Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az inuyasha is simán elfutogat 12-el, így nem látom értelmét 😊

Egyszer amikor szétrobbantanak egy állatot, az talán...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Annál jobb az biztos.

Igen ha úgy vesszük JAPÁNOSAN hangzik ez az "ÁL" az angolos-amerikaias "EL" helyett 😊 nekem nincs vele bajom. (ugye az eredeti leírva Al)

armageddon666
Detto 😄 amúgy hálisten nincs cenzúrázva ^^ bár azé 12+ helyett 16+t raktam volna rá 😄 idõpontváltás úgysem lenne miatta.

@

Picar77
hát ritka szar lett a szinkron :S

()() (^^)

armageddon666
Néztem 😄 hááát... Lust és Al hangja egész jó...Edé viszont :S meg Roseé sem az igazi... meg a szöveggel is volt 1-2 helyen problémám :c de lehet csak másképp emléxem xD

meg ez az Áállazás 😄 hát... nemis számítottam mondjuk jobbra ^^ annyi biztos hogy jobb lett mint Naruto szinkronja :K

@

Majd a többi kékruhás hangjára vagyok még kiváncsi 😊

Seth
Milyen robot? Az nem robot, hanem egy lovagi páncél, benne Al lelkével

PSN ID.: Beegabor

Robot? A páncélos Alphonse-ra gondolsz? 😄
Pedig kettõjük közül az övé jobban el van találva.

SZERK: tényleg, te láttad egyáltalán az eredetit? 😊

Seth
Én elkezdtem, de amint Ed megszólalt már kapcsoltam is el 😊

PSN ID.: Beegabor

biomage
én néztem, és a robot hanga igen szar 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Na, nézte valaki a FMA-et az Animakszon? (rajtam kívül)

Picar77
iken Pecsa-ban lesz

()() (^^)

Feladom, segítsetek!

Nem találok sehol Gallery Fake feliratot (se angolul se magyarul)...

Tudnátok valami jó nagy Felirat-letöltõ helyet-bázist-portált ahol esetleg megtalálhatnám?

Nezem es olvasom a Narutot.
A szakuranak a jelenteset pedig (kivetelesen) ismerem. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

armageddon666
az jóó 😄 és hogy hol? vagy arról nincs infód? xD ha jól vettem észre nyacon volt nyíregyházán a sakuracon meg a legutóbbi pedig pecsában. szal remélem ez is itt lesz xD

@

Picar77
Hát ha jók az informácioim, akkor ápr 19-20 a következõ con 😄
fspoiler]mostani con szervezõjétõl halotta[/spoiler]

()() (^^)

light00
Nézzetek Narutot 😄
Abba van egy csaj akit Sakurának hivnak és tök jol elmagyarázzák, mikor mit jelent. Annyi maradt meg bennem, hogy valami (évente) kétszer virágzo növényke, amit összel máshogy hivnak. 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

light00
Jóvanmá', csak irtam, amugy ugy értettem falu=nem Pesten, most mindenki veheti magára és téphet cafatokra mert megsértettem a lelki világát.<#zavart1>

biomage
😊 találtam mégegy felvételt 😊 ez már tényleg az utolsó, és feltöltve ide

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Ugyannarrol beszelunk, hanaminek is hivjak. Hana: virag, mi: miru tehat nezni ige. Egyebkent a cseresznyefa az a szakura no ki.

Bio: Szerintem nem lesz. Max ilyen anime meetek 20-30fos tarsasaggal, bar az oriasi Varosotokat Budapöttyet nemsimerem, ott lehet tobben jatnak meetingelni. 😄

Hmuda
Legjobb tudomásom szerint a Sakura az a díszcseresznyefa (lehet csak a virág, vagy az egyik, vagy a másik), amire te gondolsz az úgy tudom a Hanami, mikor egy rakás ember kimegy a fákhoz, hogy nézzék amint virágzik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

biomage
lesz valami hasonli télen mint az animecon?

Sakura az egy unnep japanban tavasszal, azert szakuracon 😉

Ugyanúgy animecon, csak valamiért SakuraCon-nak nevezik. De az emlékezetem szerint az a tavaszi szokott lenni, nem a téli.
biomage
Estét

Lenne egy kérdésem, most volt az animecon szép volt jó volt, és most ugye sakuracon lesz, az miben más mint az animecon?

Ja igen. Debrecezni fórumozóknak üzenem hogy a Media Marktban újra kapható a Paprika...
Vajon jön majd monjuk Debrecenbe a con? Ha már Nyíregyen volt...
biomage
a vasárnapi animeconon volt egy Parodia AMV álatti jó volt 😊 itt a link jó nézést xD

Nyhaza hol falu angyalbogyoro? <#wilting><#boxer>

armageddon666
"Falun szokott lenni animekon? Melyik falun? Egyszer elneznek. "

ilyen nyíregyházára gondoltak sztem 😄

"AMV-t tudok-e *.ogm vagy *.mkv -ból csinálni-e? Mert az Adobe Preimere Pro-m nem olvassa õket :|"

kiszeded a több hangsávot meg feliratot meg ilyeneket és átkonertálod és jólesz xD

@

Hmuda
<#nezze>

SZEGED

Ebben a félévben is várjuk a japán animációs filmek kedvelõit a BTK fõépület TTK elõadójában, hétfõ esténként nyolckor. Reméljük, a programban mindenki talál magának tetszõt.
A mûsor ebben a félévben a következõképpen alakul:
Október 15. Nausicaa – Szelek Völgye (Miyazaki Hayao filmje egy világát megmentõ hercegnõrõl)
November 5. GRINDHOUSE – vetítés: horroranimék Tarantino és Rodriguez ötlete alapján (japán hang és angol felirat)
Trinity Blood 3 – 4. rész és Hellsing OVA 1
November 12. Devil May Cry 1 – 6. (egy démonvadász, egy kislány meg az eperfagyi; a sorozat elsõ hat része)
November 19. Devil May Cry 7 – 12.
November 26. “Ó, azok a japánok!” – Válogatás az utóbbi évek legõrültebb anime-epizódjaiból
(olyan sorozatok részeivel, mint a Slayers, Cowboy Bebop és Excel Saga)
December 3. Spriggan (egy különleges ügynök, egy különös kisfiú és egy hadsereg Noé bárkájának nyomában; sci-fi – akcióanime magyar felirattal)
December 10. Animekarácsony (és - Szilveszter):
Love Hina Christmas Special
(ünnepek a Hinata fogadóban)
ÉS
Tokiói keresztapák
(egy elhagyott csecsemõ és három hajléktalan szilvesztere)

Ez most jól összejött. Este nyolckor se egyetem, se semmi ami miatt ki kellene hagynom. A Nauszika aranyos lesz (megvan DVD-n, de azért elmegyek), a Grindhouse a két fõnök miatt eléggé elborultnak igérkezik, a TrinityBloodról fingom nincs, de majd kiderül, a DMC-t lehet kihagyom, sok jót nem hallottam felõle, a válogatás kötelezõ program, az utolsó meg egyenesen kihagyhatatlan.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mikszer
én virtuaddubmoddal darabolok és utána jön a premiere 😊

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Karancslapújtõ, Pacsatüttös iz.

Falun szokott lenni animekon? Melyik falun? Egyszer elneznek. <#idiota>

light00
A legutolsorol meg elérhetö szinte az összes cosplayes videó.

Mindenki!

AMV-t tudok-e *.ogm vagy *.mkv -ból csinálni-e? Mert az Adobe Preimere Pro-m nem olvassa õket :|

Dede, csak annyian vagytok hogy reméltem 1 embernek elég ha megköszönöm, a többi magára veszi 😊

De akkor most köszönjük mindenki nevében mindenkinek hogy feltettek mindent!

biomage
annak én is örülnék 😊 mert a parodia AMV is jó lenne

armageddon666
jók letttek 😄 miniInuyasha tényleg nagy XD
én meg gyûjtöttem youtuberól 1-2 videót a lustábbaknak:

Berserk (zene ami ment harc alatt, címet plz ^^)
Kon és a táncoló halálistenek
Mermaid Melody Pichi Pichi Pich
6tyúk tava
Egy ilyen vegyes 😄 ez nagyon nagy volt xD
asszem Árnybíró

és esetleg valakinek nincs meg a Microsoft Excel 2007-es Excel Saga? ^^

@

biomage
és nekem megsem köszönöd? <#rinya>

Köszönnyük uram! 😊

biomage
fogjuk rá, viszont a legjobb zenét nem sikerült az elejéröl felvennem 😞
a Suzumiya beszélek, és nem jó pozicioból lett felvéve 😞

armageddon666
nope ^^ ami fel lett véve az viszont jó minõségben szal ez így jó kompromisszum sztem 😛

@

Hrisskar
Na jó, nem voltam lusta és feltettem a vasárnapi képeket is
link

biomage
már nem volt sok hely a memoriát sry

armageddon666
köszíí 😄 nagyon jó a minõsége 😄 am ez ilyen rövid ? ugrálós (dülöngélõs xD) rész az le van vágy ennyi lett felvéve?

@

biomage
kösz hogy szóltál xDD

light00
És lehetne egy kérésem? Átneveznéd a videót Rock Lee-re Gaararól? XD

light00
3x van évente. Csak a nyári valahol falun van.
(htx a videókért!!4)

biomage
na örüljetek feltöltve
link