Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Engem zavar a vibrálás.

Macross 7: furcsa pedig anno én is onnan szedtem le😞 akkor nincs ötletem...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Spoiler

Igazad van! Rögtön írom is a megoldást a haveromnak a gonosz robotmaszkos férfinak, hogy készítheti a húsz éve börtönben nõ nélkül rohadó kigyúrt rabokat. 😊
Remek Hentai alapanyag lehetne ez is. 😊

Az elõzõ vége totál hepiend volt. Pedig az utolsó részig nem úgy tûnt.

Spoiler end
Sadun Tryst
valamilyen szinten hepi end lesz itt szerintem, de nem midnen mértékben mint a hime sorozatban. amúgy mindenben egyet értek.

spoiler

így már tényleg érthetõ, hogy miért majdnem mindenki leszbi ebben a suliban. 😊
bár, nekem már az elsõ percben eszembe jutott, h 1 nagyon 1szerû módszerrel nagyon sok otome-t meglehetne "szivatni". sok kanos börtönszökevényt rájukszabadítani, aztán szó szerint b*szhatják a képességeiket. 😊 (tudom, h mocsokos gondolataim vannak, de én már csak ilyen vagyok 😄)

meg arika hangaj kezd az idegeimre menni. fõleg mikor kiált egyet. az nagyon juj, már eortikusan hat (b*ssza a fülemet).
no de ezt megszokom. a sorozat meg király lesz. 😊

spoiler end

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Jöjjön ide is.

Mai Otome Ep04

Spoiler

Hát igen. Az otomeségért áldozatokat kell hozni.
Bár 10000% -hogy lesznek akik nem tartják be ezt az egyszerû szabályt.

Akanere gondolok mint elsõ megszegõre. Nagyon szemezett már megin Kazo-kunnal. 😊

Shizuru meg érthetõ mért az azonos nemûeket kedveli. Ugyebár csak az ellenkezõ nemûekkel tilltott a khm....

(Ez rengeteg fan-Hentai-MAi-Otome képregényrejzolónak adhat majd jó ötletet a témára nézve. )

Lessz itt kavarás meg dráma rendesen! Nem kell félni!

Spoiler end.

Csak a vége lessz érdekes. 3 lehetõséget látok.

1. Aranyos kezdés, némi bonyodalom majd heppiend.
2. Aranyos kezdés némi bonyodalom, történet durvul-sötétedik, de a végén mégis hepiend. (Bár ezt már eljátszották az elõzõben.)
3. Aranyos kezdés némi bonyodalom, történet durvul-sötétedik, a végén hepiend, de azért mégsem teljesen.

Gondolni sem merek egy esetleges Ûberbrutál no hepiend verzióra.
RaZoK
azerintem az lessz a probléma, hogy nem szeretitek narutot, igaz én sem de ebbõl a képbõl lehetett egy igazán jót 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RaZoK
hy!

esetleg animált banner a topicnak?...nem kell kiabálni ha nem kell! 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Factor_007
ok Köszönöm a válaszokat máris töltöm a sorozatot.
Másik: Armitage III-ból szintén van három fajta, ha nézési sorrendet megmondanátok, megköszönném!

Nincsen fent a kedvenc oldalunkon 😞
Van plus, zero, do you remember love és a super dimensional fortress.

Sztem nem.

A blood OAV van hamarabb valszeg. A TV napjainkban játszódik. A OAV egyértemlmûen régebbi. A TV elején egy villanásra még a régi Saya-t láthatjuk, aztán lessz vele valalami és... kezdõdik a sztori.

Spoiler

Ugyebár az erejét/emlékeit elveszti, csak késõbb fogják ezeket feléleszteni.

Spoiler end.
Bucser
Hát az elsõ két rész elég ütõsre sikeredett szóval szerintem ja lesz benne valami😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
a sorozat az elõzményekrõl szól. szóval kronológia szempontjából Blood+ (ez a sorozat) van az elsõ helyen, majd az OVA (Blood - The last vampire).

Factor_007
Megnéztem a sima Bloodot, és azt kell mondjam, hogy eléggé semmilyen. Jóformán arról szól, hogy levág 3-4 szörnyet, és ennyi. Nem derül ki semmirõl semmi, kivéve, hogy a csaj vámpír, de ezt eddig is sejteni lehetett.
Nyugtass meg, hogy a sorozatban lesz is valami.

Bucser
201-es Bleach chapter tölthetõ a bleachportal.net-rõl.

Spoiler és kérdésfeltevés esetleg beszélgetés mangákról továbbra ebben a topicban olvasható😊

Bucser
Kezd a plussal. A Macross 7 erõsen "furcsa"😊 De nekem az is tetszett. A Macross elsõ sorozata meg egy war anime tulajdonképpen.

Majd' elfelejtettem, hogy a Macross Zero, amit ajánlottál, nagyon tetszett!
Gyönyörû kivitelezés, jó sztori, valszeg a sorozatokat is elkezdem letölteni!

Sadun Tryst
okés 😊

rizelmine-t láttad már? ha nem akkor gyorsan pótold be, nagyon aranyo és vicces sorozat. nekem rengeteg vidám percet okozott ^^

Bucser
Várd végig az OVA-t és a 2. sorozatot és csak utánna ítélkezz!!

Sadun Tryst
szerintem annyira azért nem jó. egy rizelmine szerintem inkább felkerülhetne. 😊

Bucser
Szerintem (ahogy ezt már többször kifejeztem itten) ez is felkerülhet az anime "must see" chartunkra😊 (mármint a Saber Marionette)

Sadun Tryst
én is most nézem az againt, ennek szebb a megrajzolása! yee!
végre nincs anniyra kalács-képük... 😊

Sadun Tryst
blood az alap. nagyon érdemes letölteni.
blood tv az új, ez még csak 3 résznél tart a 26-bõl... és ez is jó 😊

Factor_007
Egy kérdésem lenne, hoyg a Blood c. animeból van sima Blood, és Blood_TV is, és milyen sorrendben nézzem meg õket?
Egyáltalán érdemes-e letölteni?
a választ köszi

Nekem nagyon tetszett!
Limeért kifejezetten rajongtam! 😊
Most nézem a J Again-t, és majd a J to X-et. Tiszta Vandread.

Hosszú hétvégén animere fel!

Sadun Tryst
Saber Marionette J
Aranyos kis sorozat volt, aranyos történettel és poénokkal. Igaz 1 Love Hina nyomába nem tud szegõdni, de 1x érdemes volt megnézni. 😊
Bár amin alig bírtam túl tenni magam a sorozatban, az Lime ruhája volt (a nagy piros gömb a fején), meg az az volt, amilyen hangja volt egy marionettnek ahogy sétált. Csipogott. És engem idegesített. De ezt a 2 apróságot leszámítva élveztem a sorozatot.
(Aki az elején azt mondja ez sültbolondság, annak igaza van, csak nézze tovább az 5-6 részig, és akkor már tetszeni is fog. 😊)

Hi Tid valaki a Lunar Legend/ Singetsukian Tsukihimehez ogm, vagy mkv filet. (Vagyis minegy csak ne legyen beleégetett felirat)
Jagi
Érdekes hogy fejlõdik, a legutolsó formája már egész tápos...

Jagi
tetszudzsin: Itt kezdõdött minden (Mecha?)

Jagi
Ugyanez a probláma nálam is. Csak annyival különbözik, hogy OVA-kat hajlandóak nézni azzal a primitív kifogással, hogy "nincs idõ"...pffh
Arra van idõ amire szorítunk.

Jagi
Így már tudom mi. "Gyerekmese". (Egy idejig könyvesboltban dolgoztam ott is volt a4.-es csajok a közeli ált. suliból vitték mint a cukrot.)

Bucser
NEm tudom ki nem hallotta eddig az Outlaw Star OST-jét de szerintem szedje le nagyon gyorsan<#bee1>

Sadun Tryst
gec, rájöttem az animesuki 1 nagy szar.
csomó torrentet jelez úgy, h nem is jó, miközben mûködik.
pl. a SoltyRei 02.
azt mutatja, h nem megy a tracker, pedig az tökéletsen mûködik. vagy csak az idióták az offline main szervert írják ki mindig. amikor a back up és secondary folyamatosan mûködik a shinsen-subs-nál... :S
ezek úgy néz ki ennyire nem törõdnek ezzel.

Bucser
dettó😄 Most kezdem azokat fertõzni vele akik Kaloznak😄 csak 2-en sajna külföldön élnek és nem érik el a "szerverünket"😞

Sadun Tryst
akkor te tényleg szerencsés vagy. az én körömben senki sem szereti komolyabban az animéket. mindenki megnézte a cowboy bebop-ot meg nézik a narutot, azt csá. :S
ezért is vagyok ott oly sok anime/manga fórumon, mert valakivel beszélnem kell róla! 😄

Ottto
Nem, az nem anime. Bár ez is képregénybõl lett. Tudom, mert hugom hónapokig vette a képregényt. Nem olyan rossz, de semmi különleges nincs benne (talán csak a világ, de találni jobbat)
Milyen fura, lassan a nyugatiak is minden képregénybõl filmet/sorozatot csinálnak. Kezdetnek ott volt a Marvell, aztán most ez is......

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Bucser
Zsír volt az 55-ös Blech de ahogy sejtettem sokmindent várni kell még😄

SPOILER

Yama - Jii viszont brutális😊

Jagi
np.

Ezt nézzétek mit találtam:

😄DD Sztem jó.

ÁÁÁÁ bocs a hibákért! Ha gyorsan írok midig ilyen marhaság lessz belõle.

Gomen-nasai!
Jagi
Nemtom. A Witchhunter Robin ismerem de sztem ez nem az.

Nállunk szerencsére nincs iylen probléma. A tesó is fan, apa megérti, anya meg megérti és néha nézi is velem. Persze csak azokat amit úgy itélek, meg hogy õ is nézheti.

A baráti kötöm is nagy fan szóval asszem mázlim van a dologgal. A az animék istene és a Mangék istennõje reám nevetett.

Más.

A Jetx-en most van valami Witch vagy milyen sorozat. Öt percet láttam balõlle de eléggé úgy tûnt hogy animes eszközökkel operálnak. Halottatok már rólla? Mi ez? Vagy ez is olyan amicsi próbálkozás?
Adam5
Jaja 😊. Innen akár rögtön is.

musha
hallottam ilyen-olyan forrásokból, hogy van szó folytatásról, de hogy mikor lesz és milyen formában az kétséges...hogy csinálnak egy pár részes OVA-t vagy egyszerûen folytatják a sorozatot, esetleg zanzásítva egy filmbe sûrítik a hátramaradt részeket? ki tudja...

Jagi
Nem akarlak elkeseríteni, de sztem már így marad.
Mikor kezdõdött 2002-ben?
A mangát még én sem láttam, majd ha elégedetlen leszek, lehet beleolvasok...

musha
ó, hát én még amikor adták Japánban akkor néztem, már asszem több, mint egy éve vége lett. most reménykedek, hogy még befejezik egyszer normálisan, mert ez így nem állapot <#szomoru1> a mangát meg nem nézem, mert - most jöhet a megkövezés - nem szeretem igazán a mangákat olvasni (fõleg monitorról) ha már anime is készült egy sorozatból.

Jagi
Hol jársz?

musha
hát ja...a magyar szinkron leviszi a célközönség átlag életkorát 5-10 évvel. az eredetileg roppant hangulatos fantasy animébõl csináltak egy fura gyerekmesét. azért mert az õ kis agyukban is valószínûleg ez él a sorozatról és õk maguk sem tudják hova tenni az egészet. ez van, a japán szinkron viszont über ^^

Jagi
Ecsém, hogy elbánt a magyar az Inuyashával. Nincs benne semmi érzés abból amit az eredeti hangokkal nyújt. a Gúnyolódások is sz*rok, a hangok egyenesen sértik a fülem (a japánhoz képest nem csoda). Megnéztem egy részt magyarul utána japánul.
Felhívás: akinek nem tetszik a magyar ne írja le nézze japánúl.

Tudom már ez mindenkinek a könyökén jön ki ez volt az utolsó ilyen üzi. 😊

SPOILER ON
A 120-bik rész környékén tegnap kinyúltam, mikor Kouga meg inuYasha ekezte "baka"-zni egymást. A Kaze no Kizu-ról nem is beszélve... mindegy...
SOILER OFF

Ilyen hol van a szinkronban. Kezdjük ott hogy lenyomnak 2-25 szezont és kezdik elõrõl 😞 Pffhh. Ha nincs meg végig minek adják.
Kár hogy egyáltalán meg van nekik. Nincs meg a divatosan szolva feeling
Nem beszélve arról, hogy ha bárki meghallja hogy Inu-t nézek: Ja, az... óóó... meg izé... hülyeség stb. Minek magyarázzam az ilyennek?

Jagi
szoval nem folytatás v. ilyesmi. Az angol engem is bánt.

Bucser
Bleach 55 a dattebayo-tól megjelent😊 lehet szedni😊

Bucser
A berserk outtakes tulajdonképpen ilyen reklámslotba betett berserkdarabok.. összevágják mintha TVteaser lenn... angol szinkron.. nekem zavarta a fülemet😊