Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

prezi
jah htx. im a noob ^^

töltöm is lefele a képregény 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Sadun Tryst
manga. az képregény. 😊
sajna pontos lelõhelyet nem tudok, de majd utánanézek, és ha találok, akkor küldök privit.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

prezi
movie ? és honnan ? 😮

Sadun Tryst
a manga hosszabb, szal ha az még érdekel akkor azt szerezd be 😉

musha
jaja, pszichológiai hatása rám is volt, elsõre cirka 2 hét alatt nyomtam végig, de akkor még semmi extrát nem csináltam meg benne. de az a 2 hét olyan volt, hogy haverokkal is csak azért találkoztam, hogy azért mozduljak már ki kicsit 😊azóta sem volt hasonló játékélményem.

Sadun Tryst
Final Fantasy VII - Advent Children

Ryõfmõe nmmny xrmqraéz, ubtl n svyz 10/20-nf. 😊
Nmnm n svyzora zvaqra útl ibyg nubtl naanx yraavr xryyrgg. N unepbx yágiáalbfnx ibygnx, n göegéarg éeqrxrf éf sbylnzngbf (éf géalyrt antlba xryyrgg ubmmá n wágéx). N fmrercyõx cbagbfna bylnabx ibyg, zvag nubtl n wágéxona zrtvfzreurggüx õxrg, fmny n xéc antlba grywrf ibyg.
Éf nzv n svyzora n yrtantlboo ibyg, nm hgbyfó wryrag.
Frcuvebgu éf Nrevgu rtlügg, xvzraarx n "séalor". 😊 Uz. Antl xveáylfát. ^^
Zrt nzvg zét zrtrzyígraéx, ubtl inynzv rfmzéyrgyra ibyg, nm Lbm pfratõunatwn. kQ
Wn éf nxxbe n Onunzhg unepbg frz fmnonq rysryrwgrav, nm rtl vfgra ibyg.
Fmóiny ubyanc zrtvag zrtaémrz n svyzrg! ^^

Megoldás: rot13.com

prezi
hát köszi szépen az infot... azthittem hogy ez az elsõ széria :C

Bucser
hasra csaptam😊 mert én nem nyomtam végig😊 Bocs😊 én is nyomtam sokat csak nekem pszichológiai okai voltak hogy abbahagytam... magával ragadott és ha nem törlöm akkor nem állok fel elõle😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

musha
ez a 48 óra egy kicsit engem is szíven ütött, amikor 100 fölött voltam bõven, és közel nem csináltam meg mindent amit lehet.

Seth
igen csak 6 részes, pedig nézném tovább az biztos 😄

PSN ID.: Beegabor

prezi
*Golden Boy

sry 😄

prezi
1 nap alatt leszedtem a Goldeen Boy sorozatot, ami csak 6 részes lenne ?!

ha tudtok egyéb infokat pls közöljétek, egyik kedvenc sorozatom ^^

Seth
najó az nem jutott mindenkinek 😄, azt már kicsit sokáig tartott volna megcsinálni

"tudom hogy ki Cait Sith, nézd meg mire mondtam :😄"

Most már látom 😄

Volt minden karinak master summon, master magic, master command?

Seth
tudom hogy ki Cait Sith, nézd meg mire mondtam :😄

Igen Reeves irányította, õ volt az egyetlen normális tag a Shinránál, tulképp kémkedett nekünk

red meg elment a laborba aztán klónozott pár kicsit..😄

Seth
nekem olyan 90 órám lehetett benne mire mindenki maxra ért, minden matéria begyûjtve, maxra fejlesztve, emerald, ruby weapon legyõzve....stb

Cait Sith néven fut.

Apropó, nem Reeves irányította Cait Sith-et? Mert a filmben a rendes nevén hivatkoznak rá, még telefonált is Cloudnak.
Még vmi: nem Red XIII volt az utolsó a fajtájából? <#fejvakaras>

48 óra maxra tolva mindent???
Inkább 148!

Seth
meg ki az az idióta macsek redXiii hátán 😄

Bucser
Megnézheted de akkor nem fogsz többet látni az egészbõl mint néhány nagyon faja akciójelenetet elsõ osztályú CGI-t és hogy lessz egy nagyon erõs fõgonosz aki hogy jött el is tûnt...

Annio az FFVII demoja csak egy harcból állt a storyból nem tartalmazott semmit.

A FFVII teljes játékideje olyan 48 óra körül van tisztán ha teljesen mindenre kiterjedõen akarod lejátszani az egészet... a Story-ja zseniális.. szerintem olvasd végig a storyját és akkor nagyjából tiszta lesz a A.C. is..

De a spoilereket tartalmazó végigjátszást érdemes elolvasnod.. (például olyan kérdésekre, hogy ki miért van úgy ahogy rá tudsz jönni mi egyáltalán a Shinra mi a Soldier kicsoda Cloud kicsoda a Mother meg ilyenek. Ja meg hogy mik azok a Materiak😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
FF7 - AC:
végre van 1 kis idõm, most nézem meg. 😊
szal vélemény nemsokára érkezik.

Bleach:
aki nem tudja kivárni a mostanság meglehetõsen lassú lunar verziót, annak ajánlom a bakakozou verziót. én bakakozou verziót nézek a full metal panic tsr-bõl, és nagyon jó a kép és a felirat is. szóval ezentúl azt kell tölteni, amelyik hamarabb jön. 😊

én csak a demóját játszottam végig 😞 (akkoriban nem volt lelkierõm letölteni 3-4 CD-t, modemes voltam)
meg se nézzem a filmet?

CalebJoe
Végre valami király film a sok Hollywood-i maszlag mellet.
FF Forever!
magus
valaki leirhatna nagyvonalakban a tortenetet.

en vegigjatszottam (illetve fobosst nem birtam legyozni mert nem szedtem ossze vmi varazslatot ami nelkul lehetetlen volt), de nem emlekszem mar semmire szinte.

Hát igen, nem lehet átérezni, hogy mennyire Cool Sephiroth, és mennyire lúzer Reno anélkül, hogy játszottad volna a játékot.
Viszont Renoról jut eszembe, hogy hiányoltam a Shinra&Turks indulót a filmbõl.

Ottto
Hát nem véletlenül FF7. Aki nem ismeri a történetet (mint én) annak nem más mint egy látványos akciójelenetekkel tarkított, súlyosan hiányos történet. Namost ezek a hiányosságok valószínûleg a játékból derülnek ki. A történetet átláttam, már amennyire az elején levõ videoból kiderült, de voltak hiányosságok. Hál Istennek a szereplõket ismertem, tehát õk nem okoztak problémát.
Amúgy jó történet, de a játék ismerete nélkül majdhogy érthetetlen.
(megpróbálom pótolni a hiányosságot, és utánanézek a játéknak, de már nincs rá sok esély hogy meg is találom valahol :C )

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Bucser
De most skacok aki megnézte: Szerintetek ez nem az év filmje???😄

Jaja, csináljanak abból is, és halj meg! 😉

Na akkor már csak a 8-ból csináljanak egy szép hosszú filmet animációst, vagy animét mindegy és akkor már nyugodtan meghalhatok.
Adam5
merre? <#confused>

CSOCSO
mar van magyar felirat is
Davidus
Örülök neki hogy nem nyomtam mert lehet hogy lesz PS3 reamke😄 Azért a szereplõk meg a fõellenség megvannak😊

V9ykn8_TZL0

Bucser
Érdemes tudni az elõzményeket bár elmondják az elejét csak akkor nagyon sok ismeretlen szereplõ lesz... Bár nem tudom egy anime Fan hogy hagyhatta ki az életébõl az FFVII-t😊 (Nekem azért kellett abbahagynom a játékot mert annyira elvont magával, hogy napi 14 órában játszottam és aludtam és féltem, hogy nem lesznek meg a vizsgáim... Úgyhogy delete😞 Már sajnálom...

Bucser
SPOILER

Ahogy a végén Aerith szellemalakja hátrafordul..... Asszem szerelmes lettem egy kitalált figurába életemben elõször...<#szeret>

Davidus
nagyon kell hozzá FF7 elõismeret?😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
milyen hq-n?😊

V9ykn8_TZL0

Bucser
Umpf.... and OMFG... And nem találok szavakat... (1 hétig ne keressetek hozzsanázni fogok a templomban emiatt a film miatt)

10/10...

remélem egy szót sem kell szólnom, hogy miért😊

Seth
már a hq-n is fenn van...

Ottto
Most csekkoltam le. Ez bizony az! Holnap meg is nézem!

Ja és ha valaki nem tudna angol feliratot annak itt van: English Sub

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
jam, és a link jó, nem fake, szóval lehet örülni. 😊

Bucser
Na ahogy leültem a gép elé leérkezett😊 Szóval neki is esem megnézni😊 majd este😊

CSOCSO
330 es most kezdtem el tolteni😊
igaz nem torrent.. linket sajna nemtok adni mert fizetos
Davidus
nekem 30k/s 😮

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
mar nekem is jon😊 1 ora es itt is van
YYeeeessss!

Davidus
VÁÁÁÁ!<#worship>

V9ykn8_TZL0

musha
elõre kérnék szépen mindenkit a szpojlerektõl való eltekintésre! ^^

Bucser
remélem mikor oráról lépek haza már lent lesz😊 és akkor meg lesz az esti programom😄

musha
huhh, na erre kíváncsi vagyok 😊