Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
nálam is ugyan ezt a kategóriát érte el.
bár lehet nálam az volt a fõ ok, h valami iszonyú rossz kamerás verziót láttam, borzasztó magyar felirattal 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

CSOCSO
en mar lattam.. nagyon jo film! mondjuk nem estem tole hanyatt de azert zsir! az angol hang meg elvezheto...
Na Media Playerrel megy... De azért jó lenne ha normális lenne a file....
próbáld ki VLCvel (videolan)
ha az se viszi, akkor leves

már megvolt... semmi változás...
Jagi
Vagy kodek...

Jagi
AáÁáááááááááAáaáaaaarrghhh!<#falbav>
Kéne a Samurai Champloo OST-je de sehol nem találom a Torrentreactoron van 2 link,oszt egyik sem ok! Heeeeeeeeeeeeelp me!

Jagi
szedd le megint...<#nemtudom>

BSplayer v1.36.825, Unhandled exception at EIP: 01CCDFF3
If you click 'Close' application will be terminated.
Please report this info to the author with description what were you doing.
If you have internet connection, it's recommended to send error report, this will help us solve problems faster.
Access violation at address 01CCDFF3 in module 'mpeg2dmx.ax'. Read of address 01D62000
EAccessViolation
Call stack: 00000000,01CCDFF3,0040367F

Ezt írja ki... Mi lehet a baj?
Nektek jó a saiyaman, féle mai otome 8-ik része? Nekem nem játsza le a Bs, míg a többit igen. Az expoler is hibát jelez. Még a könyvtárat amiben bennevan ha megnyitokm, akkor is hiba.

Nektek volt ilyen?
kijött a Howls.Moving.Castle.DVDRip.XviD-NeDiVx, de sajna ez angol
japán nyelvû van valahol?

<#idiota>

Ottto
Hööö?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Dying Soul
Köszi ^^

Excel Saga? Karin? Pokemon?
Sadun Tryst
nem mintha verseny lett volna 😄

Ottto
Megelõztél 😛

Ottto
Blood+
Blood The Last Vampire

Sadun Tryst
Blood - The Last Vampire (ez 1 OVA)
Blood+ (ez meg 1 sorozat ami most fut, és az OVA elõzménye)
^_^

Dying Soul
Melyik az az anime amiben vámpírszerû lényeket gyilkol egy fekete hajú csaj egy szamuráj karddal, és a csaj neve Saya?

Sadun Tryst

Jagi
Jah, figyi, valaki linkelt egyszájtot ahonnan endinget meg openinget lehet lehúzni... tudjátok véletlenül a címét kéne a Blood+ opening és endingje<#fejvakaras><#nemtudom><#whatever>

Jagi
A fordítás mindíg katasztrófális. A hangok... ha megszokod, nemrossz.
Az Inuyashától, meg a FMP-tól a hideg futkos a hátamon. Szoszke az nem Sousuke akar lenni? OK hogy japánul igy kéne kimondani, de a HANGSÚLY!!! Vazzee

Elven lied - sztem (ahogy a többiek is mondták) kicsit sok volt a vér a story viszont nem rosz a kaszni meg pláne nem rosz egyszóval NYÛû! : )

Bucser
õõõõõ

Néztem CB-t A+-on gyorsan el is nyomtam a szinkront japora:d Borzalmas volt... Faye-nek ilyen kislányos dagadt lány hangja van semmi sexy jellemzõ benne Spike mint egy rosszfát tûzretevõ kisfiú Jet meg ne is beszéljünk😄 Ein a legjobb😄

Vicious meg egy vicc kategória😊 a sSzinkron minõsége szar fordítás mértéke még szarabb...

Másik megnéztem az Elfen Liedet.😊

Hmm nos... elsõ 2 rész utan hosszú szünetet tartottam mert kicsit nehéz volt elviselnem a folyamatos gyilkolást benne aztan 2 részenként folytattam 6-ig majd onnantól egybe néztem..

DÚÚÚÚÚÚrrrrrrrrvvvvaaaaaaaa😊 De határozottan tetszett...

Spoiler: Azt nem értettem, hogy ki volt az aki az utolsó rész utolsó snittjében áll az ajtó mögött (szerintem Lucy volt). Valamint hogy ki volt a General Director és a fia valójában és hogy mit akartak egyáltalán...Szóval érdekes egy story de erõsen befejezetlennek tûnik nekem😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jagi
Szerintem sem gáz (annyira)

Seth
Pedig meg annak van a legjobb szinkronja 😄

PSN ID.: Beegabor

Jagi
😄DDDDDDDDDDDDDDDD 😄DDDDDD :😄DDDDDDDDDD

Ottto
Nekem azt nem volt merszem megnézni.

Fél percnyi cowboy bebop után kapcsoltam is el!
Szerinted?

CSOCSO
nah.. mindjart ulok neki a Howls's moving castlenak.. vegre szereztem dvdripet...
Sadun Tryst
kérlek számolj majd be a szinkronokról. kiváncsi vagyok, h melyik milyen lett 😊

eddig nem volt nállam fogható az A+, most meg igen... Kódoltalan napot tartanak? Vagy.... JEEEEEEEE!
Jagi
neeemtom... 😞

Más letöltõb kerestem, de megnézerm ott is. Animeben van, de mangabol lett...
Jagi
Beirtam gugolba... 😄DDDD dobott ilyet hogy Virgin Zombie 😄DD nemtom mi ez nem méztem meg, de a címe üt!

Virgin Night viszont csak animet láttam a torrenten torrentreactor.com-on nézted?

Hi!

Nem tudna valaki torrentet, vagy letöltõhelyet adni Yutaka Tanaka, Virgin Night c, mangájához? Mindenütt kerestem, de nem találtam...
Sadun Tryst
a vörös haj tényleg elég nagy koppintás... :S
még csak a 18. résznél vagyok a GUNDAM-ban, szal még másfél hét min, h nekiülök a peace makernek. de akkor majd mindenképpen írok 1 véleményt 😊

via_mala
Én is elkezdtem a Peace Maker Kurogane sorozatot. Idáig 4 részt láttam belõle, és az elején nem nagyon fogott meg. A fõhõs egy hiperaktív törpenövésû, 15 éves, vörös hajú (!)* kölyök, és ez is állandóan azon van kiakadva, hogy chibi-nek hívják, csakúgy mint a FMA-ben Ed. Ettõl eltekintve még túl sok minden nem derült ki belõle, max annyi, hogy a srác a szüleit akarja megbosszulni.
Ha a végére értél, és valószínûleg hamarabb fogsz, mint én, akkor egy-két mondatot szívesen látnék róla.

*: helybõl ellenszenves volt ez a Kenshin-koppintás, de már túltettem magam rajta

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Igen 26 részes, csak a Wannabe csapat még nem fejezte be a fansub-ot. Én az utolsó 5 részt a SHRIMPS csapat fansub-jával láttam, mert nem tudtam kivárni a WB-t. Valamivel gyengébb minõségû, de azért ki lehet bírni, pláne ha neked már csak az utolsó rész van hátra belõle.
torrent1
torrent2
torrent3

Más: megy még az asiandvdclub.org?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

hö:

a vége asszem két részbõl állt, egyik hogy Karasuma valójában ufo, és elrabolja Tenmat. Megy Harima Kenji, hogy megmentse, de vmi erõteret hoz létre. Ezután kiderül hogy ez az egész baromság, és valójában simán elsétál. Bár biztos volt még valami, de ez az idiota végzõdés megragadt bennem.

Ja, és az utolso két rész az duplarész nem? szóval biztos lehetsz benne hogy ott a vége.

Egy érdekes link...

Manapság már mindent filmesítenek...

http://www.saikano-movie.com/
Sadun Tryst
ha nagyon hülye a vége, akkor szinte biztos, h a mangában tovább is van. szal ha többet akarsz látni, szerintem állj neki a mangának is. 😊
ha nem tudod a másik fpt-t, írj és küldöm a címet.

Flórika
Na de akkor... ilyen hülyén lenne vége??! 😮 😮 Cat Te még emlékszel a végére?! 😊 Ha igen, légyszi írd már meg nekem priviben! Egyeztessünk! 😊

Nem szeretnék itt spoilert írni... 😛PP

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Sadun Tryst
pedig ha minden igaz, a sorozat csak 25 részes. mivel az anime fordító csapat oldalán is csak a 25. részig van fent.
wannabefansubs download

ja, ezt én is végignéztem, aranyos sorozat. De sztm fél/egy éve, amikor néztem fenn volt mind.
Fura.

Flórika
Sziasztok! <#integet2> Lenne egy hatalmas kérésem/kérdésem, remélem tud valaki segíteni...!!! <#rolleyes> School Rumble nevû animesorozatot végignéztem...
...a 25. részig.

És ott kiderült... hogy 26 részes!!! <#csodalk>

USteamen pedig nincs fent az utolsó rész!!! <#falbav> Nincs valakinek valami ötlete, hogy hol találhatnám meg az uccsót?! <#vigyor5>

Nagyon hálás lennék!!! <#worship> <#worship>

School Rumble

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Dying Soul
Hellsing fõcímzene nincs meg vakinek jó minõségben? Nekem 160kbps, de ez ratyi 😞

Sadun Tryst
hát már most tudom a 12. résznél, h fele olyan jó nincs mint a sima seed.
a seedet ekkor már fanatikus módjára flatam 😊
ez ezt meg csak nézem. 😄
de most rákattantam erre a mecha témára.
miután végeztem a destinyvel, jön a peace maker kurogane kikapcs képpen, majd gundam wing és victory. 😊

Akkor Neked köszönöm, hogy megismertetted velem, és nagyon kellemes órákat szereztél vele!😊<#worship>

Jagi
A Destinyrõl még nem akartam lelõni a poént 😉