Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
NA vagyok élek virulok de nincs netem (számlatartozás miatt szünetel sajna így a szokásos kis sorozataimat nélkülöznöm kell (sebaj egalább az eddig félretetteket szépen lassan elkezdem megnézni😄 (mint az Elfen Lied).

Szóval élek és virulok csak kurva sok tanulnivalóm van szóval heti egyszer tudok gép elé kerülni kabinetben aztan kalap kabát.:/

NA sebaj majd ha lesz megint legalébb lesz bleach meg Blood meg Karin amit nézhetek😊

Tryst : Ne várj sokat a Destinytõl😊 Nézd meg de az én véleményem szerint egy rakás szar😄

Saber marionette-t meg én reklámoztam itten😊 (Lime rulzik😄)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
GUNDAM Seed Destiny
4. részig a benyomásaim... - Spoilert is tartalmaz!

A sorozat jól kezdõdött, annak ellenére is, h Kira egyenlõre sehol, gondolom majd késõbb tûnik fel. Az viszont már annál inkább zavart, hogy Shinn ugyan úgy néz ki, mint Kira, csak piros a szeme.
A mellékszereplõknek, vagy inkább háttérszereplõknek a szinkronja nagyon sokszor borzalmas, szerintem átlagon aluli. Minerva kapitánynõjének a hangja ismét csak borzalmas. Majd hozzászokok remélem...
Rey egyértelmûen Mu klónja, mert ugyan úgy szõke, ugyan az a hangja, és ugyan úgy megérzi a maszakos figura jelenlétét.

Megy úgy tûnik egy csomó mindenre nem emlékszem a GUNDAM Seed sorozatból (sajnos úgy néztem végig, h egyszer 10 rész egymás után, majd 1-2, aztán megint 10 rész egyhuzamban és nem nagyon maradtak meg bennem hosszútávon a cselekmények...), és még frissíteni sem tudom a memóriám, mert tegnap ment tönkre a DVD-íróm... :S

Na sebaj, ezeknek a kis hibáknak a leszámításával eddig tetszik a sorozat, izgatottan várom a további fejleményeket. 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Akit érdekel....

A MAi Otomehez a magyar felirat...
a http://totenkopf.uw.hu/ oldalon készül.

Bámelyik verzióhoz megfelelõk, de leginkább a http://bt.saiyaman.info/ -on felelhetõ feliratnélküli raw-okhoz passzolnak. Ha innen akarjátokleszedni siessetek mert az elsõ részek torrentjei, már nem sokáig élnek....
Sadun Tryst
új bleach chapter @ bleach7.com
ajánlatom: mirror 5
innen gyorsan lejön, de 1 kicsit várni kell rá (olyan 15 mp)

Sadun Tryst
akkor az ac3 kodek hiányzott 😊

Dying Soul
Jaj, köszi da vhogy megoldottam, elõször még avit se játszott majd újratettem néhány dolgot és mennek 😊

Sadun Tryst
Pontosam nem tudom melyik kell neki, de a 2 közül az 1ik. 😊

AC3 codec
Xvid

majd a faqba is berakom valamikor ezeket a linkeket...

Dying Soul
Hi!

Elolvastam a FAQ-ot és hála nektek letudom játszani a Hellsinget, de csak a hangját!
Kép nuku.
Help plz.

Sadun Tryst
van 1-2, de nem az a jellemzõ. 😊
pl. a mai hime manga is késõbb volt mint az anime.

Ottto
Nem ástam nagyon bele magam, persze lehetséges, hogy van...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

sztm erre azért lehetne néhány ellenpéldát felhozni 😊

Jagi
😊

Ottto
Mint mindig...

Jagi
a manga volt elõbb és aztán az anime?

Jagi
THX! Próba cseresznye 2 DVD-t megér. 😊

Ja (samurai champloo) készül a játék PS2-re (sztem jó lesz)
Jin nagy karakter, eddig õ a kedvenc

Ottto
Ecchis, sci-fis, romantikus, szvsz jó 😊

Jagi
A video Girl Ai az milyen?<#fejvakaras>
Kezdjem nézni, vagy ne?<#nemtudom>

Jagi
Ez a stílusú grafika nem igazán jön be, de azért megnézem... 😊
A samurai champloo az "nagyonnagy"! Tegna néztem meg az elsõ ep.-t.
Most volt rá idõm asszem dobom az Inu-t amíg végig nem nézem 😊

Sadun Tryst
Karin:
Na megnéztem mind a 2 részét ami eddig kint van. Aranyos és vicces kis sorozat ez, kiváncsi vagyok, h mégis mi fog kisülni belõle. ^^
Karin nyavajgása pedig nagyon aranyos, aranyos fõhõst készítettek, egy érdekes tulajdonsággal. 😄

Spoiler:
Az orrvérzés ebben az animében 1 új szintre van emelve. El nem tudtam képzelni, h mi lehetett Karin nagy titka. 😄
De mikor mindent beterítõ orrvérzés kilövelt... Na akkor azt mondatm kész. 😄
Spoiler end

Ami viszont kicsit visszatetszett, a féfi fõhõs elég hanyag megrajzolású lett. Vagy legalábbis One Piece szereplõire nagyon emlékeztet. A környezet kidolgozása és elég ósdinagy tûnik, de azért teljesen elfogadható. 😊

Meg Apuka Vs. Anyuka párharcok rulz! 😄

Ottto
Vazz ez nekem is meghozta a kedvem. Már szedem is az elsõ részt.

Jagi
Igen a blooddal ez a baj ideggyenge leszek mire vége lesz 😄

Sadun Tryst
gec, meghoztad a kedvem ehhez a Karin-hoz! 😄
még 1 sorozat amit hétrõl hétre nézek xD

Karin kiegészítés.

Minimális Spoiler.

A vámpírtok finnyás népek. Van aki a stesszes emberek vérét szetti, van aki a szomorúakét....

End.
U.I.

Karin sír. IRTÓZATOSAN ARANYOS!
Karin ep 02

LÁÁÁÁÁÁLLLL!

Spoiler

Kis Karint kezdi elragadni a véréhség. Eddig havonta egyszer is elég volt neki, most meg már nem bírja... 😊 Ami nem feltétlenül baj. Néhány vámpír nem csak vért, hanem érzelmeket is képes szívni az áldozattól. Fõleg a rossz érzelmeket. Az áldozat ezáltal vidámmá válik. Lol. Nem ufóriába esik, mint a Vampire szerepjátékban, hanem megváltozik. Normálisabb lessz... Vidámabb. És ez visszafordíthatatlan. 😊 Karin megmentett egy öngyilkosságra készólû nõt. Plussz hatásos beavatkozása eredményeképpen a nõ kilábalt a depibõl... Asszem tetszeni fog ez a sorozat.

Spoiler end.

A humor melett, vámpíros elemek (harpás, vérvágy) oylan jól meg vannak csináva, hogy simán elmehetnének egy másik animebe is. 😊
Röstellem, de nem emlékszem, hogy ki ajánlotta a Saber Marionette sorozatokat, de így látatlanban is szeretném megköszönni az ajánlást, mert sok kellemes órával gazdagította sivár kis életemet! 😊
Hálás köszönetem!

Hasonló sorozatot tudnátok mondani? Nem mintha nem lenne most mit néznem (Macrossok), de a listámra feltenném.

Sadun Tryst
nem azért mondtam, mert igaz nekem most elég sok idpm lett, szal nem panaszkodok, szal és csak amiatt vagyok mérges, mert sok jelenleg is futó sorozatot nézek... :S (mangák is)
naruto, bleach, berserk, gantz, mai otome, blood+ és soltyrei. 😊

Sadun Tryst
pfu passz, szerintm keress ré gugliban apróhírdetés, vagy valami ilyesmi címszóra.
amúgy itt az sg.hu-n is hírdetheted a cuccod ingyen.
apro

torrente
Éppen erre gondoltam én is, hogy ez a topic inkább fiataloknak szól, mintsem "öreg" gyûjtõknek. Tudsz ajánlani olyan oldalt, ahol felkínálhatom egy gyûjtõnek?

Ja igen.... Látam már pár anime/film vámpírt de legjobban Karin hangjai + arckifelyezése tükrözte milyen érzés amikor szinte belehülyülve a véréhségbe (bár õ beéri havi egy kajálással.) végre belekortyolsz a finom, zamatos, meleg vérbe. 😊 Huhh meg is éheztem. 😊 Az a kielégült hang... haláli... Alucard+D+Miyu+Aucreid példát vehetne a kis Karinról. 😊
Ottto
Örülök hogy ennyi belefér az idõmbe, bár ez fõleg azért van mert általában ezek pont egyszerre jönnek ki. Sajna idén éretségi és a tanárok rohadtul bekeményítettek, most is mek matek tételt kidolgozni, (megvan az egész estés programom) pedig ép hogy végignéztem az Otome 6-ot :C

Sadun Tryst
csak blood+ és otomét nézed hétrõl hétre? jó neked. 😄

Sadun Tryst
hát a nagy gyûjtõk közt biztosan sokat ér, de a fiatalok szerintem inkább a DVD-t részesítik elõnyben. szóval ha pénzt akarsz belõle csinálni akkor hirdesd meg valahol.

Ottto
Érdekes lehet, csak sajna nemigen akarok egy újabb most futó animebe kezdeni. Így is elég bajom van azzal hogy a Blood+ folyton a legrosszabb helyeken fejezõdik be (Vagy csak én érzem úgy hogy az összes epizót kegyetlenül rövid?)
Mindenesetre ha ennek vége valószínûleg megnézem majd, kössz szépen az infot!

torrente
Legalább tudom, hogy Magyarországon mit ér az eredeti elsõ kiadás nagy gyûjtõk illetve megszállottak között. Szart se. Azt gondoltam, hogy a koránál fogva értékes darab. Nagy problémám nem lesz: eddig is elállt a polcon, eztán is el fog. Most találtam rá és gondoltam megpróbálkozom vele, a patinájára alapozva.

Háááát ha olyan vámpíros keménykedõs horrort vársz akkor csalódni fogsz. Bár még csak az eslõ részt láttam, de az egész olyan iskolás, belezúgós sztorinak tûnik azzal a különbséggel hohy itt egy vámpír a hölgyemény. Besorolás, vígjáétk, de inkább 16+ felülieknek, mert az elsõ részben elég sok vér szerepelt. Szóval gondban vagyok a korhatár megállapításával.

Ez sztem nem számít spoilernek úgyhogy leírom. Bár egykicsit az.

Pl. Karin poénkodik, elesik, szóval bénázik... aranyos.
Karin teljesen kieresztett szemfogakkal áll és egy kissé túlitta magát, a szinte teljesen véres.... erre már mást mondanék.
Sajna Karin hiába True Vampire van néhány elég hátrányos tulajdonsága. 😊
Az orvérzés új dimenziói tárulnak fel a filmben. 😊
Plusz Karin nme öl meg senkit, csak kissé megcsapolja õket és itt játszik be a furcsa tulajdonsága. 😊

A vér pedig nem úgy van jelen hoyg megölnek valakit és kispriccol belõlle, 😊 hanem jelen van...
Jagi
Thx! Még valami amiért rágom majd a körmöm... : )

Ottto
LINK

William: De jó? Úgy értem megvan az a tipikus vámpír hangulat? Mert akkor megnézem. Kicsit többet mondhatnál róla ha nem gond.....

Jagi
OTT nincs fenn, honnaszedted? Érdekelne...

Karin.

Karin egy teljesen normális középsulis lány. Meg vámpír is, de szerencsére jó. 😊
És van egy nagy titka. (Már persze azon kívül hoyg vámpír.)

Érdesek kis sorozat. (Még csak az elsõ részt láttam.)Aki egy kemény vámpíros témát vár az csalódni fog. Ez inkább a Social Animek minájára Social Vampire Anime. 😊 Meglepett, hogy az elsõ részben több vér volt, mint az egész Hellsing sorozatban. 😊 De senki se gondoljon Elfen Lied szerû vérbrutális mészárlásra. A vér van bõven de egyáltalán nem mészárlási okokból. 😊
Sadun Tryst
sokat nem ér. ugyanis azóta már van digitálisan felújított DVD változat 😊

torrente
Van egy videókazettám:
AKIRA - 1989-es, amerikai kiadás

Ki, mit ajánlana érte?

Jagi
Hát, nem tudom... lehet kihagyom.

Jagi
Ja azok tényleg szarok. a "tomraidert" ammak idején még moziba néztem... pfúú, mekkora hiba volt 😞

CSOCSO
tomb raider.... catwoman...stb..szerintem meg inkabb idegesito es gagyi filmek szuletnek az ilyenekbol....

mondjuk anime filmekben semmi baj anokkel... motoko rulez😄
Sadun Tryst
kérdés:
ss mai otome 06 nálatok is hanghibás a 2. felében 1 kis ideig?
(visszhangzik)

via_mala
Hát nemtom, de a trailer alapján ettõl a Aeon Flux-tól még egyáltalán nem estem hasra...

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
ez sem fog jobb film lenne mint a többi szar látványmozi bögyös csajokkal.
meg jehova, de szerintem Theron nem is olyan jó nõ...

IC Press: Éljenek a nõi szuperhõsök!

A nõi szuperhõsök 25 százalékkal nagyobb bevételt képesek generálni a mozikban – derül ki egy friss felmérésbõl. Ennek oka, hogy a Rambo- vagy Terminátor-szerû hõsök ma már cikinek számítanak a mozinézõk többségét kitevõ fiatalok szemében, miközben a szexi és okos nõk kifejezetten menõk – különösen, ha még agresszívabbak, mint az említett férfihõsök. Az amerikai mozi üzemeltetõk nagy reményeket fûznek például az Aeon Fluxhoz, amely egy japán képregény alapján készült, és az animációs változata már nagy sikert az aratott az MTV-n. A jövõben játszódó akciófilm hõse egy erõsen alulöltözött, ám igen nagy tûzerõvel rendelkezõ amazon, akit Charlize Theron formál meg, így a siker garantált. (Aeon Flux – hazai bemutató: 2006. március)

Sadun Tryst
ezt imádom az animesukiban. hihetetlen szar a torrent szervere. sokszor halottnak nyílvánítja a trackert vagy a torrentet, mikor az él és virul...
régen ennek bedõltem, ma már nem 😊
szal e képet azért raktam fel, h mindenki megtudja, az animesukin nem kell figyelni a számokat.