Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A végére (Love Hina Again)azért eléggé kikupálódik... bár azért még ott se annyira.
Valahol olvastam....
"A Love Hinát az különbözteti meg a többitõl hogy ez a mi reális világunkban játszóddik...."
Nem tudom mitn nézett a cikkíró, de teljesen reális, ha a világot meghódítani akaró roboteknõdsõk elõl menekülnek fõhõseink, Godzilla rombolja szét a várost, és a levegõben Dragon Ball szerû harcot vívunk a tanárunkal... 😊
Az Onegai Teacher-t még nem láttam, de a fõ fõ fõ fõ fõ balfasz még mindig Keitaro. Az tényleg szerencsétlen... 😄
Annyira nem idegesített Kei. A kettõt összehasonlítva inkább Sinjit lett volna kedvem elküldeni melegebb éghajlatra. Vagy összeadni Misatoval. 😊 Akkor talán megjön az esze....
folytaom inuyashát onegai teacher után, majd gundam, aztán peace maker kurogane. 😊
aztán jöhet a prison break így a teljes LOST után ^^
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
PSN ID.: Beegabor
Ha valaki még 1x azt mondja az NGE-bõl Shinjire, h töketlen, azt lelövöm. Ugyanis Keit még hímnemû lénynek sem lehet mondani. Õ 1 balfasz, aki csak nyávog.
Egyenlõre totál csalódás a sorozat.
A tanárnéni viszont bejövõs. 😊 Az egyetlen pozitívum az egész sorozatban eddig.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Elindul két árva gyerektõl, és aztán világ megmentõ nagyságig megy. Szeretem az olyan fókusz-váltást, ahol a szereplõknek a kis világukból fel kell nõniük a feladathoz.
Fantasy is jöhet egyébként, fõleg mert kedvet adott a fire emblem 😊
ott van a gits, talán még a cowboy bebop is kicsit cyberpunk (de csak nagyon kicsit). ott van még az AD Police, ami cyberpunk, de nem tudom, h jó-e vagy rossz, így azt nem ajánlottam. aztán ott van még a wonderful days, a battle angel alita, az akira és az appleseed az igaz i sci-fi témákban.
és ennyi. a gundam és társai nem mondhatóak sci-finek, mert mechák.
a most futó sorozatok meg nem érdeklik, szal azok meg kilõve, pedig van 3 is... 😛
Trinity Blood, Speed Grapher és SoltyRei.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
elég aranyos kis cyberpunk világ, sok humorral és tûrhetõ akcióval. 😊
Még csak az 5. résznél tart, de egy vidám sorozatnak tûnik, és nekem eddig tetszik.
Szép zene jó tõrénet és karakterek. Szerintetek bejönne?
Tudna valamelyikõtök ajánlani vmi jó kis fantasyt? Vagy esetleg last exilehoz hasonló cyberpunk (asszem az az) fanstasy sci-fit?
bár még az onegai teachert sem fejeztem be, s lehet nem is fogom. engem nagyon nem fogott meg. :S
viszont tölöttem le N64 és SNES emulátort, így a Crono Cross, Final Fantasy 2-6, Star Ocean, Mario 64, Castlevania és a Zelda tölti ki szabadidõm nagyobb részét. 😊
ja és ha leér az FF9, Star Ocean2, Parasite Eve és Vargant Story, akkor azt hiszem téliszünetben hidegélelemmel és egyéb fonots kellékekkel bezárkozóm a szobámba. 😊
A Boku Wa Imouto Ni Koi Wo Suru-t. Le lehet valahonnan tölteni? Nemtaláltam se itt se ott. (Tudjátok...)
A választ PM-be küldjétek.
én leszedtem a yu yu hakusho hoz a 48-49 rész szinkronjait és nemtom az ogm fájlokhoz hozzátenni mert a szinkronok ogg fájlok. ezek eddig mp3 fájlok voltak és azzal megtudtam csinálni h szinkronos legyen. most mikor megcsinálom nincs hang. ez mért van? tud vki segiteni?
a manga pedig most azért nem olyan érdekes, mert a vége felé közelít (szvsz).
Megyek suliba és fél hatkor kelek hogy fél 8-ra beérjek Szegedre😞
Amibe talán most belekezdek az a Fushigi YuuGi vagy megnézem a Gantz sorozatot😊 TZryst úgyis annyira mondogatta nekem hogy a Gantz manga milyen jó😄 (fent van az u-n)
kéne vmi ami szép + jó és már nem adják...
(faq: a Gundam seed destiny már nem fut, gondoltam szólok)
Te meg miért nem alszol hatkor? 😄
Azt az utolsó hármat (11-13) jó lenne valahonnan megszerezni. Ha valaki arra rátalál, azt már megköszönném. Most még keresgélek deh eddig se nagyon találtam....
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
edit: Van egy rosszhírem. Itt az összes amit megcsináltak de a projectet droppolták szóval licencelve lett😞
Légyszi, aki egy picit ráér, keressen már nekem Maburaho epizódokat, torrenten is jó. Én sajnos nem találtam mnegfelelõt. A lényeg hogy Anime Keep-es legyen és a 11.ep és 24.epizód között. Aki fárad annak elõre is köszönöm.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Spoiler
Lessz itt terror rendesen. Még ha csak lelki is.
Szegény csajt sajnáltam. Olyan iszonyodó arcot vágott, amiket az elõzõ sorozatnak csak a vége felé szoktak.
Spoiler end.
Sztetek mi lessz még? A szembenálló felek már körvonalazódnak. Vajon lessz majd valami amitõl a fokozódó feszültség kirtör és nyiltan egymás ellen fordul pár otome? (Persze csak kis marhaságokkal idegesítik egymást, de jópár ilyen válhat ) Maszkos csóka igencsak örülne ennek.
Kicsit más az ért mint a Hime. Ott erõs/gyors kezdés után jött a lazulás majd a közepátõl indult be asztori, itt meg nem volt lyan gyors a kezdés. Reméllem ez azt jelenti hogy hamarabb indul a sztori.
Vajon mi lessz a bonyodalom? Shizuroról el bírom képzelni hogy megint bekattan. Nagi sem tiszta még, hogy most csak egy kekeckedõ uralkodó, vagy valami veszélyesebb? (Azért megereszt pár vigyort.)
Akane+Kazó-kun sztem megint kavarni fog és nem kizárt hogy Akane megint bukja az erejét, bár jóval kellemesebb körülmények között mint az elõzõ sorozatban.
Ráadásul a rosszfiúk sem fedték fel magukat. Jó volt amikor a maszkos, sizuru átváltozásást látva, csak annyit jegyzett, meg hogy "Talán egy méltó ellenfél." Minden esély meg van rá hogy nagy Otome ölõ legyen.
Igen kicsit nagyok az elvárásaim. Az elõzõben remekül megcsinálták, ahogy a hangulat lassan sötétté, kegyetlené vált. Nagyon reméllem, hogy nem hagyják ki itt sem. Kár lenne érte. Nem is anime, az anime ha nincs bene egy kis dráma és szenvedés. (Meg halál de az annyira nem fontos.)
Spoiler.
Néztem a végén, hogy bár csak a elejét mutatták, a szeretkezénsek, de nem szokás annyira romantikus animekban, még csak utalni sem az ilyesmire. 😊 egy jó pont.
Spoiler end.
Amúgy jó sorozat szerintem, bár végefelé Kei nagyon sokat nyávog
Spoiler.
Viszont az anyja... Na az már van harminc. Pervez egy nõszemély😊 Szerencsére más animekal ellentétben itt, nincs hosszan jelen õ meg a kistesó, mint elválasztó tényezõ. Két rész után már húznak is vissza az ûrbe. Egyes prioritással 😊
Spoiler end.
Ez eddig a legjobb. 😊
Viszont itt a legrosszabba megrajzolás. Lime néha nagyon gyufafejûnek néz ki. xD
De azért ez annyira nem zavaró. És továbbra is Hanagata rulz!
a beszólásai Otaruval kapcsolatban a legjobbak 😊
-Otaru kutyával játszik.
-Hanagata a háttérben figyeli õket.
-Otaru nevet.
-Hanagata megszólal kedves hangon: "Bárcsak én is kutya lehetnék..." 😄
Onegai Teacher:
Szigorúan 1x nézhetõ sorozat, viszonlag elég jó poénokkal. Csak ennél a sorozatnál van egy olyan érzésem mint cenzúrázott hentait néznék. 30 éves nõ rá van gerjedve a 18 éves fõhõsre. Nem fura.