Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
Hogy miket észre nem veszel..... Én biztos átsiklanék rajta.
Fogadok már minden lapon ezt keresed 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Az Ai-ren elsõ pár része jött le... nagyon lassan 1-3kb/s-el... 😞 Éedekes amikor a szélessávú neten 3 mega 1 óra alatt jön le... 😊

A többi pedig meg van de ugyebár nem élvezhetõ nyelven... 😞
Jagi
Letudtad szedni? Kéne, meg az elõzõ is.

Hát igen... Nagyon rákattantam Tanaka Yukata mûveire... Kár hogy eddig csak a az Ai-Rent-t találtam meg angolul... azt meg nincs kedvem most olvasni mert oylan szomorúúúúúúúú......

szóval ha bárki tud angol fordítást az jelezze...
Az alábbiakhoz....

Mermaid Kiss
Love Da Mon vagy Damon
First Kiss
First Touch
Love Love
Dream Dream
Virgin Night 1-2

A szerelem témáját (némi szex-el 😊) feldolgozó aranyos alkotások.

Bocs hogy ennyiszer beírtam, de mindenüt ezeket keresem. Persze angolul....

Na jóéjt...
Seth
nagyon megszállott lettél ezzel a mangával kapcsolatban, már "mindenhol" ezt látom 😄

PSN ID.: Beegabor

Na akkor msot a kiscsaj vagy egy tutkolt eva pilóta, vagy sokat nézte az EVA-t anno...

Még ha doujin lenne ez a manga, de nem... Egy elsimert mangaka rajzolta... Tõlle keresem az ealább leírt mangákat angolul...

Viszont ténleg jók ezek a kis utalások....

Asszem van még egy kép ahol a lányak egy EVA-00-01-02-es kollekció van a szobájában, a sok maci melett. 😊 Szóval a fan-ok már a mangákban is megjelentek...

A He Is My Master-ben is vannak evas plüssök....
Sadun Tryst
GUNDAM Seed Destiny SUMMARY
Zvaqrarxryõgg nmg ryzbaqbz, u fnwaáybz nmg nxv svxámmn n fbebmngbg. Zreg gúy antl ryiáeáfbxxny áyyg arxv. N THAQNZ Frrq Qrfgval rtl sbylgngáf, rtl bylna sbylgngáf nzv xvrtéfmígéfg nq rtl vzáqbgg haviremhzona. Géal, u antlba fbx vqrtrfígõ éf syhfmgeáyó eéfm ina oraar, qr rm nqwn zrt n fbebmng sbylnzngbfna srfmüyg unathyngág, n fbx üerfwáeng zryyrgg. :Q
N THAQNZ Frrq Qrfgval zét un arz vf yrgg rtl xynffmvxhf navzr, nm ágyntaáy wóiny srywroo ina, éf antlba vf éyirmrgrf. Arxrz grgfmrgg. Vtnm ibygnx cvyynangbxn nzvxbe nmg zbaqgnz an rm xéfm, raarx arz ítl xéar yraavr. Qr rxxbe zvaqvt rfmrzorwhgbgg, u 1 fbebmng aéun nméeg wó éf éeqrxrf, zreg arz xvfmázígungó, arz bylna nzvylraarx n aémõ fmrergaé, zrtyrcrgéfrxrg gnegbtng. Éf rm arz ebffm. N iétxvsrwyrgg vtnm iáeungó ibyg. Ítl zvaqvt zvxbe rtl sbagbf yécéfg, zrtgrggrx, n xöirgxrmõg záe yrurgrgg vf ghqav. Zvag cy. n orsrwrméf. Cbagbfna ghqav yrurgrgg, u Erl sbtwn yryõav Qhyynaqvnag. Neen vf fmázígnav yrurgrgg, u Zvarein xncvgáaln vf sryáyqbmmn zntág n iétéa, éf zét antlba fbxzvaqra záfen. Zvagu nubtl fbxzvaqraer arz.
N fmrzéylífétrxer crqvt naalvg zbaqnaéx, ubtl Fuvaa rtl vqrtrfígõ éf rtlora éeqrxrf xnenxgre. Yhanznevn xvfmázígungó ibyg, nxáepfnx Erl. Xven nyvt fmrercryg, n fbebmnggbg n Ngueha éf Fuvaa ivggr, Qhyynaqvnaany.
Xven éf Ynphf fmvagr zryyéxfmrercyõ ibyg.
Fmóiny un n fbebmng arz vf yrgg bylna antl xynffmvxhf, zvag ryõqwr, nggóy zét vtravf rtl wó zrpun fbebmng.
Aáynz 10/8

rot13.com

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
EVA-01 bucija, érdekes kitüzõ 😊

Na itten a köv kép....

A lány ruhájátt nézzétek... fõleg a kitûzõt.... Tanaka Yukata sztetek mit nézett, mielõtt ezt rajzolta? (Ezt kérdezhetném a cigis képnél is...)

Sadun Tryst
ok, köszi, akkor mind1ik meglesz. 😊

Jagi
Én is 50-ig láttam.

Sadun Tryst
oks. idõközben nekem is leesett 😄
meg. 50 vagy 51 részes a sorozat? mert én csak 50-ig találtam meg... (SEED-Fansub)

Jagi
OMG:
Jah, tényleg a mini. Aszongyák nagyon aranyos.

Gundam:
Torrent. Vagy Funsub-torrent 😊. Szal torrent.

Sadun Tryst
kérdés:
gundam seed destiny 51 részes, nemde?
ftp-ken csak 48-is vannak fent. így adódik a kérdés. a maradék hármat nem tudja valaki, h honnan lehetne letölteni?

plusz: vannak GUNDAM Seed movie-k? mert az 1ik ftp-n fent van a 3-as...

Sadun Tryst
a TV, a movie biztos jó, mert azt többen dícsérik, de az OVA szvsz nagyon béna lett. így szerintem ha megnézed a sorozatot, semmivel sem maradsz szegényebb ha az OVA-t nem látod.
inkább nézd meg helyette a mini-goddess sorozatot 😊

Jagi
Ok!

Majd este... Most már megyeek elõadásra....

De a kérdés... ami minyájunkat (legalábbis engem)foglalkoztat....

Tanaka Yukata ANGOL nyelvû mangákat keresek... (Vannak köztük olyan-ok is szép számmal de ettõl még jók...)

Az elsõ szerelem, témákat boncolgata némi hentai-s beütéssel... Ez a kép is az egyikbõl volt. Kötet: Mermaid Kiss, azonbelül Smokin Love. 😊

Ha bárki tud Angol nyelveniylenekrõl az szóljon (privizzen) rám....
Jagi
Na, hun va' a za motévum? ^^

Jagi
Igen, arról hallottam, hogy lesz series 2.
Ezért akarom végre megnézni. Hát.. úgy tûnik a TV-vel fogom kezdeni, utána muvi. Az OVA meg majd egyszer megnézem. Amit olvasam róla eddig ezt eredményezi. Ugyanis: ha megnézem az OVA-t és úgy a sorozatot (ahogy te is)... szóval jobb ha nem tudom mi lesz hátha "izgibb" lesz a dolog : ) A 2. sorozat meg jöhet : )

Ja és nagyon köszi szépen, balf*sz v'ok és semmi ilyesmi infót nem találtam (idõrendrõl), de tuti van vhol. Szóval <#worship>

Jagi
Léccives... :9

via_mala
Az OVA és TV sorozat elsõ évadja kb. ugyanarról szól, csak az elõbbi 5 részben az utóbbi 24-ben mondja el. A mozifilm utánuk játszódik idõben.
Én készülési sorrendben láttam õket: OVA (1993), Movie (2000), TV (2005)
Beszámolómat itt olvashatod róla (nov. 21.): #6152.
Info: Oh My Goddess!

A TV sorozat 2. évadját 2006-ban kezdik majd vetíteni.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
persze (de ha lehet linkelve) 😊

A csaj ruháján is vannak érdekes motívumok... Berakjam azt is?
Jagi
Nem kizárt...

Sadun Tryst
nem lepõdnék meg ha anno lett volna ilyen cigi japánban 😊

Jagi
Apró poén, tetszik! : )

Jagi
Oh! My Goddess-re vki? (#7617)

Most mi van?

Ezt a Mangát akarom már rég megszerezni, nemrég meg is találtam sajna még csak japánul, de nem ez a fontos....
A képen a lány cigijét nézzétek... A sztorinak amúhy semmi köze hozzá....

Ingyenreklám? Nyúlás? Vagy csak egy jó poén?
Sadun Tryst
bizony bizony.
én komolyan mondom szembeállítanám minden hülyeségével, felelõségre vonnám a tetteiért, majd lelõném, mert csak bajt okoz.
meg reyt is utálom már, pedig õ az elején még szimatikus volt.
sebaj, végre Athrunnak megjött az esze, most keresi a Archangelt. juhéé! régi szép idõk visszatérnek, az aranycsapat újraalakul! ^_^

Jagi
Shinn egy gyokér, ezt legkomolyabban mondom. Kb ekörül járhatott a sorozat amikor azt mondtam, hogy sziven képen b*sznám úgy igazán izomból, mondjuk nekifutásból... : )

Sadun Tryst
GUNDAM Seed Destiny ep32
Bocs, h ezzel traktálok most mindenkit, de ez van, most nézem, és nem bírom ki, h ne írjam le amit gondolok. 😊

Spoiler gyanús!
Stellar meghal. Brühühü. Fõleg Shinn. Látszik az arcán, nagyon dühös, és Kirát fogja hibáztatni mindezért. De Shinnek nem esik le, h Stellar NAGYON sok embert megölt, még ha "akaraán kívül" is, de megtette. Shinn nem volt képes meghozni a jó döntést, önzõ volt, a saját boldogságát hajtotta, és Stellarét, nem gondolt bele, h mennyien meg fognak halni a hibája miatt. És lám meg is haltak. De még felelõséget sem érez eziránt. Shinnt már utálom. (kezd olyan lenne ez az egész, mint 1 szappanopera)

A másik, h most a saját hibámat akarom kijavítani. Mivel nem esett le, h Mwu hangja a maszkos férfi, azt hittem, õ Kluze "utódja". Meg ehhez hozzá is tartozott,h teljesen elfelejtettem, h az Alliance oldalán küzdöttek az elsõ sorozatban. De most így minden leesett, bár itt már elég 1értelû volt. xD
Kluze "klónja" Rey, Neo = Mwu.
Ebbõl kiváncsi vagyok, h mi fog kisülni, de amúgy nálam most éli mélypontját a sorozat Shinn miatt.

Spoiler vége

Jagi
<#nemtudom>

Ja az AA! Megami Sama (Oh! My Goddess), hogy megy sorba? Van az OVA, van Talán egy movie is meg a sorozat + a Mini... Ha ez így van akkor milyen sorrendben nézzem?
Melyik az eleje?
Látta már valaki?

Sadun Tryst
Spoiler

nem pont így értettem. hanem harci tudásra. ok, h nem akarja bántja kirát se shinnt, de ha megtámadják, akkor legalább 1 döntetlent hozzon ki 😊

Jagi
G:S SPoiler.
Athrun azért bal*sz mert bizonytalan nem akarja bántani egyiket sem (se Kira-t, se Shinnt így patt helyzet van nem tud tenni semmit. 😞 De majd kialakul.

Sadun Tryst
Spoiler!

Igaz az a rész. És azt a pilótát én is sajnáltam, h hamar leírták... :S
Most amúgy már a 30. résznél vagyok, és mondanom sem kell, a helyzet nem változott. Kira még mindig odaver mindenkinek, Shinn pedig nemtom mivel etetik, de õ is összeszedte magát. 😊
Athrun pedig maradt balf*sz, bár még mindig õ a kedvenc karakterem 😊

Jagi
!SPOILEER!

Ez nem a rész amiben meghal a Zaku pilóta? (neve nem jut eszembe) 1 részig volt benne 😞 hamar leírták.
Ne aggódj Kira rendberak nómindenkit ; ) Kira Lacus-sal edzett. 😄D

Sadun Tryst
GUNDAM Seed Destiny ep23
Eddig a sorozat jó, nemtom miért fikázzátok. Igaz, nem hozza a Seed hangulatát, de nekem ez is tetszik. Sõt ha eleve nem negítvan álltam volna hozzá a sok kritika miatt, lehet, h még jobban tetszene.
Eddig a sorozatban 2 "hibát" véltem felfedezni.
1, Nincs az lebilincselõ hangulat, túl sok az üresjárat, amúgy nagyon jó a törénet.
2, Asthrun gyökérnek tûnik Kira mellett. Míg Asthrun és csapata veszõdik a 3 harcigépezettel (Stellar, Sting...), addig Kira jön, lát, gyõz. És nem is akárhogy, mindenféle gond nélkül mind a 3at 1szerre.
Kérdem én. Kira titokban edzett 2 évig, vagy ilyen erõs a Freedom? Vagy Asthrun kopott a 2 év alatt, plusz a Savior sem erõs?
Nekem ez valahogy nem áll össze. Kirát nem szabadott volna ilyen erõsnek beállítani. Pedig a nagy háborúban szinte semmivel sem volt jobb pilóta, h Asthrun.
Bah! Remélem ez a felállás a jövõben változik...

Na mivel nagy a pangás, már megint beírok!!!

Tanaka Yutaka BÁRMELY mangája elérhetõ angolul? Ha igen pls irjátok meg hol... Persze privibe....
A mai tanúság....

A szex leszokat a dohányzásról....

Forrás: Tanaka Yutaka - Mermaid Kiss
Sadun Tryst
nálam is ugyan ezt a kategóriát érte el.
bár lehet nálam az volt a fõ ok, h valami iszonyú rossz kamerás verziót láttam, borzasztó magyar felirattal 😄

CSOCSO
en mar lattam.. nagyon jo film! mondjuk nem estem tole hanyatt de azert zsir! az angol hang meg elvezheto...
Na Media Playerrel megy... De azért jó lenne ha normális lenne a file....
próbáld ki VLCvel (videolan)
ha az se viszi, akkor leves

már megvolt... semmi változás...
Jagi
Vagy kodek...

Jagi
AáÁáááááááááAáaáaaaarrghhh!<#falbav>
Kéne a Samurai Champloo OST-je de sehol nem találom a Torrentreactoron van 2 link,oszt egyik sem ok! Heeeeeeeeeeeeelp me!

Jagi
szedd le megint...<#nemtudom>

BSplayer v1.36.825, Unhandled exception at EIP: 01CCDFF3
If you click 'Close' application will be terminated.
Please report this info to the author with description what were you doing.
If you have internet connection, it's recommended to send error report, this will help us solve problems faster.
Access violation at address 01CCDFF3 in module 'mpeg2dmx.ax'. Read of address 01D62000
EAccessViolation
Call stack: 00000000,01CCDFF3,0040367F

Ezt írja ki... Mi lehet a baj?
Nektek jó a saiyaman, féle mai otome 8-ik része? Nekem nem játsza le a Bs, míg a többit igen. Az expoler is hibát jelez. Még a könyvtárat amiben bennevan ha megnyitokm, akkor is hiba.

Nektek volt ilyen?
kijött a Howls.Moving.Castle.DVDRip.XviD-NeDiVx, de sajna ez angol
japán nyelvû van valahol?