Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
And it was like *Píííí*Pííí*Pi*Pi*Pi*Pi*Pi*Pi*
<#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Én meek...csak nemtom hogy ez ilyenkor hogy szokottt lenni...Veszek jegyet és akkor azzal megnézhetem az összes filmet vagy minden filmre külön kell venni jeyet....vagy hogy van ez?:S
...
majd talán egyszer rászánom magam h megnézem de nem teccet...
...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
PSN ID.: Beegabor
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
--
Újra nézem Evangeliont ^^ 2dszorra is tetszik 😄
Prof William, ment a PM 😊
@
PSN ID.: Beegabor
Fúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
😛
Tudjuk, hogy utálod. nem kell minden második-harmadik postban hangot adni neki...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nem fake!!! jlist.com on lehet kapni... megha valami erdekes cukorka lenne benne aszondom oke.. de az nge miatt nem fogok doritost rendelni.....
Mert ha az akkor még van egy fejezet hátra... Ha akarod megosztom veled...
@
...
@
Csak úgy tudnak kiengesztelni a sorozat készítõi hogy az a büdös ribanc Louise megdöglik (valami jó gyors módon, például pestis által több hét alatt), Siesta meg Saito boldogoan élnek míg világ a világ.
@
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
max az a rész überelheti csak ahol az fbi-os csavó csaját akarta megölni :p
@
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az Elfen Lied meg elég közepes, persze vannak benne jó részek.
Naruto anime sorozatbol van ugyebár pár szereplõn a sharingan szem, épp az jutott az eszembe,hogy én akarok egy ilyen szemet kontaklencsében, tök buli lenne,sok gyereknek van,ugye deviantarton pl sokan mutogatják,probáltam keresni magyarországon ilyen kontaklencse készitö helyet,de sehol nem találtam ahol tudnának nekem csinálni bármilyen kontaklencsét,én meg rávok erre kattanva,hátha itt valaki tud segiteni...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
más helyen én személy szerint nem szoktam megfordulni...
najó osztálytársaim körében is az igen népszerûekkel is úgy vagyok, hogy csakazértsem nézem meg, mert annyit beszélnek róla... majd ha lement, utána 😊