Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
A lejátszással nincs gondom, csak a felirattal. De úgy látom már nem lesz gondom. Ez a VLC egész jó kis program.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ottto
Szívesebben használok olyan lejátszókat amikben benne van a codec mint olyan codec-et amiben van lejátszó 😊
De azért kössz. Szerintem már rendben leszek.

RelakS
Nekem a FMP? F fájljait nem játsza le a mpc. Feltelepítettem az oldalon található kodeket, azóta el sem indul a vetítés, VISZONT amit mellékeltek hozzá mpc-t, azzal mûködik O_O

Ilyet még nem láttam. Próbáld meg ezt szvsz.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sadun Tryst
vagy használj combined community codec packot. feltesz minden codec-et, és benne van az mpc (media player classic) és a zoomplayer. mivle ezen a winen az elõbb nálam behalt, a 2.-at használom és tökéletesen mûködik és gyors. 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Ottto
Hm....Nemrossz kis program. Viszont elég lassú. Na mind1. Azt a pár alkalmat kibírja amíg mkv/ogm-t nézek. Kössz szépen.

Dying Soul
VLC Player.
Én életemben nem tudtam szerezni MPlayert, semmi telepítõt, semmi ilyesmit. VLC viszont bejött és játszik mindent.

Ottto
Kapott már valaki hasonló hibaüzenetet MPlayernél:
commandline: ""D:\Anime\KaleidoStar\ Ka1eido Star 48 (eng.GB.Big5) .mkv" -fs -double"
MPlayer dev-CVS-050227-17:21 (C) 2000-2005 MPlayer Team
CPU: Intel (Family: 8, Stepping: 3)
Detected cache-line size is 64 bytes
CPUflags: MMX: 1 MMX2: 1 3DNow: 0 3DNow2: 0 SSE: 0 SSE2: 0
Compiled with runtime CPU detection - WARNING - this is not optimal!
To get best performance, recompile MPlayer with --disable-runtime-cpudetection.

c:/windows/fonts/arial.ttf doesn't look like a font description, ignoring.
Cannot load font: c:/windows/fonts/arial.ttf
getch2: 6 can't get number of input events
Playing D:\Anime\KaleidoStar\ Ka1eido Star 48 (eng.GB.Big5) .mkv.

Ezután több oldal hülyeség ismétlõdik. Lényegében a font-al van baja. Behozom az angol feliratot, egy idõ múlva ezzel elszáll. Nagyon gyakori eset az ogm ill. mkv fájloknál (Csak most kezdett el igazán idegesíteni, fõleg mikor az utolsó résznél vagy háromszor kihajintotta :@)
Ha angol szinkronnal nézem akkor persze nincs ilyen gond mert a sub ki van kapcsolva (De sajnos néha az angol szinkron is annyira szar tud lenni!!!)
Próbáltam más Fontal is, de a hiba ugyanaz maradt. Valakinek hasonló gondja?

Seth
Na ezeket sem nézem,mert ártalmas az egészségre ^..^

PSN ID.: Beegabor

RelakS

RelakS
Megnéztem.
Az énekes csaj valami felfoghatatlan, az R és L közé esõ hangot mond minden egyes r-nél. Sosuke esetében viszont úgy ropognak az r hangok, mint a géppuskája 😊

Dying Soul
Háttérben Kurama 😄

Imkább jófejek ez alapján. 😊
Jagi
Karaoke? Na? XD

Jagi
Hát ja. Azért meglepõ mit kibír...
Soka csudátzák, hogy : 2nem lehet karddal levédeni egy golyót"
Az a samuráj aki a kardjára, a harcra, a harcmûvészetre tette fel az életét, az igen is 4-bõl legalább egyet blokkolt és amíg a puskások töltöttek, a fájdalommal nem tötõdve darabokra vágta mindet... sztem volt ilyen.

RelakS
Akkor este lekövetem a Full Metal Panic? Fumoffu felvezetõ dalát 😊

via_mala
Hmmm, 7 golyó, de akkor is kár a kardért...
Még jó hogy nem teflon bevonatos golyókkal próbálkoznak.
Meg nem páncélököllel. 😉

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
jam, ha jól figyelsz, akkor bármelyik opening videoban meghallgathatod 😊

via_mala: de mi mégis ezért szeretjük õket 😄

Jagi
Jagi
pfúú pill

via_mala
Nem. Linket! Thx.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

RelakS
"így van, az r betût l-el pótolják, az l-betûnél pedig r-t mondanak."

Hmm? R-t l-el???

Jagi
a géppityust láttad? 😊

via_mala
Igen, és a bal oldalon mennek az autóval, visszafelé lapozzák a könyveket, a föld felé tartott tenyérrel integetnek maguk felé, számoláskor a kisujjukkal kezdenek számolni, pálcikával esznek, mangát olvas 5-tõl 95 éves korig mindenki, mindenért bocsánatot kérnek, szombat-vasárnap is dolgoznak, a teáscsészét összevissza forgatják, mielõtt kiisszák belõle a teát miközben ülés helyett térdepelnek, tatamin alszanak, a házaikban papír a fal, az ajtóik tolóajtók, papírból bármit képesek kihajtogatni, órákig pepecselnek egy csokor virággal, és még sorolhatnánk.
Vicces egy nemzet, tényleg. 😉

Érdekességképpen: Bullet vs Katana

Jagi
Legdurvább példa: Alie Srike... 😛<#szomoru2>

Sadun Tryst
így van, az r betût l-el pótolják, az l-betûnél pedig r-t mondanak.
vicces nemezet 😄

Jagi
Megjelent A samurai Chaploo játék PS2-re...
Blokkolnám 😊
Nem lehet rossz 7.6 pontot kapott a testerektõl, a funoktól +1,2 pont...
Kipróbálnám...

RelakS
Nézegettem a japán írást, és addig variáûltam a Wikipedia-n, míg leírtam a nevemet 😊

Két probléma akadt:
1: A japán nem ismeri az L hangot. Helyettesítõ hangja a ru
2: Mássalhangzótorlódás sem vanik... ilyenkor u hangot kell berakni: ks -> kusu

Eredmény:
Relaks
Katakana: レルアクス
Hiragana: れるあくす
Hangonkénti kiejtés: re-ru-a-ku-su (vagy magyarul: re-rü-a-kü-szü)
Rendesen talán: reruaks vagy reruakus (rerüaksz vagy rerüaküsz)

Azért felolvastatnám egy japán anyanyelvû csókával 😊

Monjuk leszedem a játék képszetjét és abban ugyanez van. 😊 suóval hiába próbálkoznak a rajzolók/rendezõk ha már eleve ragaszkodni kel a sztorihoz. 😊
Sadun Tryst
nemtom, engem a hideg ráz az ilyentõl 😄
egyedül az tetszik ami szándékosan poénos. mint anno bleach cosplay, amint ide is belinkeltem. (érdemes visszakeresni, nagyon f*szák)

pl. a töménytelen hellsing, naruto (kedvencem ebben a 120kilós hinata volt), mostmár bleach, chobits és még sorolhatám cosplay cuccoktól már herótom van. no meg nge asuka és rei... örök favorit... duh -_-

madfist
na bevállaltam egy your-mom fansubot, de az igazi bevállalás inkább a soul link 7. része volt, reméltem, hogy tolnak benne pár fordítói poént, de nem jött be 😞. Ez a gungrave-es, iránytott, regenerálódó zombi katonák újabb hülye ötlet az eddigiek mellett. Meg újabb kawaii-chan, kawaii kutyával és mindenki boldog megint. Meg a kemény terrorista csávó is lazán zavarba jön, már csak a csepp hiányzott a fejérõl.[/spolier] Szal eszméletlen szar ez a cucc. Hogy mégis miért nézem? most már kiváncsi vagyoka végére. Na inkább megcsekkolom a black lagoont 😊
ez a cosplay meg tényleg k jó, nem csoda, hogy õk lettek az elsõk.

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

persze ami van ^^
kezdem sajnálni hogy nem mentem el erre az anime-manga-bigyóra 😄

(azért valamelyikük jelmezét szivesen elfogadnám, fõleg az alucard-hasonmásét, két számmal nagyobban, és nagyobb karimájú kalappal ;D )

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sadun Tryst
a huszárkard tényleg elég erõs a megáldott pengék helyett 😄
de hát ha nincs ló jó a szamár is...

<#eljen>

Ottto
Vazz a szõke csávó tényleg tökre olyan mint Anderson atya 😄DD <#eljen>

Hellsing fanatisták mindenütt :o
milyen huszárkardja vana csávónak má' 😄

RelakS
A köpenyes engem Caleb-re emlékeztet a Blood és Blood2 játékokból 😊 Nem véletlenül? 😄

ALIENwoods
Keresem eme jó páros elérhetõségét (msn), a nemrég megrendezett Sakura Party-n voltak (a legjobbak 😛 ):

RelakS
FMP? Fumoffu 3. része nagyon rulz 😊

RelakS
Azért nem árt a szereplõk elõéletét is ismerni.

Mert ugye mi vicces van abban, hogy egy srác elgondolkozva néz egy ponyvával letakart ételhalmot. De ha már tudjuk, hogy ez a srác Sosuke Sagara, akkor tudhatjuk, hogy a fejében megindult a gõzgép, hogy milyen védelmet okoskodjon ki:
1. nap: villanypásztor
2. nap: könnygáz (mikor kaname kötexik, hogy semmit ne csináljon: Taposóaknát lehet? <#idiota>)

Seth
--Kaname...nem sikerült ..... CSETTTT <#buck>

PSN ID.: Beegabor

RelakS
<#idiota> Az nagyon nagy volt 😊 De mikor Sosuke küzdött a bringával, Kaname hogy ellágyult már 😊
Meg milyen sokkot kapott, mikor kiderült, hogy a tanerõ félig a halálán van <#idiota>

Jó van na... 😊 Csak sokat lendítet volna ha aranyoskodó ecchisorozatból ebbe fordul át. Sajna még mindig aranyoskodó meg ecchi csak néha felmázolják pár teror agyát a falra. 😊
Sadun Tryst
én pont errõl a részrõl beszéltem, hogy szerintem az egyik legjobb. 😊
fõleg mikor a vonatablakban folytogatja kaname souskét, és közben kiabál:
"ha egy picit is szánsz engem akkor most meghalsz!" 😄

RelakS
Mert tegnap a FMP: Fumoffuban mi volt? 😄
Rohant vissza Kaname és Sosuke a suliba. Útközben loptak egy bringát, amivel olyat repültek, hogy még, a végén fákon ladnoltak. Ezután lesprinteltek mindenkit, egy tigrisbukfenccel begurultak a vonatba, és csak néhány kis vonalka volt rajtuk jelzésképp... Pedig az a sulis egyenruha minimum szétfoszlott volna a terheléstõl, a különbözõ csonttöréseket nem is számítva <#idiota>

De legalább egy kicsit koszolódhatnának. Jólvan nem várom el hogy a végére Mr. Bruce (Vérespóló) Willis stílusában nyomná, de azért reálisabb lenne a dolog, hogy egyre törõdötebbek, szakatabbak lenénk a végére. De a szeparálódott ûrállomásrészben biztos komplett fürdõ és kozmetikai komplexum van. 😊

Az egész olyan sújtalan. Nem érzem afeszültséget, hogy most mekkor a tét. Ha legalább minden részben tûzpárbajban ritkítanák a terorrokat az még dobna is valamit rajta, de az is elvétve fordul elõ.
madfist
tizenéves csitrik: jó ez igaz, tényleg õk mentik meg a világot, de...na majd a 7. rész után folytatom 😊

off: Újraindításkor persze, már el sem indult hiányzó dll-ekre panaszkodva, de egy install cds javítás látszólag megoldotta a problémát. És vírust és spyware-t sem találtam. Attól félek a vinyóm szarakszik...

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Bucser
ja az 😊 Cseréld le az explorer shellt aston shellre😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bár ez megérthetõ, hiszen a legtöbb animében is tizen (legvégsõ esetben) huszonéves surmók mentik meg a világot. 😊
Csak õk maradtak ott.. Nem csoda hogy elkezdtek Bruce Willisest játszani. 😊
Sadun Tryst
off: igen, az gáz. 😊
valami vírus vagy spyware megette õket. szerintem intézkedj mihamarabb, mielõtt több ártatlan áldozata lesz eme ismeretlen kórnak. 😉