Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
szerintem a fõcímdal is jó lett. 😊
meg is van mp3-ban. 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Lacc
Most fejeztem be a Samurai Champloo-t, az egyik legjobb sorozat amit eddig láttam. (eltekintve a fõcímzenétõl, mert az valami borzalmas 😄)
Adam5
Áá, most megint várni kell egy hetet Bleach animere 😞.

Felhívás. Egy bizonyos lap még mindig segítségre vár! További infóért privi rám, vagy a honlaora nézzetek el. Ha nem segít senki jó esélyel meg fog szûnni!
Adam5
Kint is van a Hell-fansubs ^^

kabador
Hali skacok! Tegnap végre hosszú-hosszú kinlódás után -mire vére sikerült beszereznem-, megnéztem a Millennium Actresst.<#nyes>Csak most kötötték be a netet otthon, eddig csak a suliban tudtam..<#rinya>Ugyhogy most 100%Happy vagyok!Na csak ennyit akartam..<#wave>

Konicsiwá, tu evríbádi!

Adam5
Kint van Bleach 47 RAW (tehát felirat nélküli)! ÁÁÁ alig bírok magammal! Remélem délre meglesz az elsõ feliratos verzió is :S

Oké, hnapra megpróbálom összeszedni a gondolataimat.

Ottto
Avenger OST kellene nekem (vagy a theme és az ending song is elég) Ha valaki tud pls szóljon, thnx.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
Ugyan, olyan velem nem történhet meg! 😄

Bucser
Az elbizakodottság tévedésre vezet😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
Bleach spoiler!

Hogy teljesen pontos legyek, a köv részben lesz Hitsugaya és Gin harca. Aztán az az után részben lesz Rukia és Kaien kapcsolatáról szó. És aztán már jön is Kenpachi, Tousen és Komamura harca. 😊

69-es srác:
Jah, azt tudtam, h ki elsõ látásra. ^_^
Csak az volt a vicces, h mikor olvastam a szereplõkrõl, rá azt írták, h az a három csík az arcán tetoválás, mikor már a mangában és az animében is tisztán látszódott, hogy azok sebek. 😄
Na mind1. Úgy néz ki megfigyelõképességem és tudásom lassan megcáfolhatatlan a Bleach-el kapcsolatban. <#idiota>

Bucser
Bleach Spoiler😊

Bocs kevertem az egyik maskos harcost és és a 6. évfolyamos tanulot aki viszi Renjiéket gyakorlatra. Aztán rájöttem honnan volt olyan ismerõs😊 Õ tousen egyik hadnagya volt ha jól láttam (de lehet megint benéztem😄)

HArcok: Szerintem a nagy BanKai küzdelmekig még várni kell mert ugye most fognak majd kiderülni a megdöbbentõ dolgok😊 és az még Byakuya és Ichi Ban Kai küzdelme elõtt van😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Adam5
Kiri ^_^ <#eljen>

Thx.

Sadun Tryst
maximum már csak 2-3 részt kell várni a jobbfajta harcokra, szóval türelem ban kait terem <#idiota>

Adam5
Bár a Hitsugayara van egy olyan sejtésem hogy a kövi részben 😛

Adam5
Télleg az animeben elõre láthatólag mikor jönnek a Byakuya, Hitsugaya, Tousen ban-kaiok? Ha nagy spoiler akkor jöhet privibe is ^^ (tudom Sadun mondtad msn-en hogy nemsokára de mégis úgy kb)

Sadun Tryst
az edzéseken kívûl minden benne volt a mangában 😊
(újra meg kell néznem az anime részt, mert nem értem, h mirõl beszélsz. mert aki a 191. részben van srác, el sem tudom képzelni így 2 nap távlatában, h hol lehetett a 46. epizódban!)

bár az tény, a legjobb részek Hitsugaya és Hinamori párbeszédei voltak. 😄

Bucser
Kint van Lunar Bleach 46 de megint csak egy filler😊 de kivételesen nagyon jó😊

Végre van sehtésem hogyan került az illetõ a Bleach 191-be😊 Aki megjelenik itt a 46-ban😊

Bucser
Várom még midnig a véleményedet a GunGrave-rõl😊

CSOCSO
wow.. eppen sushit eszek palcikakkal😄
Sadun Tryst
Cat:
bazzeg! xD
felkerülök pestere suliba, ha éhes leszek akkor már tudom, h honnan rendelek 😄

Jagi:
szívesen 😉

Jagi
Köszke! 😊<#worship>

"-arogato
-???. Itt nincsenek aligátorok..." 😄DD

hja, nagykanizsán nincs

mindenesetre nézd végig a képeket:
http://www.ilovesushi.hu/index.php?module=menu&lang=hu

Sadun Tryst
az addig ok, h van MAGYARORSZÁGON, de nincs NAGYKANIZSÁN. én meg 1 ébedért nem fogok felutazni...
plusz még rízspálinkát sem láttam még eddig 1 boltban sem.pedig van nálunk tesco, spar, penny market, meg most épül mégvalami (Lidl vagy mi)...

Sadun Tryst
akkor meg: http://bt.mindwerks.net/

3-4e ftért sztm nem drága, de a halpiac egyértelmûen nagyobb gond. Mivel nyers hal, szuperfrissnek kell lennie, de még az Adriáról hozott is legalább egy napos.

Jagi
Object not fuond 😞

Úgy érzem az itthoni halpiac vhogy nem teljesen autentikus ezekhez az ételekhez.
Az áráról ne is beszéljünk.

Sadun Tryst
😄
na látod azt is szívesen megkostolnám. 😊

amúgy ez az EU-s elõírás tényleg vicces. kanizsán pl. minden további nélkül veszel szlovák és szlovén termékeket magyar leírás nélkül. sõt egyszer egy gyöngyszemet is találtam...
teljesen orosz volt... <#idiota>

Ó igen, a szakét még nekem is meg kell ízlelnem!
Viszont tavaly karácsonykor igazi kínai pálinkát vedeltem szó szerint, mert az edzõtársaim nem bírták tovább egy negyed pohárnál! 😄
Finom jószág, kár, hogy a nevét nem tudom! Minden EU-s elõírásnak megfelelõen csak kínaiul volt ráírva 😄

Sadun Tryst
nekem nagyon fekszik a konyhájuk, mivel nem esznek olajos, zsíros és fûszeres kajákat. amiket én nem szeretek.
azaz akármilyen fura, az igazi magyar kajákat pl gulyás nagyon utálom. 😄
de azrét a krumpliprószát megeszem. ^_^

szóval. a Domburi, Fugu, Misoshiru, Mochi, Okonomiyaki, Onigiri, Rizs, Sake (igaz ez ital, no de sebaj, az alkoholt is szeretem 😄), Sashimi, Suihanki, Sukiyaki, Sushi, Taiyaki Takoyaki, Tempura, Udon, Yakitori is jöhetne mind. 😊
persze nem eszre, csak szépen sorjában... <#whatever>

Pont így érzek én is! Egy japó étteremben csúnyán bezabálnék, feltéve, hogy fekszik nekem a konyhájuk 😄

Ottto
Jah! Bocs. Utólag elmélkedtem is rajta, hogy na most kik is......
Amúgy hülye vok, ha japánok azt ennének, talán pár animebe is belevágták volna. sry

Sadun Tryst
kutyát a kínaiak esznek 😊
chow-chow és társai...

Ottto
Nemtom ez nekem túl édesnek néz ki. Inkább a savanyú, dolgokat szeretem, az édeset kevésbé.

Polip nem valami finom, mer rágós. Mondjuk ilyen japánfélét még nemettem....A kutyát azért kihagynám a menübõl

Sadun Tryst
pedig ez is nagyon finom lehet 😊

az biztos ha 1x beszabadulnék 1 japán étterembe, kipróbálnék mindenféle kaját. még ha gyomorforgató is lenne! 😄
(gondolok a nagy állati kajákra, pl a polip + ilyenek)

Ottto
Csak ránézek és belefájdul a fogam -.-

Ottto
Kössz Adam5
Kössz Tryst

Sadun Tryst
Love Hina. közben pedig: a karácsonyi részeknél az X-mas special, a tavaszi részeknél pedig a Spring special. és a végén a Love Hina Again. 😊

Lacc:
nincs mit 😉

Lacc
Ezek a színés izék elég visszataszítóan néznek ki, a simát inkább kipróbálnám 😊 Thnx az infot.
Adam5
Love Hina-->Sprint special-->Xmass special--> Love Hina again.

Sadun Tryst
Dango:
Ami nem más, mint Mochi kis pálcikákra feltûzdelve. Talán a Dango annyiban különbözik, hogy bevonják már manapság mindenféle cukormázzal, vagy valami különleges ízzel. Készül: ragacsosra fõzik a rízst és majd cukrot adnak hozzá és gombócokat készítenek belõle, és ezeket tûzdelik pálcikákra.
Néha még édes bab pasztával is megtöltik a gombócokat. Állítólag nagyon finom és édes, így nem is csoda ha a japók ennyire szeretik. 😊

Ottto
Bazze. Valaki mondjon már egy sorrendet a Love Hinahoz. A TVsorozatot láttam, aztán úgy nézem a Love Hina Again valszeg a karácsonyi kiadás után játszódik, de van itt egy tavaszi kiadás is, ez meg ahogy belenéztem mindha az L. H. Again után játszódna. Már totál be vagyok kavarodva, valaki segítsen thnx....

Bucser
NA szóval bízz bennem Macross Plus és Zero is megéri a letöltést😊 pláne mivel OVA-k ezért az egyik 4 a másik meg 5 részes csak😊

bld
olyan mint nálunk a fasírt csak más: )

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Bucser
rizsgombóc😊 vagy melyikre gondolsz??? Általában rizs van tapadosra megfõzve és azt gombóc formában tálalják😊

De más nem tudok😊

Lacc
Itt biztos tudja valaki, mi az a fapálcára tûzdelt gombóc amit az összes animeban állandóan esznek? 😊
Bucser
ha hosszú kell akkor ajánlom még a Saber Marionette J, Saber MArionette J to X
ÉS Saber Marionette J Again sorozatokat😊 Imádnivalóak😊 bár ez kicsit felenged és nagyon jó😊