Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval élek és virulok csak kurva sok tanulnivalóm van szóval heti egyszer tudok gép elé kerülni kabinetben aztan kalap kabát.:/
NA sebaj majd ha lesz megint legalébb lesz bleach meg Blood meg Karin amit nézhetek😊
Tryst : Ne várj sokat a Destinytõl😊 Nézd meg de az én véleményem szerint egy rakás szar😄
Saber marionette-t meg én reklámoztam itten😊 (Lime rulzik😄)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
4. részig a benyomásaim... - Spoilert is tartalmaz!
A sorozat jól kezdõdött, annak ellenére is, h Kira egyenlõre sehol, gondolom majd késõbb tûnik fel. Az viszont már annál inkább zavart, hogy Shinn ugyan úgy néz ki, mint Kira, csak piros a szeme.
A mellékszereplõknek, vagy inkább háttérszereplõknek a szinkronja nagyon sokszor borzalmas, szerintem átlagon aluli. Minerva kapitánynõjének a hangja ismét csak borzalmas. Majd hozzászokok remélem...
Rey egyértelmûen Mu klónja, mert ugyan úgy szõke, ugyan az a hangja, és ugyan úgy megérzi a maszakos figura jelenlétét.
Megy úgy tûnik egy csomó mindenre nem emlékszem a GUNDAM Seed sorozatból (sajnos úgy néztem végig, h egyszer 10 rész egymás után, majd 1-2, aztán megint 10 rész egyhuzamban és nem nagyon maradtak meg bennem hosszútávon a cselekmények...), és még frissíteni sem tudom a memóriám, mert tegnap ment tönkre a DVD-íróm... :S
Na sebaj, ezeknek a kis hibáknak a leszámításával eddig tetszik a sorozat, izgatottan várom a további fejleményeket. 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Akit érdekel....
A MAi Otomehez a magyar felirat...
a http://totenkopf.uw.hu/ oldalon készül.
Bámelyik verzióhoz megfelelõk, de leginkább a http://bt.saiyaman.info/ -on felelhetõ feliratnélküli raw-okhoz passzolnak. Ha innen akarjátokleszedni siessetek mert az elsõ részek torrentjei, már nem sokáig élnek....
ajánlatom: mirror 5
innen gyorsan lejön, de 1 kicsit várni kell rá (olyan 15 mp)
Elolvastam a FAQ-ot és hála nektek letudom játszani a Hellsinget, de csak a hangját!
Kép nuku.
Help plz.
pl. a mai hime manga is késõbb volt mint az anime.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Ja (samurai champloo) készül a játék PS2-re (sztem jó lesz)
Jin nagy karakter, eddig õ a kedvenc
Kezdjem nézni, vagy ne?<#nemtudom>#nemtudom>
A samurai champloo az "nagyonnagy"! Tegna néztem meg az elsõ ep.-t.
Most volt rá idõm asszem dobom az Inu-t amíg végig nem nézem 😊
Na megnéztem mind a 2 részét ami eddig kint van. Aranyos és vicces kis sorozat ez, kiváncsi vagyok, h mégis mi fog kisülni belõle. ^^
Karin nyavajgása pedig nagyon aranyos, aranyos fõhõst készítettek, egy érdekes tulajdonsággal. 😄
Spoiler:
Az orrvérzés ebben az animében 1 új szintre van emelve. El nem tudtam képzelni, h mi lehetett Karin nagy titka. 😄
De mikor mindent beterítõ orrvérzés kilövelt... Na akkor azt mondatm kész. 😄
Spoiler end
Ami viszont kicsit visszatetszett, a féfi fõhõs elég hanyag megrajzolású lett. Vagy legalábbis One Piece szereplõire nagyon emlékeztet. A környezet kidolgozása és elég ósdinagy tûnik, de azért teljesen elfogadható. 😊
Meg Apuka Vs. Anyuka párharcok rulz! 😄
még 1 sorozat amit hétrõl hétre nézek xD
Minimális Spoiler.
A vámpírtok finnyás népek. Van aki a stesszes emberek vérét szetti, van aki a szomorúakét....
End.
Karin sír. IRTÓZATOSAN ARANYOS!
LÁÁÁÁÁÁLLLL!
Spoiler
Kis Karint kezdi elragadni a véréhség. Eddig havonta egyszer is elég volt neki, most meg már nem bírja... 😊 Ami nem feltétlenül baj. Néhány vámpír nem csak vért, hanem érzelmeket is képes szívni az áldozattól. Fõleg a rossz érzelmeket. Az áldozat ezáltal vidámmá válik. Lol. Nem ufóriába esik, mint a Vampire szerepjátékban, hanem megváltozik. Normálisabb lessz... Vidámabb. És ez visszafordíthatatlan. 😊 Karin megmentett egy öngyilkosságra készólû nõt. Plussz hatásos beavatkozása eredményeképpen a nõ kilábalt a depibõl... Asszem tetszeni fog ez a sorozat.
Spoiler end.
A humor melett, vámpíros elemek (harpás, vérvágy) oylan jól meg vannak csináva, hogy simán elmehetnének egy másik animebe is. 😊
Hálás köszönetem!
Hasonló sorozatot tudnátok mondani? Nem mintha nem lenne most mit néznem (Macrossok), de a listámra feltenném.
naruto, bleach, berserk, gantz, mai otome, blood+ és soltyrei. 😊
amúgy itt az sg.hu-n is hírdetheted a cuccod ingyen.
apro
Mindenesetre ha ennek vége valószínûleg megnézem majd, kössz szépen az infot!
Ez sztem nem számít spoilernek úgyhogy leírom. Bár egykicsit az.
Pl. Karin poénkodik, elesik, szóval bénázik... aranyos.
Karin teljesen kieresztett szemfogakkal áll és egy kissé túlitta magát, a szinte teljesen véres.... erre már mást mondanék.
Sajna Karin hiába True Vampire van néhány elég hátrányos tulajdonsága. 😊
Az orvérzés új dimenziói tárulnak fel a filmben. 😊
Plusz Karin nme öl meg senkit, csak kissé megcsapolja õket és itt játszik be a furcsa tulajdonsága. 😊
A vér pedig nem úgy van jelen hoyg megölnek valakit és kispriccol belõlle, 😊 hanem jelen van...
William: De jó? Úgy értem megvan az a tipikus vámpír hangulat? Mert akkor megnézem. Kicsit többet mondhatnál róla ha nem gond.....
Karin egy teljesen normális középsulis lány. Meg vámpír is, de szerencsére jó. 😊
És van egy nagy titka. (Már persze azon kívül hoyg vámpír.)
Érdesek kis sorozat. (Még csak az elsõ részt láttam.)Aki egy kemény vámpíros témát vár az csalódni fog. Ez inkább a Social Animek minájára Social Vampire Anime. 😊 Meglepett, hogy az elsõ részben több vér volt, mint az egész Hellsing sorozatban. 😊 De senki se gondoljon Elfen Lied szerû vérbrutális mészárlásra. A vér van bõven de egyáltalán nem mészárlási okokból. 😊
mondjuk anime filmekben semmi baj anokkel... motoko rulez😄
ss mai otome 06 nálatok is hanghibás a 2. felében 1 kis ideig?
(visszhangzik)
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
meg jehova, de szerintem Theron nem is olyan jó nõ...
A nõi szuperhõsök 25 százalékkal nagyobb bevételt képesek generálni a mozikban – derül ki egy friss felmérésbõl. Ennek oka, hogy a Rambo- vagy Terminátor-szerû hõsök ma már cikinek számítanak a mozinézõk többségét kitevõ fiatalok szemében, miközben a szexi és okos nõk kifejezetten menõk – különösen, ha még agresszívabbak, mint az említett férfihõsök. Az amerikai mozi üzemeltetõk nagy reményeket fûznek például az Aeon Fluxhoz, amely egy japán képregény alapján készült, és az animációs változata már nagy sikert az aratott az MTV-n. A jövõben játszódó akciófilm hõse egy erõsen alulöltözött, ám igen nagy tûzerõvel rendelkezõ amazon, akit Charlize Theron formál meg, így a siker garantált. (Aeon Flux – hazai bemutató: 2006. március)
régen ennek bedõltem, ma már nem 😊
szal e képet azért raktam fel, h mindenki megtudja, az animesukin nem kell figyelni a számokat.
lehet kihagyom.