Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Szoktál-e anime-t nézni?
Nem, mert egyszerûen csak nem érdekel 29%
Láttam a Dragonball-t 22%
Alkalmanként nézek valamit 12%
Néha, ha idõm engedi és van kedvem is hozzá 9%
Filmeket és anime-ket is vegyesen 6%
Igen, fõleg sorozatokat 6%
Mi az az anime? 6%
Nem, gyerekmese az egész 4%
Nem, nem szeretem a távolkeleti kultúrát 4%
Igen, fõleg filmeket 2%
Szavazatok: 2,549
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
PSN ID.: Beegabor
practitioner of the forbidden arts of death
Nekem alíg 1-2 van bejelölve, azok is csk azért mert ott jártam feliratot letölteni, vagy megnéztem az anime után hogy mit írtak róla... Lehet én is elkezdek majdan bogarászni, jó ötlet <#hehe>#hehe>
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
amugy befejeztem a sky girls-t nezheto volt... elkezdtem a blood+ ot ez mar sokkal erdekesebb nomeg szebb is.
ja es nagy meglepetesemre Hanz Zimmer is belenyult a zenei reszebe.... ( lehet hogy csak papiron mert en semmi hans zimmereset nem fedeztem fel eddig a zenekben............)
@
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ezeket többnyire végig láttam :c ami A+os azok közül 1-2 van ami nem fullos. szal amit nem vetítettek végig ^^ Inuyashat pótolom majd ha elfelejtettem :K
@
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A H jelenetek melett még a története is jó.
Vagy Dragon Knight - 4 -et. Jó kis fantasy hentai...
Umisho, Today in Class 5-2, Golden Boy, He Is My Master, Eiken
Kodomo no jikan egy probat meger en meg csak a mangat ismerem.
Zeró lujza egyszer nezheto, najo egesz kellemetes, ajanlom. Most van 2. sorozata is.
Ikkitousen nagyon uncsi. Szerintem.
Tobbirol fingom sincs.
Amit meg ajanlok az a sumomo mo momomo, bar ez sokaknak nemtetszett. Sajna az ecchi kategoriaba rengeteg a szemet vsz.
Ha mangat is szereted, akkor Yuria 100 shiki, To-Love-Ru, Tende Freeze, Aiki, Otogi no Machi no Rena kötelezõ olvasmany, nincs mese. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
AA-n nézem épp,hogy ki mit tart a legjobbnak ebben a klategóriában,ezek vannak többségben:
Umisho
Ninomiya-kun
kodomo no jikan(de lolit nem szeressük)
School days
zero no tsukaima
ikkitousen dragon destiny
Melyiket ajánljárok?Milyen sorrendben?(lekjopp->nem a lekjopp)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
---
Negima!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Ez most spec Explorernél van,amint látjátok,pont akkor dobta be mikor le akartam csukni a gépet.De ez van akkor is,ha bizonyos videókat kijelölök.Ha 1X bekékül,kidob egy ilyet sok 5xc3f.... minden szir szar memóriaterületet,hogy nem tudja olvasni..Ezeket az üzeneteket minek köszönhetem?Elég irritálóak.
én már láttam az összes részét XDD
le is rombolta alaposan az agyam
ぴぴる ぴる ぴる ぴぴる ぴい・・・
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Utána még nézd meg a 24-25-26 részeket, mert úgy lesz vége a történetnek!
Ha a Negima!?-ra gondolsz, az elvileg ugyan ez újrafeldolgozva, de szinte beszerezhetetlen... nekem legalábbis gondot okoz
@
amúgy az a ketchupos pipi ide is jöhet játszani, de csak kés nélkül <#idiota>#idiota>
fosok hogy egyszer végignézem az összes jót, és nem lesz mit nézni 😞
ki fogok akadni xD