Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugy hangzik ahogy hangoznia kell. En se ugy beszelek magamrol barati koromben hogy "szevasz! en egy student vagyok". Egyebkent Kuroszaki Icsigo. 😛

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

armageddon666
メリークリスマス!!
Boldog Karácsonyt 😊)

@

Black Hawk
Miért igénytelen? Az hogy hangzik már hogy Kurosaki Ichigo vagyok "Halálisten helyettes"

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
Azt a rohatt xD
Boldog karácsony mindenkinek.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Közben nekem is elindult... biztos volt egy kis szünetük.
biomage
Na senki nem nézte az animaxon, azt az animét ayakashi ayashit?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Seth
nekem megy

PSN ID.: Beegabor

Hmuda
Az utóbbi lesz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Az gõzös megy nektek? Most raktam újra gépet és nem tudom hogy azzal van e baj vagy a FTP kapcsolatot állítottam be rosszul...
ez most jó ?<#nemtudom>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

berlinboy6329
Nem tetszik,mer nem értem. :S

Digi TV monjon le!<#levele>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

biomage
Hali

Ki nézi az új animet az animaxon? "Ayakashi Ayashi" és menyire tetszik?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
nemnézek narutot <#zavart1> (lehet megkövezni)

@

berlinboy6329
George eredeti hangja a Narutóbol Jiraiya-é is... 😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Seth
Csak szerényen 😄

Igen!

Végre elkezdõdött!

Az HOSTD vagyis High School Of the Dead elsõ MAGYAR nyelvû chaptere eléhetõ a www.manga.hu -n...

SmileyElsõ fejezet - The Outbreak

Vegyétek és egyétek.
armageddon666
hát Blood+ban volt 1-2 passzoló ^^ elsõ 4 részt ha láttam magyarul 😄 de speciel Saya "apjának" a hangja jobban bejött mint az eredeti ^^ az eredeti hangja nem tetszik :S Vandreadben is õ a szinkronhang asszem egy eléggé morbid helyzetben 😄 meg máshol is hallottam már ^^ de sehol sem jött be ^^ ellenben Haji hangja...nemis a hangja... hanem a hangsúlyozása O.o

ezekkel a szinkronszínészekkel megnézetik vajon hogy mit kell szinkronizálni vagy csak eléjük dobják a szöveget és a NÉMA filmet? O.o az meg a szinkronszöveg írójától volt számomra nagy gáz hogy kihagyták a Tom&Jerrys megjegyzést :\\ ("Megvan Jerry egér. Küldjük Tom macskát." Bár lehet hogy ez csak a magyar feliratban volt így XD de nekem bejött ^^)

@

Na ez a másik. 😊 Bár az eedeti szinkronmhangot úgy sem lehet ûberelni de reménykedjünk hogy passzóló hangokat találnak...
Ilyen magyar szó létezik hogy homonkulusz... Ez olyan idegen hangzású, mint a fridzsider, vagy a show (ezeket használjuk a köznyelvben mind).

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

armageddon666
FMAban is lefordították a neveket is :\ Falánk... amúgy nézi valaki? az leírhatná a többi homunculust mire fordították ^^ meg úgy magát hogy homunculus lefordították-e? 😄

@

light00
Én nem is a fordításon izgulnék ennyit, hanem hogy normális, hozzáillõ szinkronhangot találjanak a szereplõkhöz.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Bízzuk rájuk, tartsuk tiszteletben a döntésüket, ha jó, ha nem jó.

Höhöhhö 😊

A Animax bot válaszol. Nem kizárt hogy ez lenne a válasz. 😊

a Halálisten szó me nagyon hülyén hangzana... Gondoljatok bele és képzeljétek el hogy élõszóban hogy hangzana a TV-ben...

Vigyázz halálisten!
Azért hívtam összee a Halálisten kapitányokat...
Valamit azért nem kell lefordítai mert jól hangzik a neve... A FMA-ban is azért adták a H-knak a japán verzióban is angol nevet mert JÓL HASNGZOTT. Greed Lust stb...

És mi lenne a Zapaktuókkal? Soul Slayer angolban... Az hogy lenne magyarban? Az is maradhatna... Mint ahogy magyarban a Katana sincs lefordítva soha...
BEAST
enis letoltom, de ettol fuggetlenul nezek animaxot is mert jo latni hogy magyarorszagon is egyre "komolyabban" veszik az animet es nem csak hetvegi kora reggeli gyerekmusorokba szanjak 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Frosty01
báz, még jó hogy nem nézek animaxot, hanem letöltöm ami érdekel <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

armageddon666
szintem is ....... meg akkor már Quincy-t is lekéne fordítani... az mondjuk fantázia név... meg a Hollowot is... milyen lenne már :\ ha egyik le van fordítva többit is le kell...

@

BEAST
mar miert lenne igenytelen? emlekszem volt oylan resz amikor Ichigonak meselt Rukia ezekrol a dolgokrol es akkor elmagyarazta hogy a Shinigamikat Death Godoknak is szoktak nevezni ... siman beleferne hogy meghagyjak Shinigaminak , kiejtve jol hangzik, es kesobb az animeben hulyen nezne ki hogy a halalisteneket szoktak halalisteneknek is nevezni xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Frosty01
szerintem sem kéne lefordítani. így sokkal jobban hangzik <#smile> és szerintem ez fontosabb

A sinigami nem szervezet neve! Es nem leforditani a legigenytelebb dolog lenne a vilagon! :S

armageddon666
😄DDDDDDDDDDdd

@

Frosty01
aha és a válasz ez lenne:

Kedves William!

Köszönjük érdeklõdõ levelét. Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is nézõink táborában tudhatjuk!

Örülünk, hogy tetszik a Fullmetal Alchemist szinkronja. Jó hír, hogy készülnek még szinkronok, így a Bleach, a Death Note, és a Honey and Clover is szinkronnal kerül adásba.

Szép ünnepeket és további izgalmas tévézést az Animax jelenleg futó újdonságaihoz!

<#smile>

Nem tudom de sztem a HALÁLISTEN iszonyú röhlyesen hangzana magyarul.. + a sok furcsán asszociálgató szülõ...

A Sinigami sztem tökéletes név... Egy szervezet neve... mint a FBI -stb... Sztrm írni kéne a Animaxnak egy e-mailt hogy a jobb élvezhetõség érdekében ezeket a szavakat használják...
armageddon666
neh 😄 ez így túl egyszerû xD áááh

@

Szerintem egyertelmuen igy ertelmes. Ahogy a taichou (taicsó) sem kapitany, hanem parancsnok. 😊

Szerintem egyáltalán nem hangzik hülyén 😊

RelakS
Nem fogod elhinni pászmekkk

折り紙 - origami - ori + kami - hajtogat + papír - papírhajtogatás

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Seth
igen, ez sokkal rosszabb <#idiota>

haláltündér

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

armageddon666
de a Halálisten olyan gázul hangzik :c vagy csak megszoktam a Shinigami-t xD

de az Origamit miért nem fordítják akkor le? -.- amúgy az mit jelent? XD

@

Seth
Mindenképp le kell fordítani. Egy shinigami kiejezésnek magyarban nincs semmi ereje, a halálistennek annál inkább

Frosty01
én ezt a halálisten témát elõször death noteban láttam/olvastam, ezért nekem kurva szarul hangzana, ha ichigoékat halálistennek hívnák :S
valahogy rohadtul nem passzol hozzájuk. na meg nem is istenszerüek 😛

Az icsigot nem kell leforditani mert inkabb jelent icsi+go-t mind epret plussz raadasul egy nev amit nem szokas forditgatni, a sinigamit viszont mindenkepp le kell forditani halalistenre kulonben nem helyes.

BEAST
Na igen, remelem annyi eszuk lesz, amugy is az Ichigo es a Shinigami is egesz jol hangzik kiejtve 😄

Hát reméllem is... Kivéve ha a Ichigo nem eper a Shnigmai nem halálisten és nem a fekete gépsubát lõdözgetik majd a szereplõk a míves magyar a fodításban...
csocso14
Simáááán <#eplus2>

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Reméllem hogy majd ha Bleach bejön MO-ra akkor a Bleach MANGA is kiadásra kerül majd... Azt megvenném... Vajon van rá esély?
Ja és 5 évig nem látod viszont a magyar tájakat.
Egy börtönben fogsz csücsülni, miközben vegyszerekkel erõszakolják ki belõled az igazságot. Jó móka <#idiota>

Frosty01
majd kipróbálom ha new yorkban járok legközelebb <#idiota>

armageddon666
szerintem meg automata üzenet és a Bleach szó trigerelte 😄 tod mikor USAban azt mondod telefonba hogy allah és másik mpben meg ottaz egész FBI CIA meg minden hárombetûs szutyok XD

@