Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wááá
Ez nagyon elborult. ^^
Yamato Nadeshiko Shich Henge
Nemtudjatok veletlen honnan tudnam lekapni? 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

én végigjátszottam de sajnos csak a rossz befejezést láttam :S

nos remélem nem tízezerszer lerágott csont:
valaki ismeri az Amnézia nevü játékot? ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Bucser
irfanview (ingyenes progi) és van benne batch conversion.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Krezga
Igen lehet, én pl avatar készítésnél a VideoMach progit használom átméretezésre. Megnyithatsz akárhány képet, és átméretezheted mindegyiket egyszerre. Egyszerû és gyors😊
Mangával kapcsolatos hogy ha nem akarok egyenként átméretezni 150 oldalt, akkor van rá lehetõség hogy valahogy egyszerre tegyem ezt meg?
Krezga
Tegnap néztem meg a Haibane Renmei-t, és nagyon tetszett😊 Most már legalább azt is tudom, hogy mibõl van a banner😄
Lessznek még páran ne aggdój. 😊

Ez a csapat fordítja...

http://xamayon.org/scans.php

Olyan jó nosztalgikus érzsem volt amikor olvastam. 😊
Ottto
Két srác, négy csaj? Nem túl nagyok a túlélési esélyek.... 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Még Shaun is szerepel benne! Ezen borultam...

+ Pár jelenet koppra A RE2-bõl van...
dzsonesz
jah elegge oltos szoveg😄D

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
jó kis suli😄D , amugy erdekesnek nez ki

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

lol mutha fucking zombies on my mutha fucking school

http://www.lohere.net - a MagyarChan

És ez van ha a fordítók túl sokat nézték a Snakes on Planet...

A városban is zajlik az élet...
Egy kis kedvcsináló a Resident Evil Fanoknak.

A kis csapat elindul... De most nem bioszórára...
Krezga
Zombimanga, jól hangzik😊
Felkeltetted az érdeklõdésemet, lehet majd belenézek😊
High School of the Dead.

Egy átlagos iskolai napnak indult. Tumonu és haverjai szivatták egymást, kukucskáltak a lányok bugyija alá, unalmasa órákon ûltek... Aznap Ramen lett vlna ebédre, de sajnos egy vírus miatt (Umberlla?)a város jelentõs része megzombult. A neveletlen zombik nem általottak betörni az isi területére és fittyet hányva a tanári intõkenek vidám lakomát rendeztek az egybegyült tanárság és diákság nemes képviselõin.
A csekély túlélõnek máris adva van a feladat. Elõbb a megzombult iskolából, majd a zombiktól hemzsegõ városból kell meglógni.
Hogy nehezebb legyen a dolog a hadsereg vidám katonái is beavatkoznak. (Város lezárva és lõjünk mindenree ami mozog.) Ha reggel azt hitted hogy a legnagyobb baj a matek karó lessz nagyobbat nem is tévedhettél volna 😊

Masszív Resident Evil érzésem volt amíg e mangá olvastam. Kész túlélõ horror. Erõsen csak 18 éven felülieknek.
Bleach 101-hez direct linket tud vki? Torrent itt nemmegy

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Igen! Ha csak mindenki egy ezrest tud nélkülözni!
Seth
<#wilting> fõleg hogy már sorozatokat is folymatosan töltenek fel, marha kevés a 100 g is.

PSN ID.: Beegabor

Krezga
SuMMeR ezt írta:
"Ha szerverrõl van szó, akkor SCSI HDD a legvalószínûbb, abból pedig a legkissebb méretûek is elég drágák sajnos. Pl.: HITACHI 73GB SCSI U320 HDD 10K 80PIN 54,200.- Ft (bruttó), és azért a 73GB elég kevéske. (300GB 220.000 Ft)"
Seth
ezekbe a szervergépekbe milyen winyó van,mekkora? Vmi speckó vagy ugyanolyan mint az otthoniakban?

RelakS
Este küldünk támogatást, aztán hajrá 😉

Ha csak egy ezrest küld 100 ember, már az is százezer, és azért már komoly cuccost lehet kapni.
Aki meg sokallja: egy hétvégén nem fogja leinni magát, nabumm! <#vigyor1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Adakozzatok! Én is így teszek. Ha 15- e után nagyobb összeget küldök.
Frenky70
Igen látom/tudom én is és reménykedjünk együtt, hogy nem zár be.

Krezga
Nem fog bezárni😄
A mostani vinyó még bírja egy ideig, és az újra is hamar össze fog gyûlni szerintem a pénz, mert elég lelkes tábora van az AA-nak.😊
Frenky70
De kár...
Lehet bezár az Anime Addicts.

BEAST
Bleach101

remelem kozelebb kerulunk a fillerek vegehez =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

biomage
igazd van 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Bucser
Bocs a topic nem azért van, hogy itt a napi életet megbeszéljük. Általánosan tájékoztató jellegû ha valaki kérdez valamirõl és tudunk segíteni segítsünk + esetleg véleményt formáljunk egy adott sorozatról filmrõl (egész film és sorozat nem pedig adott sorozat ixedik része)

SZVSZ felesleges lenne ha pörögne mintpl a carbon topic és minden 2. hsz-ben ugyanaz lenne...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

biomage
nagyon kihalt ez a topik
egy hétel ezelöt minden orában 10 új üzenet volt most egy nap sincs anyi

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

berlinboy6329
ahhh,értem.ERmélem lesz pár OAV.Miért nem csinálnak 1 13 v 26 részes másik sorozatot?jobban össze tudnák foglalni a mangát,mint pár OAV-val.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ez a manga változatról szól. A manga továbbmegy mint a anime. Pedig onnan lenne igazán érdekes a sztori. 😊

Monjuk ha a higu sikeres lessz (és az lett) akkor biztos pár OAV fomályában berakják a befejezést.
berlinboy6329
Folytatják a higut?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

madfist
valaki aki esetleg lehúzta a higurashi-project higurashi - tatarigoroshi ch5-öt, az nem tudná elímélezni vagy vmi, mert a megaupload-ra várni egy rémálom...

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Bucser
Hát jahh😊 igen erõsen elgondolkodtat😊 elég sokszor azon is, hogy valójában ez most mirõl is szól😊

Lehet néha kicsit a saját farkukba haraptaka készítõk😊

De jó lett😊 talán kiadnak majd egyszer valami addendumot vagy egy OVA-t ami az elõzményekkel foglalkozik.

eörgs
ergo proxy azért igen súlyos volt.

erö

Factor_007
Na az ilyen elgondolkodtató filmek - fõleg ha ilyen sci-fi világban játszódnak - valók nekem. Már töltöm is 😊 Köszi

BEAST
en ninja scroll muvi utan Basilisk-et neztem , nekem nagyon tetszett , leginkabb a tortenete/vilaga

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bucser
Befejezték bár erõsen érthetetlen sokrész és csak sokadjára megnézve derül ki nagyon sokminden😊 olyan ami leköti az ember agyát még a megtekintés után is jó sokáig😊
Nekem bejött a sötét apokaliptikus hangulat ám nem minden világos benne és a vége kicsit összecsapõottnak tûnik (habár a grafikai megvalósítás állat nagyon és Pino Rulez😊

Factor_007
Lenne két kérdésem:
Az Ergo Proxy még futó sorozat, vagy már befejezték? Mert képek alapján (meg a történetrõl is találtam egy rövid, tömör leírást) tetszik, csak futó sorozatot nem akarok elkezdeni. Elõre is köszi.
Ja, és ha egy rövid véleményt is mondana róla valaki aki már látta, azt is megköszönném.

Sadun Tryst
holnap. nem is holnap után kérlek jelenj meg a fõtéren nyílvános kövezésre. 😊

aki látta a sorozatot és az elsõ ovát, már csak a befejezése miatt érdemes megnéznie a 2. ovát, ami felteszi az i-re a pontot. igaz vannak benne uncsi és szerintem felesleges részek, az összkép miatt nagyon jó lett a 2. is. bár aki nem látta a sorozatot, csak az elsõ ovát, finoman szólva érthetetlen lesz neki. 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Bucser
Valóban kenshin utolsó másfél szezonja kritikán aluli...

A Kenshin OAv 2-t meg még nem volt idõm megnézni.

dzsonesz
A basilisk, elmegy 1x abszoludt nézhetõ de túl nagy hatást nem gyakorolt rám, viszont a kentsin tv-t még nem láttam, biztos jó csak baromi hosszú😄 még nem volt türelmem nekiülni

via_mala
Nincs mit.
A Basilisk-re mondják még néhányan, hogy jó ninjás anime, de sajnos én még nem láttam, csak a belõle készült live-action mozit, ami tûrhetõ volt.
Nem ninjás, hanem szamurájos, és a 65-66. részig marha jó a Kenshin TV-sorozat. A 95 részig viszont sajnos leszálló ágba kerül, a grafika színvonala is esik, de 66. epizódig eszméletlen jó. Ha harcmûvészeti anime kell, amibõl ráadásul Japán történelmével is megismerkedhetsz egy kicsit a Meiji-restauráció idejébõl - amikor is a szamurájoknak befellegzett, akkor feltétlenül nézd meg. Sokakat elriaszt az Kenshin OAV (Samurai X: Trust and Betrayal aka Reminiscence) után a TV-sorozat egészen más karakterdizájnja, és a gyakori ökörködések, de pár rész után simán megszokja az ember. A sorozat végén pedig jöhet a Kenshin OAV2 (Samurai X: Reflection), ami az egyik legszebb drámai anime.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Hmuda
Akkor csak a film, kösz a figyelmeztetést. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Seth
én is így vagyok vele, 1x nézhetõ szvsz

via_mala
Az a nagy baj a sorozattal, hogy kiábrándítóan gyengébb a rajz, és az animáció, SÕT az egész karakterdizájn. Persze ha ezen túlteszi magát az ember, akkor ettõl még nézhetõ.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

dzsonesz
elõbb mindenképpen a film az abszoludt jó és szórakoztató 1 darab, viszont énmár sajnálom , h utánna megnéztem a sorozatot is.Szal a film utánn sztem essél gondolkodóba, h szeretnél e fájdalmat okozni magadnak😄