Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem😊

Na és volt bátorságod beírni valakinek a nevét? 😊
LOLOLOL, mi történt tegnap/ma!

Stílusosan éjfélkor ültem le Hell Girl egyik részéhez. A rész után elkapott a kíváncsiság, mondom utánanézek neten, biztos csinált vki egy ilyen oldalt a poén kedvéért. Hát, csinált is. KATT Kicsit nyomasztó volt a hangulat egyedül a házban😛 Fel is kapcsoltam a villanyt<#heureka>😊
Na, mondom netezek tovább, erre kb 2 percre rá balomon kivágódik az üvegajtó, neki a falnak. (huzat?<#idiota>) Baze!! hajnali 4kor feküdtem, nem bírtam rávenni magam, h lehunyjam a szemem<#csodalk>

De ez nem ide való. 😞 Ha már lehet választani inkább Hentaikat beszéjünk ki lapszámra, mint hogy hosszan értekezzünk errõl...

Ak akarja az PM-ben felvilágosítom de itt nem.
Guro
Krezga
milyen mûfajra gondolsz?
Az a tipikus... "Jájjájá véletlenül rádnyitottam a fürdõben!", vagy "Véletlenül elesek és megfogom a melleit a csaja"k, esetleg mutatják õket fürdõzés közben sde a kritikus pontokat mindig kitakarja valami. Hab, gumikacsa, köd...

Szóval meztelenkednek de szex az nincs... Ha ez már van akkor hentai...

Van még egy szexes hentain kívüli mûfaj de arról csakis felkérésre beszélek, mert az kimeríti a kegyetlenkedés és brutalitás fogalmát...
Krezga
Pochi a házi aligátor nagyon jó volt benne😊 Meg a két isten(késöbb már 3) is jó poén volt, az egyik teljesen pikachura hasonlított😊

Azért ez perverzebb mint az FMP😊
igen FMP jutott nekem is elõször eszembe 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Van benne nudity, de komikus formaban.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

RelakS
Perverzdisznó vonalról mint pl Kurz Weber, és ténykedései (FMP), meg Miroku (Inuyasha)? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Seth
kicsit perverz, erotikus jelenetek (de nem kell hentaira gondolni). Lightos bugyimutogatás,mell-popsi fogdosás stb... ^^

PSN ID.: Beegabor

ecchi? ezekkel a fogalmakkal mindig hadilábon álltam :\

Seth
He is my master szerintem kicsit monoton lett a közepe után, ettõl függetlenül 1x érdemes megnézni. Pocchi vagy hogyhíjják a krokodilt nagyon jó fej, meg az "istenségek" is 😄

Krezga
Chrno Crusade
hát igen, ez egy igazi anime! Nagyon jó, szép grafika, jó történet, minden ami kell😊 Sajnos a vége nagyon szmorú(olyan szinte mint az Air).

He is my Master
Errõl csak annyit, hogy nagyon jó ecchi vígjáték.😊
pont most találtam meg egy cetlire fölírva, gondoltam letöltöm és megnézem milyen, de ezek szerint jó 😊

Krezga
Lehet én voltam😊
Nekem tetszett, egy kis vámpírlányról szól, aki nem szokványos vámpír(nem szív vért, nem zavarja a napfény). Van benne iskolás rész, szerelmi, vígjáték. A vége felé pedig komolyodik kicsit. Egyszer legalább mindenképpen érdemes megnézni.
köszi ^^

valamelyikõtök anno ajánlotta (ha jól emlékszem) Karin nevü animét. Arról mit tudtok mondani?

via_mala
Drama, Fantasy
Drama, Fantasy
Drama, Fantasy, Mystery, Psychological, Supernatural
Drama

Tehát leginkább dráma, mégpedig a legjobbak közül, méltó a bannerra.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Krezga
itt van az ismertetõje
milyen müfajú, vagy stílusú?

madfist
Haibane Renmei
Még most is ki vagyok tõle, pedig tegnap néztem végig. Most mély elemzésbe nem bocsátkoznék, de ezt egyszerûen látni kell. Nálam megkapta az alapmû rangot. Egyébként teljesen más befejzésre számítottam, jól meg is ríkatott a vége.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon sokáig azt hittem, hogy majd arra mennek rá, hogy miért is kell falak közt élniük, meg hogy alakultak ki ezek a mindenki által elfogadott törvények....stb, de ez a befejezés valahogy jobban tetszett.

A Blood+-nál a harmadik openinggel igencsak magasra tették a mércét, ez a negyedik szerintem is gagyi, viszont a sorozat király. Hagi RULZZZ!!!

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

RelakS
hmm...
Inuyasha 2nd ending

Nem is olyan rossz a néni, aki énekel 😊

Nameg az Inuyasha 2. openingje és endingje szvsz nagyon jó 😊 Fõleg az opening 😊 Tiszta lagzisnóta 😄

berlinboy6329
Már 20?Én még csak 19-nél járpl. Raw-ban nézted feliratok nélkül?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hmuda
No, gondoltam amíg várok az újabb Naruto részekre (remélem hamarosan felhagynak a fillerekkel), megnézem magamnak a sokak által ajánlott Wolf's Raint. Többen mondták, hogy hülye vége van, de nekem személy szerint tetszett, de érdekelne, hogy ti mit gondoltok.
Olvastam egy-két véleményt az utolsó jelentrõl, de a nagy részük úgy látta, hogy visszatértek a kezdéshez, ami persze hülyeség, mert a kezdõ város és az új helyszín még távolról se hasonlít egymásra (burokban hogyan esne az esõ? <#idiota> ).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Seth
Én megálltam a 3. fejezet végénél, mert jobb lesz majd egyszerre megnézni, utálok várni, fõleg ilyen misztikus thrillereknél

Krezga
huhh, már a 20. résznél jár? Lasan ideje lenne elkezdeni, mert nagyon érdekel😄
Higurashi 20.

Hm... Hát ezt már tényleg... DURVA!!!!

Többet nem is kommentelek rólla nézzétek meg. De annyit elõreengedek, hogy nem viccelõdni + hülyéskedni fognak, mint az elsõ részekben. 😊 Norman Bates sírva fakadna örömében. 😊

Nem baj... addig fejlesztem a rajztudásom <#vigyor3>

Sadun Tryst
kénytelen leszel xD

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Na akkor még van hátra néhány <#vigyor3> Csak legyek képes kivárni... <#idiota>

Bucser
Anno a készítõk 2 évadot ewmlegetttek szóval 50 valamennyi (52 54 vagy 56 attól függ)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Na megnéztem...
Cseppet meglepõdtem, mikor kiderült Diváról, hogy gyereke lesz... na meg hogy pont Rikutól...

Amúgy azt lehet tudni, hogy kb hány részes lesz a sorozat?

Bucser
hát a nõi szereplõk igen gömbölyûre sikeredtek benne😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ottto
Akkor esetleg (:
Nálam az OVA favoritok közt van. De lehet csak a szép megrajzolás miatt (Szvsz Murata féle megrajzolás, Abe után a best!)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

nem is sorozat volt amit néztem anno hanem egy movie <#smile>

Ottto
Ha nem is ez az, a Blue Submarine No. 6-ot akkoris megéri megnézned mert igenjó történeténet.
Most hogy belegondolok valszeg nem ezt keresed, mert ez mindössze 4 OVA, nem sorozat.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

igen, képek alapján talán ez az de sajna már csak nagyon halványan emlékszek rá

Seth
Blue Submarine No. 6 ? az tudom volt a Vox-on vagy 5x

egyszer régen valamelyik német adón adtak egy tengeralattjárós animét, valaki nem tudja mi lehet a film címe ? (sry de csak ennyire emlékszem)

RelakS
Hát, a spoilerben említett résszel nem is lenne gond, csak a kigyógyulása, meg mittomén. Az A+ fórumán még említettek valamit a magyarázatokkal kapcsolatban. Meg az uccsó két részt sem nagyon értem, pl miért kellett a Föld2-nek pusztulnia? 😊

nézem, csak töltenék fel többen :S mármint van elég seeder, de kb 10k-val sem jön :/ mindegy kivárom türelmesen <#vigyor4>

Bucser
A blue Gender jó lett volna ha a második felét nem basszák el és a

szegény feltámadt fiúból nem csinálnak egy gyilkológépet aki meg sem ismeri a csajt akiért anno úgy odavolt...

Szal szar😄 az movie meg tényleg ennyi erõvel el se készült volna😄

RelakS
Asszem láttam az elsõ animét, amire azt mondom, inkább el se készült volna...

Ez a Blue Gender - The Warrior

Hihetetlenül zavaros az egész, meg úgy ahogy van, xar :/ Még a sorozathoz képest is, pedig az is kissé fura lett, mikortól a Föld2-n elkezdtek kiderülni dolgok...

Bucser
nézd tovább😄

Most néztem meg a 39est... nagyon jó... már nagyon hiányzott ^^ sztem 3-4 hete nem néztem bloodot, de most jól jött...
arra gondolsz hogy miért hasonlít (na jó... egy az egyben olyan 😄) Rikura? hát ha azért hogy így Saya ne tudja legyõzni a benne vívódó lelki harc miatt, akkor tudom 😄 ha nem amiatt, akkor nem 😛

Bucser
Hát akkor ami a mostani 4 részben kiderül szépen ki fog akasztani😊

Azt ugye tudod, hogy diva miért változtatott fazont?

Sadun Tryst
ne is mond. új windows kéne, mert beszart a gépem. 1 bizonyos FTP-n kívûl, nem enged fel sehová a gép 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Télleg nagyon jó sorozat ^^ egyenlõre 38-ig láttam de így is nagyon király.
Bár én nagyo sajnáltam mikor Riku meghalt...

Amúgy az elsõ film az a Blood the last vampire? Szerintem nem volt az rossz, de nekem nagyon szúrta a szemem a másfajta rajzolás (sokkal jobb lett vona ha nem viszik túlzásba)... Várható belõle amúgy több film is? (esetleg van is?)

Bucser
Blood+ 39-42:

Mit lehet mondani??? ez a sorozat egyre jobb😊 ahhoz képest, hogy szerintem mennyire gáz volt az elsõ film belõle😊