Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carfanatic
lehet de nem várok hónapokat addigra találok más megoldást
<#vigyor5>

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Krezga
Sajnos a full metal panichoz nem találtam feliratot, ezért most nekiálltam szinkronosan nézni(ez az elsõ eset, hogy ezt csinálom). Szerencsére a vampire hunter d: bloodlusthoz találtam feliratot😊
Most kezdtem el tölteni a neon genesis evangeliont+2 filmjét.
Krezga
türelmetlen vagy😄
Carfanatic
kösz mindent de nekem ez túl lassú

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Sadun Tryst
ezt a programot letöltöd, majd feltelepíted.
aztán amit adtam elõzõleg linket, azt letöltöd még megnyitod a bittorent programmal. ezek után csak ki kell választanod a helyed, h hová akarod menteni a digimont, és ki kell várnod, míg leér. 😊

u.i.: torrent-et be kell rakni a faq-ba.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Carfanatic
sajnos nem tom hogy kell torrenttel tölteni😞

Sadun Tryst
sztem errõl a torrentrõl elég hamar lejönne a digimon frontier vagy mi... igaz a fájl is elég nagy (8 G😎

Sadun Tryst
új bleach manga fejezet kint van és innen el is érhetõ 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bazd! durva lesz a következõ rész, fõleg h valami nagyon nézett a többi vizard. 😊

"Usteam megszünt. rest in peace már elég régóta."
😊
Csak ma va elseje, ezt eltévesztetted ...

berlinboy6329
Hi all!

School Rumblehoz keresek magyar felirato.Tud vki olyan helyet mondani ahonnan leszedhete?addictson néztem.Nincs.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sadun Tryst
Bleach
Nem hiném, hogy visszaemlékezés lesz, mert Rukia azt mondta, h kemény harc vár rájuk. Szerintem csak nagyjából levezetik ezt a Baounto részeket, ami tényleg nem lenne rossz... Ezek az elba*szott vámpírok már mindenhol ott vannak (Gantzban is vannak).

Karin
Aham. 😞 Akkor drukkoljunk egy második szezonért! ^^

Ottto
karin 24 részes (Most szedem a 19est)
Nem kell ennyire aggódni. Hány olyan anime volt amit az utolsó két részben lett befejezve, vagy nem volt teljes a vége? Nemegy. Mégis jók voltak, mert az elõzõ részekbõl tudtunk rá utalni mégis mit meg miért. Inkább csak hirtelen jött, de nem teljesen váratlanul. 24 részes lesz az, persze folytatás várható (Talán jó is lenne. Karin rulz!)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Bucser
NA mibe mibe hogy visszaemlékezés lesz hogy mit tudtunk meg eddig??? Na ki mit gondol???<#idiota>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
Bleach
nya. megnéztem ezt az 1 órás speciált. a megrajzolás szvsz csak 1 helyen volt borzasztó, és az akkor volt, mikor zaraki visszaemlékezet. (brutális feje van ott)
a harc viszont az elején szvsz elég jó volt. az animáció gyors volt, szép volt és nem voltak benne fura testek és fejek.
persze azért azt el kell mondani, ha errõl szólna main plotban a bleach, nem nézném...

ja meg info annak aki esetleg nem nézte végig ezt a részt, a köv rész is special lesz, és 2 órás! <#idiota>

Sadun Tryst
igaz még kb 7 rész vissza van karinból, de én ennél a sorozatnál is úgy érzem, h nem fog ez beleférni 26 részbe. 😊
így van 2 szezon lesz, vagy pedig 50 részes lesz ez a sorozat is. ^^ (nagyon nem bánnám ha tényleg 50 részes lenne)

Seth
"szal ha az ftp címet megkaptátok, akkor mást is kapnátok. ergo nincs olyan ftp cím amirõl tudunk, és még digimon is van rajta."

PSN ID.: Beegabor

Carfanatic
és msn-en elmondaná valaki ott nem tudja meg más [email protected]

Sadun Tryst
nem sajnáljuk a dolgokat, csak nem akarjuk, h megint baj legyen, így nem akarjuk kiadni az infokat, minden jött-mentnek. szal ha az ftp címet megkaptátok, akkor mást is kapnátok. ergo nincs olyan ftp cím amirõl tudunk, és még digimon is van rajta... 😊

Carfanatic
na és valami mást amit nem sajnáltok? ahol fent van a digimon frontires meg ilyenek

Carfanatic
ok felfogtam

BEAST
nahát xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bucser
már én is küldtem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

via_mala
berlinboy6329 & Carfanatic: privátok mentek

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Carfanatic
az usteam létezik

berlinboy6329
Jaja,én is de a legtöbbje amit le akarok szedni(általában mindig a teljes sorozatot szedem le ami 1 torrentben van összeszedve)és azok legtöbbje atom lasúú.FTP is azért kellene mert ott biztos h lejön és max sávszél.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

BEAST
/shrug

én torrentrõl szedem a dolgokat

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

berlinboy6329
itt a keresõbe beírva az "fdtp" szót kiadott 1 pár HSZ-t és sok helyen láttam, hogy "az ftp".Melyik az az ftp?Mi a címe?

Bucser
Usteam megszünt. rest in peace már elég régóta.

berlinboy6329
Usteam? Én úgy tom h már tavaly megszünt.Most mi van?

Carfanatic
Tud valaki animés ftp-t mondani a usteam-met már használom de van egy pár dolog ami nincs ott
elöre is kösz

Sadun Tryst
nem csak erre. hanem arra is, hogy ha pl. van 1 sorozat amivel pl. szívesen foglalkoznál, akkor azt is nyugotan vezetheted, senkinek nem fog fájni. 😊
szal ha akarsz segíteni, akkor a segítséget szívesen fogadom. ^^

Krezga
Nem tudjátok, hogy van-e a full metal panichoz felira, és ha van hol, mert az animeaddicton csak szinkront találtam, a magyarul beszélõ animokat meg nem kifejezetten kedvelem😄
madfist
mod?! pl. ha hamarabb észreveszek egy torrentet akkor feltolhatom? ilyenekre gondolsz? mert akkor elgondolkodom 😊

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Sadun Tryst
no problem 😉

regben semmi 😄
max annyi, h ha akarsz kommentelni, akkor nem kell mindig beírnod e-mailed és neved. meg ha akarsz segíteni az oldal frissítésében (plusz sorozatok, stb), akkor kapsz modi jogot. 😊

madfist
zsír! köszke! A regisztrálásban mi a poén egyébként?

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Sadun Tryst
Már nem aktuális a link és az oldal.
A Torrent @ Manga13 elköltözött erre a címre.

Sadun Tryst
Manga13 RSS:
Úgy tûnik még plugin sem kellett, mert a Wordpress alapban támogatta, csak az adot skin nem. De a skint módosítottam, és a belépés és egyéb menüknél már megtalálható a Hírek RSS formában menüpont. 😊
Manga13 on RSS

Sadun Tryst
elvielg valami pluginnel megoldható. szóval utánanézek. 😊
(úgy örülök, h azért van valami érdeklõdés 😄)

magus
elolvasam a faq-t, de most nezem, hogy Wolf's Rainbol van OAV meg TV is. Mi a kulonbesg koztuk? az OVA (ez OAV nem?) az 20 perces a TV fel oras, akkor az egyikbol csak siman tobb resz van?

madfist
Lenne egy felvetésem, de mivel nem értek hozzá... Nagyon nagy macera lenne a mangaXIII-hoz csinálni egy RSSfeed-et? Mert már egész kezdek hozzászokni...

BEAST
énis végignéztem , nem akartam abban a tudatban élni hogy lehet történt valami izgalmas is vagy kiderült valami amirõl lemaradtam volna xD

Bucser
T meg tudtad nézni?? akkor minden tiszteletem a tied😄

Hát ezt a részt elég nyögvenyelõsen néztem meg :/

BEAST
naigen , de Ichigo mindig is ilyen "hülye" volt 😄

amikor meg már teljesen egyértelmû a dolog jönnek a megszokott "Ichigo rejtélyfeltáró percei" 😄 amikor már Chad is rég rájött xD ... azis vicces hogy a mod soulok bábuként is milyen erõsek , Novának megvannak a képességei , Kon még mindig csak egy béna maci 😄

Bucser
Néha elcsodálkozom, hogy Ichigonak lehet-e annyi IQ-ja mint Forest Gumpnak? Mert triviális dolgok kitalálásához is a MOD soulok vagy Ishida kell...

BEAST
persze igazad van 😊 de így sikerült 😄DD ...

mondjuk én már az elõzõ részben behaltam a kupakos kissrácok mint halálos ellenfelek xD

Bucser
Hát hallod inkább nléztem volna még egy olyan Fake-t végig mint ezt a csöpögést...A másik meg hogy

a víz... azt elhiszem hogy Ishidanak nem jó meg Rukianak a gigai-ban nem tesz jót a víz meg Orihimenek meg Sadonak. DE RENJI meg IcHIGO csak mint szellemek vannak ott!!!!! HOGY A PICSÁBA FULLADHATNÁNAK MEG???? meg már egyszer rájöttek, hogy a Fireball hatásos... erre még mindig a Zanpakoutoukkal csapkodják a vizet.... MEg Ichigo lazán felúszik a test felszínére mikor körbezárja a vízszörny de a többiek meg mozdulni sem tudnak.... EZ ANNYIRA SZAR MÁR!!!!!

De nem?

BEAST
nincs neked szíved 😄
pedig végre megtalálja az igazit! egy nõt aki emlékezteti az anyjára xD

Bucser
ja gondolom a múltkor elmaradt 73-at akarták 73-74-el pótolni... de ez valami szörnyû... Már majdnem jobban sajnáltam magamat hogy nézem mint

Ishidát ahogy betegen sétál szegény az esõben... hüpp hüpp na itt kapcsoltam ki😄

Sadun Tryst
ezzel a filler epizóddal az a fõ baj, h 40 perces és nem csak 20.
20at még kibír az ember, de 40et már nem 1huazmban 😄