Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én elkövettem azt a hibát hogy megnéztem az ugyancsak agyonhype-olt The Melancholy of Haruhi Suzumiya (Suzumiya Haruhi no Yūutsu) címû animét. Annyira nem ment el a kedvem az élettõl, mint az Evangelion esetében, de ezt se kellett volna.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

armageddon666
Én hallottam mindenhonnan hogy ilyen jó olyan jó, megnéztem, és tényleg ilyen jó olyan jó ^^

Elfen Lied meg Neon Genesis Evangelion amik eddig ilyen hypoltak voltak... Még Naruto az amit istenítenek de 1 magyar részt látván nem merem megnézni O.o

@

Valaki itt megemlítette hogy a mangák tükrözése nem megfelelõ megoldás az olvasási irány kijavítására. Miért is nem ?

<< hehe tényleg éles a határ a 2 NGE tábor között xD >>

Mint minden agyon hype-olt vacaknál.

Mindenhonnan hallja a tag hogy ilyen jó, olyan jó, megnézi, aztán rájön hogy egy szar, és egy életre meggyûlöli.

Krezga
Igen, jobbról balra kell olvasni minden mangát😊
armageddon666
Na nekiálltam megint NGE Re-take-nek, most a 01-tõl... hát... érdekes :S fura volt az elején, de akkor ezeket most hogy kell olvasni? O.o jobbról balra? (sose láttam még mangát :c)

@

CSOCSO
ex-Driver

a jovoben mikor mar az autokat is a szamitogepek iranyitjak,kell egy csapat aki megfekezi a "megvadult" "okos-autokat". Persze mindezt regi-modi benzines kocsikkal teszik. Ok az ex-driverek...
ugy osszessegeben nem egy nagy cucc anime, ket jopontot viszont azert kap mert: 1) volt benne az egyik kedvenc autom.. igaz rozsaszinben <#falbav>, 2)es volt egy kisse ecchis resz is ami igencsak ude szint vitt az amugy csak autokrol szolo animeba.
grafikailag nem nagyon tetszett, bena kocsi "fizika"... ugralo animacio bar lehet hogy ez csak a rippeles miatt van.. nemtom.

mindenesetre csinaltak egy 7. reszt is kulon amiben mar 3-d grafika van.. nah abban mar sokkal zsirabb volt a latvany...

aki nagyon unatkozik ( nalam soxor elofordult, bar most evekre bespajzoltam magam animekkal) az mindenkeppen nezze meg mert vegulis kb 1-2 nap alatt el lehet fogyasztani...

6/10
Nézd meg a Remakejét a Hellsing Ultimatet. Nagyon jó! Alucard még azt a kis emberségét is elveszti benne ami a TV-ban még megvolt. 😊
jólvanna, próbáltam egy tõlem messze lévõ várost mondani, ami nem Makó (mert az múr túl sok helyen szerepel...😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Krezga
lol, szentgotthári vagyok....😄

Nekiálltam a Zero No Tsukaima-nak, még csak az elején vagyok, de van pár olyan rész, amikor mindig bevillan a fejemben, hogy a Harry Potterben is ilyen volt.😄 Már csak ezért végignézem^^
Hát ha nem hasonlítgatunk a mangához, akkor a TV is magában elég jó dolog volna, nem annyira látványos, csili-vili mint az OVA, de jó...picit hadilábon állok a humorral... fõleg ami a múzeumban volt... ha jól emlékszem: "nincs kedvem harcolni..." poénosnak poénos, de én amikor néztem, Szentgotthárdig húztam el a szám hogy "ilyet!!4"....
elnézést ezért a sok pontpontpont-ért....😊

Bucser
Az OVA (Hellsing Ultimate ha jól tudom) sokkal jobban hasonlít a mangához mint az Tv sorozat (13 rész). A TV nekem sem tetszett viszont a Manga állati😊 No meg az ltimate is bár abból még 2 rész hátra van ha jól tudom.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

én meg kicsi voltam, és nem értettem szinte semmit 😊 vagyis de. annyit amennyit most az animékbõl: jóreggelt, jónapot, hello-szia-szevasztok. jóétvágyat, stb 😄

^^
nekem a zene nagyon tetszett, én sokáig halgatgattam még anime után az OST-t... az a "mesterezés" nekemis bökte az oldalam, de az OVÁ-ban sokkal zavaróbb dolgok is vannak az oridzsi animéhez képest (tudom a manga az igazi oridzsinál, de akkoris...! 😊

Hellsing

Elsõ 5 rész jó volt; 6. mélyrepülés; 7-tõl 9-ig vagy 10-ig tûrhetõ, aztán az utolsó pár rész és a vége eszméleten pocsék lett.

Zene néhol nagyon nem stimmelt a jelenethez, túl sok vallási blahblah volt ebben is, meghogy az isten és a királynõ... Valamint még idegesített az is hogy a csaj Master-nek szólította Alucard-ot.

Sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni.

madfist
Legutolsó infóm szerint valami csapat "fansubolta", de csak a demo verzióig jutottak.

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

RelakS
😄
Egy 2000 óta van CN-öm, egy ideig angolul ment, aztán magyarul. Hogy én hogy utáltam azt, hogy a Courage-ban a vénembert folyton Euszták-nak hívták <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
pont hogy NEM azt akarok 😛 azzal nem is lenne lehetõségem játszani -.- :cc

Szerintem van Angol verzió, mert Youtuben találtam egy klippet, és ott angolul volt a szöveg ^^

@

Vénember >😄
akkor azokat esetleg magyarul láthattad...

madfist
Asszem nem mind hentai, de ha épp hentai-osat akarsz (ami le is van fordítva) akkor nézz körül a g-collections oldalon címekért, a többi meg már jön torrenten.

A fate/stay night játékból van angol verzió? Hol?

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

RelakS
Rosszul, mert Gendo határozottan ült, itt meg a vödör mögött nem volt szék. Képet rakjak? 😄

Aránylag jó, egy végignézést mindenképpen érdemel. Csak a fõszereplõ srácot itt is ütik-verik. Persze itt joggal, mivel egy nagy perverz XD

Seth
hmm, akkor rosszul emlékszem, hogy Gendo lógatta a lábát a lavórba?? 😊

szerk.: megnéztem, igen, rosszúl emlékszem ¢¢

PSN ID.: Beegabor

RelakS
11. áramkimaradásos rész 😊
Gendo alakít benne rendesen azon kívül, hogy beveti az erejét 😄
-De nézz a parancsnokra, és a parancsnokhelyettesre! Még ebben a hõségben is nyugodtak, és szolgálnak!
Aztán mutatják õket: Gendo szokásához híven a kezén nyugtatja a fejét, a parancsnokhelyettes meg egy vödör vízben ácsorogva strázsál mellette <#idiota>

Seth
Hányadik résznél jársz?

Én megvettem a conon és nekem nagyon tetszet... 😊 Vedd meg!
armageddon666
Mé milyen az a Tonagura? 😄D

@

RelakS
Azért egy kicsit lehetne közönyösebb, bár nem annyira, mint Rei 😄
Azt még az sem igen zavarta, mikor Shinji csöcsörészte, csak éppen menni szeretett volna szolgálatba <#idiota>

Seth
megszereted majd ^^

RelakS
😄 Kimás? <#idiota>

Néha nem ártana a német képét úgy tisztességgel felpofozni, pedig lányokat nemszeretek bántani 😄

Ja, hogyha Asuka az akkor már nyert is.

Seth
most Evangeliont nézi, szóval... 😄

Ez melyik anime is ? Az a csaj jó eséllyel pályázhat a 6. anime szereplõre akit kivégzek. A Tonagura fõszereplõ csajával fog vetélkedni.

RelakS
Itt elég volt elõre nézni a srácnak, hogy lássa, merre is megy tulajdonképpen, a lány mindjárt úgy fejberugdosta, hogy levegõt alig kapott :S

Hogy legyen lehetõség a klisés szoknya fellibben / fiú bambul / lány elkezd sikítani / fiúnak betörik a koponyája jelenetre.

RelakS
Vajon egy lány, aki utálja, ha egy fiú a szoknyája alá néz, miért követeli meg még egy szellõzõjáratban is, hogy a fiú elõre engedje? <#fejvakaras>

ronihun
THX

...

ronihun
uff....ez jó csak sztem ez nagyon okba fog kerülni...

...

armageddon666
Guilty Gear van Animében? vagy only játék, és story módban vannak ilyen rendes animés bejátszások?
--
Megnéztem Fate/Stay Nightot (nemtom ide már írtam-e xD), nagyon bejött ^^ Csak hiányos :c szal wikipedián utána néztem, és pl. Archer valódi kiléte nem derült ki a sorozatból... de elvileg a visual novelbõl igen ^^
--
Az ilyen visual novelek többnyire hentaiok nem ? O.o És ha nem (talán ha igen akkor is 😛), honnan lehet ilyeneket szerezni? és ha szintén jóltom-e az angol verzió ritkaság, de spec Fate-bõl van ^^

@

RelakS
Voltam, csak akkor kartún netwörkünk nem volt 😄 Fõiskolásan néztem dextert, meg courage-ot XD

armageddon666
nem 8.án jön a köv rész?

@

Black Hawk
ma/holnap kiderül hogy vége e a fillernek.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
Nekem tetszett(ek) az OVA('k), és amennyit a movieból láttam (trailer+nemtom hanyadik részek openingjei) jónak tûnik. A fillereket má nagyon unom -.- visszatérhetnének Aizen bácsihoz ^^

@

Bucser
Miután a Bleachet alapvetõen az Aizen féle alapsztori miatt kezdtem el nézni így baromira nem érdekelnek a Moviek mert kb annyi értelmük van mint a különbözõ fillereknek a sorozatban...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Black Hawk
Szeptember Október környékén itt lesz(akkor jön ki a DVD)

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
elõször jöjjön el ide a fansubos 1. movie xD

@

Black Hawk
Jee Japánban jön a második Bleach Movie.

A Japánban 2007.12.22-én bemutatásra kerülõ második Bleach movieról még nem sokat tudni. Létezik egy értékes tárgy, amit "A Király Pecsétje"-ként ismernek, és amit egy titokzatos emberekbõl álló csoport ellopott, mialatt azt egyik helyrõl a másikra szállították a Soul Societyben. Hitsugaya Toushiro, a 10. õrosztag kapitánya az, akit kijelöltek, hogy felügyelje a szállítást, azonban a rablóbanda elleni küzdelem után a pecsét eltûnik. A baleset után a Seireitei árulóként tekint Hitsugayara, és azt a parancsot adja ki, hogy fogják el, majd végezzék ki Hitsugayat. Ebbe a döntésbe Hitsugaya barátai, Kurosaki Ichigo, Matsumoto Rangiku, Kuchiki Rukia és Abarai Renji nem egyeznek bele, megesküsznek, hogy leleplezik az igazi tettest, azt, aki ellopta a pecsétet, és aki a háttérbõl irányítja a szálakat. Úgy döntenek, megkeresik Hitsugayat, hogy tisztára mossák a nevét. Idõközben, az árulónak bélyegzett Hitsugaya is kutat az elkövetõ után és leleplez egy sötét titkot, egy hosszú ideje halott Shinigamiról.

forrás

Anime linkek:

www.appeal2.atw.hu
Miyazaki anime fesztivált rendeznek a Toldi moziban augusztus 23-tól 26-ig, ahol hét filmet mutatnak be a japán rajzfilm mesterétõl.

Az animerajongók által régóta várt Laputa - Az égi palota, a Nausicaa - A szelek völgye, Totoro - A varázserdõ titka, Porco Rosso- A mesterpilóta és a Kiki- A boszorkányfutár címû rajzfilmek mellett ismét mûsorra tûzik a már nagy sikerrel játszott Chichiro szellemországbant és A vándorló palotát. A fesztiválon vetített filmek augusztus végétõl megvásárolhatók lesznek DVD-n, a Studio Ghibli négy másik animéjével együtt díszdobozban.