Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
címû mangát szerintem elégé jó mozi<#eljen>#eljen>
Ganbatte kudasai! 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Szivesen terjeszteném õket, dvdn vannak meg, lenne valakinek kedve valami más animét adni cserébe?
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
PSN ID.: Beegabor
igaz a teknöcökben is van egy patkány, de a teknöcök nem fél istenek 😊
ja és a fél istenek lányok
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Volt egy anime amit az rtl 2 láttam, kb egy ével ezelött, mindig az elsö anime volt, kb 12 percig tartot egy rész.
amire emlékszem kis termetü fél istenek voltak benne és egy patkány
aki tudná a cimét irja meg
kösz
ha van kedved, irj le egy karaktert
PSN ID.: Beegabor
úgy láttom aki játszana az nem tudja a vállaszt, úgy hogy meg mondhatod melyik animéröl van szó😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
bocsi használtam a barátomat, és megtaláltam az anime cimét gokusen 😊
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
ha van kedvend irj te is egyet😊
^^
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ha ugy gondolod irj most te valakit 😊
Lecserélni erre, mert a japán kapd elõben megtaláltam azt, hogy Tabete mimasen ka?, amire azt írták, hogy Nem kóstolod meg?:
Már tartottam tõlle hogy
Megaspoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont kicsit véres :S Mondjuk háború... a vége felé viszont már fasság is van benne 😞
A mai ajánlatom.
Magical Girl Lyrical Nanoha + Magical Girl Lyrical Nanoha A's
A cím ne tévesszen meg senkit. Én is borzaddtam amikor ajánlották, mert valami Sailor Moon szintû cu ccot vártam ahol mindenkirõl eltûnik a ruha és legalább 2 percen át változik miközben az ellenség türelmesen vár.
Az elsõ rész úgy tûnt be is váltja szörnyû félelemeimet. A karakterdesing nagyon szép de ez anmnyira nem dobott fel mert hát Magical. Az elején még úgy a 4-ik részig tûnik, hogy a tipikus "Hét szörnye" sémát követik. 😊 Szerencsére akkor jöt egy jó kis csavar és onnantól egy kicsit sötét, durvább (néhol még véres is) szori indul el. Még a zenék is átváltanak. 😊 Persze azért Elfen Lied szerû leszakadó végtagokat és véresõt senki se várjon de a történet igazán komoly lessz. Persze a humor megmarad benne de normális kerertek között.
Érdekes volt a mágikus cuccok hangjainak (mrt igen beszélnek is) angol szinkronszinészeket kértek fel de az összhatás nagyon jó lett. 😊 A harcok pedig egyáltalán nem Magical Girlekbe valók, nagyon szép színvonalas csatákat kapunk. Ez hatványozottan igaz a Nanaoha A's -ra is.
Összefoglalva ajánlom mindenkinek aki nem vet meg egy jó kis akció-vígjáték-Dráma animét. 😊
de hát mindig failed a kisérlet...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
csak elkezdtem nézni az Utawarerumono-t.
Eddig 5 részt láttam belõle és nagyon tetszik 😊 jópofa vicces, szép akciók, szép táj érdekes világ és karakterek.
a fehértigtis nagyon király mikor Aruruu mögé bújik mert a nõvére éppen lecseszi õket.
hülyeségnek tarják egy anime topikba játszadozni
te is megengedted 😛
mellesleg azér' van hogy terjesszük az igét, vagy 'gyönyörködjünk' benne 😊
(amit ha nem szeretnék hogy elvegyenek, azt nem is tenném ki 😊

Tehát a film egy invázióról szól, valami kövek potyognak az égbõl, amik megrázzák vagy megcsipik az embereket, és ettõl õk átváltoznak. Az egyik ember teljesen átalakul, és 2 nagy hangárt keres a világon , melyek valami speciális szögben állnak egymáshoz. Ide akarnak valami utazást szólgáló gépet épitani a földönkivülieknek. A film azthiszem 2 részes.
Ha valaki felismerte a filmet, légyszives jelezze ezt nekem, vagy ha valaki tud valami jó tanácsot adni, hogy hogyan tudnám megtaláni a filmet, kérem irjon emailt erre a cimre: [email protected]
Jobb lenne az email, mert ide nem biztos hogy visszatalálok 😊. Elõre is köszönök mindent!
olyan játszos kedvem van 😄, akinek nem tetszik a játék vagy az ötletem megkérném ne irjon semmi féle vélleményt, köszike.
A játék lényege az hogy, körvonalaiban leirsz egy szereplöt egy animéböl és ki kell találni a szereplö nevét vagy az anime cimmét 😊
Példa ki ö:szegény katona az egyik oldalon a katonaság a másik oldalon egy iskola és egy hárpia 😊
remélem mindenki irni fog szereplött 😊
csá
lehet én is követem a példádat <#idiota>#idiota>
Leszedtem a Tsukurimashou zenei file-ját megvágtam és betettem csengõhangnak az elsõ versszakot. Végleg feladtam épelmé(ly)üségem