Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az hogy lefordították a homonculusokat az szerintem jó, így lehet tudni hogy a 7 fõbûnrõl vannak elnevezve, és a nézõ várja hogy mikor tûnik fel a maradék
Plusz a szokásos rajzfilmsorozat szinkronhiba a kb 1 másodperces csúszás, már lement a jelenet, de a hangot késõbb mondják, ezt rühellem(nem beszédre gondolok, hanem mondjuk itt is az elsõ részben amikor Al elkapja a fejét, már elkapta aztán utána mondja hogy elkapom-elkapom, eredetiben jól passzolt).A másik pedig a lehalkított háttérzaj és zene beszédkor, soxor semmi nem hallatszik csak a szöveg
PSN ID.: Beegabor
na mind1... anniyra jó hogy öcsém is fog így már animéket nézni :K próbáltam rávenni hogy nézzen de scak magyar szinkronnal akar -_- (nemtud gyorsan olvasni még :c alsós szegény :c)
@
Gluttony - Falánk
Envy - Irigy
Sloth - Tunya ? 😄 ez nemtom mi lehet xD
Greed - Kapzsi
Wrath - Harag... Dühös? ^^ lol? ^^
Pride - Gõgös
és vajon a Homonculusra találnak ki valami mást? Auto-mail helyett jólhallottam hogy Mûvégtagot mondott a papcsákó? vagy az eredetibe is azt mondják az elején?
@
Félek hogy a többi Homonculus neve is magyarítva lessz...
Ed hanja tényleg förtelmes, AL és viszont nem rossz. Még az ak is efgekt is bene van ami az eredetiben, tehát hogy folytottabb, mintha méylebrõl szólna...
Ennek ellenére maradok a japán verzió melett...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy Inuyashanak tetszik szinkronja xD bár abból eredetit még nem hallottam -.- de érdekesség hogy Kaname Chidori és Kagome hangja ugyanaz eredeti, és szinkronizált verzióban is xD
@
Picar meg kiütött valakit :S
@
Egyszer amikor szétrobbantanak egy állatot, az talán...
Igen ha úgy vesszük JAPÁNOSAN hangzik ez az "ÁL" az angolos-amerikaias "EL" helyett 😊 nekem nincs vele bajom. (ugye az eredeti leírva Al)
@
meg ez az Áállazás 😄 hát... nemis számítottam mondjuk jobbra ^^ annyi biztos hogy jobb lett mint Naruto szinkronja :K
@
Pedig kettõjük közül az övé jobban el van találva.
SZERK: tényleg, te láttad egyáltalán az eredetit? 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nem találok sehol Gallery Fake feliratot (se angolul se magyarul)...
Tudnátok valami jó nagy Felirat-letöltõ helyet-bázist-portált ahol esetleg megtalálhatnám?
A szakuranak a jelenteset pedig (kivetelesen) ismerem. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
@
fspoiler]mostani con szervezõjétõl halotta[/spoiler]
()() (^^)
Abba van egy csaj akit Sakurának hivnak és tök jol elmagyarázzák, mikor mit jelent. Annyi maradt meg bennem, hogy valami (évente) kétszer virágzo növényke, amit összel máshogy hivnak. 😄
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Bio: Szerintem nem lesz. Max ilyen anime meetek 20-30fos tarsasaggal, bar az oriasi Varosotokat Budapöttyet nemsimerem, ott lehet tobben jatnak meetingelni. 😄
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Lenne egy kérdésem, most volt az animecon szép volt jó volt, és most ugye sakuracon lesz, az miben más mint az animecon?
ilyen nyíregyházára gondoltak sztem 😄
"AMV-t tudok-e *.ogm vagy *.mkv -ból csinálni-e? Mert az Adobe Preimere Pro-m nem olvassa õket :|"
kiszeded a több hangsávot meg feliratot meg ilyeneket és átkonertálod és jólesz xD
@
Ez most jól összejött. Este nyolckor se egyetem, se semmi ami miatt ki kellene hagynom. A Nauszika aranyos lesz (megvan DVD-n, de azért elmegyek), a Grindhouse a két fõnök miatt eléggé elborultnak igérkezik, a TrinityBloodról fingom nincs, de majd kiderül, a DMC-t lehet kihagyom, sok jót nem hallottam felõle, a válogatás kötelezõ program, az utolsó meg egyenesen kihagyhatatlan.SZEGED
Ebben a félévben is várjuk a japán animációs filmek kedvelõit a BTK fõépület TTK elõadójában, hétfõ esténként nyolckor. Reméljük, a programban mindenki talál magának tetszõt.
A mûsor ebben a félévben a következõképpen alakul:
Október 15. Nausicaa – Szelek Völgye (Miyazaki Hayao filmje egy világát megmentõ hercegnõrõl)
November 5. GRINDHOUSE – vetítés: horroranimék Tarantino és Rodriguez ötlete alapján (japán hang és angol felirat)
Trinity Blood 3 – 4. rész és Hellsing OVA 1
November 12. Devil May Cry 1 – 6. (egy démonvadász, egy kislány meg az eperfagyi; a sorozat elsõ hat része)
November 19. Devil May Cry 7 – 12.
November 26. “Ó, azok a japánok!” – Válogatás az utóbbi évek legõrültebb anime-epizódjaiból
(olyan sorozatok részeivel, mint a Slayers, Cowboy Bebop és Excel Saga)
December 3. Spriggan (egy különleges ügynök, egy különös kisfiú és egy hadsereg Noé bárkájának nyomában; sci-fi – akcióanime magyar felirattal)
December 10. Animekarácsony (és - Szilveszter):
Love Hina Christmas Special
(ünnepek a Hinata fogadóban)
ÉS
Tokiói keresztapák
(egy elhagyott csecsemõ és három hajléktalan szilvesztere)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
AMV-t tudok-e *.ogm vagy *.mkv -ból csinálni-e? Mert az Adobe Preimere Pro-m nem olvassa õket :|
De akkor most köszönjük mindenki nevében mindenkinek hogy feltettek mindent!
én meg gyûjtöttem youtuberól 1-2 videót a lustábbaknak:
Berserk (zene ami ment harc alatt, címet plz ^^)
Kon és a táncoló halálistenek
Mermaid Melody Pichi Pichi Pich
6tyúk tava
Egy ilyen vegyes 😄 ez nagyon nagy volt xD
asszem Árnybíró
és esetleg valakinek nincs meg a Microsoft Excel 2007-es Excel Saga? ^^
@