Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Foz ZAFT! For ZAFT! FPO ZAFT!
amúgy a Seednek nincs elõzménye, csak folytatása, a destiny.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Elkezdtem nézni a Gundam SEED-et. Elsõ benyomások: gyönyörû animáció, fantasztikus zene, király hangulat, profi angol (!) szinkron (most tartok az elsõ rész felénél!). Ez az elsõ anime ami már az elsõ perctõl magával ragadott, remélem ez a színvonal jellemzi az egész sorozatot.
Chihiro a polcon hever oridzsban, lehet ez is hasonló sorsra jut, ha bejön.
Én meg azt olvastam hogy legközelebb a Szigetvilág Varázslóját fogja megfilmesíteni... Earthsea-ugyebár....
Még mindig nagyon jó kis manga... De az elõzõ kijelenzésemmel ellentétben nyugodtan ellovashatjátok töbször is. 😊 Csak a végét ne egynél töbször, mert akkor jön a szomorúság. 😊 Bár bizonyos értelemben jó vége van... De hát ezt minek magarázom. 😊 Ismeri mindenki a Anmie/manga témát...
A Berserknek is jó vége volt. 😊 Legalábbis Griffith szempontjából. 😊))
Ennél betegebb, agyalágyultabb hülyeséget még életemben nem láttam!😄DD Végig könnyeztem röhögésemben az egész részt😄
Állat ez az anime!
szijja!!!
Köcce, már szedem is. 😊
Cat:
Megtörtént, és a moderátoroknak is szóltam, mert nálam is nagyon lassú volt sokszor.
Így ebbõl adódon majd a FAQ-it is át kéne tenni máshová...
(Asszem ezt a héten még megejtem.)
Na végigolvastam.... De mielõtt bárki kérné már letöröltem... Olyan típusú manga amit nem egésséges töbször elolvasni...
Nagyon jó de olyan mély húrokat pendít meg (legalábbis nállam)hogy a depresszió garantált... peedig Tanaka Yukata nem szokott ilyen szomorúkat írni...
Ennyi az elsõ lapból is kiderül szóval nem spoiler...
Agr-Arms, vagy más néven AI-Ren. Genetikailag létrehozott ?emberi? lények, akiknek az a feladatuk hogy ah lálos betegek utolsó napjait/hónapjait boldoggá tegyék...
Fõhõsnek nincs már sok hátra. Egész életében magányos volt, és kap egy Agh-Arms ot...
Remek rajzoló,ezzel be is bizonyította, de inkább maradok a vidám/echhi/hentais sztoriainál.... Lásd EVA-CIGI. 😊
Aki le akarja szeni annak az emule a legjobb... nem tudom hogy, (alig 2-3-an osztják meg)de az 5 volume 100mb két óra alatt lent volt....
Ne megnézte, néhány vidámabb mangáját+a Karint, hogy feltöltõdjek... Jóéjt....
ugyanis okot kell adni, h miért akarsz regisztrálni. letöltés, stbért nem engedélyezik.
na mind1.
szal ha az oldal a nem angol fordításokat is támogatni fogja, márpedig az admin levelébõl azt szûrtem le, h tervezik, akkor majd a manga13 csapat is helyet kap az oldalon 😊
gec, nemzetközi vizekre evez kis oldalam! 😄
(legalábbis remélem)
Sajnos én még nem láttam, de sok jót olvastam róla.
Ja és azon szerencsések láthatják, akiknek van HBO csatornája.
U.I. Ha szinkronos, akkor valaki szedje már le jó minõségben a hangot! 😄
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
IZO emmeg tudtommal már kultfilm, csakmég én sem láttam 😄
PSN ID.: Beegabor
mininova.org-os verziót senki se töltse le, spanyol szinkronnal van fent... 😞
én majdnem elsírtam magam mikor végre lejött a film és meghalottam... <#rinya>#rinya>
Itt most olyan felvilágosult szülõkre gondolok, akik tudják mi az animem, nem utasítják el, én nagyjából tisztába vannak, a dolgokkal... ÉS szeretik a gondolkodós dolgokat...
Hiába no jó szülõket fogtam ki...
Na jó a Himebe én is az eslõ rész után szerettem bele. 1-3 rész tényleg komolyabb volt... Az erõk ébredése a childek elfogadása... De aztán jött a marhulás... PErsze élveztem azt is...
Az Otomeban még nem volt IGAZI harc... Sizuru az elején megvillantota magát meg Arika is egyszer...
Biztos leszmek majd még kúll harcok... Bár az elsõ rész nagy Child/Hime gyilkos Mikotoját nehéz überelni. 😊 Bár... annak a macskának elég sunyi arca van.... 😊
és a mai hime is az elsõ részben elég durvás volt 😉
Ez még belefér......
(Most néztem meg az ep7-et)
töccsed-boncsad!
kicsit fura lesz így a sorozat után mindenkinek, de szerintem érdekes lesz 😊