Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár lehet nálam az volt a fõ ok, h valami iszonyú rossz kamerás verziót láttam, borzasztó magyar felirattal 😄
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
ha az se viszi, akkor leves
Kéne a Samurai Champloo OST-je de sehol nem találom a Torrentreactoron van 2 link,oszt egyik sem ok! Heeeeeeeeeeeeelp me!
If you click 'Close' application will be terminated.
Please report this info to the author with description what were you doing.
If you have internet connection, it's recommended to send error report, this will help us solve problems faster.
Access violation at address 01CCDFF3 in module 'mpeg2dmx.ax'. Read of address 01D62000
EAccessViolation
Call stack: 00000000,01CCDFF3,0040367F
Ezt írja ki... Mi lehet a baj?
Nektek volt ilyen?
japán nyelvû van valahol?
Blood+ (ez meg 1 sorozat ami most fut, és az OVA elõzménye)
^_^
Az Inuyashától, meg a FMP-tól a hideg futkos a hátamon. Szoszke az nem Sousuke akar lenni? OK hogy japánul igy kéne kimondani, de a HANGSÚLY!!! Vazzee
Elven lied - sztem (ahogy a többiek is mondták) kicsit sok volt a vér a story viszont nem rosz a kaszni meg pláne nem rosz egyszóval NYÛû! : )
Néztem CB-t A+-on gyorsan el is nyomtam a szinkront japora:d Borzalmas volt... Faye-nek ilyen kislányos dagadt lány hangja van semmi sexy jellemzõ benne Spike mint egy rosszfát tûzretevõ kisfiú Jet meg ne is beszéljünk😄 Ein a legjobb😄
Vicious meg egy vicc kategória😊 a sSzinkron minõsége szar fordítás mértéke még szarabb...
Másik megnéztem az Elfen Liedet.😊
Hmm nos... elsõ 2 rész utan hosszú szünetet tartottam mert kicsit nehéz volt elviselnem a folyamatos gyilkolást benne aztan 2 részenként folytattam 6-ig majd onnantól egybe néztem..
DÚÚÚÚÚÚrrrrrrrrvvvvaaaaaaaa😊 De határozottan tetszett...
Spoiler: Azt nem értettem, hogy ki volt az aki az utolsó rész utolsó snittjében áll az ajtó mögött (szerintem Lucy volt). Valamint hogy ki volt a General Director és a fia valójában és hogy mit akartak egyáltalán...Szóval érdekes egy story de erõsen befejezetlennek tûnik nekem😞
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szerinted?
Virgin Night viszont csak animet láttam a torrenten torrentreactor.com-on nézted?
Nem tudna valaki torrentet, vagy letöltõhelyet adni Yutaka Tanaka, Virgin Night c, mangájához? Mindenütt kerestem, de nem találtam...
még csak a 18. résznél vagyok a GUNDAM-ban, szal még másfél hét min, h nekiülök a peace makernek. de akkor majd mindenképpen írok 1 véleményt 😊
Ha a végére értél, és valószínûleg hamarabb fogsz, mint én, akkor egy-két mondatot szívesen látnék róla.
*: helybõl ellenszenves volt ez a Kenshin-koppintás, de már túltettem magam rajta
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
torrent1
torrent2
torrent3
Más: megy még az asiandvdclub.org?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
a vége asszem két részbõl állt, egyik hogy Karasuma valójában ufo, és elrabolja Tenmat. Megy Harima Kenji, hogy megmentse, de vmi erõteret hoz létre. Ezután kiderül hogy ez az egész baromság, és valójában simán elsétál. Bár biztos volt még valami, de ez az idiota végzõdés megragadt bennem.
Ja, és az utolso két rész az duplarész nem? szóval biztos lehetsz benne hogy ott a vége.
Manapság már mindent filmesítenek...
http://www.saikano-movie.com/
ha nem tudod a másik fpt-t, írj és küldöm a címet.
Nem szeretnék itt spoilert írni... 😛PP
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
wannabefansubs download
Fura.
...a 25. részig.
És ott kiderült... hogy 26 részes!!! <#csodalk>#csodalk>
USteamen pedig nincs fent az utolsó rész!!! <#falbav>#falbav> Nincs valakinek valami ötlete, hogy hol találhatnám meg az uccsót?! <#vigyor5>#vigyor5>
Nagyon hálás lennék!!! <#worship>#worship> <#worship>#worship>
School Rumble
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
a seedet ekkor már fanatikus módjára flatam 😊
ez ezt meg csak nézem. 😄
de most rákattantam erre a mecha témára.
miután végeztem a destinyvel, jön a peace maker kurogane kikapcs képpen, majd gundam wing és victory. 😊