Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Csak néha kicsit elalszik az üzemeltetõ<#kuss>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Köszi a válaszokat ^^

Sadun Tryst
itt minden rész letöltése megvan egészen 42ig. és amint kijön egy új rész, hamar értesülni fogsz róla 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Ottto
42-ig van tudtommal. Hamarosan vége és akkor végre elkezdhetem ill. folytathatom...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Blood-ból csak 39 rész van egyenlõre? Na meg miylen gyakran jönnek ki újabb epizódok... mert 38ig vanaz usteamen, torreten a 39-et megtaláltam, de infot nem találtam, hogy milyen gyakran jönnek ki az újak.

Bucser
Viszont az ending még mindig überállatul ki van találva😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Jujj.. az új Blood opening borzalmas.... az elõzõt mindig végighallgattam de ez katasztrófális...

Az nem gond ^^ sztem az animek 3/4 részét angol felirattal nézem (legalább nem felejtek el angolul) 😊 de köszi, akkor szedem majd 😊

Krezga
Nem feliratos. Amit alább adtam linket, azon viszont találsz hozzá feliratot.
szerk.:vagyis van alatta felirat, csak angol😊
Hali! Nem tudod, hogy ami az usteamen van, az feliratos-e? Mindegy hogy angol vagy magyar...ha nem, akkor használom majd az általad addott korábbi linkeket (ha ott van😛)^^

Nem baj a következõ utolsó "végigjátszásban" õ lessz a fõhõs. 😊
berlinboy6329
Mostanában Renát sem látni komolyabb szerepben,mint pl,az 1 v Setleg a 2 chapterben,csak néha feltûnik,1-2 percre kis mellékszereplõként.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nekem sem de azér az már valamenyire közelíti a para szintet. A legtöbember akik szerint ez csak egy "mese" ezt el sem tudja képzelni.

Azért Rena pár megynilvánulásán jött a lúdbörzés rendesen.
BEAST
igen gondoltam hogy abból idézek egy részletet ... de végiggondolva nem féltem vagy megijdedtem ... csak egyfajta "hubazdmegeztinkábne" érzés fogott el 😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seth
ha tudsz ilyetr akkor nyugodtan megmondhatod ^o^. Mostanában a higurashi 1-2 részén futott végig a hátamon a hideg, de nem para szinten

PSN ID.: Beegabor

BEAST
eddig még nem nagyon találtam ilyen anime-t =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Krezga
Ghost in the Shell 2: INNOCENCE
A grafikán sokat turbóztak az elsõ részhez képest. A zene maradt ugyanolyan jó😊, és azért benne van az elsõ rész hangulata is, de nemigazán ugyanaz.
Krezga
Nekem még nem volt szerencsém ilyen anime-hoz, amin beparáztam volna.
Kösz.

Topiclendítõ kérdés...

Ki parázott már be animén? És melyiken?
Kösz.

Ki parázott már be animén? És melyiken?
via_mala
Átlagosan 8,08-ra értékelik õket, én viszont még semmit nem láttam az általuk fansubboltak közül, úgyhogy részemrõl passz.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

A KNKF jó subber csapat? Milyen minõségûek a mûveik?
Krezga
Love Hina Again
Megjelenik egy új lány a Hinata szállóba, Keitaro huga, és innentõl a bonyodalmak.
Nem rossz, kár hogy a grafika más(bár mit is várhatnék egy OVA-tól...), mint az eredetiben. Mostmár tudom a nézési sorrendet si😄: TV, x-mas spec., Spring spec, OVA.
Nah akkor mehet ki DVD-re😄
Soul Link

Egy csapat fiatal kadét érkezik a föld körül keringõ Aries katonai kiképzõállomásra. Régi gyerekkori barátok találkoznak, volt szerelmek stb…

Ebbõl egy School Life az ûrben-re számítana az ember de a következõ részek erre rácáfolnak.

Egy Chuck Norris-i fordulattal gonosz terroristák foglalják el az Ariest és a fedélzeten lévõ atombombákra fáj a foguk. – Eredeti nem?

Hát nem. Hõseink az állomáson rekednek és amolyan Die Hard stílusban bujkálnak + elkezdik ritkítani a gonosz terrorokat és csak egy maradhat. Persze nem hiányozhat a szerelem sem mert az igazi macsó fõhõs (esetünkben Ryota-kun) mindig összejön a gyerekkori csodálójával. És persze kiderül a terrorok igazi célja…

Meglepett ez az anime. Egyrészt az elsõ rész után nem számítottam a véres lövöldözõs jelenetekre meg némi egészséges szexre. (Végül is Hentai játékból készült.) + az Óriási már már amcsi fimeket idézõ sablonossága. Nem volt olyan rossz mint amilyennek beállítják, de azért kellemes Die Hard/ Úszó Erõd utánérzéssel néztem végig.

Amitõl viszont a falra másztam az a CGI-volt. 2006-ban ilyent kiadni! Rengeteg igényesCGI-t lehet animékben látni, de ez olyan sz*r volt hogy arra egyszereûen nincs szó. Mintha a rendezõ kisfia dobat volna össze 3dmax-al egy szabad délután alatt, az apuka meg belerakta, hogy örüljön a gyerek. Még szerencse, hogy kevés ûrjelenet van.

Sablonos Karakterek, Sablonos történet, sablonos anime…
A Shuffle! Készítõitõl azért többet vártam.
Egyszer nézhetõ, ha nincs jobb dolgotok.
Krezga
"Az alább ajánlott linket pedig tényleg ajánlom. Ez eggyik legjobb animéslap Mo-n!"
Ezzel nagyon is egyetértek!!😄

Love Hina Spring Special
Nekem valahogy a karácsonyi jobban tetszett(talán mert abban Motoko többet szerepel?😄), de azért ez is kellett a teljességhez😄. Ebben a movieban már teljességgel kijön belõlem a teknõsfóbia😄, hogy lehet már ennyi teknõst benyomatni, sõt hogy még repülni is tudjanak..lol😄
Miér ne mondjunkj ftp-t? PM-ben lehet. ÉS ez a legegszerûbb letölétsi mód.

Az alább ajánlott linket pedig tényleg ajánlom. Ez eggyik legjobb animéslap Mo-n!
Seth
Nekem is nagyon bejött, nem aza tipikus vámpírtörténet szerencsére, azok a könyökömön jönnek már ki. Ez inkább olyan misztikus thriller

Krezga
http://animeaddicts.interhost.hu/news.php
http://animestars.animehq.hu/index.php
ezeken az oldalakon találsz feliratokat, és egy-két letöltést.
Krezga
Shingetsutan Tsukihime
Nagyon jó! Még teljesen a hatása alatt vagyok. Nem is gondoltam, hogy egy vápírtörténet lehet ennyire jó, és ilyen. Szerintem aki nem kezdõ anime téren ezt ne hagyja ki!
egypszichonauta
hello mindenkinek!szeretem a japán rajzfilmeket(dragon ball persze a best),nézem az A+ mûsorát is ,szal az lenne a kérdésem,hogy hol tudnék letölteni animékat,amik szerintetek qrva jók,japánul magyar felirattal!lehetõleg ne torrent oldalt vagy ftps letöltés mondjatok,azért meg elnézést kérek ha lejjebb le vannak írva de sokat kéne vissza olvasnom.köszi!

Seth
Igen, az nekem is feltûnt. Ugye az elsõ rész fürdõs jelenete, megaztán a kirándulós részben ott ültek egymás mellett és nem ismerték fel egymást, közben Naru csak tanulás közben viselte a szemüveget, semmi gondja nem volt a látásával. Lencsérõl mondjuk nem volt szó, de lehet hogy azt visel ^^

Seth
Akkor éppen azért kéne utoljára hagyni az ova-t nem?? A spring meg az xmas mindegyik vmikor a 20. rész elõtt-környékén játszódik

Nekem Narut tetszet... Csak az volt fura a sorozatbanhog ugyebár szemüveges és még Keitaró sem ismeri fel szemüveg nélkül, amikor egy erre épülõ humoros jelenet van de amúgy mindig szemüveg nélkül mászkál. 😊
Bucser
^^ az este korán elmentem aludni és eddig dolgoztam😄

Krezga
Hát már megnéztem a christmas specialt😊, jóó volt, fõleg, hogy Motoko-chan most más ruhákban volt, és a frizurája is kicsit más volt! Már csak ezért megérte megnézni😄
Igen. Csodálkoztam is hogy a sorozatnak olyan sermmilyenül lett vége de a OVA helyrerakta a dolgokat...
Sadun Tryst
elõbb a 3 részes OVA! 😄
mert az a sorozozat igazi befejezése 😊

Krezga
Tegnap este le is töltöttem a hozzá való kát movie-t(sprin, xmas special), amit még ma megnézek, aztán jöhet utánna a 3 részes OVA.😊
Sadun Tryst

Sadun Tryst
nekem is motoko volt a kedvencem. 😊
és a másik amit nagyon szerettem ebben a sorozatban, h ahhoz képest ez egy ecchi vígjáték volt, közel sem volt úgy perverz, mint mondjuk más sorozat, aminek az ecchihez semmi köze 😄

ja meg nekem ez még anno az elsõ sorozatok között volt amit megnéztem, és máig egy nagy kedvenc, eddig már legalább 3x megnéztem a sorozatot 😊

Krezga
Love Hina
Megint egy klasszikus, amit csak most néztem meg, de ezt sem ántam meg. Nagyon aranyos😊 A részek nagyon szorosan nem függenek egymástól, hanem mindegyikben egy kis történet van. Megvan benne a kellõ humor, egy ki ecchi, szóval pont jó😊. De a lényeg, hogy Motoko a legjobb<#eljen>
berlinboy6329
Nem tudjátok mi van az Ouran High SSchool Host Clubbal?Már régóta nincs 18. rész felirattal.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sadun Tryst
m13 torrent blog újra mûködik 😊

Bucser
HRaVeN1-et pedig beleállítja egy kád vízbe és mellévágja a bedugott hajszárítót😄

Kmarha
*rövid gondolkodás után 6 kövecskét kapar fel a földrõl. A fél tucat egyik felét Beast homlokához vágja, a másik felével FFX-et tiszteli meg. Miután jól végezte dolgát már csüccsen is le, és folytatja az anime bambulást*

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

berlinboy6329
Már van 19?Én még most néztem meg a 18-ast.

berlinboy6329
Az tényleg durva volt.

Nekem az NGE nem tetszett. Legroszabb animék közt van nálam 😊

BEAST
haha Bebop és Hellsing nekem sem tetszett =D GitS-szel meg nemis foglalkoztam 😄😄

Ottto
Akkor már elõre várom (:

Eddig a 17. rész körömletépõ jelenete, nálam mindent visz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Mion! Will you forgive mi with this? You know.....You know it hurts!....It REALLY HURTS!

Ugh...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu