Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nah utálom a poénkodásokat és kritikus vagyok😄

mert?😄DD

Seth
A listád alapján egyet mondhatok, semmilyen anime nem való neked 😊

PSN ID.: Beegabor

azok mind reggel hétvégén délelõtt tévé elõtt történtek meg gyerekkorban😄.xóval😄

Frosty01
jah, nagyon sok jót kihagytál! 😊

és sok vackot megnéztél 😄

ilyen digimon meg beyblade meg dragonball... tüzes vassal nem tudnának rákényszeríteni hogy nézzem <#gonosz1><#gonosz1>

practitioner of the forbidden arts of death

ezek szerint még van mit néznem ami jó😄.ahogy elnézem a listát😊

Frosty01
Welcome to the NHK
állítólag 2006 legjobb animeje, ezt is vágd hozzá a többihez -.-

RelakS
Hell Girl: Hamar uncsivá vált.

Ezek szerint a 8. részig sem jutottál? 😊 Onnan kezd kicsit érdekesebb lenni, ahogy az újságíró hajtja Ai-t 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

na már jegyzetelem is😊

Frosty01
Last Exile
Vampire Hunter D
Chobits

Frosty01
Claymore
Record of Lodoss War (összes minden részével együtt)
Karass
Golden Boy
Great Teacher Onizuka

kb öxegyüjtöttem azokat amit láttam,nagy részük nem tetszett.SZÓVAL KÉRDEM ÉN MI JÓT HAGYTAM KI?DE TÉNYLEG JÓT MONDJATOK?
Air :gyerekes
Berserk:egész jó
Beyblade:jó pár éve,no komment
Blue Gender:közepes
Cambrian:undorító
Candy Candy:gyerekoromban
Captain Tsubasa:no komment..
Cowboy Bebop:komolytalan néhol nem vagyok vevõ az anime humorra
D.I.C.E. :LOL vacak az egész
Dark Shell: Lust in the Cage :durva de azért jó😄
Death Note:korrekt egész jó
Digimon :no koment..
Dragon Ball :gyereként jó volt
Dragon Ball Z :okés
Duel Masters:xánalmas
Elfen Lied:jó volt de nem egtrengetõ,a zene kiváló
Elfen Lied Special :ez már gyerekes
Ergo Proxy :XÖRNYÛ
F-Zero :hehe tvbe bámulni okés ha unatkozok de amúgy...
Full Metal Panic Fumoffu :nem jött be...
Fullmetal Alchemist :nem jött be...
Hell Girl :hamr uncsivá vált
Hellsing:jó csak a grafika néhol...
Hyakki - The Secret of Devil`s Island :béna
Inuyasha :megxerette az animékat ,már nem tünik olyan jónak..
Kaleido Star:uncsi
Kiddy Grade :közepes
Maple Town Stories :no komment
MegaMan: NT Warrior :no komment...
Midnight Sleazy Train :gyengus
Naruto :nem az én stílusom..
Pet Shop Of Horrors :átlagos de jó volt
Pokemon (Pocket Monsters):shit,de azért elöxör okés volt
Pucca Funny Love (Pucca):....
Sailor Moon (Bishoujo Senshi Sailor Moon) :gyerekori😄
Samurai Pizza Cats :gagyi rtln volt
Shaman King :gyerekes egyxer jó
Slayers TV :színtúgy
Slayers Next :megint csak
Sonic X :na ne shit😄
The Flying House :shit
Transformers Energon .cartonos shit
Trigun :átlagos de nekem ez is gyerekesnek tekintendõ a sok ostoba pofa miatt
Wolf`s Rain :UNALMAS
Yu Yu Hakusho - Ghostfiles (Yuu Yuu Hakusho) :hehe elment😊
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters :szerettem nem rox
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters GX 2004- -:elment

oké leellenõrzöm😄

armageddon666
Ghost Hunt
Ghost Stories (magyarul láttam csak... szinkron gáz volt, de voltak jó részek :KK)
Ayakashi - Japanese Classic Horror

meg van egy másik utóbbihoz hasonló is ...

ezekrõl aztmondhallottam félelmetesek ^^

@

Valaki tudna mondani valóban félelmetes horror animét? mert azért vicces hogy animéknél a horror kategóriájuk egyáltalán nem azok,magyarra fordítva talán az a horror az animékban hogy brutális..kb

CSOCSO
nem a hackelest ugy ertettem hogy betort a csavo a kocsi kompjuterebe es atvette az iranyitast a radio meg az auto meg a minden felett 😄😄😄😄 ezt igy ertettem
Frosty01
biztos qrvaügyes, neonak képzeli magát <#banplz>

RelakS
ezek szerint hekkelés alatt nem chiptuningot értettél <#idiota>

CSOCSO
semmi.. osszekevertem... a filmben internetet hasznalnak de nem gyilkolasra hanem csak nezik a gyilkossagot.. a film cime untraceable

eleg nagy faszsag.. baromi nagy tulzasok vannak benne... meghackeli a csako az auto kompjuteret 😄😄😄😄 lol paszmek.. az auto kompjutere nem a radioval foglalkozik hanem hogy pontos mennyisegu benzine s levego jusson a dugattyukhoz... nah mindegy bocs hogy offoltam
Seth
személy szerint nem is hallottam róla 😊

PSN ID.: Beegabor

berlinboy6329
Hát,hogy hentai-e majd holnap kiderül...Mindenesetre már az Opban is volt pár ruhamentes jelenet,igaz csak nõi részrõl(hála az égnek bácsikat nem akarok bele,legyen yuri!!!),és elég sok vér is került bele,szóval mindenképp megnézem az elsõ részt.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Frosty01
http://youtube.com/watch?v=_RH6R5B1ox4

ez valami akció-hentai? O_o

berlinboy6329
Na a szezonban legjobban várt animét ma adták Japánban,holnap utánanázek a Rawnak,nem birok feliratig várni....Opja mindenestre már van:

Mnemosyne Op

Van már Raw is csak az nagyon lassan(10-20kb/s)jön és 349MB...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RelakS
milyen új film? O_o

CSOCSO
az elsobe beleneztem.. pont az a jelenet van benne mikor a csaj az interneten ul hogy beirja a masik csaj nevet.. pont mint abban az uj filmben ami a moziban van..... erdekes...
RelakS
Nekem tetszett az elsõ évad. Vannak benne nemsemmi szivatások 😊

A második évad annyira nem jó talán, viszont ebben elszabadul a morbid pihent agy idõnként, és leesek a székrõl <#idiota>

Szerintem megéri megnézni.

Nem vagyok tv-s fingom sincs mien a forditas, elhiszem hogy szar. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

CSOCSO
Jigoku Shoujo toltom.. jo anime? mindenki csak az irta le eddig hogy majd megnezik ok is...
armageddon666
Nekem a szinkronnal mint magával nincs bajom. Kis TVnk van, a nagy sem HDTV >> a felirat szar rajta... szal kell a szinkron... a milyenségével problémázom... illetve igazából nem is, mert van 10Mbit, FTP, torrent, szal nincs probléma ^^

Miután láttuk a japán biztos nem fog tetszeni a magyar..... Chihiro szellemországban... én azt még nem láttam japánul, csak belenéztem a magyarba... hát elég gáz volt, DE még a színvonalasabbak közé tartozik...

és ahogy észrevettem az idõsebb szereplõk hangja jobb szokott lenni -.-

@

A lábjegyzettel az a gond, hogy még nem tartunk ott, hogy mindenki a kis mini HD-re veszi fel az animét hogy bármikor megállítsa amikor akarja hogy elolvassa a lábjegyzetet. Közben meg megy az eksön... Nem olyan egyszerû ám az.

#19673: konkrétan az inuyashát az angoloktól (vagy amerikaiaktól) vettük nem? Angolról lett fordítva nem? Akkor onnantól kezdve minden az õ hibájuk. 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Black Hawk
De minden egyes részhez hátha valaki lemaradt az elõzõ részrõl?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
Ichigo hangja tényleg egy erõs határozott hang, de akkor is csak egy 15 éves srác ha egy csöppet mélyítették volna akkor azt mondom tényleg passzol hozzá ,de így sincs különösebb bajom vele.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

RelakS
Jah, lábjegyzetek nem ártanának, olyan esetekben sem, amikor pl a japán kultúra ismerete kellene valaminek a megértéséhez...

CSOCSO
nem lenne olcsobb, egyszerubb siman egy embert kifizetni hogy basszon ala feliratot??
amugymegha vetitik a kurva animet magyarorszagon akkor oruljetek neki es ne sirjatok hogy nem connery magyar hangja a foszereploe......
igazad van,mindig csak fikázza a szinkront mindenki,ez elég idegesítõ

armageddon666
és esetleg egy ilyen kis lábjegyzetbe kibiggyeszteni vagy valami? -.-
amúgy mint mondtam nekem speciel Inuyasha szinkronja tetszett, Slayers is (sõt, a verselés külön bejött), Full Metal Panic is... ezek speciel elég jók lettek... hallás után... tárgyilag nemtom ^^ szerintem az újak igénytelenebbek.... szal elkezdenek adni jó animéket (a régiek is tetszettek) de a szinkron meg már... és nem is a fordítókkal van bajom... hanem a szinkronõrökkel :\ szal nemtom... ezeknek megmutatják az eredetit? tudják mit kéne csinálniuk, beletudják élni magukat a helyzetbe vagy valami? a karakterbe? úgy vettem észre nem... sztem leültetik õket a mikrofon elé és eléjük nyomják a szöveget... a másik meg a hangválasztás :\\ miért nem lehet meghallgatást csinálni vagy ilyesmi? miért ragaszkodnak nevesebb emberekhez?... soxxor egy amatõr jobb munkát végezne...

van paródia DUB youtuben. Felhigulás. (Higurashi) Mion(vagy Shion? XD nem emléxem) hangja annyira jó... meg a röhögése is...
vagy szintén Higurashi, de angol DUB... angol szinkron is szutyok szokott lenni :\ sõt, opot megváltoztatják, etc... de ez a fandub ez nagyon jó lett...

@

Black Hawk
Akkor most megelõzök 20 hsz-t 😄.
-Juj ezt jól elbaszták sufniban jobbat csinálok.
-Nah basszameg a mellékszereplõk hangja jobb mint a fõszereplõé.
-Hát ezt se fogom megnézni. Köszönöm animax ezt is elszúrtad.
-Haverom látta neki tetszett.
Ezek majd felváltva jönnek csütörtök után.... 😊 Neketek úgy se lehet a kedvetekre tenni. Egyértelmû hogy a japán szinkron minden esetben jobb mint a magyar. Aki látta annak 90% hogy nemfog tetszeni a magyar viszont ne fikázzátok az animax munkáját csak mert nektek nem tetszik. És a fordítók nem debilek, ha valamit lefordítanak (shinigami-halálisten) aztokkal teszik hiszen a magyar nézõk között azok akik nem látták nem fogják tudni mi az a shinigami (interdimenzionális faj XD)

armageddon666
tapasztalatból 😄DDD xD
figy: Relaks is mondta hogy tárgyi fordítási hibák vannak némelyikben (konkrétan Inuyasha) szal akár bármi lehet -.-

@

Erdekes mien hulyenek nezed azokat a forditokat akik abbol elnek hogy japanbol magyarra forditanak. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Azért hülyének se nézd õket D:

Én tudom. Te is tudod. Na a színvonalas fordítók tudják e?
Frosty01
nem mert az név

armageddon666
szerintem Raito lesz 😄

@

Igaz. Monjuk itt Sinigami-halálisten dolog sztem teljesen áll szóval itt nem baj ha lefordítják...

L meg csak simán L -lesz. 😊

Na igen... Vajon lessz képük Light - Fény- nek fordítani? Reméllem nem...
armageddon666
Nem! Nem! Nem! Nem! Nem! ...<#duma>

@

De! 😄

Frosty01
lol és tényleg 😄

armageddon666
a Buzivagyok az Kogyavizub akart lenni xD Imagay/Yagami mintájára 😄DDDD (I'm a gay) 😄D bocsánatot az elírásért ^^ csak fel...khm..ehh.ehh... az agyam ^^

@

armageddon666
youtuben rákerestem 1. 2re... hát... khm... mondjuk azt hogy majd meglátjuk ^^

Buzivagyok Fény
Elbetû
Haláljegyzetfüzet

na itt mondjuk a Halálisten jó hogy ha lefordítják... de Bleachben akkor sem kellett volna -.-

jólesz^^

@

berlinboy6329
Nya kikerült a DN Szinkronstábja is....Majd meglátjuk..Én nem tudok névherz hangot kapcsolni,inkább megvárom a csütörtököt...

Death Note - A halállista

Yagami Light - Kolovratnik Krisztián
L - Viczián Ottó
Ryuk - Sótonyi Gábor
Yagami Soichiro - Csuha Lajos
Yagami Sachiko - Õsi Ildikó
Yagami Sayu - Talmács Márta
Watari - Várday Zoltán
Matsuda Tota - Czetõ Roland
Lind L. Tailor - Kossuth Gábor
Yuri - Bogdányi Titanilla
Shibuimaru Takuo - Szokol Péter
angoltanár - Fekete Zoltán
nyomozó - Varga Rókus
fõcím - Tóth G. Zoltán

További magyarhangok:

Balázsi Gyula
Bordás János
Fésûs beáta
Gaál Péter
Garamszegi Gábor
Gubányi György
Joó Gábor
Kapácsy Miklós
Király Adrián
Nádorfi Krisztina
Nyári Darinka
Tóth Roland

Magyar szöveg: Igarashiné Szabó Adrienn