Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
transformersre abszolut emlékszem, lehet nekem is az volt az elsõ.Sztori még most is rémlik, hogy vmi nagy bolygó felfalta a többi bolygót,tudja vki melyik transformers film volt az? Még fater hordta nekem a meséket az akkor frissen nyílt videótékából (1990 körül járhatunk) Akkor volt egy másik robotos,abban összeépültek eggyé,asszem 4-en és akkor létrejött a super-mega-hyper-szíjjellûlek-robot.Emlékszem az nem tetszett,mert túl sok volt benne a visszaemlékezõs állóképes jelenet. Akkor volt még a captain future, talán orf-en, azt se nagyon szerettem(pár éve volt valami remix a zenéjébõl,arról ugrott be, azt nem tudja vki mi a címe?). Szóval már elég régen volt az elsõ😄 Azután nagy csend , dragon ball, sailor moon stb....megint nagy csend és kb 2002-tõl megint elkapott a hév,azóta is tart😄...

PSN ID.: Beegabor

madfist
Nekem az elsõ sorozat a Cowboy Bebop volt. A DB-t 10sec alatt elkapcsoltam, szal azt nem nevezném elsõnek. Egyébként az elsõ igazi anime amit láttam: a Kite volt. Ha most kezdenék neki a témának, biztos valami lájtosabbat választanék 😊

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Sadun Tryst
elsõ anime: transformers (a nagyon régi)
amit meg tudatosan anime címszó alatt néztem az elsõ kenshin ova volt. máig a beszt 😊

ottto:
304x450-es a kép, és max azt tudom megoldani, h néha mást rakjon be, és nem oldalanként mást. ugyebár iFrame alapú az oldal. van 1 fõoldal, amibe nyitjuk bele a menüket (bal oldalon a kocka).
szal ha vannak jó képeid, akkor nyugodtan küld el õket, meglátom mit tehetek velük ^^

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Carfanatic
nekem a dragon ball de nem is sajnálom

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

berlinboy6329
Nekem a Chrno Crusade.Dragonball.t is láttam de nem tulajdonítottam különösebb érdeklõdést neki.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Krezga
Felvetnék egy kérdést. Kinek mi volt az elsõ animeja amit látott, ami rászoktatta erre a "szörnyû"😄 szenvedélyre?(gondolom sokaknak a dragon ball)
Nekem pl az elsõ animom az Elfen Lied volt. Eléggé belevágtam a keménymagba, egy kis ecchi, sok vér😄
Ottto
Hagyjuk már ezt! Csak az agyam bassza fel. Inkább azt mond Tryst mekkora képek kellenek a FAQhoz éshogy a többképes megoldás megoldható-e, mert akkor keresek párat.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Krezga
Hát akkor le fogom tölteni a fumoffu-t meg a second raidot is, bár még az alappal sem végeztem, de holnapra végignézem😄
Az tényleg igaz, hogy a komoly animokat meg nem nagyon nézné az "általános" közönség, mert azon már néha gondolkozni is kell😄 Engem meg személy szerint nem érdekel a szinkron..a full metal panichoz is vagy két hétig kerestem a feliratot, aztán hagytam és szinkront tettem alá.
A cowboy bebopot már jó régen láttam(felirattal😊), már nem is emlékszem minden részre. Ha jól emékszem még van hozzá moviem is. Nem volt rossz az tény😊
Bár én olyan vagyok, hogy ami anime azt megnézem😊, de sajnos még így is le vagyok maradva a "nagy" animosoktól.
Carfanatic
megkérdezhetném hogy itt hány évesek tartózkodnak mert akkor megérteném mi ez a komly anime 4ever dolog persze azért jó az is de azok közül is csak a fullmetal alchemist jöt be az is igaz hogy nagyon nem látam sok animét mert leginkább ami miatt ilyen anime "fan" vok az a rtl2-nek köszönhetõ ahol elég sok 10+ anime-k mentek mondjuk a detective conan kicsit komolyabb volt de azt nem is szerettem

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Sadun Tryst
full metal panic-ból leginkább a fumoffu és a second raid ami jó lett. szvsz az elsõ sorozat elég felejtõs lett...
viszont 1 berserk vagy nge tényleg jó lenne. a közvéleménynek biztosan. 😊
én leginkább tv-be, ilyen retek klubba, meg a+-ra, a fullmetal alchemistet, naruto, bleach, great teacher onizuka, last exile, basilisk, rurouni kenshin sorozatokat tenném. a komoly sorozatoknak szvsz tv-ben esélye sincs magyarországon. ok, a nagy animésokat érdekli, de azok meg vagy látták vagy csak a magyar szinkron miatt érdekli õket.
szal az lenne a jó, ha nem csak 10+ korosztályú animéket vetítenék, amiben semmi komolyság (blue gender, cowboy bebop kivétel, de onnan is csak a cowboy volt jó választás).
szal NORMÁLIS animét a népnek! 😊

Carfanatic
pl a legjobb külömbség luffy és ace között akik testvérek ugyan de két külön világ és még is láccik rajtuk hogy testvérek ne ma megrajzolás miatt

Carfanatic
én szeretem ha valami túl komoly az sem mindig jó ez igy a jó és szerintem a rajzolását semmi rosz nem érheti mert ott tényleg egyéniek a karakterek

Sadun Tryst
a one piece is biztos jó, csak nekem a megrajzolás ami nagyon nem gyere be.
már csak a pinokkio és fûrész-szerû orrok miatt is... :/

Carfanatic
ja és legyenek bene nagy arc karakterek😄

Krezga
Én nem ezt mondom!😊 Már jópár animot láttam, most is töltök/nézek (term.😊), de nekem a DB-ben nem pont a verekedõs részek tetszettek(persze azok is jók voltak), de pl amikor voltak nyugis részek(sajna kevés), azok nagyon tetszettek. Az tény, hogy már régi anime a DB, de azért én még most is sokszor belenézek, mert tetszik és kész😊
Hozzászólva az a+-os dologhoz: most pont letöltöttem a full metal panicot, csupán érdeklõdésbõl. Nem is olyan rosz, mint gondoltam.
De az tény, hogy amit az a+-on vagy a klubbon leadnak nem mondható az animok krémjének. Ha leadnának mondjuk egy Berserket, vagy NGE-t, az már kész királyság lenne...de nem ez van...
Carfanatic
nekem az számít hogy humoros legyen kaland legyen benne eltérjen a valóságtól kiugrasszon a szürke hétköznapokból ezért is a kedvencem a one piece 😄

Carfanatic
nekem tetszik az egész maga a világ de tény hogy a harc a lényeg pl aki szereti a dr slump-ot akkor szereti a db-t is amugy meg én már csak az ilyen gyerekes animékat szeretem

Sadun Tryst
dragonball nem más, mint egy néhol poénokkal megtûzdelt rétes-tészta verekedõ anime, ahol a világ összes "klisé" karaktere megtalálható. de tényleg.
szal aki azt mondja, jó az anime, az 90% azt érti alatta, tetszik neki a harc benne 😊

Carfanatic
visszavonom a dragon ballos álításom de azért a fõbb karakterek hasonlítanak egy kicsit

Carfanatic
hupsz elfelejtettem a vesszõzést meg a pontozást😄

Carfanatic
úgylátom mindenki felhúzta mágát egy kicsit és most ne mén voltam a hibás😄 abban egyet értek vele hogy van egy kettõ amiben nagy a hasonlóság pl dragon ball vagy ahogy ti mondjátok alsó kategóriás anime de ebben az egész animében a karakterek személyisége e lényeg meg a sztori és még mielött nekem esnétek azért a keményebb animék sokkal kidolgozottabak és komolyabbak talán ezért nekem nem is tetszenek igazán😄

Sadun Tryst
jó hát az ottani ellentáborra catti-n kívûl azt mondom, h szellemileg károsultak különcsoportja. mert váltig álítja az összes a saját igazát, pedig lövése nincs a dologhoz. mert látott egy sailor moont, meg pár retek klubos + a+-os animot, és akkor már pfu, bazze amit kellett azt láttam. jha a legszarabb kommersz geciket. grat 😉
naszóval 😄 kezd elborulni az agyam az emberi hülyeségen, de no prob. inkább itt tombolom ki magam, mint ott, h végeláthatatlan értelmetlen vitahullmámot indítsak be. szal már nem is foglalkozok vele. bemutatták a szegénységi bizonyítványukat, asszem emiatt tovább nem is érdemes vitatkozni velük ^_^

Malakai
Nah, én is hozzája szóltam ott a témához. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

madfist
Filózom most fellinkeljem-e ezt arra az izére, vagy inkább hagyjam...

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

RelakS
I.C.Ram-ot áthívjuk ide? Biztos örülne mindenki, ahogy fikázza az egyszerûsített anime alakokat 😊 (mindenki ugyan olyan, csak más a haja :o) )

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

madfist

Van akit ez egyébként nem zavar és a limit ellenére is rendületlenül folyik tovább a töltés <#nevetes1><#vigyor2>

madfist
Loituma:... hiába ahogy politikáról nem, anime-rõl sem lehet beszélgetni, csak az "elvtársakkal". Ráadásul a többiekkel olyan szinten nem is érdemes... csak hát néha az ember tényleg szívesen elküldi 'csába akit lehet.
tryst: 30 gigás limit, az szopó. nekem sosem sikerült elérnem csak megközelítenem, amíg csellós voltam. najó egyszer elmentem 37ig de akkor nem büntettek, néha meg teljesen elszáll a számláló. akkor annyit töltesz amennyit akarsz 😊

Ottto
Na ez szép! Mi lenne ha minden menüpont alá más képet tennénk? (Márha kivitelezhetõ)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
na, már én is írtam 😄
jól elküldtem õket a csába 😉

Seth
Én is írni akartam valamit, kicsit dühít engem is ez a "tudatlanság". Bevallom,szépen nem tudtam volna megfogalmazni a mondandómat,ezért inkább rátok hagytam:d Direkt ezért linkeltem be a topicot, nem azért mert egy bleach karakter hagymát pörget a bannerjében 😄 Tudtam hogy rátok számíthatok 😄

Bucser
nem tudom hogy a szarkazmusnak miért kéne smiley hisz az arcjátékon sem érezhetõ hanem a mondanivaló és a hangleejtés mutatja😊

egyébként meg rájöttem, hogy hülye vaskalaposnak kár magyarázni bármit😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
Látom jól megaszontátok a Loituma topicba 😄
anime megszállottak fogjatok össze és ûzzétek el ki istenetek ellen vétkezik -_- (szarkazmus smile nincs??)

Bucser
<#eljen><#gonosz1>

bjútifül😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
nya, van 1 berserkes is 😄

Bucser
Jó lett😊 De egy kontrasztos színezett Vagabond és berserk grafika jobb lenne😊 nekem ez túl plasztikus😊

Sadun Tryst
jah, nem lehet feltölteni az srv-re... csak törölni...
szal. jelenleg semmi sincs az oldalon 😄
nagy valószínûség szerint akkor a tryst.uw.hu be lesz fogva új faq-nak, uccse használom már 😊
berserk és vagabond képe helyett egyenlõre ezt találtam.
de nem kell aggódni, még dolgozom az ügyön ^^
animefaq

Bucser
Én vagyok a hülye vagy tényleg 404-es a FAQ?

Malakai
Lehetnének a FAQban pl anchorok és fent a tartalomban linkelve.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sadun Tryst
oks, keresek akkor valami izgibb képet. 😊
vagy ha van bármelyikõtöknek, akkor nyugodtan küldje el ^^

Jagi
sztem jó a kép 😊 vicces... az a dolog, hogy az anime gyerekeknek való, hát...
én még gyerek vagyok, nem? : )

Berserk vagy Vagabond? Nem lehetne mindkettõ? 😄DDD

via_mala
A szerkezet tetszik, de valami dögösebb kép jobb lenne jobb oldalra. Mert így csak azt a sztereotípiát erõsíti, hogy az anime az csak gyerekeknek való. Persze mi tudjuk, hogy nem, de akkor is jobban esne jobb oldalon mondjuk Gatts képét látni. 😉
Vagy egy képet a Vagabond mangából. Vagy mittomén...

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
holnap többet tudnok mondani, újra jó a netem, holnap megnézem 6os és 7es részt, és akkor elmondom, h eddig nekem mi jött le 😊

madfist
Ezt az Ergo-Proxy-t érti egyáltalán valaki??? Egyre zagyvább az egész. Najó ez a 7. rész mintha tisztítana valamit, de...
Ki hányadik részre tippeli a megvilágosodást? (ha nektek elõbb sikerül informáljatok 😊 )

Bucser
magyarul mostmár ilyen szar lesz az anime??? mert ugye

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a soul societybõl való hazatértükig egy az egyben követték a mangában történeteket.. így el akarnák baszni?? mert engemez a bountou-s baromság kruvára nem érdekel már...

Sadun Tryst
ha jól tudom más lesz a fõvonal, csak nagyvonalakban fog egyezni a mangával.
mert ha nem így lenne, akkor nem érné meg a mangát kiadni. legalábbi szerintem...
fõleg nem késéssel az animéhoz képest.

Bucser
áhh én csak inkább írtam neki😄

Sadun Tryst
én úgy általában azzal aki nem "tiszteli" az anime ás manga kultúrát.
lenézi és gyerekesnek tartja. ezáltal fikáz benne mindnet. persze a dragonball nekik jó...
szal magasról ejteni kell az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokra. attól, h még elmondod neki, h hüje vagy fiam, még nem lesz okosabb 😄
(legfeljebb valamivel jobb érzed magad ^^)

Egy gyöngyszem...

"Az Animeokban eleve baromi igénytelenek az arcok kidolgozottságai. Arcról alig lehet felismerni a karaktereket csak ruhájuk, vagy hajúk alapján, vagy valami hasonló jellegzetesség alapján pl szemüveg, de arcról semmiképp."

Ezzel vitatkoznék...
Seth
Bleachrõl jut eszembe ,EZ szerintetek normális ? 😄

Bucser
csak nehogy úgy járjunk vele mint a Bleachel.. Bleach fasza manga mellé egy csupa filleres sorozat😞

Mikor folytatják már a Bleachet rendesen???