Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Ja és még valami létezik-e a Berserknek a 26-dik része vagy nem?

Jagi
Mi az a Berserk ottakes? Hány rész ez?

Sadun Tryst
köcce. 😊

szerintem ugyan olyan jók (kép és felirat is). viszont ez a shinsen verzió beakad, szal mplayer-rel kell nézni... :S

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Jagi
Ez nagyon jó, jó ötlet.<#worship><#taps>

A Bloodból melyik jobb a sihnsen vagy a Live_evil-es?

Sadun Tryst
a torrent mégiscsak jó, nekem most elindult a letöltés. 😊

Sadun Tryst
Csináltam 1 okos kis oldalt kedvenc sorozatainknak.
BitTorrent @ Manga13
Blood+ 03 torrent tölthetõ az oldalról. 😉

(kérésre több sorozatot is felveszek a listára. a lista az elsõ hírbe olvasható)

CSOCSO
nyah tegnap elkezdtem a samurai champloo-t.. hogy vegre haladjak is valamerre... elso ket resz eleg jo volt..
Sadun Tryst
engem a magyar felirat nemigazán szokott érdekelni így nem tudom, h van-e hozzá vagy nincs. és oldalt sem tudok ahol utánna lehetne nézni, mert mit tudtam, az meg megszûnt... :S (animevilag.hu)

Bucser
Igazából a rendezõ is azt mondta róla, hogy a GITS SAC és a filmek nem köthetõek egymáshoz mert Alternatív universek😊 Tehát minden hasonló de nagyon sokminden más. Ezért néz ki máshogy a Major és Batou is a sorozatban mint a filmben.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Még nem sikerült megtalálnom a 26. részt, de annyira nem sûrgõs, csak most kezdtem el nézni a SAC2-t. Magyar felirat csak az elsõ 4 részhez van?

Nem akarok leragadni a cyber témáknál, csak mivel nagy sci-fi rajongó vagyok (voltam), valahogy ez közel áll hozzám. Meg valahol el kell kezdeni az anime-vel való ismerkedést és én pont a GitS-et fogtam ki az elején, ami nagyon tetszett, ezért is keresek valami hasonlót, de semmi elõl nem zárkózok el, ami jó. Szóval szép lassan megnézek mindent, amit pl. itt a fórumon ajánlottatok.

Nekem minden tetszett, de nem túl jó a kritikai érzékem. 8-)
Szerintem a SAC azért volt jó, mert több idõ volt megismerkedni a világgal és a fõszereplõkkel. Amolyan bevezetés lehetne a filmhez. Meg a Tachikomák is tök aranyosak voltak. Szerintem náluk lehetett legjobban érezni a Ghost in the Shell valódi jelentését. Én úgy érzem a megnézés sorrendje így a legjobb: SAC, SAC2, GitS film, GitS2 film.
Az elsõ film tényleg nagyon jó volt szerintem is, minden szempontból. Az Innocence fõleg a hangulatával és a gyönyörû grafikával nyûgözött le.

Sadun Tryst
nem, a másdok évad is 26 részes és már jórégóta vége van. 😊
csak a legjobb subber csapat még nem végzett vele (1személyes team). így arra az 1 részre még várni kell.
de torrentel szinte bárhonnan beszerezheted a gyengébb minõségû változatokat (felirat és képminõség 1aránt)

Bucser
Tényleg magasra teszi a mércét. Mind grafikailag mind mondanivalóban és történetben. Mindent kihoztak a 2 órából amit lehetett. Szóval válaszolva a kérdésre tényleg annyira jó^^

Viszont nem szabad leragadni a Cyberpunknál mert nagyon sokféle stílus van amiket érdemes megtekinteni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nem tudom😊 nekem már sem az Innocence sem az SAC nem tetszett csak a Tachikoma Specials de az SAC2-t nem láttam😊 De általában egy évad 26 rész.

Köszi az ajanlást. Battle Angel lent van, csak még nem néztem meg. NGE volt az elsõ, amit láttam. Többiekre rámozdulok.

Egyébként a GitS tényleg olyan jó, vagy csak azért hiszem azt, mert még nem láttam sok más anime-t?

Nem tudtam, hogy még nincs DVD kiadás, vagyis úgy tudtam, hogy már van. 8-)
Ugyan is az utolsó 5 rész a cím alapján mintha DVD rip lenne.
Tényleg, csak 25 részes a második sorozat?

Bucser
JA ha filozofikus Cyberpunk sci-fi érdekel akkor Battle Angel Alita (mind az anime mind a manga überbrutális szerintem)😊

Másik SCI-FI és filozofikus (bár nem cyberpunk (abból elég kevés van)) RahXephon, Neon Genesis Evangelion. Majd ott van a Gundam Seed az meg gondolkodtató és igencsak megkapó néhol akárcsak a Jin-roh: The Wolves Brigade.

Filozófikus és Cyberpunk talán még a Serial experiments Lain is. Bár ez erõsen nyomasztó ha depressziós vagy ne nézd mert fel akarod vágni majd a közepefelé az ereid olyan nyomasztó ha jókedvû vagy akkor meg szarkedvet fog csinálni😄 De mindenesetre érdemes nézni mert sok-sok kérdést ad fel és keres választ rájuk😊 Aranyos kis OVA😊

Bucser
Igazából amit emlegetsz ott próbálják a legjobb release-ket összeszedni a források bár szerintem néha kifejezetten melléfognak... Amíg nem lesz DVD kiadás addig jobbminõség sem lesz miint a tVrip.

Inkább cyber téma édekel. Esetleg filozófikus hangvételû Sci-Fi.
Azt nem tudja valaki, hogy jobb minõségben (jobb mint, ami "azon" a szerveren van) és NEM beégetett felirattal a SAC2 megszerezhetõ valahonnét? Torrent, ilyesmi.

Sadun Tryst
Hasonlón cyber-punk, vagy hasonlóan krimi?

Az utóbbi héten végignéztem a GitS-t az GitS:Innocence-t és a GitS:SAC sorozatot. Tetszett nagyon mindhárom. Tudtok ajánlani valami hosonló más sorozatot ill. filmet? Másrészt a SAC2-höz van valahol magyar felirat? Én csak az elsõ 4 részhez találtam.

Sadun Tryst
micsoda szívás! vége a full metal panic! the second raid-nek! <#rinya>
pedig még jó lett volna 13 rész belõle... 😞
na mind1. így is 1 remek sorozat volt. mindenkinek csak ajánlani tudom.

hahóóha van inuyasha fan itt, és tudja, hogy hogy lehet letölteni, akkor írjon lécci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sadun Tryst
akkor várunk jövõ csütörtökig... :S

Ottto
Doremis Mai Otome: Jó minõség, van olyan jó mint az SS HQ, de a felirat merõben más.....
Akit nagyon érdekel a párbaj vagy a koronázási ceremónia annak azt mondom töltse le, de a kiírással várja meg az SS verziót a felirat miatt

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Adam5
Jaja :/

Bucser
ez nem igaz!!!!! Miért ilyen rövidek a chapterek????

Adam5
Legjobb tudomásom szerint a játéknak nincs story módja csak harcolni lehet szal valóniszüleg a videóban azért vannak olyan harcok amik a mangában sem voltak mert csak egy kedvcsináló a játékhoz. (sry hogy ilyen soká válaszoltam de északa 1 óra körül nemtom mivolt mert nem tudtam bejelentkezni és most sikerült elõször a #7311-es hsz-em óta)

Sadun Tryst

Sadun Tryst
de ha ledobnak a gyengébb szerverre, 60k-val még úgy is tölthetek, csak úgy torrentezni iszonyú rossz... xD

Bucser
😄 Ennyiben jobb a dsl😄

Sadun Tryst
én is épp így vagyok vele, de sajnos az észérvek közbeszóltak. sajnos nem engedhetem meg magamnak, h feleslegesbe töltögessek, mert ki vagyok centizve erre a hónapra, h még minden sorozatot letudjak tölteni. 😄

Ottto
Hoppá. Ez nem SS ez még a Doremi. Ehh.....nahmind1. Azért letöltöm mert kíváncsi vagyok

Ottto
Ok majd szólok.
A 2. rész után leszarom milyen minõség látni akarom mi lesz most! 😄

Sadun Tryst
bwá! micsoda dilemma!
mai otome ep3 kint animesuki.com-on.
de félek, h ez is LQ verzió. viszont a fájl mérete nem ezt mutatja (250mb).
viszont amiért már érdemes lenne jövõ csütörtökig várni az a felirat minõsége...
ha valaki letölti majd, akkor lécci szóljon, h milyen.

Bucser
Mármint Game footage vagy új story-t és animokat csináltak a játéknak???

SPOILEREK:

NEm emlékszem, hogy Renji Bankai-a és Ichigo Bankai-a találkozott volna egymás ellen...

Adam5
Ja igen, a videó egy PSP-s játékhoz készült a sorozat grafikájával! Csak éppen olyan dolgok is vannak benne amik az animeben még nem szal ezért nem ajánlom azoknak akik csak az animet nézik.

Adam5
Itt egy qrva jó Bleach videó! Ám csak a manga olvasóknak ajánlom mert eléggé spoiler tartalmú!

Bucser
Fröcsög a paradicsomlé😄 zsír😊 Hangulata megvan nagyon😊

Ottto
jajó 😊

A Blood+ komolyan mondom egyre jobb. Spoiler: A tükrös-véres jelenet a kórházban rohadtul ottvolt...

Sadun Tryst
tudom, csak annyi az egész, h 2 perccel voltam gyorsabb az animesuki-nál 😄
késõbb én is észrevettem 😊

Ottto
Tegnap jött ki az SS Hight verzió és még tegnap fel is került az animetsukira.....
Nem értem hol a probléma? 😊

Jagi
De lassan jön... 😞

Jagi
Szedem már, THX!

Sadun Tryst
blood+ ep2 kint van. animesuki.com-ról lehet tölteni.

Sadun Tryst
úgy tûnik mai otome szempontból az animesuki nem jó.
ugyanis az SS HQ verziója a második részbõl már 1 ideje kint van, az animesuki.com-on pedig sehol.
na mind1, akit érdekel, innen szedhetõ a torrent.

Sadun Tryst
naruto:
még 23 filler rész következik. kiváncsi vagyok, h addig mennyire romlik még az animáció. lehet a végén már pálcikaemberek lesznek? elképzelhetõ...
a másik meg a történet. most az életadó curry-rõl van szó, köv epizódban pedig szent lócitromról lesz szó... elképzelhetõ...
ja, és megakarok halni ilyen sok gagyi szar naruto rész után...

Jagi
és megint : / : /

Jagi
:/