na mind1. 6. részig láttam eddig, de már most tudom, h végignézem. Igaz a sorozat nagyon Dragon Ball stílussal kezd, gondolok a gomb szétszóródására, no de sebaj, szeretjük az efféle kliséket, leaglább hosszú lett a sorozat. xD

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Ottto
Arrr, ez már osztás! D:
tokioi egyetemen sokat filóztam, hogy most iképzõs vagy az az egyetem magyar neve, szaél fogalmam sincs. Bazz angolul kéne ezeket írnom, sokkal egyszerûbb lenne
Keitaroval meg haggyál békén! Nem került az elõlapra mert nincs róla egy norma kép, és ha lenne is, akkorsemigazán tudnám hova beszúrni.
3r? nevem meg 3t. Amúgy ez megesett már máshol is, mert hiába olvasom át, nem veszem észre.....

thnx majd javítom

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

musha
isten õrizz, hogy szidjam, egyszerûen nem a világom ^^

Sadun Tryst
ragnarokot nem szidni, most is azt nyomom. 😊
s most fõlge király lett a gém az új szerverrel, mert 1 csomó újítás van benne. pl. crad combok meg ilyenek. mindenkinek csak ajánlani tudom az animével ellentétben. xD

musha
FFXI, a XII csak jövõre jön és single player (bocs, nem kötekedésnek szántam).
amúgy szerintem is igen gyengus a játék, régebben próbáltam. 12 éven felülieknek legalábbis nem ajánlanám.
ha ingyen mmo-t akar valaki, akkor Lineage2, MuOnline, Kal Online esetleg Ragnarok (bár nekem ez sem jött be annyira).

Jagi
Hogy van idõd mmo-zni? Én ha kell ha nem nyomnám, ami a csövön kifér, meg amíg a ZS bírja. 😊 (ezért nem játszok, meg azért, met még mindíg nincs otthon netem. 😞 )
Fakk upici!

Bucser
Hát nézegetve a screenshotokat hamarabb veszek egy FFXII accountot ,mint hogy ezzel játszak.. eléggé 8 év körülinek tûnik a graf alapján... A többit nem tudom^^ MEg akkor inkább Kal Online😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jagi
Ez is mmo. 😞 Az egyetlen normális single az Oni. De ez már jó régen volt.
Egyébként nem rossz 😊

Sadun Tryst
Steamboy:
Én komolyan mondom nem tudom, h mi a baja az embereknek a Steamboy történetével. A Steamboy egy õsi típusú kaland anime, mint anno a Laputa. A történetnek nem kell olyannak lennie amin az embernek órákon át kell gondolkodnia. Itt a lényeg az érdekességen és a folyamatosan izgalon van a hangsúly, amit szerintem ez az anime teljesen hozott a film egésze alatt.
Az animáció szemet gyönyörködtetõ, a hangok ugyancsak, és a történet is érdekes. Ugyanis ez a mechanikus, gõz alapú dolgokat eddig még senki nem vette elõ, így még egyedinek is mondhatóak.
Nálam a film 10/10-es.

Shin Angyou Onshi:
Az Aoi Anime animeismertetõje alapján nagyon jónak tûnt, és még az ismertetõ írója is 10 pontra értékéte. Így hát gondoltam biztosan egy elsõosztályú animével van dolgom. Hát animáció és hangok szempontjából biztosan. A történet is viszonylag újnak és egyedinek mondható, de a kivitelezése és elmesélése közel sem olyan jó. SanDo karaktere teljesen felszínes és szinte már felesleges. Így mondhati a film elsõ 40 perce arról szól, hogy SanDo, hogyan csatlakozik a fõhõshöz. És aztán az itt-ott feltûni látványos harcibelépõkön kívûl nem hagytak neki semmi szerepet. Legalábbis nekem SanDo karaktere abszolúte nem fogott meg, és teljesen feleslegesnek éreztem.
És ezt a sekélységet még az is fokozza, hogy a fõhõsrõl még ennyit sem tudunk...
Viszont itt is pozitívum, hogy az animáció meseszép és a hangok is fantasztikusak. ÉS! Most elõszõr hallottam a FMA-ból jól ismert Edward Elric hangját eredeti, nõi szerepben. xD
(Itt meg kell említenem, hogy ugyan ez a nõ személy játsza Hitsugayat a Bleach-ben, és egy kisfiút a Steamboy-ban, még a film elején).
Még azt is megemlíteném, hogy az animének nagy valószínûséggel lesz folytatása is, az utolsó jelenetek miatt, így lehet, hogy a második rész már teljes lesz és elmagyaráz mindent, minden karakterrel kapcsolatban.
Nálam ez az anime 10/7-es (az akicók miatt).

Jagi
Sehogy. Csak megint eszembe jutott. 😊

----GUNDAM SEED DESTINY----
SPOILER----SPOILER----SPOILER
Jók ezek az mobil suitok:
Cagalli suitja tetszik (Golden Truth v. micsoda)
Shinn, meg egy nagyon destruktív elem (Kb. utolsó 6-7 rész, szal olyan 40-tõl. meg elõtte is, de itt már nagyon.) 😊 és még ezközt is kapott hozzá.
Kira az Kira és ue. Athrun-ra is.
DE, az tetszett mikor a Minerva meg az Arcangel találkozott 😄DDD

Nem igazán értem ez hogy jött ide, bár 100%-ig egyetértek veled az op zenék kapcsán 😉

Jagi
: ) A seed openingjei akkor is jobbak... (kár a destinys op.-okért 😞 )

van még pár hiba, de ezt muszáj: három errel irtad azt hogy sikerrel 😊

Seth
Legyen csak Toudai...😄

PSN ID.: Beegabor

és nincs rajta a fõlapon a fõszereplõ, keitaro

meg van egy olyan benne, hogy "Tokioi egyetem"
namost vagy Tokió Egyetem vagy tokiói egyetem - i van a végén akkor kisbetü a városnév, de itt az elsõ variáció, szal az egyetem nagybetû

"az Egyetemen" ez se jó, vagy kiirod hogy Tokió Egyetem, vagy kisbetüvel kell irni

Kár, hogy sorozatonként csak 1 Athrun-commando-in-action van elõirányozva, igazán jól csinálja!
Apropó, kijött az új rész, lehet tölteni!

SPOILER

Azért az Ultimate Coordinator is igazán beszállhatna a harcba Athrun mellé...halvérû...

Sadun Tryst
ok, thx 😉

azt hiszem akkor listára is vettem a Fullmetal Alchemist, Gantz, RahXephon és Blame (manga) borítókat. ^^

Ottto
Mind1, én is Ottto vagyok! Amúgy kössz 😊
Photoshop CS2-t (9.0) használok

musha
de csak a második ó hosszú a Tokióban, különben olyan lenne, mint a póstás 😊

Bucser
Photoshop szerintem azzal már nagyon jókat lehet csinálni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
Tokiót hosszú Ó-val írják így elsõ blinkre, de amúgy a borító nagyon profi munka lett!
meg kérdés. ezekt a borítókat milyen progival csinálod? mert 1-2 animéhez én is csinálnék szívesen borítót... <#whatever>

Ottto

Bucser
Bleach 193 spoiler:

Úgy néz ki, hogy a Maskos harcosok között is van 2 frakció??? Az egyik Aizen által preferált oldal a másik pedig a srác aki megkereste Ichigot??? NEm igazán értem én most a helyzetet😊

uhh mindenkinek ajánlom a gungrave-t, valami eszméletlen jó.

Jagi
Kijön=kiderül

Jagi
Majd meglátjuk mi lesz + lesz még (állítúlag) 2 extra, azokból bitzos kijön majd minden.
De ha a Seedet veszed alapul az utolsó részen nem unatkoztál ugye? 😊 elég sok minden belefér 24 percbe.

Ottto
Sry, a rockért nemannyira rajongok. De majd megnézem ha marad idõm...

Adam5
Tegnap elkeztem a Bleach mangát olvasni. Most tartok a 157.nél és WOW! Tényleg nagon fainos harcok voltak és vannak készülõben ^_^. Alígvárom hogy leérjen a többi és folytathassam.

CSOCSO
szerintem a legeslegjobb a gits sac zeneje
Sadun Tryst
Gantzot még megértem...
de, h a BECK-et nem ismerni?!
zene rajongóknak (ill. zenészeknek) kötelezõ anime. 😊
és mondanom sem kell kurva jó zenék vannak benne. sõt! még 1 nagy meglepetés is van az anime végén. feltûnik a Pillows is 1 jó ismer számával. ha jól emléxem a Last Dinosaurral. 😊
szal rock zene rajongóknak nagyon ajánlott az anime, még ha nem is a legjobbak között van.

Ottto
Nekem a füriküri zenéi nem jöttek be 😛
Narutot nemtom, Gantzot nemtom, BECKet nemtom (vagy ez melyik?)
Többi jó!

biztos jók, kár hogy a felét még nem láttam, hallottam 😊

Sadun Tryst
Top 10 Anime Zenék:

1. Naruto - No boy, no cry
2. Naruto - A Far far away
3. FLCL (minden)
4. Wolf's Rain - Ending song
5. Bleach - Asterisk (1. opening)
6. Gantz - Super Shooter
7. Naruto - Speed (a jelenlegi ending)
8. Last Exile - mind a 2 😊
9. BECK - I was made to hit in America
10. Berserk - Tell me why

szerintem... 😊

Naruto, Wolf's rain, Bleach zenék rocks <#boxer>

én nézem 😊
Sajna nem mideggyik olyan jó szvsz

Már õszintén kezdek kételkedni az 50 epben, mert a mostani 45.-ik elég nagy fordulat, míg az "új" szál kifejtéséhez nem lehet elég 5 ep!

Ottto
Igen, maga a történet nem valami erõs, de a világ az bejött. Talán kicsit battle angel alitas, nemtom az tetszett.

A zenéhez pedig kitalálok valamit. Amint van tárhely, értesítelek privátban. Csak most nemsokára megyek el, tehát valószínûleg csak este tudok intézkedni.... bocs hogy váratlak 😞

via_mala
Bizony az Avenger-nek nagyon szuperek a op/end zenéi, de az anime maga elég gyenge. A zenék megvannak nekem, de nem tudom, hogy hogyan hozzád eljuttatni. (12 MB a 2 mp3)

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
nekem van 1 FF7-AC AMV-m. na azon megint nagy zene megy. 😊
"nuclear war on the dancefloor" 😄

Ottto
Nálam eddig csak két opening volt amit végig kelett hallgatnom máskülönben minden bajom volt az epizód nézése közben. Egyik a Bleach, másik az Avenger.
Nameg a FF7AC trailet végén, az a kórus-zene az akciójelenetek közben, na még az nagyot ütött!

Jagi
A Seed Destiny elsõ openingje még el megy, dea többi... 😞 asztem olyan lesz, vagy jobb, mint a Seedé. Remélem erre a pár részre Openinget cserélnek... vmi ütõset.

Sadun Tryst
nekem csak a jobbak vannak meg. a far far away-tõl vannak csak igazán jó zenék.
az akkoriban nagyon ütõsre sikeredett! sõt! még mostanában is elég sokat visszahallgatom. 😊
Szal.
Far Far Away, Speed és No boy, no cry rulz! <#worship>

Adam5
Én spec minden héten nézem 😛. Bár a Bleach jobban bejövõs. Jaja No Boy, No Cry nagyon fasza! Meg is van mp3-ban 😛 (mint minden opening ending 😄)

Sadun Tryst
mivel nem néz itt senki narutot, nem tudja senki, h annak mindig milyen jó zenéi vannak. 😊
fõleg a mostani opening. isten! és még az ending song is kira. jrock rulz! 😄

Bucser
Én mikor leülök nézni egyben egy sorozatot az elsõ meghallgatás után eltekerem😊 de valamiért a Bleach-ét nincs kedvem😄 az nagyon bejön😊

A GG-t mindig eltekertem.. (ugye 1 perc 10Mp az Opening annyit meg már bele tudok nyálazni az egérrel😊

Na, én is elkezdtem nézni a gungrave-et. Most láttam a 7-ik részt szerintem kira csak a fõcímzene ne lenne ennyire fosh

Ottto
A hqval mivan?