Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
--* jóvan cikizzé 😄
akkor oké, nálam lehet a gond

PSN ID.: Beegabor

musha
Ugõz ^^
nálam megy...

Seth
infot tud valaki, hogy miért nem megy az Ugõz???? Remélem nincs nagy baj

PSN ID.: Beegabor

Jagi
szintén midi

Jagi
Gundam seed op1 😊

Sadun Tryst
ha már csengõhangok, akkor már bloc party - banquet 😊
(mp3-as telón : samsung sgh-d500)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Jagi
Szal blood ending vs E.L. opening. Pffúúú hagy ne válasszak...

Jagi
majd egyszer... 😊
Egyébként megvan az egész ffx soundtrack midiben haver adta már régen csak most talaláltam meg selejtezés közben.
Az Openingje nagyon bejön. Csakúgy mint a Blood+-é + az endingje is kolosszális.
Már-mér üti az elven lied-ét.<#eljen><#worship>

musha
király, köszi! ^^
ha polifonikus lenne a telefonom most biztos már tölteném is rá 😊

Jagi
Yeppp! Már aszittem senki nem lesz itt ma...

musha
hgrrrhhh...mpff....(köhh-köhh)...jelentem élek

Jagi
Tegnap 22:35-kor kihalt az anime társadalom nagy része...
Túlélõket keresek.

"- A hirdetést fizette: Szemlédi András 5-ös lottó nyertes."

Jagi
Halihó, azért mert marha jó szívû vagyok:

Régebben kértétek a final fantasy gyõzelmi zenéjét:ittvann e...

aki csak az elejét akarja az vágja meg. Hádzsime!

Jagi
Nekem nagyon bejött 😊

Blood: Nem írok spoilert, de mindjárt szétszakadok az élménytõl. Egyre jobb...
Milyen szép, szeretem az ilyen letisztúlt grafikát.

Ottto
Maburaho:
Nem is tudom miért kezdtem bele. Így elsõ látásra meg egy kis információval amolyan Love Hina és Harry Potter keveréknek néztem. Nagyjából igazam lett. Viszont nagyon elbaszták. Nem azt mondom hogy kár volt megnézni, mert néha jókat röhögtem a poénokon, vagy az ecchis részeken, csak az a pár dolog ne lett volna amitõl csak a szemem görgettem.
A sorozat eleje pl eltántoríthat bárki, pedig azt az elsõ pár részt bizony végig kell szenvedni. Néha már csak a fejemet fogtam a monitor elõtt. A temérdek értelmetlen ecchi, az idétlenség legfelsõ határa, áhh szal ez nem volt ínyemre. De aztán kellemesen csalódtam. A sorozat a közepe táján már fel-fel nevettem. Ott nagyjából a poénok, a komolyság, az ecchi, a varázslat, szal az egésznek volt összképe (Kb mint a Love Hina-ban). Mindösszevetve azt mondtam megérte az elején azt a pár fejbeverés. Na aztán jött a vége. Yuuna idegtépõ féltékenysége rengeteg fejfájást okozott nekem. Aztán Kuriko megint elkezdett nyomulni, de ebbõl legalább nem kaptunk annyit. Emellett azok is egész jó részek lettek volna, csak egyes dolgokat kellett volna kihagyni vagy megmásítani mert így nem volt jó az összkép. (Ahogy így megnézem egyedül Rin-el nem volt bajom. Mondjuk néha õ is a igazán a helyén hagyhatta volna a kardját)
Aztán ami miatt jelenleg is a falba verem a fejem, az az utolsó (két) rész. Az ígéretekbe (Kazukiéba fõleg) totál belekavarodtam. Valahogy ez által lett az a vége ami lett, csak már nekem így is sok volt. De ezt még talán meg is emésztem. Aztán ami a credits után jött, hát azt megint a fejem bánta. Így nem volt értelme az egésznek. Aki látta azt tudja mirõl beszélek, ez így amolyan heppy end, de mégsem az. Sztem idétlen és akkor megint ott járunk mint az elsõ pár részben.

Tehát aki szerette a Love Hinat, emellett a varázslatoktól sem tántorodik el, annak azt mondom nézze meg, mert a közepétõl egész jó szerelmi történet, de tény hogy ezt sokkal jobban is lehetett volna.....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Unknow
Thx az infót...majd beléjük nézegetek mindjárt 😊
Sadun Tryst
scrapped princess is elég jó szerintem, érdemes 1x megnézni 😊

Black Cat. Még csak egy részt látam belõlle, de jó kis harcok voltak benne.
Unknow
Ezen a fórumon mindig van flame valamelyik topicba! Öröm ide visszanézni 😄 Na ha lesz idõtök kicsit megállni vele akkor legyetek olyan jó arcok és plz ajánljatok nekem valami faszájos animet mondjuk olyan Chrno Crusade stílusban. Ha mást nem akkor valami elborultabb is meg teszi mint a Love Hina,Azumanga,School Rumble vagy ne adj isten Excel Saga. Köszi elõre is!

Utoljára még annyit: Love&Peace 😄
Ottto
Nem tudsz te rólam semmit, de jó, majd meglátjuk.....bye
(Csak azért ennyi mert másokat kezd zavarni az off, tehát szajonara)

Innentõl ontopic...

Ontopic
Ez az Otaru egy köcsög! A J->X sorozatban nagyban szarik a lányok érzéseire, legalábbis az eddigi 8 (?) részben, amit láttam!

Bucser
Flamelni ne ide járj kérlek😊 ha érdekel az anime téma szívesen segítünk de az indokolatlan falme-re nincs szükségünk😊 Köszönjük a bannert nem kérjük a mostani megfelel.

Innentõl vissza Ontopic please...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst

Sadun Tryst
nem jelzett senki, h kellene, viszont jeleztek, h köszi, de nem.
ezek után nem értem miért kell még ajánlgatni. ennyi.

RaZoK
ez azért van mert írtam egy narutos banner tutorialt 😊
csak a srácnak nem kellett, és nekem el volt mentve megláttam ezt a topicot és miért ne átneveztem! és láss csodát!
otto nem tudom mirõl beszélsz, az engem nem érdekel h nem volt gyerekszobád, a szüleid enm bántak rendesen veled stb...
de hidd el lehet te is értessz az ilyesmihez, de lehetséges lazán tönkrevágnám az önbizalmad e téren! 😄
ha lessz legközelebb sg grafikus pályázat akkor kiedrül melyikünk a jobb, ha versengésrõl van szó 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Jagi
Köszi! 😊

Jagi
ííííííííííí, jó! 😊<#taps><#worship>

Sadun Tryst
a napokban, mert a manga már megjelent 😊

Jagi
Nem tudja vki, hogy a Berserk 264 mikor jön?

musha
bocs, félreértettelek...

Ottto
Õõõõ.....ezt most nem értem. Én csak megjegyeztem, hogy a mostaninál nem valószínû hogy tudnék jobb (szebb!) bannert csinálni. Nekem a jelenlegi nagyon tetszik, és még most is elámulok rajta (pedig már sokszor láttam)

Tryst: Sajnos én ezzel egyre több helyen találkozom, és néha elég idegesítõ tud lenni, hogy egy olyan ember akinek semmi köze nincs a témához ezzel jön be és felmordul ha megpróbálom finoman a tudtára adni hogy menjen már innen.

Nem emlékszem, hogy melyik stúdió csinálta, de esteleg ha megnézed annak a honlapját, akkor ott biztosan kell lennie utalásnak arra, hogy egyáltalán léteznek-e?

Sadun Tryst
én ezt találtam, 1 lina inversés volt is köztük 😊
(a többit nem figyeltem, lehet van több is)

Hi! A segítségeteket szeretném kérni! Nyár eleje óta kutatunk egyik haverommal olyan Slayers-es plüssfigurák után - ha egyáltalán léteznek olyanok -, amik a karaktereket úgy ábrázolja, ahogy sok részben mutatják õket, kisbabaként. Aki ismeri a sorozatot, az sztem tudja, mire gondolok😛 Tud vki olyan linket, ahol anime dolgokat lehet venni, és valószínûleg fellelhetõ ilyen baba? - külföldi is jó! - Google-ben már szétkutattam, szal azt ne javasoljátok plz^^ Köszi

musha
a szándékot azért viszont lehet értékelni, ha meg nem tetszik azt lehet finoman is tálalni. (akinek nem inge...)

Sadun Tryst
meg ez az egész helyzet olyan volt, mintha bemennék a fifa topikba, ahol eddig nem jártam, és vinnék 1 bannert, h használják fel. ha meg elutasítanak, akkor meg kérdezem, h miért?
remélem mindenki érti a gondolatmentem 😊

musha
na azért ez talán túlzás...fõleg azért, mert ez teljesen szubjektív. nekem tetszik a mostani is, mert a Lain valóban egy mélyebb tartalmat közvetít és jól meg is van komponálva, de tudnának mutatni (talán még én is tudnék csinálni) olyat, ami esetleg jobban tetszhet...szóval szerintem felesleges olyanról vitázni, hogy egy kép szebb vagy nem a másiknál.

Ottto
Ugyanezt mondtam, csak én nem tudok ennyire udvarias lenni, sry, énhibám.

A mostaninál jobb bannert? Nemhiszem hogy menne....

RaZoK
értem, annyi elég lett volna amit gábor írt és már itt se vagyok 😊
csak azért csináltam mert csak át kellett írni el volt mentve nekem 😊
szal nem szenvedtem vele sokat, mellesleg ottto ugyis bannerkovács ha kell másik majd õ csinál egyet neketek! 😊

nah hy!

Üdv RaZoK! :>

Azért, mert három spammer mindennap ír <#wink>, attól még a topic látogatóinak száma magasabb!
Köszönjük az ajánlást, de a mostan abszolúte megteszi!

Ottto
3ból? Hidd el, többen járunk ide mint gondolnád!
Könyörgöm fogd már fel, hogy jobb a mostani, rakhatsz te bele akármilyen mozgást is, akkor sem lesz jobb!

Pont jó ez a kép. Ha nem tudnám mibõl van akkor is tökéletes lenne. Kifelyezi a topic témáját.
És jó is.
Sadun Tryst
jelzek én is:
teljesen felesleges 1 új banner, jó ez is.

RaZoK
2 a 3-ból, mellesleg az egyiket csak a vibrálás zavarta lehet más animmal nem zavará..és te miért is vagy ilyen ellenszemves?...."! 😄

Ottto
Csak finoman megjegyezem itt a nagytöbbségbõl egy ember jelezte hogy neki jobban tetszene a mostaninál (ha jobban lenne megcsinálva).....

RaZoK
nem kell kiabálni..ha tényleg tetszik neketek akkor tehetek bele más animot 😊

Ottto
Szvsz mostani jobb!
(Lain rulz)

Sziasztok, ma hajnalban megnézették velem az Angel's egg c. filmet, és még mindig a hatása alatt vagyok. Aki látta, annak kíváncsi lennék a véleményére, h rá milyen hatással volt.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Sadun Tryst

musha
jól néz ki, de lehet, hogy ha egy 10 percig ülnék elõtte habzani kezdene a szám...(talán ha lassabban villogna jobb lenne (szerintem))