Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
<#papakacsint>

madfist
Jelenleg 12 másik cucc helyett (ami egyelõre jegelve van) Code Geass-t nézek és egyre nagyobbakat ámulok rajta. Olyan fordulatok meg trükkök vannak benne, hogy nem gyõzöm követni. A szereplõk kapcsolatai is egyre bonyolultabbak. Maga az alapsztori, 'jajj szegény japánokat leigázták, nosza keljünk fel' nem nagy ötlet szerintem, de minden ami utána jön az nagyon üt. Hûború, mechák, személyes drámák, stratégiák, rejtélyek, fordulatok...

Ezen kívül neki álltam popotan-nak ami eddig teljesen mintha nurse witch komugi kettõ lenne, csak nincsenek benne annyira elborult poénok és úgy tûnik a mélyben dráma is húzódik.

És még a Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou is, de azt nyersen néztem eddig, de a 7. részt már nagyon nem vágom 😞 De addig tök jó, csak a raw minõsége is szar pedig, nagyon pörgõs látványos anime lenne.

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

mikszer
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
még csak a felét, de üt! <#eljen>

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Seth
Meg tudlak érteni, engem is elvarázsolt az a game ^^

PSN ID.: Beegabor

Jagi
Az Utawarerumono-t nézném, ha egy másik japán csoda nem kötné le a figyelmem 90%-át (Okami)

RelakS
Midori no Hibi

Morbid alapötlet, szvsz egész jó anime 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Seth
ja egy request: még régen egy msn-es ismerõs említett egy idõutazós animét, csak õ sem tudta a címét. De hasonló sztorija van mint az Idõgép címû filmnek (csóka csaja meghal, idõben utazva próbálja megmenteni, de bárhogy próbálkozik nem sikerül(vagy mégis? már nem emlékszem annyira), vagy vmi hasonló). Ezt keresem nem rémlik vkinek mi lehet ez?

Seth
Hát írjatok valamit, ki mit látott mostanában.hogy tetszett neki.
Én egyelõre elvagyok death note-tal, mást már rég nem néztem. ( ja de ai roshi aoshi-t néztem még végig nemrég- nem estem tõle hanyatt, fõleg hogy elõtte már 20 ilyen sémájú sorozatot láttam,nemnagyon tudtak újat mutatni ^^)

Sadun Tryst
volt már nagyobb is, csak akkor még fele ennyien se jártak ide 😄
amúgy tényleg elég szokatlan. O_o

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

biomage
estét
itt meg mi történt? ekora pangás még itt nem volt szerintem 😞

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Seth
opening, elsõre váddefák, de szokható szerintem 😄
a sztori meg valóban kezd leülni, mikor nyeri már vissza light az emlékeit,úgy idegesít hogy jófiú^^

berlinboy6329
Nah megnéztem ma,ill tegnap azt a bizonyos új Death Note rész az új op-pal és ed-del.Hát az Op az vmi BORZALOM!!A zene és a kép,az mintha két külön dolog lenne,és azok a gyerekes részek(Ryuk táncol az almával pl)még a rossz összhatást is még rosszabbá tette.Az ending viszont tetszik,DE csak a vágott változat,mert leszedtem az ed-et op-ot a gendou-ról és az az ending vmi szörnyû szintén.A vágott viszont tetszik és a képi összhatás is jó.Maga a rész sem volt rossz,csak kicsit unanlamas.Semmi akció,csak lapulás megfigyelés,következtetés....semmi.17-20 ig fillerszerû összhatást keltett bennem az anime.Az elõtte lévõ részek fenomenálisak voltak,de a 17 valami bûvös szám lehet,azóta csökken a színvonal.A mangában is benne vannak ezek a részek?Ejjj,pedig milyen jól indult.És ez csak egy ok,a másik az,hogy 108 részt,hogy tudnak belesûríteni 37-be.Fõleg,ha ilyennek van tele.Remélem Light hamar visszaszerzi a kis füzetét,onnan hátha ismét beindul a dolog.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

biomage
ezt nem láttam 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

errõl lett volna szó gyorsan pótoljátok be a hiányt 😊

biomage
Estét

le ált a szerver valamiért

Ronesz: úgy láttom senki nem tudja az anime cimét, megmondhatod 😊

berlinboy6329
Szokott nekte olyan lenni,hogy vannak olyan idõszakok,mikor nem jön be a Usteam?Például nekem most.Vagy nálam van a baj?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

A fúrumon le van írva hogy az UW vacakol. Amint õk renberakják a sábvszélt akkor nekik is jó lessz.
madfist
így hajnali 4 tájban is baromi lassú, pedig sztem nem lehetnek olyan sokan rajta...

Egyébként nehezen de azért el tudom képzelni, hogy az otome zwei csak 4 részes lesz. Mivel az otomék egy része már eléggé keményfejû a maradéknak gyorsan le kéne rendezni az ellent. Ha tényleg 4 rész lesz akkor valszeg a következõben kiderül, hogy mivan, az utolsóban meg teljes összefogással legyõzik, szal nem várok semmi nagy meglepit. Egyébként szerintetek ki az ellenfél? (aki szemmel láthatólag több otome alakját is fel tudta venni és elég erõs is, és az ûrbõl jött)

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

egy hikikomori, aki mar 4 eve nem hagyta el a lakasat

Ezt most találtam a Karasról...

The second DVD which contains episodes 4-6, "Karas: The Revelation", will be released April 3, 2007. Karas is being released in commemoration of Tatsunoko Productions' 40th anniversary.

Reméllem így lessz...
biomage
én szerintem tul sokkan töltenek le és a duplázot sávszélleség miatt lelassult a szerver

csocso14
Lassú mostanság, valami gebasz lehet vele, remélem nem lesz semmi baj <#dumcsi>

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

csak nektek ilyen lassu az usteam ftp vagy én lettem lekorlátozva? 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

biomage
hogy nyertél irj le egy szereplöt körvonalaiban ahogy csocso irt 😊

csocso14
Kitaláltad, Hikaru az 😄

biomage
hát tudok egyet de nem hiszem hogy az lenne 😊 proba szerencse
Yugioh az anime cime és a kis srác neve yugi muto😊

Hikaru no go-bol Hikaru Shindo? 😊

Evin
Ok, köszi. Akkor az a 2hetes "nemlátogatás" hiba volt. <#vigyor3>
Remélem minél hamarabb meglesz az összes részhez, mert addig bele sem akarok kezdeni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

csocso14

Evin
Ergo Proxy-hoz esetleg tud vki feliratot? Én csak az 1-2-höz találtam.

Seth
igen csak 3 jött ki, 6 részesre van tervezve

Evin
Karas-ból csak 3rész van? Nem is lesz több?

csocso14
Egy kis srác aki egy hallott embert(szellemet) lát és az segít neki egy játékban. Elég sokat írtam le róla. <#crazya>

biomage
grat ki találtad 😊
most te jösz 😊

csocso14
Detective Conan-ból Shinichi Kudo, szerintem <#whatever>

Sadun Tryst
ejha. hát sajnálom h ilyen lassan készül... 😞
viszont nemtom h hány részesre terveztehtik pl az otome zwei-t, mert ha pl. csak az elözõ részt vesszük, akkor kb azt kell, h mondjam, alig lettünk okosabbak, szinte semmit nem haladt elõre a történet, de 1 rész elment. ilyen "mesélési" sebesség a 24-26 részes sorozatoknál szokott lenni... 😞
remélem nem lesz összecsapva a történet.

biomage
sajna nem talált 😊
na jó irok még valamit rolla, akoröl irtam az fiu és van egy szerelme, és nagyon sok rész van bellöle, 96-ban jött ki az elsö epizod + minden évben jött ki ujabb és 2006 ban is adtak ki rész, ja és nincs a banneredben 😊.

Bucser
Az OVA-k általában lassan készülnek élõ példa erre a Macross Zero pl ami fél évente 1 résszel jött és 2,5-3 évig készült.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

RelakS
Errõl nekem elõször Kusanagi Kei-kun jut eszembe az Please Teacher-bõl, meg a kiccsaj, Morino Ichigo, aki valójában még Kei-kun-nál is idõsebb 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

biomage
estét
hát ha seth nem akar irni karaktert, akkor majd én irok egyet 😊
ki vagyok:ez a gyerek furcsa, olyanokat tud amit csak egy felnött tudhat, pedig csak 10-en éves vagy mégsem? na ki ez a kölyök?

Sadun Tryst
én még azon röhögtem ahogy szegény terroristák nem igazán akartak hinni a szemüknek a sok ostoba otome láttán 😄

Seth
én már elég rég lemondtam róla 😞

Egyálatalán be lessz fejezve? Nagyon várnám a 2 Karas harcát.

Szóval reméllem nem cancellezték ezt a sorozatatot, hiszm ár csak 3 rész van hátra és pont egy izgalmas résznél maradt félbe! 😊

madfist
én is utálom a mai-hime óta, de azon a jelenet szétröhögtem magam 😄 meg ahogy berontott és legyakta a terroristákat az is ott volt. Csak aztán õt is bebetonozták... :S

Sadun Tryst
fú, haruka nekem mindig is unszimpatikus volt a nagy hangja miatt, viszont most a megafonnal nagyon odavert 😄

madfist
A mai otome zwei-bõl most jött a 2. rész és megint 3 hónapot kell majd várni a következõ. Egyébként elég hülyén indul, megint humorosra vették a figurát, de aztán végére bedurvul. Haruka RLZ!!!

Sadun Tryst
O_o
érdekes. mondjuk hellsing ova is elég lassan halad (egyáltalán halad?). akárcsak mai otome zwei...

Seth
egyik sem <#idiota> nem mozifilm, ova
amúgy 6 részesre van tervezve, eleddíg 3 jött ki belõle, úgyhogy be sincs fejezve, pedig már 2005-ben kezdték

gecc
<#beka3>

most manga vagy mozi ? 😊