Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
: ) igaz.

Sadun Tryst
a leg1szerûbb az ha eljöttök ide 😊
Torrent @ M13

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Jagi
Jó, sorry <#falbav> Baka updates-en van szürcs blood oszt kidobja! 😊

Jagi
Ahh, Fazze!Inkább így!

Jagi
Jagi
Hm... valahol csinálnak ilyen tréninnget itt is?

És igen! Eljött a nap! A nap amikor Sinji végre elment a Misato által javasolt önbizalomfejlesztõ tréningre!

Ott megtanulta hogy áljon ki az elveiért, és ne legyen többé anyámasszonykatonája, mert azt a nõk nem szeretik...

Már az elsõ nap eséjére nyilvánvalóvá vált, hogy élete eggyik legjobb döntése volt beiratkoznia erre...

Jagi
Igaz. Sinjire nem a szerencsétlen a legjobb szó. De nem is gyáva, mert legtöbbször ha kell akkor ott van. Inkább bizonytalan és határozatlan + szerény 😊

Jagi
+ egy csaj ad egy fülest és kilóméterre szállsz 😄 hmm...

Ottto
Itt most konkrétan mire gondolsz? Csak ránéz Asukára az máris perverznek tituálja 😄

Keitaro, az tényleg elég szerencsétlen, bár szerintem közel sem annyira mint Kazuki (Maburaho) Na azt tényleg folyton ütik, basztatják, ráadásul hagyja is. De ami a legidegesítõbb, hogy nem használja ki a helyzetétm, pedig vagy 20 csaj fohászkodik utána D%

Shinjit szerintem nem szerencsétlenebb a többinél. Csak szerény, és gyáva, de a múltja alapján megmagyarázható hogy miért....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

"Nem igazán tud mit kezdeni a helyzettel."

Nekem azért lenne pár ötletem....
Kaitaro tényleg mindenkit üt... vagy inkább õt üti mindenki? 😊

A végére (Love Hina Again)azért eléggé kikupálódik... bár azért még ott se annyira.

Valahol olvastam....

"A Love Hinát az különbözteti meg a többitõl hogy ez a mi reális világunkban játszóddik...."

Nem tudom mitn nézett a cikkíró, de teljesen reális, ha a világot meghódítani akaró roboteknõdsõk elõl menekülnek fõhõseink, Godzilla rombolja szét a várost, és a levegõben Dragon Ball szerû harcot vívunk a tanárunkal... 😊
Jagi
Sinji egy problémás srác, akinek nem igazán van családja, nem találja a helyét és ennyi nõ még nem vette körül egyszerre. Nem igazán tud mit kezdeni a helyzettel. Jó, hogy szerencsétlen, de sztem aranyos balfasz ^^ engem nem idegesített...
Az Onegai Teacher-t még nem láttam, de a fõ fõ fõ fõ fõ balfasz még mindig Keitaro. Az tényleg szerencsétlen... 😄

Naés? Kei meg a jó 5-10 évvel idõsebb tanárnõjébe van belezúgva mint állat... 😊

Annyira nem idegesített Kei. A kettõt összehasonlítva inkább Sinjit lett volna kedvem elküldeni melegebb éghajlatra. Vagy összeadni Misatoval. 😊 Akkor talán megjön az esze....
Sadun Tryst
na akkor kész. 😄
folytaom inuyashát onegai teacher után, majd gundam, aztán peace maker kurogane. 😊
aztán jöhet a prison break így a teljes LOST után ^^

Seth
Kei-re igen, Mizuho-nak nagyobb szerepe van , nomeg Ichigo is jofej lett, Matagu meg a saját kishugába szerelmes ...pffff

PSN ID.: Beegabor

Sadun Tryst
New Berserk chapter -> BitTorrent @ Manga13

Sadun Tryst
keire gondolsz nem? mert ha tanárnéni akkor nem érdemes megnézni 😊

Seth
Akkor feltétlen nézd meg az Onegai Twins-t 😄 Abban csak háttérszereplõ 😄 (najó van egy mondata)

PSN ID.: Beegabor

Sadun Tryst
Onegai Teacher
Ha valaki még 1x azt mondja az NGE-bõl Shinjire, h töketlen, azt lelövöm. Ugyanis Keit még hímnemû lénynek sem lehet mondani. Õ 1 balfasz, aki csak nyávog.
Egyenlõre totál csalódás a sorozat.
A tanárnéni viszont bejövõs. 😊 Az egyetlen pozitívum az egész sorozatban eddig.

Szvsz azt már láttam, csak elég régen...

Bucser
Nem tudom ezerszer citált Fantasy cím😊 Record of Lodoss war. Mind a TV mind az OVA nagyon jó.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Igazából hangulatilag vágyom olyan Last Exile-szerû sorozatra! Annak olyan volt az atmoszférája, hogy a mai napig (láttam vagy két éve talán?) emlékezetes!
Elindul két árva gyerektõl, és aztán világ megmentõ nagyságig megy. Szeretem az olyan fókusz-váltást, ahol a szereplõknek a kis világukból fel kell nõniük a feladathoz.
Fantasy is jöhet egyébként, fõleg mert kedvet adott a fire emblem 😊

Sadun Tryst
nagyon sci-fi vagy cyberpunk anime nincs.
ott van a gits, talán még a cowboy bebop is kicsit cyberpunk (de csak nagyon kicsit). ott van még az AD Police, ami cyberpunk, de nem tudom, h jó-e vagy rossz, így azt nem ajánlottam. aztán ott van még a wonderful days, a battle angel alita, az akira és az appleseed az igaz i sci-fi témákban.
és ennyi. a gundam és társai nem mondhatóak sci-finek, mert mechák.

a most futó sorozatok meg nem érdeklik, szal azok meg kilõve, pedig van 3 is... 😛
Trinity Blood, Speed Grapher és SoltyRei.

Bucser
Sci-fi világát hanyagolják???

<#vigyor5><#vigyor3>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
nagyon ebben a stílusban nincs anime. legalábbis olyan amit én ismerek és jó is lenne. sajnos a sci-fi világát nem csak a filmekben, hanem az animékben is hanyagolják... 😞

Igazából már lefutott sorozatot szeretnék, egy év a Seed Destiny-vel kicsit sok volt a várakozásból 😊

Sadun Tryst
SoltyRei.
elég aranyos kis cyberpunk világ, sok humorral és tûrhetõ akcióval. 😊
Még csak az 5. résznél tart, de egy vidám sorozatnak tûnik, és nekem eddig tetszik.

Ja, elfelejtettem szólni, hogy sorozatra gondolok!

A Lunar Legend /Tsukihime szerintetek megmutatható szülõknek? Mármint annak aki nem idegenkedik az anime mûfalytól...

Szép zene jó tõrénet és karakterek. Szerintetek bejönne?
Uraim!
Tudna valamelyikõtök ajánlani vmi jó kis fantasyt? Vagy esetleg last exilehoz hasonló cyberpunk (asszem az az) fanstasy sci-fit?

musha
hát ezekbõl csak eggyel el lehet tölteni egy téli szünetet ^^ sõt...

Az ps1-es gamekat honnan, vagy mivel töltöd? Pm-ben válaszolj. 😊
Sadun Tryst
detto. 😊
bár még az onegai teachert sem fejeztem be, s lehet nem is fogom. engem nagyon nem fogott meg. :S
viszont tölöttem le N64 és SNES emulátort, így a Crono Cross, Final Fantasy 2-6, Star Ocean, Mario 64, Castlevania és a Zelda tölti ki szabadidõm nagyobb részét. 😊
ja és ha leér az FF9, Star Ocean2, Parasite Eve és Vargant Story, akkor azt hiszem téliszünetben hidegélelemmel és egyéb fonots kellékekkel bezárkozóm a szobámba. 😊

Még mindig a saber marionette j->x sorozatot nézem, de kevés az idõm rá manapság :/

Jagi
Csak majdnem. Engem csak súrolt és dolgozni küldött... 😊

Mi ez a pangás? Jött Gats és mindenkit leírtott?
Na még egy kérdés...

A Boku Wa Imouto Ni Koi Wo Suru-t. Le lehet valahonnan tölteni? Nemtaláltam se itt se ott. (Tudjátok...)

A választ PM-be küldjétek.
Imertek egy olyan animet hogy Fate/Stay Night? Kijött már vagy még készül?
vigyori14
üdv.
én leszedtem a yu yu hakusho hoz a 48-49 rész szinkronjait és nemtom az ogm fájlokhoz hozzátenni mert a szinkronok ogg fájlok. ezek eddig mp3 fájlok voltak és azzal megtudtam csinálni h szinkronos legyen. most mikor megcsinálom nincs hang. ez mért van? tud vki segiteni?

Sadun Tryst
gantz mangát azért érdemes elolvasni, mert iszonyú feelinges. 😊
a manga pedig most azért nem olyan érdekes, mert a vége felé közelít (szvsz).

Amilyen jó a manga (bár most már az se valami jó) olyan rossz a sorozat.
Jagi
A destiny nekem sem jött be 😞

Fushigi Yuugi vagy a Gantz? hmm... köszi 😊

Bucser
"Te meg miért nem alszol hatkor? 😄 "

Megyek suliba és fél hatkor kelek hogy fél 8-ra beérjek Szegedre😞

Bucser
Hát Gundam Seed destiny ha futna sem érdekelne.. olyan szinten leírta nálam magát az asorozat hogy ihajj😊 Nem ajánlom senkinek😊 A síma Seed-et igen de a Destiny-t nem.

Amibe talán most belekezdek az a Fushigi YuuGi vagy megnézem a Gantz sorozatot😊 TZryst úgyis annyira mondogatta nekem hogy a Gantz manga milyen jó😄 (fent van az u-n)

Jagi
Gahhh... gondban vagyok nem tudom mit nézzek...
kéne vmi ami szép + jó és már nem adják...

(faq: a Gundam seed destiny már nem fut, gondoltam szólok)

Épp írni akartam, de látom megelõztél 😊
Te meg miért nem alszol hatkor? 😄

Bucser
Kint van Bleach 57 a Dattebayo-tól. Jó szórakozást.

Ottto
A honlapjukon néztem elõször, de én sem találtam. Mostmár értem miért. Kössz hogy megnézted.

Azt az utolsó hármat (11-13) jó lenne valahonnan megszerezni. Ha valaki arra rátalál, azt már megköszönném. Most még keresgélek deh eddig se nagyon találtam....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Bucser
Szerintem ha a Honlapjukon nem találsz akkor sehol máshol. ennyit tudtam segíteni neked...

edit: Van egy rosszhírem. Itt az összes amit megcsináltak de a projectet droppolták szóval licencelve lett😞