Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a
én láttam a Howl-t, Miyazaki-filmek közül legjobban a Chihirora hasonlít, hangulata remek, érdemes megnézni, mint minden olyan alkotást amit az õ neve fémjelez (bár nekem személyszerint a korábbi munkái jobban tetszettek (Porco Rosso, Nausicaa))

van itt valaki?
hello
Japánul sokkal jobb: Zafto no tameni! 😉

Hát az elején az az akatonai duma amit levágnak (a légkörbe ereszkedésnél az csúcs.)

Foz ZAFT! For ZAFT! FPO ZAFT!
Sadun Tryst
angol szikron?! nem tudom milyen, de a japánnak biztosan a nyomába sem ér...
amúgy a Seednek nincs elõzménye, csak folytatása, a destiny.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

ugye nem maradtam le semmirõl? nem volt közvetlen elõzménye a G SEED nek?

Jóreggelt!
Elkezdtem nézni a Gundam SEED-et. Elsõ benyomások: gyönyörû animáció, fantasztikus zene, király hangulat, profi angol (!) szinkron (most tartok az elsõ rész felénél!). Ez az elsõ anime ami már az elsõ perctõl magával ragadott, remélem ez a színvonal jellemzi az egész sorozatot.

Dying Soul
Hûh, lehet le kéne kapni 😛
Chihiro a polcon hever oridzsban, lehet ez is hasonló sorsra jut, ha bejön.

Én tegnap láttam! Nekem tetszett!!!

Én meg azt olvastam hogy legközelebb a Szigetvilág Varázslóját fogja megfilmesíteni... Earthsea-ugyebár....
Dying Soul
Csak most olvastam a hírt miszerint Miyazaki új filmje, A Vándorló Palota esélyes az oscarra. Látta már vki ezt az animét?

AI-REN (FELÜLVIZSGÁLÁS UTÁN) 😊

Még mindig nagyon jó kis manga... De az elõzõ kijelenzésemmel ellentétben nyugodtan ellovashatjátok töbször is. 😊 Csak a végét ne egynél töbször, mert akkor jön a szomorúság. 😊 Bár bizonyos értelemben jó vége van... De hát ezt minek magarázom. 😊 Ismeri mindenki a Anmie/manga témát...

A Berserknek is jó vége volt. 😊 Legalábbis Griffith szempontjából. 😊))
Leszedtem az Excel Sagát, belenéztem:
Ennél betegebb, agyalágyultabb hülyeséget még életemben nem láttam!😄DD Végig könnyeztem röhögésemben az egész részt😄
Állat ez az anime!

hello ysis! feladtam a pénzt! ugye 6000-et kértél? mert annyit tettem fel!na mindent köszi!!!!
szijja!!!
Dying Soul
Thx 😊

Sadun Tryst
AOL Temporary Internet Mail File

Dying Soul
Milyen fájl az az .idx ?

Sadun Tryst
Jagi:
Köcce, már szedem is. 😊

Cat:
Megtörtént, és a moderátoroknak is szóltam, mert nálam is nagyon lassú volt sokszor.
Így ebbõl adódon majd a FAQ-it is át kéne tenni máshová...
(Asszem ezt a héten még megejtem.)

Jagi
Nálam minden jó.

nálatok megjelenik a felsõ logo? baromi lassan jön be, biztos szarakszik srv. Egy VIP nem akarja áttölteni sg szerverre? (Több mint 20 kbyte)

Jagi
innen, de elég lassú, viszont néha nagyon jól...

Sadun Tryst
ezt hozták neked, vagy honnan szeded? mert akkor az engem is érdekelne 😊

Jagi
Huhh.. akkor nyugodt vagyok... : )

Sadun Tryst
nem. az enyém ez volt:
Izo 2CDs DVDrip

Jagi
Nem ez a fileneve?
IZO.2004.NTSC.DVDR-ICHI

Ai-Ren

Na végigolvastam.... De mielõtt bárki kérné már letöröltem... Olyan típusú manga amit nem egésséges töbször elolvasni...
Nagyon jó de olyan mély húrokat pendít meg (legalábbis nállam)hogy a depresszió garantált... peedig Tanaka Yukata nem szokott ilyen szomorúkat írni...

Ennyi az elsõ lapból is kiderül szóval nem spoiler...

Agr-Arms, vagy más néven AI-Ren. Genetikailag létrehozott ?emberi? lények, akiknek az a feladatuk hogy ah lálos betegek utolsó napjait/hónapjait boldoggá tegyék...
Fõhõsnek nincs már sok hátra. Egész életében magányos volt, és kap egy Agh-Arms ot...

Remek rajzoló,ezzel be is bizonyította, de inkább maradok a vidám/echhi/hentais sztoriainál.... Lásd EVA-CIGI. 😊

Aki le akarja szeni annak az emule a legjobb... nem tudom hogy, (alig 2-3-an osztják meg)de az 5 volume 100mb két óra alatt lent volt....

Ne megnézte, néhány vidámabb mangáját+a Karint, hogy feltöltõdjek... Jóéjt....
Sadun Tryst
micsoda poén, regisztráltam manga.baka-updates.com-on, és engedélyezték! 😄
ugyanis okot kell adni, h miért akarsz regisztrálni. letöltés, stbért nem engedélyezik.
na mind1.
szal ha az oldal a nem angol fordításokat is támogatni fogja, márpedig az admin levelébõl azt szûrtem le, h tervezik, akkor majd a manga13 csapat is helyet kap az oldalon 😊
gec, nemzetközi vizekre evez kis oldalam! 😄
(legalábbis remélem)

Ma este 23.40-kor lesz a "Tókiói keresztapák" avagy ha úgy jobban ismerõs "Tokyo Godfathers" címû anime!
Sajnos én még nem láttam, de sok jót olvastam róla.
Ja és azon szerencsések láthatják, akiknek van HBO csatornája.

U.I. Ha szinkronos, akkor valaki szedje már le jó minõségben a hangot! 😄

Ottto
Hm. Ez onnan van? Nekem pár napja nem látszanak a mappák. Ezek szerint nálatok mûködik? Megint nálam lenne a baj? (A honlap mûködik)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ja. 😊 Pedig annyira felkavart a hír hogy egy hajszál választott el attól hogy megrezzenjen az arckifejezésem...
Seth
Az ICO,nincs köze hozzá.
IZO emmeg tudtommal már kultfilm, csakmég én sem láttam 😄

PSN ID.: Beegabor

Mi az az IZO? Van egy ilyen játék is... Csak nem az alapján készült?
Sadun Tryst
IZO:
mininova.org-os verziót senki se töltse le, spanyol szinkronnal van fent... 😞
én majdnem elsírtam magam mikor végre lejött a film és meghalottam... <#rinya>

Ottto
Miért ne lehetne? Szerintem az igen szép egy történet.

Sztetek a Beyond The Clouds memgutatható szülõknek?

Itt most olyan felvilágosult szülõkre gondolok, akik tudják mi az animem, nem utasítják el, én nagyjából tisztába vannak, a dolgokkal... ÉS szeretik a gondolkodós dolgokat...

Hiába no jó szülõket fogtam ki...
Asszem zene is bejátszott az elsõ sorozat isten hangulatába...

Na jó a Himebe én is az eslõ rész után szerettem bele. 1-3 rész tényleg komolyabb volt... Az erõk ébredése a childek elfogadása... De aztán jött a marhulás... PErsze élveztem azt is...

Az Otomeban még nem volt IGAZI harc... Sizuru az elején megvillantota magát meg Arika is egyszer...
Biztos leszmek majd még kúll harcok... Bár az elsõ rész nagy Child/Hime gyilkos Mikotoját nehéz überelni. 😊 Bár... annak a macskának elég sunyi arca van.... 😊
Ottto
Oh, most nézem félreértettük egymást. Nekem nem a poénos részekkel vannak gondjaim, azokat szeretem (Bár Arika néha az agyamra megy, de elviselem). Pont a komoly részek azok amik olyan semmilyenek (A harcok fõleg). Olyan üres. Nincs meg az igazi HiMEs láng ami az elsõ részt feldobta. Talán a poénkodás az egyetlen ami egy kis színt visz az egészbe....

Ottto
Hát nemtom, mikor kezdtek hullani a childek már nem volt annyira vicces a dolog, bár tény hogy volt egy elég komolytalan idõszak. De annak legalább volt hangulata. Ez most olyan semmilyen :/

Sadun Tryst
és utánna 10 részen keresztül? egy vicc volt a sorozat.
és a mai hime is az elsõ részben elég durvás volt 😉

Ottto
Ugye viccelsz. Mai HiMEbe az 1. részben beleszerettem. Milyen akciót levágott Mikoto meg Natsuki a yachton!

Azért a Hime eleje is ilyen marhulós volt... Asszem a 16. résztõl indultak be igazán az események...

Ez még belefér......
Ottto
Ez a Mai otome egyre rosszabb. Nagyon Sailor moon az egész D:
(Most néztem meg az ep7-et)

Még a 4chan-ra is beírtam. 😊
Jagi
Nembaj (dehogyisnembaj), van addig más, tankolom megfelé a vinyómat <#eplus2>

Jagi
2006 : ( Pfuu szörnyû...

Sadun Tryst
és akkor az még csak japán. a fordítás erre 3-4 nappal érkezik. karácsonykor meg nem fognak dolgozni a fordítók, legalábbis hülyék lennének már ilyenkor. szóval úgy szilveszter utánra várom jómagam a köv. fejezetet... :S

Jagi
Olyan sokára... : (

Sadun Tryst
december 22.-én érkezik japánba a köv. fejezet 😄

Jagi
Berserk miko' lesz?

Sadun Tryst
Mai Otome Manga vol01 ch01
töccsed-boncsad!
kicsit fura lesz így a sorozat után mindenkinek, de szerintem érdekes lesz 😊