Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
off: az gáz, ha a winfos, "explorer.exe sérült", a bsplayer meg "bsplayer.exe sérült" sárga felkiáltójellel indul?
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
Inkább megcsekkolom a blood+-t 😊
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
na majd holnap! 😄
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
abban igazad lehet hogy jobb, de már csak fílingbõl is=)
ÉS utana mg azon veszekednek (persze közben rukia veri ichigo fejét) hogy hogy lenne képes bárki is bármit megérteni mikor Rrukia ilyen szarul rajzol😄
Na ez a jelenet utánozhatatlan Magyarul szerintem.. Japánul meg olyan feelingje van hogy többször visszatekerve is akár megnézem😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
asszem pont tegnap volt valami ilyesmi hogy: "mennyire szereted õt,mondj valamit ami nagyon sokat ér neked!" "hát a kémmûholdunk." <#idiota>#idiota><#buck>#buck>
PSN ID.: Beegabor
A szinkron is jó lett szvsz, bár a feliratokat is lefordíthatnák, mert ugye nem mindenkinek volt szerencséje a fansubhoz😄
Plussz a diákelnök hangja se olyan jó választás, de meg lehet szokni. Molnár Ilona nagyon tud rikácsolni, Kanaménak született 😄
fõleg az iskolás rész mikor Souske és Kaname hazasprinetlnek a jegyzetért, majd vissza 😄
Full Metal Panic? Fumoffu
Folyik az orrom is a röhögéstõl! Ez nagyon kész van! ÁÁÁÁÁÁ!!!!! XD
Elfen Lied? elsõ részt láttam, érdekes =)
nyelvvizsga utánra tervezem megnézni az összes részt 😛
Közben elkezdtem az Utawarerumono-t és a Ouran High School Host Club-ot. Mindegyik jónak indul 😄
eksön van, vér van, zombik vannak, vámpírok vannak, military van, mi kell még? 😄
én is úgy nyomtam végig most 1 rakat játékot. jelenleg is FF9el küldöm. nem akad, nem akad a hang, lehet menteni, minden pöpec 😊
meg most már 30k és veszel használtan ps2-t chippelve.
\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks
Egyébként ezeket a játékokat kiadták pcre is vagy csak konzolra, mert ha igen akkor megnéznék már egyet milyen 😊
Kardozós. Még fut.
Eremental Geard
Na és most egy jellemzés.
Minden tiszteletem a japóké. Amíg az amcsik egymás után b**ák el a játékadaptációkat(persze van kivétel a la Silent Hill) úgy õk szinte már tökélyre vitték ezt. Rengeteg H-Gamet vittek már vászonra nagy sikerrel, remek sorozatok formályában.
De azért évezredenként egyszer õs is mellényúlhatnak...
Soul Link 1-6. Érdekes, de mégsem az igazi.
A Shuffle készítõinek legújabb mûve. Le sem tagadhatná a rokonságát. Néhány karakter mintha egyenest onnan szabadult volna. 😊
Sztori röviden.
400 km-el a föld felett kering az Aries katonai kiképzõállomás. Egy csapat kadét érkezik ide. A kötelezõ fiú lány felállásban. Gyerekkori barátok meg minden.
Az elsõ két rész enyhe ecchi ökörködésben telik el. Jajaj rádnyitottam a fürdõszobaában, áááá beláttam a bugyid alá, jujj véletlenül megfogtam a melledet!
Na és ekkor jött a dönbbenés.
Figyelem a sztori tartalmazhat spoilereket minden embernek, aki még nem látott amcsi akciófilmet. 😊
Ugyanist az Ariest megtámadják a terroristák! Eddig azt hittem ez gyerek anime de a terorrok nem lacafacáznak! Lazán végigmészárolják az állomást, szó szerint cahatokra lõnek pár embert, kinyírják a helyi véderõt+az irányítóközpontot.
Mindenki menekül. Lehet hogy nem gondoltátok volna de hõseink ott rekednek az alsóbb szinteken, míg a felsõt a terorrok tartják ellenörzés alat. Mit lehet ilyenkor tenni? Hát természetesen átültetni a gyakorlatba amit tanultunk és felvenni a harcot.
Végig Die Hard érzésem volt ahogy hõseink lassan elkezdék felszámolni a terorrokat. Szinte vártam mikor lép be Mr. Bruce (Vérespóló) Willis.
A terroroknak az állomáson lévõ atombombákra fáj a foga. (Rohadtul eredeti nem?)
A Soul Link egy erõs közepes anime. A karakterek gyönyörûek, a CG-t viszont nem tudom minek eröltették bele, mert ilyen minõséget kb vagy 10 éve láttam utoljára. Komolyan mondom annyira gagyi az ürhajók stb kinézete hogy... el sem tudom mondani.
A sztori is eléggé B-kategóriás, de azért megvan a maga diszkrét bája. Animében még úgy sem láttam ilyet. 😊 Néhány szinkronhang nagyon gyenge.Sok az üresjárat. Valahogy nem érzi az ember hogy most mindenki egy életveszélyes szituációban van.Feszültség nuku. Érdekes hogy jobben fel merik vállalni hogy ez egy H-game volt mert azért van benne szex és nem az utílás szintjén , hanem szépen mutatva. (Soft stílusban persze. 😊)
Mindent összevetve egy középszerû anime. Ha valaki a B-mûfajt kedveli és még animében nem látott ilyet az nézze meg.
Egyszer élvezhetõ.
Persze még csak 6 részt áttam a 13-bó, szócal még változhatnak a dolgok de nem hiszem.
Jó volt a sorozat, jöhetne még jóval több rész is. 😊
Bár a sorozat kicsit szétszórt volt, így kicsit hosszabbra számított az ember. No de reméljük lesz 2. évad is, így nem probléma. 😄
No meg utolsó résszel való észrevételem, ekkora melleket Karinnak még nem rajzoltak! <#idiota>#idiota> Brutálisan nagyok lettek! Ez kicsit visszatetszõ volt, de az ember haamr túltette magát ezen is. 😊
Lényegében, aki még nem látta ezt a sorozatot és vágyik egy kis nevetésre, az ne hagyja ki. 😊
10/9
talán még van 1-2.
pl. rahxephon, great teacher onizuka, wolf's rain, basilisk, samurai champloo, berserk, stb stb 😄
szal ami a faq-ban le van írva anime, azoknak a 90%-át én is láttam, és jók is. 😉
(bár nem feltétlen must see, keress rá a címekre)
V9ykn8_TZL0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maga a sorozat elsõ osztályú szerelmitörténet, enyhe misztikával. Aki még nem kezdte el, és könnyed szórakozásra vágyik, azt mondom áljon neki, nem bánja meg (igen, már az elsõ rész megragad 😛 )
Ha valahol felmerül a folytatás kérdése ne tartsátok vissza, éljenezzünk együtt!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
azt mondják nem olyan gáz a szinkron (najó, kaname talán 1 kicsit), szal ha fontos a magyar nyelv, akkor érdemes letölteni.