Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért, mert három spammer mindennap ír <#wink>, attól még a topic látogatóinak száma magasabb!
Köszönjük az ajánlást, de a mostan abszolúte megteszi!

Ottto
3ból? Hidd el, többen járunk ide mint gondolnád!
Könyörgöm fogd már fel, hogy jobb a mostani, rakhatsz te bele akármilyen mozgást is, akkor sem lesz jobb!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Pont jó ez a kép. Ha nem tudnám mibõl van akkor is tökéletes lenne. Kifelyezi a topic témáját.
És jó is.
Sadun Tryst
jelzek én is:
teljesen felesleges 1 új banner, jó ez is.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

RaZoK
2 a 3-ból, mellesleg az egyiket csak a vibrálás zavarta lehet más animmal nem zavará..és te miért is vagy ilyen ellenszemves?...."! 😄

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Ottto
Csak finoman megjegyezem itt a nagytöbbségbõl egy ember jelezte hogy neki jobban tetszene a mostaninál (ha jobban lenne megcsinálva).....

RaZoK
nem kell kiabálni..ha tényleg tetszik neketek akkor tehetek bele más animot 😊

Ottto
Szvsz mostani jobb!
(Lain rulz)

Sziasztok, ma hajnalban megnézették velem az Angel's egg c. filmet, és még mindig a hatása alatt vagyok. Aki látta, annak kíváncsi lennék a véleményére, h rá milyen hatással volt.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Sadun Tryst

musha
jól néz ki, de lehet, hogy ha egy 10 percig ülnék elõtte habzani kezdene a szám...(talán ha lassabban villogna jobb lenne (szerintem))

Bucser
Engem zavar a vibrálás.

Macross 7: furcsa pedig anno én is onnan szedtem le😞 akkor nincs ötletem...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Spoiler

Igazad van! Rögtön írom is a megoldást a haveromnak a gonosz robotmaszkos férfinak, hogy készítheti a húsz éve börtönben nõ nélkül rohadó kigyúrt rabokat. 😊
Remek Hentai alapanyag lehetne ez is. 😊

Az elõzõ vége totál hepiend volt. Pedig az utolsó részig nem úgy tûnt.

Spoiler end
Sadun Tryst
valamilyen szinten hepi end lesz itt szerintem, de nem midnen mértékben mint a hime sorozatban. amúgy mindenben egyet értek.

spoiler

így már tényleg érthetõ, hogy miért majdnem mindenki leszbi ebben a suliban. 😊
bár, nekem már az elsõ percben eszembe jutott, h 1 nagyon 1szerû módszerrel nagyon sok otome-t meglehetne "szivatni". sok kanos börtönszökevényt rájukszabadítani, aztán szó szerint b*szhatják a képességeiket. 😊 (tudom, h mocsokos gondolataim vannak, de én már csak ilyen vagyok 😄)

meg arika hangaj kezd az idegeimre menni. fõleg mikor kiált egyet. az nagyon juj, már eortikusan hat (b*ssza a fülemet).
no de ezt megszokom. a sorozat meg király lesz. 😊

spoiler end

Jöjjön ide is.

Mai Otome Ep04

Spoiler

Hát igen. Az otomeségért áldozatokat kell hozni.
Bár 10000% -hogy lesznek akik nem tartják be ezt az egyszerû szabályt.

Akanere gondolok mint elsõ megszegõre. Nagyon szemezett már megin Kazo-kunnal. 😊

Shizuru meg érthetõ mért az azonos nemûeket kedveli. Ugyebár csak az ellenkezõ nemûekkel tilltott a khm....

(Ez rengeteg fan-Hentai-MAi-Otome képregényrejzolónak adhat majd jó ötletet a témára nézve. )

Lessz itt kavarás meg dráma rendesen! Nem kell félni!

Spoiler end.

Csak a vége lessz érdekes. 3 lehetõséget látok.

1. Aranyos kezdés, némi bonyodalom majd heppiend.
2. Aranyos kezdés némi bonyodalom, történet durvul-sötétedik, de a végén mégis hepiend. (Bár ezt már eljátszották az elõzõben.)
3. Aranyos kezdés némi bonyodalom, történet durvul-sötétedik, a végén hepiend, de azért mégsem teljesen.

Gondolni sem merek egy esetleges Ûberbrutál no hepiend verzióra.
RaZoK
azerintem az lessz a probléma, hogy nem szeretitek narutot, igaz én sem de ebbõl a képbõl lehetett egy igazán jót 😊

RaZoK
hy!

esetleg animált banner a topicnak?...nem kell kiabálni ha nem kell! 😊

Factor_007
ok Köszönöm a válaszokat máris töltöm a sorozatot.
Másik: Armitage III-ból szintén van három fajta, ha nézési sorrendet megmondanátok, megköszönném!

Nincsen fent a kedvenc oldalunkon 😞
Van plus, zero, do you remember love és a super dimensional fortress.

Sztem nem.

A blood OAV van hamarabb valszeg. A TV napjainkban játszódik. A OAV egyértemlmûen régebbi. A TV elején egy villanásra még a régi Saya-t láthatjuk, aztán lessz vele valalami és... kezdõdik a sztori.

Spoiler

Ugyebár az erejét/emlékeit elveszti, csak késõbb fogják ezeket feléleszteni.

Spoiler end.
Bucser
Hát az elsõ két rész elég ütõsre sikeredett szóval szerintem ja lesz benne valami😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
a sorozat az elõzményekrõl szól. szóval kronológia szempontjából Blood+ (ez a sorozat) van az elsõ helyen, majd az OVA (Blood - The last vampire).

Factor_007
Megnéztem a sima Bloodot, és azt kell mondjam, hogy eléggé semmilyen. Jóformán arról szól, hogy levág 3-4 szörnyet, és ennyi. Nem derül ki semmirõl semmi, kivéve, hogy a csaj vámpír, de ezt eddig is sejteni lehetett.
Nyugtass meg, hogy a sorozatban lesz is valami.

Bucser
201-es Bleach chapter tölthetõ a bleachportal.net-rõl.

Spoiler és kérdésfeltevés esetleg beszélgetés mangákról továbbra ebben a topicban olvasható😊

Bucser
Kezd a plussal. A Macross 7 erõsen "furcsa"😊 De nekem az is tetszett. A Macross elsõ sorozata meg egy war anime tulajdonképpen.

Majd' elfelejtettem, hogy a Macross Zero, amit ajánlottál, nagyon tetszett!
Gyönyörû kivitelezés, jó sztori, valszeg a sorozatokat is elkezdem letölteni!

Sadun Tryst
okés 😊

rizelmine-t láttad már? ha nem akkor gyorsan pótold be, nagyon aranyo és vicces sorozat. nekem rengeteg vidám percet okozott ^^

Bucser
Várd végig az OVA-t és a 2. sorozatot és csak utánna ítélkezz!!

Sadun Tryst
szerintem annyira azért nem jó. egy rizelmine szerintem inkább felkerülhetne. 😊

Bucser
Szerintem (ahogy ezt már többször kifejeztem itten) ez is felkerülhet az anime "must see" chartunkra😊 (mármint a Saber Marionette)

Sadun Tryst
én is most nézem az againt, ennek szebb a megrajzolása! yee!
végre nincs anniyra kalács-képük... 😊

Sadun Tryst
blood az alap. nagyon érdemes letölteni.
blood tv az új, ez még csak 3 résznél tart a 26-bõl... és ez is jó 😊

Factor_007
Egy kérdésem lenne, hoyg a Blood c. animeból van sima Blood, és Blood_TV is, és milyen sorrendben nézzem meg õket?
Egyáltalán érdemes-e letölteni?
a választ köszi

Nekem nagyon tetszett!
Limeért kifejezetten rajongtam! 😊
Most nézem a J Again-t, és majd a J to X-et. Tiszta Vandread.

Hosszú hétvégén animere fel!

Sadun Tryst
Saber Marionette J
Aranyos kis sorozat volt, aranyos történettel és poénokkal. Igaz 1 Love Hina nyomába nem tud szegõdni, de 1x érdemes volt megnézni. 😊
Bár amin alig bírtam túl tenni magam a sorozatban, az Lime ruhája volt (a nagy piros gömb a fején), meg az az volt, amilyen hangja volt egy marionettnek ahogy sétált. Csipogott. És engem idegesített. De ezt a 2 apróságot leszámítva élveztem a sorozatot.
(Aki az elején azt mondja ez sültbolondság, annak igaza van, csak nézze tovább az 5-6 részig, és akkor már tetszeni is fog. 😊)

Hi Tid valaki a Lunar Legend/ Singetsukian Tsukihimehez ogm, vagy mkv filet. (Vagyis minegy csak ne legyen beleégetett felirat)
Jagi
Érdekes hogy fejlõdik, a legutolsó formája már egész tápos...

Jagi
tetszudzsin: Itt kezdõdött minden (Mecha?)

Jagi
Ugyanez a probláma nálam is. Csak annyival különbözik, hogy OVA-kat hajlandóak nézni azzal a primitív kifogással, hogy "nincs idõ"...pffh
Arra van idõ amire szorítunk.

Jagi
Így már tudom mi. "Gyerekmese". (Egy idejig könyvesboltban dolgoztam ott is volt a4.-es csajok a közeli ált. suliból vitték mint a cukrot.)

Bucser
NEm tudom ki nem hallotta eddig az Outlaw Star OST-jét de szerintem szedje le nagyon gyorsan<#bee1>

Sadun Tryst
gec, rájöttem az animesuki 1 nagy szar.
csomó torrentet jelez úgy, h nem is jó, miközben mûködik.
pl. a SoltyRei 02.
azt mutatja, h nem megy a tracker, pedig az tökéletsen mûködik. vagy csak az idióták az offline main szervert írják ki mindig. amikor a back up és secondary folyamatosan mûködik a shinsen-subs-nál... :S
ezek úgy néz ki ennyire nem törõdnek ezzel.

Bucser
dettó😄 Most kezdem azokat fertõzni vele akik Kaloznak😄 csak 2-en sajna külföldön élnek és nem érik el a "szerverünket"😞

Sadun Tryst
akkor te tényleg szerencsés vagy. az én körömben senki sem szereti komolyabban az animéket. mindenki megnézte a cowboy bebop-ot meg nézik a narutot, azt csá. :S
ezért is vagyok ott oly sok anime/manga fórumon, mert valakivel beszélnem kell róla! 😄

Ottto
Nem, az nem anime. Bár ez is képregénybõl lett. Tudom, mert hugom hónapokig vette a képregényt. Nem olyan rossz, de semmi különleges nincs benne (talán csak a világ, de találni jobbat)
Milyen fura, lassan a nyugatiak is minden képregénybõl filmet/sorozatot csinálnak. Kezdetnek ott volt a Marvell, aztán most ez is......

Bucser
Zsír volt az 55-ös Blech de ahogy sejtettem sokmindent várni kell még😄

SPOILER

Yama - Jii viszont brutális😊

Jagi
np.

Ezt nézzétek mit találtam:

😄DD Sztem jó.

ÁÁÁÁ bocs a hibákért! Ha gyorsan írok midig ilyen marhaság lessz belõle.

Gomen-nasai!
Jagi
Nemtom. A Witchhunter Robin ismerem de sztem ez nem az.