Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tortilla

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

RelakS
I was writing paper ... on the PC
And it was like *Píííí*Pííí*Pi*Pi*Pi*Pi*Pi*Pi*

<#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Ezamifranc? Csipsz? Mert akkor nem kell XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Jóaz avatarod ^^

@

Naná, eszméletlen jó 😊

csocso14
Õsszel valószínûleg.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Emberek. Mikor lesz legközelebb animecon a Pecsában ? Szeretnék már venni pár manga-t.

végignéztem a fate stay nightot, szerintem egész jó
armageddon666
Éncsak az Azumangásokat láttam még ^^ majd eccer leszedem 😄

@

Black Hawk
látom az AMV hell nagyon bejött neked 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

http://youtube.com/watch?v=ydc_TWpUA1k

AMV Hell 3-ból az Azumanga Daioh klipek 😊

ronihun
Amúgy vki innen jön a Toldi moziba az Anime vetítésre 23-26-ig?😊
Én meek...csak nemtom hogy ez ilyenkor hogy szokottt lenni...Veszek jegyet és akkor azzal megnézhetem az összes filmet vagy minden filmre külön kell venni jeyet....vagy hogy van ez?:S

...

ronihun
Hát én belenéztem a filmbe a youtubeon... elég is volt....ki is kapcsoltam a letöltés nagyon nem jött be:\
majd talán egyszer rászánom magam h megnézem de nem teccet...

...

armageddon666
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem mozifilm az úgy volt jó ahogy volt ^^ amúgy ha máson csinálja L akkor aztán Light megölte volna... így ezt kivédte... Néhány részben jobban is tetszett a film mint a sorozat 😊 de volt ami meg a sorozatban volt jobb :c

@

Seth
tényleg hülyeség, akkor inkább vmi bûnözõn,a mozifilm 2. részében meg L csinálta meg, az is nagy ökörség volt

PSN ID.: Beegabor

Seth
Amane Misa, és igen ,valszeg bemutatott egy 10 pontost

Arról nem is beszélve hogy SZVSZ teljesen felesleges volt feláldozni Mello-t, anélkül is simán meg tudták volna állapítani hogy hamis-e az a geciség vagy nem

Black Hawk
Csináld úgy mint én néma útálat és akkor nem off-olod tele a topikot 😄.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
Jah... én örültem volna ^^ Near olyan idegesítõ ellenszenves alak volt :\ L volt a legjobb ^^ tényleg amúgy Light barátnõje, mármint Kira 02 (nevére nem emléxem 😞() az a végén leugrott abból a toronyból vagy mibõl?

--

Újra nézem Evangeliont ^^ 2dszorra is tetszik 😄

Prof William, ment a PM 😊

@

Seth
Hát végülis csak mákjuk volt. Ha az a hülye Mikami nem ügyködik a saját szakállára és adja ki az eredeti füzet helyét,akkor már mind halottak lennének Near-rel az élen

ronihun
Na végeztem a Death Note-l....nagyon jó kis anime....Jól átbaszták végül😊

...

<< Neon Genesis Evangelion >>

Fúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

😛

Bucser
Miért nem írod az aláírásodba, hogy utálod a Neon Genesis Evangeliont és akkor nem kell fújolnod, meg gágognod minden NGE-s beírás után...:/

Tudjuk, hogy utálod. nem kell minden második-harmadik postban hangot adni neki...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fffúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.

Le... Ha Van MSN-etek szívesen felveszlek titeket (leglaább bóvítem a animefan ismerõsköket. ) és küldöm... PM ha igen...
CSOCSO

nem fake!!! jlist.com on lehet kapni... megha valami erdekes cukorka lenne benne aszondom oke.. de az nge miatt nem fogok doritost rendelni.....
Seth
Én is, de le is van fordítva?

armageddon666
Igen ez volt. Ezesetben örülnék az utolsó fejezetnek 😊

@

A vége az volt hogy...
aludnak a tengerparton és kijön a vízbõl valami kislány?

Mert ha az akkor még van egy fejezet hátra... Ha akarod megosztom veled...
armageddon666
hát 0-1-2-3-4 voltak. a 4-el már vége volt sztem O.o

@

Ez ihaz. Akkor fent volt az 5 rész is? Valami After volt a vége...
armageddon666
Na végigolvastam Re-take mangát ^^ tetszett... már amennyire értettem :$ érdekesebb volt mint a rendes vég ^^

@

ronihun
Én nekem azt tetszett amit Ray Penbarral csinált...jól kijátszotta...mondjuk sajnáltam Ray Penbart mert semmirõl nem tehetett...

...

armageddon666
Honnan tudnám megszerezni a Fate/Stay Night fight themejeit? :c pl. ami Archer Unlimited Blade Worksjénél megy. Meg úgy...szal értitek ^^

@

A Zero no Tsukaima második sorozatának negyedik része. Szerény véleményem szerint a második sorozat jól el lett kúrva az elsõ sorozat minõségéhez képest. Tiszta nyáladzás az egész.

Csak úgy tudnak kiengesztelni a sorozat készítõi hogy az a büdös ribanc Louise megdöglik (valami jó gyors módon, például pestis által több hét alatt), Siesta meg Saito boldogoan élnek míg világ a világ.

Seth
mangában még szánalmasabb, ott kicsit másképp történik

armageddon666
nemmontam hogy nem tetszett 😛 nekem uccsó 2 bejött ^^ cak mondom hogy light naon szánalmas volt a végén :cc

@

Bucser
Mert akkor a szöveg olvasási iránya is megváltozik. ÉS jobbrol balra igen nehéz olvasni angolul😊 (Japánul meg balsól jobbra ha valaki RaW-t olvas😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
azt a csajt nagyon sajnáltam benne 😞, hogy én hogy útáltam akkor Light-ot

pedig nekem talán az utolsó két rész tetszett a legjobban
max az a rész überelheti csak ahol az fbi-os csavó csaját akarta megölni :p

armageddon666
Jaja... Death Noteban az a pont mikor...nemspoilerezek...utána eléggé elgyengült :S a sokadik Kira megint lendített egy picit rajta, befejezõ rész pedig... hát elég szánalmas volt Light :cc

@

mint a huzat! 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

A Death Note kb elsõ 16 része nagyon fasza, aztán váltakozva vannak pocsék, még pocsékabb és tûrhetõ részek.

Az Elfen Lied meg elég közepes, persze vannak benne jó részek.

Doomista
Hi !

Naruto anime sorozatbol van ugyebár pár szereplõn a sharingan szem, épp az jutott az eszembe,hogy én akarok egy ilyen szemet kontaklencsében, tök buli lenne,sok gyereknek van,ugye deviantarton pl sokan mutogatják,probáltam keresni magyarországon ilyen kontaklencse készitö helyet,de sehol nem találtam ahol tudnának nekem csinálni bármilyen kontaklencsét,én meg rávok erre kattanva,hátha itt valaki tud segiteni...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

armageddon666
death note is hypolt? 😄D nem is tudtam ^^ mind1 az is fasza volt 😛P

@

ha hyperól van szó akkor nem lehet kihagyni a Death Noteot sem, de az legalább meg is érdemli nem úgy, mint az a kettõ amit említettél :p

számomra az az agyonhájpolt, amirõl itt ti a legtöbbet beszéltek 😄
más helyen én személy szerint nem szoktam megfordulni...
najó osztálytársaim körében is az igen népszerûekkel is úgy vagyok, hogy csakazértsem nézem meg, mert annyit beszélnek róla... majd ha lement, utána 😊

igen elolvastam 3-4 árnybírót, és Garfield utána elég furcsának tûnt... 😄

Én a Ninja Scroll-al vagyok így, nem tud érdekelni, pedig annyian dícsérik. De pl. az NGE nem azért jött be, mert "robotos", éppen a többi ilyen machás cumót se bírom nézni, mert untatnak ... Pont azért tetszett amiért más köpköd rá, a pszichológiai része és a Sephirot belekeverése okán.

Jobkezes szereplõk balkezessé vállnak, a kard rossz oldalon van stb... Még anno én is furcsának tlaáltam ezt azu olvasái irányt de ma már minden kéépregéynt így akarok elkezdeni. 😊