Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

madfist
A legjobban az idegesít benne, hogy korban az offszet max 10év, már amennyire egy nagyszemû kawaii chan életkorát meg lehet ítélni (a hangos szõkére gondolok). És akkor itt katonásdit játszanak a taknyosok... megeza rejtélyes sukyura... és a szex: a nagy harc elõtt biztos jó egy kiadós kis pirospacsi 😊

off: az gáz, ha a winfos, "explorer.exe sérült", a bsplayer meg "bsplayer.exe sérült" sárga felkiáltójellel indul?

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Ha egy kicsit komolyabra veszik onantól hogy a terorrok megtámadják az állomást, akkor jó lene. De így egy nagyon gyenge közepes. Alurról súrolja. Viszont a szexen nagyot néztem. Jó jó tudom hogy H-gamebõl készült de azért mégis...
madfist
Egyertértek veled, ezt speciel még az én szimbolumokra és egyéb késõbb kielemezhetõ dolgokra csökevényes agyam is észrevette 😊 Marha jó volt ez a rész. A sok rejtély után mindig jólesnek a múltbavisszatekintõs, magyarázós részek. És igéret.... borítékolhatom a drámát a végén?

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

madfist
Húzzatok bele 😊 Még jó, hogy jött a 30. rész, amit mindjárt megnézek, mert megkínoztam magam két Soul Link résszel. Erre már nem találok szavakat, anmnyira ratyi, és lassú és uncsi is. Megpróbáltam 120% sebességgel nézni, de akkor meg a hang lesz még idegesítõbb. Egyszerûen olyan szinten összeférhetetlen számomra, a felhõtlen a rózsaszín álom, a véres harc, meg a hentai-os ûrhorror. Idegesítõ az ingázás a jajj de jó örüljünk egymásnak, kellemes zene szól aztán meg bumm robbantsátok be a kaput... najó nem ecsetelem tovább. Mondjuk az áruló személye egy pöttyet meglepett, de ez k kevés.
Inkább megcsekkolom a blood+-t 😊

Ottto
30? 27nél lemaradtam. Úgy látszik van mit pótolni. (De utálom ezt az SS és Baka közötti "ugrálást")

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
banyek, én még a 28at sem néztem meg xD
na majd holnap! 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Bucser
Blood+ 30. része zseniális😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahogy Haji, Riku, és Saya átmennek az úton viszont Kai már nem ér át ezze is egy fajta elválást jelezve, hogy az õ útjaik már nem együtt mennek😊 Szerintem iszonyatosan jól ki lett találva😊 Vagy csak én képzelem bele magam? de ahogy megláttam ezt a jelenetet ez jutott az eszembe.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

RelakS
Úr isten! Ez a Fumoffu végig ilyen lesz? A második részen is fulladoztam XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

😄D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

RelakS
Belehallgattam az angol szinkronba egyébként, mikor Sosuke éppen vendégül látja Tessát. Hát amilyen cuki hangja van annak a csajnak, legalábbis el akartam olvadni

madfist
L.O.L. (AMV, szerintem...)

Hát igen. Gauron japán hangja meg istenkirálycsászár! Komolyan! olyan hangot ritkaság találni. Mély orgánomú, zengõ... tökéletes. A muksó állítólag az eggyik legjobban keresõ szinkronszinész japánban.
jólvan, nekem nincs viszonitási alapom azért mondom, hogy a Full Metal Panic-ben jók a két fõszereplõ magyar-szinkronjai 😊
abban igazad lehet hogy jobb, de már csak fílingbõl is=)

Bucser
Igazából pont ezeknél a jeleneteknél az igazi a japán szinkron. Számomra a magyar nem tudja visszaadni azt amikor erre tök komolyan feleli amit felel mert valahogy a szinkronszínészen sem érzem, hogy az egészet komolyan gondolná...😞 A poén jó és ül meg a képi játék is tetszik de valahogy a hangulata nem ugyanaz... PL soha nem tudnám elképzelni azt a jelenetet magyarul mikor A Bleachben Rukia rajzol Ichigonak közben magyaráz és ilyen hülye nyuszikák vannak a rajzon és ezzel ábrázolja Rukia a jó és rossz szembenállását és mikor rukia felnéz Ichigo hülye fejjel ott áll néz nyögdécsel, hogy vajon hogy is kell nézni azt a rajzolt, Rukia megkérdezi, hogy "Érted?" És Ichigo ennyit válaszol "áhhh nagyon gáz ahogy rajzolsz..."
ÉS utana mg azon veszekednek (persze közben rukia veri ichigo fejét) hogy hogy lenne képes bárki is bármit megérteni mikor Rrukia ilyen szarul rajzol😄
Na ez a jelenet utánozhatatlan Magyarul szerintem.. Japánul meg olyan feelingje van hogy többször visszatekerve is akár megnézem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

a magyar szinkron is jóóó =) (lehet mert fõképp ehhez vagyunk hozzászokva😊

asszem pont tegnap volt valami ilyesmi hogy: "mennyire szereted õt,mondj valamit ami nagyon sokat ér neked!" "hát a kémmûholdunk." <#idiota><#buck>

Bucser
Magyar szinkronról nem tudok nyilatkozni mert kb 5 perc utan elkapcsolom mert idegesít😄 A+-on ezen okból nem nézek anime-t😄

Seth
Nem-e?? Ha egy csaj olyan ütemben és hangerõvel 10 másodpercig folyamatosan fossa a szavakat,akkor azt minek neveznéd?? Most én a magyar szinkronról beszélek nem a mindíg zseniális japánról 😄

PSN ID.: Beegabor

Sadun Tryst
hát nemtom. kaname szerintem 1x sem rikácsolt (mert az már idegesítõ lenne ^_^). kaname japán szinkronja szerintem tökéletes választás volt. 😊

Seth
az a holnapi rész lesz asszem, marhajó 😄
A szinkron is jó lett szvsz, bár a feliratokat is lefordíthatnák, mert ugye nem mindenkinek volt szerencséje a fansubhoz😄
Plussz a diákelnök hangja se olyan jó választás, de meg lehet szokni. Molnár Ilona nagyon tud rikácsolni, Kanaménak született 😄

Sadun Tryst
szerintem az alap sorozatot simán veri 😄
fõleg az iskolás rész mikor Souske és Kaname hazasprinetlnek a jegyzetért, majd vissza 😄

RelakS
Áhhh, basszus!
Full Metal Panic? Fumoffu

Folyik az orrom is a röhögéstõl! Ez nagyon kész van! ÁÁÁÁÁÁ!!!!! XD

szóval láttad...
Elfen Lied? elsõ részt láttam, érdekes =)
nyelvvizsga utánra tervezem megnézni az összes részt 😛

Seth
vmi más, mert az már 1000x lerágott csont 😄
Közben elkezdtem az Utawarerumono-t és a Ouran High School Host Club-ot. Mindegyik jónak indul 😄

Seth! Én tudom ajánlani a Hellsinget, japán szinkron magyar felirat, egész jó =)
eksön van, vér van, zombik vannak, vámpírok vannak, military van, mi kell még? 😄

Sadun Tryst
hát nemtom. ami van ps2-n japo rpg, nekem már az is elég. nemgogy még pc. még a legtöbb konzolos rpg végigtolására sem lenne idõm, az európai és amcsi játékok mellett. 😊

Seth
én pc-s jrpg-krõl beszélek,amiket mi mégcsak hírbõl sem ismerünk, de léteznek és van 1-2 olyan pöpec grafikájú,hogy csak úgy sajog a szívem utánuk. Ps2-n már túladtam nemisolyanrég

Davidus
A Samurai Champloo-t kezdtem el nézni. Nagyon jó!

V9ykn8_TZL0

Sadun Tryst
psx emu csodákra képes 😄
én is úgy nyomtam végig most 1 rakat játékot. jelenleg is FF9el küldöm. nem akad, nem akad a hang, lehet menteni, minden pöpec 😊
meg most már 30k és veszel használtan ps2-t chippelve.

Carfanatic
valaki segítsen nem tok felépni egy bizonyos helyre aki segítene privibe szóljon😞

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Seth
milliószámra jönnek ezek a játékok Japánban , fõleg pc-re, de ugye 1-2 kivételtõl eltekintve ott is marad náluk. Sajnos nem sajnos,kiki döntse el maga. Amit viszont nagyon hiányolok,azok a japán RPG-k. Abból is rengeteg jön ki pc-re is nemcsak konzolra, azokból szívesen látnék párat angolul.

madfist
😊))))) én is most akartam irni pár szót a soul linkrõl a harmadik rész után, de bezavart a progtanár. Szal majd inkább továbbnézem, bár egyelõre a tömör véleményem: ez aztán a ratyi.
Egyébként ezeket a játékokat kiadták pcre is vagy csak konzolra, mert ha igen akkor megnéznék már egyet milyen 😊

Seth
A Fate-et nézem kezdetektõl fogva, az Eremental-ról kis jellemzést, saját véleményt ha írnál, köszke

Fate/Stay Night

Kardozós. Még fut.

Eremental Geard

Na és most egy jellemzés.

Minden tiszteletem a japóké. Amíg az amcsik egymás után b**ák el a játékadaptációkat(persze van kivétel a la Silent Hill) úgy õk szinte már tökélyre vitték ezt. Rengeteg H-Gamet vittek már vászonra nagy sikerrel, remek sorozatok formályában.

De azért évezredenként egyszer õs is mellényúlhatnak...

Soul Link 1-6. Érdekes, de mégsem az igazi.

A Shuffle készítõinek legújabb mûve. Le sem tagadhatná a rokonságát. Néhány karakter mintha egyenest onnan szabadult volna. 😊
Sztori röviden.

400 km-el a föld felett kering az Aries katonai kiképzõállomás. Egy csapat kadét érkezik ide. A kötelezõ fiú lány felállásban. Gyerekkori barátok meg minden.

Az elsõ két rész enyhe ecchi ökörködésben telik el. Jajaj rádnyitottam a fürdõszobaában, áááá beláttam a bugyid alá, jujj véletlenül megfogtam a melledet!

Na és ekkor jött a dönbbenés.
Figyelem a sztori tartalmazhat spoilereket minden embernek, aki még nem látott amcsi akciófilmet. 😊
Ugyanist az Ariest megtámadják a terroristák! Eddig azt hittem ez gyerek anime de a terorrok nem lacafacáznak! Lazán végigmészárolják az állomást, szó szerint cahatokra lõnek pár embert, kinyírják a helyi véderõt+az irányítóközpontot.

Mindenki menekül. Lehet hogy nem gondoltátok volna de hõseink ott rekednek az alsóbb szinteken, míg a felsõt a terorrok tartják ellenörzés alat. Mit lehet ilyenkor tenni? Hát természetesen átültetni a gyakorlatba amit tanultunk és felvenni a harcot.

Végig Die Hard érzésem volt ahogy hõseink lassan elkezdék felszámolni a terorrokat. Szinte vártam mikor lép be Mr. Bruce (Vérespóló) Willis.
A terroroknak az állomáson lévõ atombombákra fáj a foga. (Rohadtul eredeti nem?)

A Soul Link egy erõs közepes anime. A karakterek gyönyörûek, a CG-t viszont nem tudom minek eröltették bele, mert ilyen minõséget kb vagy 10 éve láttam utoljára. Komolyan mondom annyira gagyi az ürhajók stb kinézete hogy... el sem tudom mondani.
A sztori is eléggé B-kategóriás, de azért megvan a maga diszkrét bája. Animében még úgy sem láttam ilyet. 😊 Néhány szinkronhang nagyon gyenge.Sok az üresjárat. Valahogy nem érzi az ember hogy most mindenki egy életveszélyes szituációban van.Feszültség nuku. Érdekes hogy jobben fel merik vállalni hogy ez egy H-game volt mert azért van benne szex és nem az utílás szintjén , hanem szépen mutatva. (Soft stílusban persze. 😊)

Mindent összevetve egy középszerû anime. Ha valaki a B-mûfajt kedveli és még animében nem látott ilyet az nézze meg.
Egyszer élvezhetõ.

Persze még csak 6 részt áttam a 13-bó, szócal még változhatnak a dolgok de nem hiszem.
Sadun Tryst
Karin last epizód
Jó volt a sorozat, jöhetne még jóval több rész is. 😊
Bár a sorozat kicsit szétszórt volt, így kicsit hosszabbra számított az ember. No de reméljük lesz 2. évad is, így nem probléma. 😄
No meg utolsó résszel való észrevételem, ekkora melleket Karinnak még nem rajzoltak! <#idiota> Brutálisan nagyok lettek! Ez kicsit visszatetszõ volt, de az ember haamr túltette magát ezen is. 😊
Lényegében, aki még nem látta ezt a sorozatot és vágyik egy kis nevetésre, az ne hagyja ki. 😊
10/9

Seth
Valami jó kis akciós sorozatra vágyom, tudnátok ajánlani vmit? Kardozóst,pisztolypárbajost, kis drámával,tragédiával 😄 thnks

Sadun Tryst
a faq-ban van elég sok anime. ha meg az alapokkal megvagy, akkor tulajdonképpen a must see sorozatokat is kivégezted 😄
talán még van 1-2.
pl. rahxephon, great teacher onizuka, wolf's rain, basilisk, samurai champloo, berserk, stb stb 😄
szal ami a faq-ban le van írva anime, azoknak a 90%-át én is láttam, és jók is. 😉
(bár nem feltétlen must see, keress rá a címekre)

Davidus
fasza thx😊 esetleg nust see sorozatokat tudtok ajánlani? a nagy öregeket már láttam de kb 1,5 éve nem voltam anime közelében. olyanok kellenének amik minõségben Bebop vagy NGE magasságokban mozognak😄

V9ykn8_TZL0

Sadun Tryst
jam, abban nincs is benne. de az animeaddicts.hu-n fent van szinte az összes elérhetõ felirat + szinkron. szal ha anime felirat kéne, akkor érdemes azt az oldalt meglátogatni. 😊

Davidus
van valahol egy lista hogy mikhez van magyar felirat? a FAQ-ban nem találtam

V9ykn8_TZL0

Ottto
Karin utolsó epizód
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elsõ benyomásra elsietett, összecsapott. Mikor ez elején mindenki feldobja a talpát, az elsõ gondolatom az volt hogy Winner nagyapja kicsit túl jól végzi a dolgát. Ilyenkor általában nyomnak egy 15 percen át tartó rizsát hogy "na most meghalsz" aztán egy perc halál, végül 10 perc megemlékezés (Mint a Eldánál). Ez meg öt perc alatt legyilkolja a családot. De aztán Karinnál habozott, szal megint ugyanott tartunk. Talán nem ártott volna legalább még egy részig elhúzni a dolgokat, de így a a végére érve egész jól sikerült ez is, és befejezték ezt is :CCC

Maga a sorozat elsõ osztályú szerelmitörténet, enyhe misztikával. Aki még nem kezdte el, és könnyed szórakozásra vágyik, azt mondom áljon neki, nem bánja meg (igen, már az elsõ rész megragad 😛 )

Ha valahol felmerül a folytatás kérdése ne tartsátok vissza, éljenezzünk együtt!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

RelakSfromhome
Ja, az AnimeHQ anime könyvtára tök üres volt <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Seth
elég sokáig tartott, de most már tényleg rendben lesz remélem. Jómultkor is megvolt újra minden könyvtár, aztán szépen eltûntek

fõhadiszállás?

madfist
Na végre a fõhadiszállás is kezdi összeszedni magát. És így legalább a mangazin is megy végre 😊

Sadun Tryst
nincs mit 😉

RelakSfromhome
Fenomenális! Köszönöm! 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
A+-on sztem nagyon jó a szinkron 😊 Igaz, Kaname jellegzetes kis hisztis picsa lett 😄

Sadun Tryst
a fumoffu-hoz (full metal panic 2. évad) tudom h van magyar felirat az animeaddicts.hu-n, meg ugyan ezen a helyen van a full metal panic-hoz magyar szinkron.
azt mondják nem olyan gáz a szinkron (najó, kaname talán 1 kicsit), szal ha fontos a magyar nyelv, akkor érdemes letölteni.

RelakSfromhome
ehh... Magyar feliratot tud valaki a Full Metal Panic-hoz? :/

Bucser
Gondolom beindult mint Berserkben a daráló😄