Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Boldog karácsony mindenkinek.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Digi TV monjon le!<#levele>#levele>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ki nézi az új animet az animaxon? "Ayakashi Ayashi" és menyire tetszik?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Végre elkezdõdött!
Az HOSTD vagyis High School Of the Dead elsõ MAGYAR nyelvû chaptere eléhetõ a www.manga.hu -n...
SmileyElsõ fejezet - The Outbreak
Vegyétek és egyétek.
ezekkel a szinkronszínészekkel megnézetik vajon hogy mit kell szinkronizálni vagy csak eléjük dobják a szöveget és a NÉMA filmet? O.o az meg a szinkronszöveg írójától volt számomra nagy gáz hogy kihagyták a Tom&Jerrys megjegyzést :\\ ("Megvan Jerry egér. Küldjük Tom macskát." Bár lehet hogy ez csak a magyar feliratban volt így XD de nekem bejött ^^)
@
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
@
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
A Animax bot válaszol. Nem kizárt hogy ez lenne a válasz. 😊
a Halálisten szó me nagyon hülyén hangzana... Gondoljatok bele és képzeljétek el hogy élõszóban hogy hangzana a TV-ben...
Vigyázz halálisten!
Azért hívtam összee a Halálisten kapitányokat...
Valamit azért nem kell lefordítai mert jól hangzik a neve... A FMA-ban is azért adták a H-knak a japán verzióban is angol nevet mert JÓL HASNGZOTT. Greed Lust stb...
És mi lenne a Zapaktuókkal? Soul Slayer angolban... Az hogy lenne magyarban? Az is maradhatna... Mint ahogy magyarban a Katana sincs lefordítva soha...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
practitioner of the forbidden arts of death
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kedves William!
Köszönjük érdeklõdõ levelét. Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is nézõink táborában tudhatjuk!
Örülünk, hogy tetszik a Fullmetal Alchemist szinkronja. Jó hír, hogy készülnek még szinkronok, így a Bleach, a Death Note, és a Honey and Clover is szinkronnal kerül adásba.
Szép ünnepeket és további izgalmas tévézést az Animax jelenleg futó újdonságaihoz!
<#smile>#smile>
A Sinigami sztem tökéletes név... Egy szervezet neve... mint a FBI -stb... Sztrm írni kéne a Animaxnak egy e-mailt hogy a jobb élvezhetõség érdekében ezeket a szavakat használják...
折り紙 - origami - ori + kami - hajtogat + papír - papírhajtogatás
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
de az Origamit miért nem fordítják akkor le? -.- amúgy az mit jelent? XD
@
PSN ID.: Beegabor
valahogy rohadtul nem passzol hozzájuk. na meg nem is istenszerüek 😛
Egy börtönben fogsz csücsülni, miközben vegyszerekkel erõszakolják ki belõled az igazságot. Jó móka <#idiota>#idiota>