Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért van az mostanában mindig magasabb az upload rate mint a download. A download nem megy 10ig se, nemtom mér. Egy ideje már ezzel baszakszok, de mindennél. A Share rating csak tép felfelé mint az állat, és mindig az a vége hogy az upload rate a fellegekben, a download meg nullán :C (megjegyzem fogalmam sincs hogy ilyenkor mit tölt le a gépemrõl. Utánaolvastam, de még nem tiszta a kép. Felvilágosítana valaki?)
Na mind1, hagyok neki idõt remélem legalább valami sebességet táplál ha három napig is megy.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Plusz 3 óra az egész lent lesz, és akkor nyilatkozom, h fake vagy sem. 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Final Fantasy VII - Advent Children DVD ver
seed fansubnál már 46 rész kint van...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
meg most inuyashát nézek. aztán akkor jöhet destiny után a zero és a wing is.
meg majd a one piece-nek is nekiállok mindezek után. 😄
lesz mit néznem az elkövetkezõ 3 hónapban<#vigyor3>#vigyor3>
(apropo Tryst megnézted már??? <#whatever>#whatever>(nézd meg!!)<#banplz>#banplz>
nem lenne rossz ha mondjuk már jövõ hónapban letölthetném az egészet egyben. 😊
má' szomjazok 1 jó kis mecha animére. ^^
Az utsó oldalról: "next berserk chapter on October 14"😞😞😞😞😞
Direkt link a torrenthez: DL
jobb alsó sarok a tálcán (az a "csík" amin a start menü is van)
a feliratozóprogram pedig jelen esetben 1 zöld nyilacskának a jelképe.
amúgy igen, a zombie powderre gondolok... <#whatever>#whatever>
(Öhm. Felfedeztem hogy az oldalon ha a jogi nyilatkozat-ra megyek akkor a munkáink felirat helyett munkánik van írva :S. Alig észrevehetõ és szinte egyáltalán nem zavaró de azért gondoltam szólok ^_^.)
Nemtom ki mennyire figyeli itt az oldalam, de most azzal biztosan elbüszkélkedhetek, hogy egy elég nagy különlegességgel szolgálhatunk a manga kedvelõknek, ugyanis Kubo Taito (Tite), a Bleach írójának elsõ nagy munkáját keztem el nem olyan rég fordítani. 😊
A manga szerintem nagyon jó, tipikusan Bleaches, csak 1 másik világban és szereplõkkel. ^^ Szal a poénok és az akciók nagyon jók, és a történet is érdekes.
Gyó töltögetést mindenkinek ha kedvet kapott hozzá. 😄
kb már fél éve mennek a hírezések errõl a kanadai és amcsi oldalakon.
(mondjuk majdnem letölöttem a fake 151es narutot... alig vettem észre, h a link neve nem csak Naruto 151, hanem Prince of Naruto 151 😄)
Ma kezdik vetíteni!!
As expected, the theatrical screening of Advent Children will be a limited run in major cities in Japan. The premiere screening will take place on September 8 in Tokyo's Virgin Toho Cinemas Roppongi Hills, which also happens to be the theater where Square Enix held its Final Fantasy XII debut presentation in late 2003. The film's creators will also be on hand to speak at the showing.
Following the premiere, Square Enix will show Advent Children at three cities from September 10 to 16: Virgin Toho Cinemas Roppongi Hills in Tokyo, Toho Cinemas Nagoya Bay City in Nagoya, and Toho Cinemas Nijou in Kyoto. The movie will be shown once per day beginning at 6:30 p.m. at the three locations.
Gamers without a Shinra Company membership or a ticket to the screening can still pick up Advent Children and watch it in the comfort of their own homes on September 14, when the DVD and UMD versions hit Japan and North America simultaneously. Both formats of the film will cost $29.99. More information can be found in GameSpot's
eddig 4 részt láttam úgy, de mindig találtam olyan részt, h a szereplõ beszélt 5 másodpercet, a felirat meg volt 1 sor...
szal az már fix, most már TÉNYLEG nem töltök más verziót, csak lunart.
Mert akkor szedem lefelé😄
Ezen a héten tényleg meg kell várni a Lunaros Bleach epizódot, mert egyik Hell ill. Bleach Society-s verzió sem jó. BS-hez is MPlayer kell, vagy beakad folyton, a Hell verzió ha jóltudom meg teljesen hibás... :/
A magyar verzót tölöttem le, és nekem az tökéletesen mûködött.
De az A+-ost is csak akkorha odakapcsolok, mert 130-ig lennt van és azon gondolkozom, hogy írjam-e ki mert magyar bár felirat van hozzá(az csak jó), de csak a 90. részig és nem biztos hogy lesz több. Angol meg ugye... de vagy az egyik vagy a másik. Sz%r is a "vegyesvágott", de valaki szereti 😄
Végül is nem tudom minek szánták ezt az animét. Hentainak túl lightos animénekmeg túl ecchis. 😊
A Futari Ecchi-c sorozatban amire midenhol Anime sorozatként utalnk és a letöltõhelyen is az animék között van körülbelük 200x-több erotika van mint ebben.
Viszont néhány poén nagyon jó.
Pl. A hõs perverz nagymamája (mellesleg egy 20éves nõ alakjában van a legutóbbi spell-je után)akit a HÕS megszokásból mindig grandma-nak szólít amit aztán a "nagyi" olyan Tájfelesen (jönnön csak közelebb Safranek...)megtorol. <#gun>#gun>
Összeséggében egy humoros fantasy sztori az átlagonál egy kicsit szexesebb beütéssel.
Mûfajilag inkább valami ecchi vígjáték témába
az egyetlen bajom vele, hogy nem lett rendesen befejezve.
Na jóéjt mindenkinek.
Tényleg a jóéjt hogy van japánul?