Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Ez nem hinném, hogy túl jó indok😄 Attól még szar😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BEAST
én még mindig azt mondom ezerszer jobbak mint a Naruto nevetségesen szánalmas filler epizódjai 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bucser
Nem hittem, hogy elfogok jutni idáig de a Bleachet rész közepén kikakpcsoltam. Ez valami borzalmas😞 Szar rajzolás szar történés. Nagyon settenkedõen rejtélyes akar lenni és szar az egész... mû rosszabb mint egy 10K-szor elrágott rágógumi... Szóval csalódás.. csak saját felelõsségre..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
"rape0329" ?? már meg se nézem 😄

PSN ID.: Beegabor

Bucser
271-es Berserk Manga is megérkezett😊

Az ominózus cikk...

http://index.hu/tech/szoftver/rape0329/
Bucser

Jé most látom milyen remek és a Japán kultúrát pártatlanul árnyaló cikk van az indexen. 😞
Az a Horn Gyuszi mindig gyanús volt nekem. 😊
Bucser
Olvasgatom a FAQ-ot. Lehetne, hogy a feliratokra is kiterjedjenek a hivatkozások? 1600x1200-ban nehéz megtalálni azt a pici X-et😛

Sadun Tryst
Gyula...
Esztert nevelõ hölgyemény pedig Vitéz Laura. 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Ne feledkezzünk meg Budapest márkijáról sem akinek a neve....
Sadun Tryst
Trinity Blood
Durva ez a 3. rész. Tiszta magyarság az egész. 😄
Benne van a VÁR kifejezés, István = Budapest, plusz a nõi fõhõst is Eszternek hívják, ami a sorozatban Esther. 😊
Ez a sorozat már tetszik. ^^

Sadun Tryst
de aztán lehet, h így volt tervezve.
teszteltek az elsõ szezonnal, h mennyire jön be az embereknek, és ha sikeres, akkor lesz folytatás.
ez olyan, mint a girls bravo. van s1 és s2 is, de marhára nincs értelme, mert nem összefüggõ a történet 😊

via_mala
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Az elsõ sorozatban untam a harcjeleneteket, mert eléggé öncélúnak tûntek, és inkább csak CGI villogtatásnak éreztem az egészet, de a második évadban ez már nem zavart annyira, mert volt mondanivalója is a sorozatnak, az ûrcsaták pedig csak keretet és körítést adtak hozzá.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Ottto
Ennek inkább pénzügyi, gazdasági okai lehetnek. Nemhiszem, hogy a történet miatt.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Bucser
Ez is igaz😊 nekem a mélyebb érzelmek miatt sokkal jobban jött be a season 2... Egyébként gõzöm sincs miért lett 2 részre osztva az egész...

Ottto
Persze hogy láttam. A végén látványos kis finálét dobtak össze. Itt mondjuk kicsit elõbbre vehették volna a Misty-Dita viszájt, de tetszett (Lehet csak a Lova Hina féle "véres" féltékenységi csatákhoz vagyok hozzászokva, ez inkább érzelmekkel teli)
Hogy jobb? Nemtom, én végig úgy kezeltem mint teljes 26 részes sorozatot, egyik se teljes a másik nélkül (:

Bucser
2. szezont is láttad? Messze sokkal jobb szerintem mint az elsõ.

Ottto
Valóban rettentõen gyenge. Fogtak pár akciójelenetet a seriesbõl, és összevagdosták. Ez már magában is semminek nevezhetõ, de ráadásul én az érzelemteli jeleneteket keveslettem a sorozatban is, amik itt teljesen kimaradtak. Szvsz a Seriesben is valamivel több gondot kellett volna fordítani a Hibiki-Dita-Meia-Jura négyesre, de így mindent összevéve a sorozat egész jó volt, tetszett!
Nameg persze a tökéletes pár Duero és Parfait 😄D Best!

OVA2-t csak végigpörgettem, de én nem találtam benne új részt. Valószínûleg csak pármásodpercesek, hogy valamelyest csiszolják a történetvonalat, szerintem én is kihagyom.

Sadun Tryst
monsterra értettem... vandreadet láttam ^^
(sorry a félreérthetõség miatt)

edit:heh, majdnem 1xre 😄

via_mala
A Monster-rõl beszél!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Bucser
MÉg nem láttad a Vandread Season 1 2-t?<#guluszem1><#wilting>

NEm ismerlek.. Ilyet hogy Love Hina megnézel és vandreadet kihagyod?? Baka...<#szomoru1>

Ahhoj
vandread anime jó ;]

Sadun Tryst
én a mangában elsõ 2 kötetet elolvastam, de tovább nem bírtam. igaz nem a félelem, hanem az unalom miatt... meg mondjuk nekem az egész alapszitu nem tetszett... :S
majd animében lehet kipróbálom 😊

via_mala
A Vandread OAV az egyik leggyengébb anime, amit valaha láttam. Elvileg az elsõ sorozat zanzásítva, de szvsz nézhetetlen. Az OAV2 meg a második évad zanzája lenne, de azt már meg sem néztem.

Inkább nézzétek ti is a Monster-t. Az 57. résznél tartok, és csak annyit mondok, hogy kegyetlenül jó pszichothriller!

Ahhoj
szerintem azért mindennek van határa 😊
(fõleg ha az adott cucc fent is van az ööö... szal könnyen fellelhetõ, de ezt te is tudod hol, minap 1 órán át magyaráztam)

Carfanatic
na jó van még bõven amit szeretnék pl a one piece megvan valakinek

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Ottto
Akkor megnézem. Kössz.

Ahhoj
link
vmi olyasmi, amit mondtál, csak tartalmaz extra jeleneteket is

Ahhoj
szép a kép, de szerintem csak rontja a használhatóságot 😊

Ottto
Igen? Jajó, azt még nemláttam, szal fel se tûnt 😄

Sadun Tryst
csak valami szépet akartam (meg eddig kenshin volt a séma) 😊

Ottto
Nemrossz, de biztos hogy FAQra is megfelel a Hellsing téma? Jó, szeretjük, de ez mégiscsak FAQ, és nem Hellsing fanpage.

Más: a Vandread OVA ez az elsõ évadból összevágott valami akar lenni? Van itt egy olyan hogy "Recap 2nd stage" Ez valami más, vagy ugyanaz, esetleg egy Session2es mix?

Sadun Tryst
ide kattintva mindneki megtekintheti az új hellsing sémájú sg anime faq-ot 😊

ha valakinek valami 5lete van még, írja ide le, vagy írja meg nekem mailben. az e-mail címem egyezik a MSN címemmel...

Sadun Tryst
hamarosan elkészülök az új faq oldal külsejével... duh. elég összetett lesz 😄
na mind1, legalább szép lesz ^^
szal még lehet a mai nap megtekinthetõ lesz a minta 😊

hidd el, mi akkor is felfigyelünk
- ha csak egy sort irsz
- ha nem irsz nagybetüvel
- ha nincs a hozzászólásban kép.

Ahhoj
<#vigyor5>

Bucser
VAlószínûleg ha a kérdésedre nem érkezett válasz akkor a hallgatsá beleegyezés alapon nem tudnak olyan helyet... Mert egyébként mi olyan szemét banda vagyunk (ahogy azt már többször megkaptuk) hogy visszatartjuk az információt olyanoktól akik nincsennek annak birtokában.

Seth
nem látszik a kép 😞 <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Carfanatic
a képeken kivül valaki azt is nézte hogy mit kérdezek VALAKINEK MEG VAN A FRONTIRES HA IGEN AKKOR NEM ÍRNÁ KI NEKEM EGY BIZONYOS ÖSSZEGÉRT VAGY TUD ADNI EGY OLDALT AHONNAN LETÖLTHETEM

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Carfanatic
erre legalább felfigyelnek

Sadun Tryst
nem bántom, csak csendben megjegyeztem ^^

Bucser
nebáccsd😄 Legalább feldobja a topicot😄 kezdtem totál beszürkülni^^

Sadun Tryst
látom a képek a védjegyed 😄

Carfanatic
most már mind1 megoldottam a fullmetal alchemist gondot

Carfanatic
tom van külön olyan topic és itt kicsit igényesebbek az emberek de a digimon frontires részek is érdekelnek

via_mala
És akkor ezt lehetne most magyarul is?

Carfanatic
köszi a gundam info-ért nem még a full metal alchemist érdekelne de aról rész movie mindegy csak jó minõség és ingyen legyen😄

Jagi
😊