Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
Aki esetleg nem látta, az nyugodtan illessze be arra az esetre a listájára, ha röhögni szeretne 26 részen keresztül.
(talán az elsõ egy-két részben szokatlan lesz a hülyeség effajta spontanitása)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
új reghez új email kéne :S mondjuk van egy spammailem xD
jelszóemlékeztetõt kiszoktam tölteni de nem tûnik naon mûködõnek :C
@
Vagy újat regelsz.
Jelszó emlékeztetõ nem tudom, hogy mûködik, vagy kitöltötted-e ha van.
addigis megkérdezném: hogy lehet visszaszerezni a passomat? :K sikerült elfelejtenem nem is kicsit -.- +ha jólemléxem valami cuki "S4cgDH2s256kg" stílusú volt :K szal amit emailben küldtek még ki x.x
@
practitioner of the forbidden arts of death
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Perfect Girl Evolution
--
ezekrõl valami véleményt tudna mondani aki látta már? ^^ thx
Ouran az látom hogy shoujo de azt is hogy vicces szal nemtom 😄 fiúk számára mennyire élvezhetõ egy shoujo mû?
@
Megnéztem anno tévében Gallery Fake c. animét, nagyon állat minden, ezt terjesztenem kell, gondoltam, és nekiiramodtam, hogy magamévá tegyem.
Akkor még nagy nehezen (kb 1 éve) sikerült találnom olyan torrentet, amiben az összes rész egybe van, raw, minden, már csak feliratot kell keresnem hozzá juhéj.
Ezután történt egy olyan, hogy elért a letöltés 99,8 (vagy 99,9%-hoz) és azt mondta, "köszi ennyi elég volt, többet nem találok fönn", és valóban, seed volt, minden volt, de mindenkinek csak ez a kritikus 99,x százalék volt meg (egyik rész közepérõl hiányzot, egy másik rész végérõl, szóval kiírni így nem volt se szívem, se kedvem). Sõt! Amikor más helyeken keresgéltem sikertelenül a Gallery Fake után, mindenhol ezt a jó kis rawot találtam, de ezzel a deszkripsönnel, hogy ha valakinek van 100%-os, seedelje mert armageddon van 😞 semmi mást sehol.
Elkeserített, de a "remény hal meg utoljára" érzéssel együtt bennhagytam, hátha csoda történik.
És ma megtörtént 😄
Mondhatjátok azt, hogy bolhából elefántot csinálok, de én akkor is NAGYON örültem, hogy ott virított a 100%-ocska az én drágaságom mellett <#smile>#smile>
Öröm az ürömben, hogy feliratot továbbra sem sikerült találnom hozzá, de nem adom fel! 😛
(ugyanígy vagyok a Pokémon anime 1-4 évadjával is, az is japánul szól, de sehol semmi felirat...és 40GB helyt foglal.)
mar irtam rola.. gondolom lattad.. szvsz az appleseednek kicsit nehezebb / osszetetteb sztorija volt.. erdekes volt azonnal ujranezni a filmet miutan befejeztem.. szok reszletet mashogyan fogtam fel.. es ertettem hogy ja ezt meg azt ezert meg azert mondtak/csinaltak😄 erdekes volt. lesd meg mert szvsz appleseed is kircsi film.. a masodik resz ok.. de az elso az cool
nagyon tetszett <#gonosz1>#gonosz1>
kiírom bekereteztetem, kirakom a falra, posztert nyomtattatok belõle, stbstb, ez a film tényleg megér pár misét...
és megeléxek a dvdrippel is -.-
fõleg mert lent van hamar, na meg appleseed is nagyon tetszett, és ha ez is olyan stílus, akkor nálam máris pol pozisön
ha lehet és megteheted és jó neted van akkor THORANIME verziót szedj le. 1280*720-as HD :K megéri azt a több mint 4 gigát XD messze jobb mint a DVD-rip... fõleg hogy utóbbi DivXes kódolású O.o (asszem)
szal HDt a népnek XD
@
lehet megnézem Appleseedet. az jó? 😄 csak azért gondoltam rá mert hasonló kinézet, ugyanaz a rendezõ, elvileg hasonló történet ^^
@
huhh... többet akartam áradozni róla de nem megy ^^ most megy a credits ^^ hát... tetszett ^^
@
új code geass meg olyan izé lett, kicsit erõltetett, vagy nem is tom
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
@
Macrossnál is hasonló gondom van hogy honnan kezdjem? 😄 célszerû elejétõl vagy ebben is van valami köztes pont ahonnan eljuthatok a Macross F-ig ^^ (vagy melyikben van a zöldhajú éneklõ kislány? 😄)
@
Aztán nehogy szembetalálkozz egy ilyennel az utcán 😄
pedig imadtam..
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
crystal player szépen igazítja a feliratot meg minden, de bs... mindegy, amúgy is azt használom én is 😄
szal csak ennyi.
a második kérdésedre nem tom a választ. (igaz nem is értem... 😛)
Lenne kettõ fontosabb kérdésem. Reméelm tudtok segíteni.
1. Amikr nézek egy animét és srt felirat van hozzá (BS player) akkor a felirat jobb és bal oldalán a feliratból egy kicsit mindig hiányzik, mintha egy centit levágtak volna belõle (nem betûmennyiség hiányzik hanem általában változó méretû kis szeletek monitoron úgy 1cm-nek tûnik) ez nagyon zavarú tud lennemert néha 3 betû is eltûnik és akkor találjam ki mi lett volna ott :S Nem tudom érthetõ-e. Vistám van itt meg nemt udom h lehet a harveres gyorsítást kikapcsolni a VGA-ról és így nem tudok screenshotot mutatni róla.
2. Ha már eleve a videóba van a felirat (nem ráégetve hanem hozzá csatolva mint az audiósávok, akkor azt mivel tudom elõhozni? Bs playerrel próbálom (Combined Community Codec Pack van jelenleg fennt) Ez viszont szerintem már érthetõbb gond 😄
A Segítséget elõre is köszönöm!
Voltam nyitás után!
Már megszokott dolog részemrõl, ha beírom hogy "pokémon", látok mindenféle árut, (sajnos játék nincs, de hát nincs mit tenni és nem errõl akarok most írni), minden, ami konvex vagy konkáv élõlény, és kiesik az aukciót indító lexikális tudásából, az általában pokémon. Gondolok itt ilyenekre hogy digimonok, hamtaro, stb.
Viszont ma találtam egy tárgyat, ami több féle szempontból is sok oldalas elemzést kívánna.
Ez lenne az.
Megmondom õszintén felnevettem amikor megláttam. Remélem tudok ezzel okozni valakinek innen vidám másodperceket <#idiota>#idiota>
Akira
'88-as sci-fi film. Klasszikus a szó legszorosabb értelmében.
Ghost in the Shell 1-2
Szintén sci-fik. Az elsõ inkább a történettel, a második meg a látvánnyal köti le az embert.
Jin-Roh
Alternatív történelmi film. Egyik nagy kedvencem.
Millenium Actress
Kon Satoshi rendezte, egy visszavonult szinésznõ életét mutatja be filmes megoldásokkal (látni kell, hogy megértsd).
Perfect Blue
Szintén Kon Satoshi, egy egész jó pszicho thriller egy volt pop-sztárról aki próbál szinészként is befutni.
Toki wo Kakeru Shoujo
Sokmindent elmond, hogy ez a film nagyon sokáig volt a TOP#1 az aniDB-n és a mai napig tartja a harmadik helyet. Többet nem tudok elmondani. 😛
Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho
Shinkai Makoto mûve, szintén alternatív történelem, egy kis szerelemmel és sci-fivel.
Most így hirtelen ennyi. :-)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Csak ne Elfen Lied, Hellsing, Haruhi, Dears, School Days, Onegai Teacher, Dokuro-chan, mert ezeket a rövid/fél évados animéket már láttam
^^
26 rész, de 10 percesek, szóval 13 résznyi normál animének felel meg. Agyatlan ökörködés.
Iketeru Futari
16 rész, 5 percesek, szóval ez is pillanatok alatt lezavarható. Szinén vígjáték, erõs ecchi tartalommal.
Midori no Hibi
13 rész, romantikus vígjáték agyalágyult alapszituációval.
Paranoia Agent
13 rész, Kon Satoshi kicsit misztikus-társadalomkritikás sorozata.
Genshiken
12 rész, oatku-életvitel bemutatása, jófajta vígjáték.
Onegai Teacher / Onegai Twins
12-12 rész, romantikus vígjáték a jobb fajtából.
Muteki Kanban Musume
12 rész, külvárosi ramen-étterem mindennapjai. Vannak idegesítõ részei de végeredményben nem rossz vígjáték.
Battle Angel Alita
2 rész, jófajta sci-fi.
Válogass, most lusta vagyok kilistázni az összes OVA-t és rövidebb sorozatot, csak azt írtam amin épp megakadt a szemem. <#idiota>#idiota>
^^

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hála a világ legrendibb és legaranyosabb nõjének megvan a DN - HunDub elsõ 15 része =DDDDDDDDDDD
készítem a dvd égetõt, már csak 22 rész van hátra <#gonosz1>#gonosz1>