Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
szerk.:vagyis van alatta felirat, csak angol😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Azért Rena pár megynilvánulásán jött a lúdbörzés rendesen.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PSN ID.: Beegabor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A grafikán sokat turbóztak az elsõ részhez képest. A zene maradt ugyanolyan jó😊, és azért benne van az elsõ rész hangulata is, de nemigazán ugyanaz.
Topiclendítõ kérdés...
Ki parázott már be animén? És melyiken?
Ki parázott már be animén? És melyiken?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Megjelenik egy új lány a Hinata szállóba, Keitaro huga, és innentõl a bonyodalmak.
Nem rossz, kár hogy a grafika más(bár mit is várhatnék egy OVA-tól...), mint az eredetiben. Mostmár tudom a nézési sorrendet si😄: TV, x-mas spec., Spring spec, OVA.
Nah akkor mehet ki DVD-re😄
Egy csapat fiatal kadét érkezik a föld körül keringõ Aries katonai kiképzõállomásra. Régi gyerekkori barátok találkoznak, volt szerelmek stb…
Ebbõl egy School Life az ûrben-re számítana az ember de a következõ részek erre rácáfolnak.
Egy Chuck Norris-i fordulattal gonosz terroristák foglalják el az Ariest és a fedélzeten lévõ atombombákra fáj a foguk. – Eredeti nem?
Hát nem. Hõseink az állomáson rekednek és amolyan Die Hard stílusban bujkálnak + elkezdik ritkítani a gonosz terrorokat és csak egy maradhat. Persze nem hiányozhat a szerelem sem mert az igazi macsó fõhõs (esetünkben Ryota-kun) mindig összejön a gyerekkori csodálójával. És persze kiderül a terrorok igazi célja…
Meglepett ez az anime. Egyrészt az elsõ rész után nem számítottam a véres lövöldözõs jelenetekre meg némi egészséges szexre. (Végül is Hentai játékból készült.) + az Óriási már már amcsi fimeket idézõ sablonossága. Nem volt olyan rossz mint amilyennek beállítják, de azért kellemes Die Hard/ Úszó Erõd utánérzéssel néztem végig.
Amitõl viszont a falra másztam az a CGI-volt. 2006-ban ilyent kiadni! Rengeteg igényesCGI-t lehet animékben látni, de ez olyan sz*r volt hogy arra egyszereûen nincs szó. Mintha a rendezõ kisfia dobat volna össze 3dmax-al egy szabad délután alatt, az apuka meg belerakta, hogy örüljön a gyerek. Még szerencse, hogy kevés ûrjelenet van.
Sablonos Karakterek, Sablonos történet, sablonos anime…
A Shuffle! Készítõitõl azért többet vártam.
Egyszer nézhetõ, ha nincs jobb dolgotok.
Ezzel nagyon is egyetértek!!😄
Love Hina Spring Special
Nekem valahogy a karácsonyi jobban tetszett(talán mert abban Motoko többet szerepel?😄), de azért ez is kellett a teljességhez😄. Ebben a movieban már teljességgel kijön belõlem a teknõsfóbia😄, hogy lehet már ennyi teknõst benyomatni, sõt hogy még repülni is tudjanak..lol😄
Az alább ajánlott linket pedig tényleg ajánlom. Ez eggyik legjobb animéslap Mo-n!
http://animestars.animehq.hu/index.php
ezeken az oldalakon találsz feliratokat, és egy-két letöltést.
Nagyon jó! Még teljesen a hatása alatt vagyok. Nem is gondoltam, hogy egy vápírtörténet lehet ennyire jó, és ilyen. Szerintem aki nem kezdõ anime téren ezt ne hagyja ki!
mert az a sorozozat igazi befejezése 😊
és a másik amit nagyon szerettem ebben a sorozatban, h ahhoz képest ez egy ecchi vígjáték volt, közel sem volt úgy perverz, mint mondjuk más sorozat, aminek az ecchihez semmi köze 😄
ja meg nekem ez még anno az elsõ sorozatok között volt amit megnéztem, és máig egy nagy kedvenc, eddig már legalább 3x megnéztem a sorozatot 😊
Megint egy klasszikus, amit csak most néztem meg, de ezt sem ántam meg. Nagyon aranyos😊 A részek nagyon szorosan nem függenek egymástól, hanem mindegyikben egy kis történet van. Megvan benne a kellõ humor, egy ki ecchi, szóval pont jó😊. De a lényeg, hogy Motoko a legjobb<#eljen>#eljen>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.