Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(mp3-as telón : samsung sgh-d500)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Egyébként megvan az egész ffx soundtrack midiben haver adta már régen csak most talaláltam meg selejtezés közben.
Az Openingje nagyon bejön. Csakúgy mint a Blood+-é + az endingje is kolosszális.
Már-mér üti az elven lied-ét.<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Túlélõket keresek.
"- A hirdetést fizette: Szemlédi András 5-ös lottó nyertes."
Régebben kértétek a final fantasy gyõzelmi zenéjét:ittvann e...
aki csak az elejét akarja az vágja meg. Hádzsime!
Blood: Nem írok spoilert, de mindjárt szétszakadok az élménytõl. Egyre jobb...
Milyen szép, szeretem az ilyen letisztúlt grafikát.
Nem is tudom miért kezdtem bele. Így elsõ látásra meg egy kis információval amolyan Love Hina és Harry Potter keveréknek néztem. Nagyjából igazam lett. Viszont nagyon elbaszták. Nem azt mondom hogy kár volt megnézni, mert néha jókat röhögtem a poénokon, vagy az ecchis részeken, csak az a pár dolog ne lett volna amitõl csak a szemem görgettem.
A sorozat eleje pl eltántoríthat bárki, pedig azt az elsõ pár részt bizony végig kell szenvedni. Néha már csak a fejemet fogtam a monitor elõtt. A temérdek értelmetlen ecchi, az idétlenség legfelsõ határa, áhh szal ez nem volt ínyemre. De aztán kellemesen csalódtam. A sorozat a közepe táján már fel-fel nevettem. Ott nagyjából a poénok, a komolyság, az ecchi, a varázslat, szal az egésznek volt összképe (Kb mint a Love Hina-ban). Mindösszevetve azt mondtam megérte az elején azt a pár fejbeverés. Na aztán jött a vége. Yuuna idegtépõ féltékenysége rengeteg fejfájást okozott nekem. Aztán Kuriko megint elkezdett nyomulni, de ebbõl legalább nem kaptunk annyit. Emellett azok is egész jó részek lettek volna, csak egyes dolgokat kellett volna kihagyni vagy megmásítani mert így nem volt jó az összkép. (Ahogy így megnézem egyedül Rin-el nem volt bajom. Mondjuk néha õ is a igazán a helyén hagyhatta volna a kardját)
Aztán ami miatt jelenleg is a falba verem a fejem, az az utolsó (két) rész. Az ígéretekbe (Kazukiéba fõleg) totál belekavarodtam. Valahogy ez által lett az a vége ami lett, csak már nekem így is sok volt. De ezt még talán meg is emésztem. Aztán ami a credits után jött, hát azt megint a fejem bánta. Így nem volt értelme az egésznek. Aki látta azt tudja mirõl beszélek, ez így amolyan heppy end, de mégsem az. Sztem idétlen és akkor megint ott járunk mint az elsõ pár részben.
Tehát aki szerette a Love Hinat, emellett a varázslatoktól sem tántorodik el, annak azt mondom nézze meg, mert a közepétõl egész jó szerelmi történet, de tény hogy ezt sokkal jobban is lehetett volna.....
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Utoljára még annyit: Love&Peace 😄
(Csak azért ennyi mert másokat kezd zavarni az off, tehát szajonara)
Innentõl ontopic...
Ez az Otaru egy köcsög! A J->X sorozatban nagyban szarik a lányok érzéseire, legalábbis az eddigi 8 (?) részben, amit láttam!
Innentõl vissza Ontopic please...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ezek után nem értem miért kell még ajánlgatni. ennyi.
csak a srácnak nem kellett, és nekem el volt mentve megláttam ezt a topicot és miért ne átneveztem! és láss csodát!
otto nem tudom mirõl beszélsz, az engem nem érdekel h nem volt gyerekszobád, a szüleid enm bántak rendesen veled stb...
de hidd el lehet te is értessz az ilyesmihez, de lehetséges lazán tönkrevágnám az önbizalmad e téren! 😄
ha lessz legközelebb sg grafikus pályázat akkor kiedrül melyikünk a jobb, ha versengésrõl van szó 😊
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Tryst: Sajnos én ezzel egyre több helyen találkozom, és néha elég idegesítõ tud lenni, hogy egy olyan ember akinek semmi köze nincs a témához ezzel jön be és felmordul ha megpróbálom finoman a tudtára adni hogy menjen már innen.
(a többit nem figyeltem, lehet van több is)
remélem mindenki érti a gondolatmentem 😊
A mostaninál jobb bannert? Nemhiszem hogy menne....
csak azért csináltam mert csak át kellett írni el volt mentve nekem 😊
szal nem szenvedtem vele sokat, mellesleg ottto ugyis bannerkovács ha kell másik majd õ csinál egyet neketek! 😊
nah hy!
Üdv RaZoK! :>
Köszönjük az ajánlást, de a mostan abszolúte megteszi!
Könyörgöm fogd már fel, hogy jobb a mostani, rakhatsz te bele akármilyen mozgást is, akkor sem lesz jobb!
És jó is.
teljesen felesleges 1 új banner, jó ez is.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.