72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
FMA:B szinkronhangok...
Karakter Magyar hang
Roy Hujber Ferenc
Bradley Varga Rókus
Edward Szabó Máté
Alphonse Baráth István
Hughes Oberfrank Pál
Elicia Bogdányi Titanilla
Gracia Oláh Orsolya
Kimblee Joó Gábor
Riza Makay Andrea
Trisha Nyírő Eszter
Winry Györfi Anna
Pinako Várnagy Kati
én meg befejeztem a true tearst...fogjuk rá...a 8. rész után már csak az utolsót néztem meg....egy rakás ... volt az egész....nem tudom felfogni, hogy voltam képes 9 részt ebből megnézni :D elég ha megnézem az elsőt meg az utolsót...ugyanott vagyok...húú...:D -
en is pont elkaptam a tegnap az ajanlot bleach kozbe... vaizardoknak erdekes a magyarhangjuk, foleg a shinjie, aki ugye csak fiatalnak tunik, de nem az epp ezert a hangja zavaro, ugyanez a helyzet hyori-val, neki nem eleg agressziv, a japanhoz kepest kedves kislany. -
mindent megnézve utánaolvasva megy egyebek sztem még azután is maradnának foltok a storyban :D -
Ahh kb. fél éve mikor láttam az EVA-t nagyon beleástam a dologban a hátterébe meg az utalásokba, de már csak nagyvonalakban rémlenek a cuccok :D
akkor még bármit kérdeznek 90% eséllyel tudtam volna válaszolni :D -
Ezeket majd este elolvasom és hozzászólok :D
Mert míg az elsőben nincs annyi eltérés a másodikban már új szereplő is van O.o -
kicsit rossz lett a mondta sorrendje de remélem érthető -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt a képet az előbb pont ezzel foglalkozik találtam
talán a holdas kép ami érdekes inkább sztem Kaoru beszéde mellett és még húz a folytatás mellett de utána olvastam még és elvileg a készítő remaket csinált és örült neki h megcsinálhatja úgy ahogy eredetileg is akarta
összességében egy jó nagy mindfuck az egész úgy ahogy van legyen folytatás vagy remake -
Én még csak belenéztem a 2.22-be, de a vége alapján szerintem nem olyan hülyeség a dolog... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kaoru Shinjinek: "This time, I'll definitely make you happy."
-
nos Evangelion 2.22 letudva hát igen... alig várom a folytatást
amúgy meg hülyeség azt mondani h folytatása az eredeti sorozatnak a film sztem
!!!movie end spoiler!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a sor amit Kaoru mond sztem arra utal h a second impactnál is voltak ezek a childok mint ahogy itt is és akkor a 3. okozta az egészet ahogy itt is majdnem csak Kaoru megállította -
Tegnap láttam az ajánlót, hívják második évadnak és folytatásnak is, kár hogy egyik se helytálló.
-
Ja, én például spoilereket nyugodtan el szoktam olvasni mindenhez, kivéve amit épp nézek, vagy a napokban fogok megnézni, minden másból úgyis csak annyira fogok emlékezni pár hét múlva hogy például "valami K betűs a végén meghal... vagy megöl valakit? Vagy S betűs volt?"
Pár hónap múlva meg annyira se. Főleg japán nevekkel. -
nekem akkor sem világos, amit mond XD -
Áh... aki látta a sorozatot annak nem új, aki nem látta az meg az elején azt sem tudja még mi az a SEELE meg Lilith, arról nem beszélve, hogy első megnézésnél fel sem tűnt a SEELE-maszk. Plusz nem árul el lényeges elemet, történést szerintem.
Annyi lehet spoiler, hogy már az első filmben megjelenik Lilith meg Kaoru... de első mondat első fele. -
Bár az OVA részeket is érdemes megnézni, kivéve a harmadikat.
-
Esetleg próbálkozz majd a mangával, nekem jobban tetszik :) -
nézem a to love ro, de már kezd az agyamra menni...van néhány vicces jelent, de ez a Haruna megőrjít...egyfolytába Yuuki-kunezik meg rinyál....a másik meg a Rito, aki próbál keménynek tűnni, de egy töketlen f**kalap....:D beledöglök de mostmár nem hátrálok meg....pedig jól indult :D -
Kaoru nekem is nagyon gyanús ezzel kapcsolatban... -
Ez tök véletlenül nem szpojler? -
Tényleg, még nem nézem a második évadot, szóval nem sokszor hallottam az endinget, így fel sem tűnt :D -
Evangelion 1.11 letudva megint. Mármint igazából nem megint, mert csak az 1.01-t láttam eddig :D
Még mindig nagyon jó. Sőt, talán jobban élveztem, mint elsőre. Az egy-két plusz jelenet is érdekes volt, már ha azok voltak a plusz jelenetek amikre gondolok. Holnap megnézem a 2.22-t. :) Remélem egyébként nem "ponyvásodik" el a Rebuild, és ugyanolyan komoly, és mindfuck marad, mint az eredeti volt.
Valaki felvetette itt korábban, hogy lehet, hogy ez folytatása a sorozatnak. Kaoru megjelent a végén, és valami ilyet mondott:
"Not the Third again... You never change, do you?"
Eközben egy SEELE-maszkos fehér angyal előtt áll. Olyan, mint Lilith a sorozatban, de a filmben Lilithen olyan maszk van, mint a többi angyalon (az első kettőn akik voltak a filmben legalábbis olyasmi volt). -
elég torz ez a fiús Listen!!
Hallgasd csak meg! A középső frekvencia területek szinte eltűntek a "fiúsból" -
de akkor a hangszerelés miért nem torzul? hogy jutottak külön hangsávokhoz? Instrumental van, de vocal only? És egy elszabott hangszereléssel rendelkező fiús énekesre rátenni az instrumantal tracket nem járna ilyen jó eredménnyel :D
Nem is hivatalos az egész...
ááááh >.<
Ez majdnem annyira érdekes, mint a Nico Nico Douga 10 perces finálé medleyje amiben tökre animeszereplőhangon énekelnek olyan szövegeket, amiket nem énekeltek adott szereplők... és nem hiszem hogy csak úgy összeszedték a seiyuukat hogy énekeljenek már :D -
régebben lelassították, most már úgy látszik frekvencia manipuláció van ... -
akkor nem néztem meg... Ezt hogy csinálták? Mélyebbre vették az éneket? Vagy újraénekelték? :D -
egyszer már linkeltem de ha már fiús kéjon :D -
jah....keresgettem képeket azt ez is köztük volt...:D szerencse, hogy nem ilyen, mer így nem tetszene... -
fiú kéjon?
-
hmm...kikre emlékeztetnek...??? :D
-
nekem az air nagy csalódás volt....az elje nagyon jó volt...aztán a végére leeresztett....sajnálom... -
2001 vagy 2003 vagy milyen Remastered sorozat 26 része a Director's Cut részekkel, utána End of Evangelion, utána ha kis recapre vágysz akkor Death&Rebirth, de ne vágyj recapre (én mondjuk nem bántam meg :D), hanem utána Rebuild of Evangelion 1.11, utána Rebuild of Evangelion 2.22, több rész majd később :) -
Clannad utan rogton AIR-rel folytattam, de a vege fele teljesen elvesztettem a fonalat, igy nem igazan tetszett. Lehet majd kesobb ujra megnezem.
A Kanon viszont nagyon tetszett, annak ellenere, hogy nem volt annyira dramai, mint a Clannad.
Jelenleg ugy vagyok vele, hogy a Clannad(After Story-val) a legszebb anime amit eddig lattam es itt inkabb a tortenetre gondolok. -
Evangelionból van "új" verzió?szal ugyanaz a sztori,mint az eredeti csak jobb kinézettel...Meg látom,h orban jönnek ki az új részek,muvik,milyen sorrendben kell őket nézni? -
Én direkt ezért tartogatom későbbre ezt is és az AIR-t is, mert úgy kedvem támadt volna egyből a CLANNAD után megnézni, de tudom hogy akkor hamar ráuntam volna a stílusra, talán majd inkább pár hónap múlva frissebbnek fog hatni. -
Szomoru vagyok, a Kanon mar nem volt akkora hatassal ram a Clannad utan.:( Most ezzel elertem az aktualis neznivalok listajanak a vegehez. :p -
Prof William #30009 Szerintem simán idegbeteg. :) -
???
Milyen "Ték"? -
hmm... ték :D -
ez nagggggyon beteg :D -
hmm nem volt vmi hosszú egyből kinyírtam XD -
kosz, ezt meg is nezem a napokba.