Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
dísznek kiakasztani? 😛 még kiszkojú vatyok :CCC jogszim szinc :CC nemhogy ótó xD

"Kitt, szállj ki a kocsiból!" ^^ legjobb XD

@

Nem csak K.I.T.T.-en, hanem az összes többi autón is <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

RelakS

4 van egy kitt-ben, de ezt inkább pm-ben, már ha érdekel

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
nemértek sok dologhoz... de dísztárcsa az kocsihoz kell nem? és annak meg 4 kereke van :C szal dísztárcsa ? 😄 és reménykedsz hogy hátha van itt valaki akinek megvan már 3 a setbõl ? XD

@

RelakS
ARGH!!!

Az ELSÕ sort olvasd tovább <#idiota>

Értem én 😄
(habár még nem láttam a hell girlt xD)

RelakS
inkább olvasd tovább az aláírásomat XD

CSOCSO
hat most mit mondjak erre.. k.va jo....

<#gonosz3>
"Eladó az egész világ"... Ki ez, valami kalmár? <#idiota>

armageddon666
nem te csocso, a másik csocso ^^ (most hogy belegondolok eddig fel sem tûnt hogy 2 van xD

@

CSOCSO
most mivan? meseld el pls!
berlinboy6329
Detective conanbõl van...SÕÕT..One Piecebõl is...Marutoból és Bleachbõl miért nem találok sehol az új részekhez HD 1280-as felbontású epizódokat?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RelakS
Ato wa anata ga kimeru koto yo! (A többi rajtad áll!)

armageddon666
Relaks...RELAAAAKS!!!! x.x

jaja csocso 😄 ha beírsz egy nevet, megjelenik HellGirl és ad egy babát. ha beírod bush nevét, megjelenik minden 3betû kuki és elvisznek téged egy pokolnál is rosszabb helyre xD

@

RelakS
<#idiota>

Most már csak azt nem értem, hogy honnan jött ez a vörös szemû kiccsaj, és miért hajtogatja az aláírásomban lévõ szöveget... <#fejvakaras>

csocso14
Tényleg van ilyen oldal <#banplz><#taps><#wilting>
Berítam Bush nevét 😄 mindjárt itt az FBI meg a CIA 😄😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Seth
most hogy mondod vmi piros szempár mered rám az ablakból...

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
elõször neked kell furcsát tapasztalnod <#idiota>

@

Seth
Beírtam a neved, majd szólj ha vmi furcsát tapasztalsz <#idiota>

armageddon666
haveromék csináltak olyat ami csak éjfélkor jön be XD csak azt kéne megoldani hogy a 404es hiba japán legyen :S

csak éjfélkor megy

@

RelakS
Nincs is éjfél, és mûködik

Vagy ez a fake Jigoku Tsuushin? <#idiota>

Rögtön az elsõ részben. Kösz mondom D:

Frosty01
hát.... 😄 az volt az elsõ ledöbbenés.

practitioner of the forbidden arts of death

Enyhe kifejezés. Fõleg egy vadidegent behívni a házadba, hogy nálad lakjon.. <#idiota>

Frosty01
végülis igazad van 😄
merthogy tényleg. de ez csak egy jó sablon amivel +1 pont szerezhetõ a nézõk szemében 😛

CSOCSO
nem erdekel a hentai... meg egy hentait se lattam... max ecchi cuccos..
de nemhianyzik.. egyszeruen csak radobbentem hogy jeee... meg egy bugyit sem lattam.. merthathogy legyen bermilyen stilusu az anime.. mindig tele van bugyikkal meg nagy csocsokkel... legalabbis a tobbseguk
CSOCSO
nekem megvan egy ideje.. majd meglesem a blood+ utan.. tegnap a 25 resz utan nem birtam abbahagyni.. gyorsan elnyomtam masik negy reszt de utanna mar mennem kellett eludni .. igy is csak 6 orat aludtam..
Seth
Szerintem is jó, úgy a 14.-15. részig 😊, utána csökken a szinvonal, de azért még nézhetõ

Frosty01
most Air-t nézek, egész jóóó

csak furcsa

Bulykin
Igeen?? Ne szivass, mondom hogy tök lassan jön😄😄 Már egyre jobban érdekel😄 <#vigyor2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Frosty01
csak nem akarok lelõni semmi poént, vagy ilyesmit... -.-
haverom kb másfél nap alatt lerendezte, annyira tetszett neki 😊

Bulykin
Akkor jó, csak rohadt lassan jön....

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Frosty01
õõõõ

iszonyat jó!

egyéb semmi. megéri megnézni <#eljen>

Bulykin
Látta már valaki a Claymore-t?? Vmi vélemény? most akarom elkezdeni....

biomage
<#eljen><#hehe>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Frosty01
3., 😄 mosmilesz jaj

ha bugyi kell, nézzél hentait ^^

jah de lehet hogy ott se látsz majd bugyit <#smile>

Jagi
lool 😉 (a bugyis részre)

CSOCSO
Blood+

25. resznel tartok az 50 bol.. eddig nagyon faja volt az anime viszont van egy ket erdekes dolog...

1) akar francia.. akar vietnam, oroszorszag.. akarhova mennek mindenki japanul beszel... persze hulyen nezne ki ha mindenhova tolmacs kene de kicsit akkor is ficamos a dolog..

2) igy a 25. resznel vegre elojott egy zene rész ami Hans Zimmernek koszonheto... a neve kint van minden openingben de ez az elso resz ahol felismerheto a keze munkaja ( amikor a hajon eldonti hogy marpedig akkor is vegigcsinalja, mikozben David-san nal beszelget)

3) 10. resznel dobbentem ra hogy meg egy bugyit se lattam😄😄😄 uramisten!!!!😄😄😄
Angol szinkronoktól frászt kapok, teljesen természetellenesek.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

biomage
jó tudom kicsit gyerekes a hangok, de amikor meghalotam az angol szinkront, az még roszabb volt

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

sweech
naruto magyar szinkronja elviselhetõ? D: szerintem undorító, elveszíti miatta a sorozat a hangulatát :C

biomage
felfogtam, inu hangja angolban jobb mint magyarban, de naruto anime angol szinkrona, öttös értékelésböl csak egyest tudok adni nekki 😛

RelakS
Nekem tetszik az a rekedt normálatlan hangja XD
Viszont a magyar szinkron tényleg gáz, és én a tárgyi tévedések miatt nem kedvelem :S Azért lementõdött <#idiota>

BEAST
Inuyasha eddig az elso anime ahol az angol szinkron jobban tetszett az eredeti japannal, foleg Inuyasha hangja 😊 .... szerintem meg a magyar hangja is jobb mint az eredeti japan :s

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Szerintem meg nem rossz.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

biomage
én meg láttam narutot angol hangal és majdnem kidobtam a fülhalgatomat az ablakon olyan szörnyü van, de a magyar szinkron valamenyire elviselhetö, ugy hogy ne istenitsd az angol szinkront, kösz

mostanában megnéztem egykét részt az animaxon az inuyashából, hát röhej a magyar szinkron szerintem
az angol nagyságrendekkel jobb, és persze a legjobb az eredeti japán
biomage
kösz 😊 én is beirtam az anime topikot a bannerembe 😊

RelakS
Rakok be egy kis "reklámot"

Jagi
a Bleach 6. endingje asszem spanyolul... 😉