Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frenky70
Kakashi,Naruto,Sakura,Sasuke,Lee,Neji,stb.
MINDENKI nagyon jól el lett találva szerintem(Csak Orochimaru halna már meg!)

Hrisskar
Nemrég kezdtem el nézni a Trinity Blood-ot, az elsõ négy rész baromira tetszet, remélem a többi is ilyen jó lesz😄

Black Hawk
Naruto-ból kik a kedvenc szereplõitek?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

moondragon.hu

állítólag jóak

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Krezga
holálá: http://www.mininova.org/search/?search=Yamato+Nadeshiko+Shich+Henge

Szerintem még gyorsan le is fognak jönni😊

Krezga
Nem csodálom, hogy nem bírják😄😄
Black Hawk
Most kezdtem el az Excel Saga-t de ezt nem bírják a rekeszizmaim. XD

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Hai, oktoberben indult. Havernal lattam az elso reszt, de valahogy kiment a fejembol es most eszembejutott... csak nemtom honnét vadaszhatnam le. Az elso resz nagyon bejott. ^^

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Krezga
hümm...érdekes lehet😊
ha jól nézem, még csak 4 rész jött ki, és még nem sok csapat csinálja.
Ki nem ismeri? 😄

wááá
Ez nagyon elborult. ^^
Yamato Nadeshiko Shich Henge
Nemtudjatok veletlen honnan tudnam lekapni? 😊

én végigjátszottam de sajnos csak a rossz befejezést láttam :S

nos remélem nem tízezerszer lerágott csont:
valaki ismeri az Amnézia nevü játékot? ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Bucser
irfanview (ingyenes progi) és van benne batch conversion.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Krezga
Igen lehet, én pl avatar készítésnél a VideoMach progit használom átméretezésre. Megnyithatsz akárhány képet, és átméretezheted mindegyiket egyszerre. Egyszerû és gyors😊
Mangával kapcsolatos hogy ha nem akarok egyenként átméretezni 150 oldalt, akkor van rá lehetõség hogy valahogy egyszerre tegyem ezt meg?
Krezga
Tegnap néztem meg a Haibane Renmei-t, és nagyon tetszett😊 Most már legalább azt is tudom, hogy mibõl van a banner😄
Lessznek még páran ne aggdój. 😊

Ez a csapat fordítja...

http://xamayon.org/scans.php

Olyan jó nosztalgikus érzsem volt amikor olvastam. 😊
Ottto
Két srác, négy csaj? Nem túl nagyok a túlélési esélyek.... 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Még Shaun is szerepel benne! Ezen borultam...

+ Pár jelenet koppra A RE2-bõl van...
dzsonesz
jah elegge oltos szoveg😄D

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
jó kis suli😄D , amugy erdekesnek nez ki

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

lol mutha fucking zombies on my mutha fucking school

http://www.lohere.net - a MagyarChan

És ez van ha a fordítók túl sokat nézték a Snakes on Planet...

A városban is zajlik az élet...
Egy kis kedvcsináló a Resident Evil Fanoknak.

A kis csapat elindul... De most nem bioszórára...
Krezga
Zombimanga, jól hangzik😊
Felkeltetted az érdeklõdésemet, lehet majd belenézek😊
High School of the Dead.

Egy átlagos iskolai napnak indult. Tumonu és haverjai szivatták egymást, kukucskáltak a lányok bugyija alá, unalmasa órákon ûltek... Aznap Ramen lett vlna ebédre, de sajnos egy vírus miatt (Umberlla?)a város jelentõs része megzombult. A neveletlen zombik nem általottak betörni az isi területére és fittyet hányva a tanári intõkenek vidám lakomát rendeztek az egybegyült tanárság és diákság nemes képviselõin.
A csekély túlélõnek máris adva van a feladat. Elõbb a megzombult iskolából, majd a zombiktól hemzsegõ városból kell meglógni.
Hogy nehezebb legyen a dolog a hadsereg vidám katonái is beavatkoznak. (Város lezárva és lõjünk mindenree ami mozog.) Ha reggel azt hitted hogy a legnagyobb baj a matek karó lessz nagyobbat nem is tévedhettél volna 😊

Masszív Resident Evil érzésem volt amíg e mangá olvastam. Kész túlélõ horror. Erõsen csak 18 éven felülieknek.
Bleach 101-hez direct linket tud vki? Torrent itt nemmegy

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Igen! Ha csak mindenki egy ezrest tud nélkülözni!
Seth
<#wilting> fõleg hogy már sorozatokat is folymatosan töltenek fel, marha kevés a 100 g is.

PSN ID.: Beegabor

Krezga
SuMMeR ezt írta:
"Ha szerverrõl van szó, akkor SCSI HDD a legvalószínûbb, abból pedig a legkissebb méretûek is elég drágák sajnos. Pl.: HITACHI 73GB SCSI U320 HDD 10K 80PIN 54,200.- Ft (bruttó), és azért a 73GB elég kevéske. (300GB 220.000 Ft)"
Seth
ezekbe a szervergépekbe milyen winyó van,mekkora? Vmi speckó vagy ugyanolyan mint az otthoniakban?

PSN ID.: Beegabor

RelakS
Este küldünk támogatást, aztán hajrá 😉

Ha csak egy ezrest küld 100 ember, már az is százezer, és azért már komoly cuccost lehet kapni.
Aki meg sokallja: egy hétvégén nem fogja leinni magát, nabumm! <#vigyor1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Adakozzatok! Én is így teszek. Ha 15- e után nagyobb összeget küldök.
Frenky70
Igen látom/tudom én is és reménykedjünk együtt, hogy nem zár be.

Krezga
Nem fog bezárni😄
A mostani vinyó még bírja egy ideig, és az újra is hamar össze fog gyûlni szerintem a pénz, mert elég lelkes tábora van az AA-nak.😊
Frenky70
De kár...
Lehet bezár az Anime Addicts.

BEAST
Bleach101

remelem kozelebb kerulunk a fillerek vegehez =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

biomage
igazd van 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Bucser
Bocs a topic nem azért van, hogy itt a napi életet megbeszéljük. Általánosan tájékoztató jellegû ha valaki kérdez valamirõl és tudunk segíteni segítsünk + esetleg véleményt formáljunk egy adott sorozatról filmrõl (egész film és sorozat nem pedig adott sorozat ixedik része)

SZVSZ felesleges lenne ha pörögne mintpl a carbon topic és minden 2. hsz-ben ugyanaz lenne...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

biomage
nagyon kihalt ez a topik
egy hétel ezelöt minden orában 10 új üzenet volt most egy nap sincs anyi

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

berlinboy6329
ahhh,értem.ERmélem lesz pár OAV.Miért nem csinálnak 1 13 v 26 részes másik sorozatot?jobban össze tudnák foglalni a mangát,mint pár OAV-val.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ez a manga változatról szól. A manga továbbmegy mint a anime. Pedig onnan lenne igazán érdekes a sztori. 😊

Monjuk ha a higu sikeres lessz (és az lett) akkor biztos pár OAV fomályában berakják a befejezést.
berlinboy6329
Folytatják a higut?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

madfist
valaki aki esetleg lehúzta a higurashi-project higurashi - tatarigoroshi ch5-öt, az nem tudná elímélezni vagy vmi, mert a megaupload-ra várni egy rémálom...

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Bucser
Hát jahh😊 igen erõsen elgondolkodtat😊 elég sokszor azon is, hogy valójában ez most mirõl is szól😊

Lehet néha kicsit a saját farkukba haraptaka készítõk😊

De jó lett😊 talán kiadnak majd egyszer valami addendumot vagy egy OVA-t ami az elõzményekkel foglalkozik.

eörgs
ergo proxy azért igen súlyos volt.

erö

Factor_007
Na az ilyen elgondolkodtató filmek - fõleg ha ilyen sci-fi világban játszódnak - valók nekem. Már töltöm is 😊 Köszi

BEAST
en ninja scroll muvi utan Basilisk-et neztem , nekem nagyon tetszett , leginkabb a tortenete/vilaga

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."