Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól az egytõl eltekintve még a szájmozgások szerintem sokszor jól passzoltak.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Seth
düh inkább

PSN ID.: Beegabor

Seth
nem, automail-t mond. Bár nehéz olyan magyar szavat találni,ami kifejezné az automaizált mûvégtagot, ígymeg túl hosszú.
Az hogy lefordították a homonculusokat az szerintem jó, így lehet tudni hogy a 7 fõbûnrõl vannak elnevezve, és a nézõ várja hogy mikor tûnik fel a maradék
Plusz a szokásos rajzfilmsorozat szinkronhiba a kb 1 másodperces csúszás, már lement a jelenet, de a hangot késõbb mondják, ezt rühellem(nem beszédre gondolok, hanem mondjuk itt is az elsõ részben amikor Al elkapja a fejét, már elkapta aztán utána mondja hogy elkapom-elkapom, eredetiben jól passzolt).A másik pedig a lehalkított háttérzaj és zene beszédkor, soxor semmi nem hallatszik csak a szöveg

armageddon666
Áááááh most nem fogok tudni aludni x.x xD most Blood+os banner jött be -.- az is szinkronizálva lesz :S Slayers meg Inuyasha amik jó szinkronok voltak :\ etttõl már elõre félek XD

na mind1... anniyra jó hogy öcsém is fog így már animéket nézni :K próbáltam rávenni hogy nézzen de scak magyar szinkronnal akar -_- (nemtud gyorsan olvasni még :c alsós szegény :c)

@

Wrath - Morci. Morcos. 😊
armageddon666
Lust - Buja
Gluttony - Falánk
Envy - Irigy
Sloth - Tunya ? 😄 ez nemtom mi lehet xD
Greed - Kapzsi
Wrath - Harag... Dühös? ^^ lol? ^^
Pride - Gõgös

és vajon a Homonculusra találnak ki valami mást? Auto-mail helyett jólhallottam hogy Mûvégtagot mondott a papcsákó? vagy az eredetibe is azt mondják az elején?

@

Picar77
jaja de kit ? 😄

()() (^^)

Meg maikor jött FALÁNK....

Félek hogy a többi Homonculus neve is magyarítva lessz...

Ed hanja tényleg förtelmes, AL és viszont nem rossz. Még az ak is efgekt is bene van ami az eredetiben, tehát hogy folytottabb, mintha méylebrõl szólna...

Ennek ellenére maradok a japán verzió melett...

armageddon666
Hááát... Inuyasha azé annyira nem durva... de FMA nemis igazán a képi világa miatt...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hanem mondjuk mikor a csávó a kislányát kimérává változtatja, hogy Rose-t megerõszakolják, meg egyébb hasonlók...

amúgy Inuyashanak tetszik szinkronja xD bár abból eredetit még nem hallottam -.- de érdekesség hogy Kaname Chidori és Kagome hangja ugyanaz eredeti, és szinkronizált verzióban is xD

@

armageddon666
de akkor ÁL ... eredetiben jó mert "Aru" vagy mi 😄 azt az jól hangzik ^^

Picar meg kiütött valakit :S

@

Az inuyasha is simán elfutogat 12-el, így nem látom értelmét 😊

Egyszer amikor szétrobbantanak egy állatot, az talán...

Annál jobb az biztos.

Igen ha úgy vesszük JAPÁNOSAN hangzik ez az "ÁL" az angolos-amerikaias "EL" helyett 😊 nekem nincs vele bajom. (ugye az eredeti leírva Al)

armageddon666
Detto 😄 amúgy hálisten nincs cenzúrázva ^^ bár azé 12+ helyett 16+t raktam volna rá 😄 idõpontváltás úgysem lenne miatta.

@

Picar77
hát ritka szar lett a szinkron :S

()() (^^)

armageddon666
Néztem 😄 hááát... Lust és Al hangja egész jó...Edé viszont :S meg Roseé sem az igazi... meg a szöveggel is volt 1-2 helyen problémám :c de lehet csak másképp emléxem xD

meg ez az Áállazás 😄 hát... nemis számítottam mondjuk jobbra ^^ annyi biztos hogy jobb lett mint Naruto szinkronja :K

@

Majd a többi kékruhás hangjára vagyok még kiváncsi 😊

Seth
Milyen robot? Az nem robot, hanem egy lovagi páncél, benne Al lelkével

Robot? A páncélos Alphonse-ra gondolsz? 😄
Pedig kettõjük közül az övé jobban el van találva.

SZERK: tényleg, te láttad egyáltalán az eredetit? 😊

Seth
Én elkezdtem, de amint Ed megszólalt már kapcsoltam is el 😊

biomage
én néztem, és a robot hanga igen szar 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Na, nézte valaki a FMA-et az Animakszon? (rajtam kívül)

Picar77
iken Pecsa-ban lesz

()() (^^)

Feladom, segítsetek!

Nem találok sehol Gallery Fake feliratot (se angolul se magyarul)...

Tudnátok valami jó nagy Felirat-letöltõ helyet-bázist-portált ahol esetleg megtalálhatnám?

Nezem es olvasom a Narutot.
A szakuranak a jelenteset pedig (kivetelesen) ismerem. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

armageddon666
az jóó 😄 és hogy hol? vagy arról nincs infód? xD ha jól vettem észre nyacon volt nyíregyházán a sakuracon meg a legutóbbi pedig pecsában. szal remélem ez is itt lesz xD

@

Picar77
Hát ha jók az informácioim, akkor ápr 19-20 a következõ con 😄
fspoiler]mostani con szervezõjétõl halotta[/spoiler]

()() (^^)

light00
Nézzetek Narutot 😄
Abba van egy csaj akit Sakurának hivnak és tök jol elmagyarázzák, mikor mit jelent. Annyi maradt meg bennem, hogy valami (évente) kétszer virágzo növényke, amit összel máshogy hivnak. 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

light00
Jóvanmá', csak irtam, amugy ugy értettem falu=nem Pesten, most mindenki veheti magára és téphet cafatokra mert megsértettem a lelki világát.<#zavart1>

biomage
😊 találtam mégegy felvételt 😊 ez már tényleg az utolsó, és feltöltve ide

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Ugyannarrol beszelunk, hanaminek is hivjak. Hana: virag, mi: miru tehat nezni ige. Egyebkent a cseresznyefa az a szakura no ki.

Bio: Szerintem nem lesz. Max ilyen anime meetek 20-30fos tarsasaggal, bar az oriasi Varosotokat Budapöttyet nemsimerem, ott lehet tobben jatnak meetingelni. 😄

Hmuda
Legjobb tudomásom szerint a Sakura az a díszcseresznyefa (lehet csak a virág, vagy az egyik, vagy a másik), amire te gondolsz az úgy tudom a Hanami, mikor egy rakás ember kimegy a fákhoz, hogy nézzék amint virágzik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

biomage
lesz valami hasonli télen mint az animecon?

Sakura az egy unnep japanban tavasszal, azert szakuracon 😉

Ugyanúgy animecon, csak valamiért SakuraCon-nak nevezik. De az emlékezetem szerint az a tavaszi szokott lenni, nem a téli.
biomage
Estét

Lenne egy kérdésem, most volt az animecon szép volt jó volt, és most ugye sakuracon lesz, az miben más mint az animecon?

Ja igen. Debrecezni fórumozóknak üzenem hogy a Media Marktban újra kapható a Paprika...
Vajon jön majd monjuk Debrecenbe a con? Ha már Nyíregyen volt...
biomage
a vasárnapi animeconon volt egy Parodia AMV álatti jó volt 😊 itt a link jó nézést xD

Nyhaza hol falu angyalbogyoro? <#wilting><#boxer>

armageddon666
"Falun szokott lenni animekon? Melyik falun? Egyszer elneznek. "

ilyen nyíregyházára gondoltak sztem 😄

"AMV-t tudok-e *.ogm vagy *.mkv -ból csinálni-e? Mert az Adobe Preimere Pro-m nem olvassa õket :|"

kiszeded a több hangsávot meg feliratot meg ilyeneket és átkonertálod és jólesz xD

@

Hmuda
<#nezze>

SZEGED

Ebben a félévben is várjuk a japán animációs filmek kedvelõit a BTK fõépület TTK elõadójában, hétfõ esténként nyolckor. Reméljük, a programban mindenki talál magának tetszõt.
A mûsor ebben a félévben a következõképpen alakul:
Október 15. Nausicaa – Szelek Völgye (Miyazaki Hayao filmje egy világát megmentõ hercegnõrõl)
November 5. GRINDHOUSE – vetítés: horroranimék Tarantino és Rodriguez ötlete alapján (japán hang és angol felirat)
Trinity Blood 3 – 4. rész és Hellsing OVA 1
November 12. Devil May Cry 1 – 6. (egy démonvadász, egy kislány meg az eperfagyi; a sorozat elsõ hat része)
November 19. Devil May Cry 7 – 12.
November 26. “Ó, azok a japánok!” – Válogatás az utóbbi évek legõrültebb anime-epizódjaiból
(olyan sorozatok részeivel, mint a Slayers, Cowboy Bebop és Excel Saga)
December 3. Spriggan (egy különleges ügynök, egy különös kisfiú és egy hadsereg Noé bárkájának nyomában; sci-fi – akcióanime magyar felirattal)
December 10. Animekarácsony (és - Szilveszter):
Love Hina Christmas Special
(ünnepek a Hinata fogadóban)
ÉS
Tokiói keresztapák
(egy elhagyott csecsemõ és három hajléktalan szilvesztere)

Ez most jól összejött. Este nyolckor se egyetem, se semmi ami miatt ki kellene hagynom. A Nauszika aranyos lesz (megvan DVD-n, de azért elmegyek), a Grindhouse a két fõnök miatt eléggé elborultnak igérkezik, a TrinityBloodról fingom nincs, de majd kiderül, a DMC-t lehet kihagyom, sok jót nem hallottam felõle, a válogatás kötelezõ program, az utolsó meg egyenesen kihagyhatatlan.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mikszer
én virtuaddubmoddal darabolok és utána jön a premiere 😊

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Karancslapújtõ, Pacsatüttös iz.

Falun szokott lenni animekon? Melyik falun? Egyszer elneznek. <#idiota>

light00
A legutolsorol meg elérhetö szinte az összes cosplayes videó.

Mindenki!

AMV-t tudok-e *.ogm vagy *.mkv -ból csinálni-e? Mert az Adobe Preimere Pro-m nem olvassa õket :|

Dede, csak annyian vagytok hogy reméltem 1 embernek elég ha megköszönöm, a többi magára veszi 😊

De akkor most köszönjük mindenki nevében mindenkinek hogy feltettek mindent!

biomage
annak én is örülnék 😊 mert a parodia AMV is jó lenne

armageddon666
jók letttek 😄 miniInuyasha tényleg nagy XD
én meg gyûjtöttem youtuberól 1-2 videót a lustábbaknak:

Berserk (zene ami ment harc alatt, címet plz ^^)
Kon és a táncoló halálistenek
Mermaid Melody Pichi Pichi Pich
6tyúk tava
Egy ilyen vegyes 😄 ez nagyon nagy volt xD
asszem Árnybíró

és esetleg valakinek nincs meg a Microsoft Excel 2007-es Excel Saga? ^^

@

biomage
és nekem megsem köszönöd? <#rinya>